Rasisminvastustelijat: Myös isis-miehet on haettava Suomeen

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa itketään tänään lämmintä itkua isiksessä olleiden jihadistimiesten takia. Rasisminvastustelijat ovat melko yksimielisiä siitä, että myös miehet pitää saada isis-vankiloista kotiin.

Joitakin eriäviä mielipiteitä esiintyy, mutta yleiskuva on se, että lasten ja naisten tavoin ”suomalaiset” jihadistit pitää hakea kotiin. Linja on se, että heitä pitää rangaista ja sen jälkeen antaa uusi mahdollisuus elämään.
Yllä yksittäisiä kuvauksia. Joku on sitä mieltä, että on kristinuskon vastaista olla ottamatta päänkatkojia takaisin Suomeen. Toinen taas on sitä mieltä, että Jeesus olisi voidellut heidät. Kolmas tuumaa, että jos miehet eivät ole syyllistyneet rikoksiin ei ole kahta sanaa, etteikö heitä pitäisi hakea Suomeen veronmaksajien eläteiksi.
Kannattaa ehdottomasti lukea koko ketju ajatuksen kanssa.
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/

Subscribe
Notify of
guest
78 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
30.12.2019 16:14

Kun Isis- miehet ovat näille rasisminvastustelijoille niin rakkaita, niin voisivat käydä viemässä näiden työn loppuun jesidien parissa.
Vihollisen tai vain vääräuskoisen grillaaminen elävältä on heistä varmaan ihan normaali sotatoimi, mutta jos suomalainen toivottaa isis- miehet helvettiin, niin se on kauheaa rasismia.
Eihän jesidinaisten pakottaminen seksiorjiksi ja heidän miestensä ja poikiensa tappaminen ole sellainen asia, joka tekisi ihmisen jotenkin ihmisarvottomaksi. Pikemminkin päinvastoin. Silloin on kyseessä jo niin eksoottinen kulttuurikoktail, että se nousee arvoon arvaamattomaan, eikä mikään saa estää näiden ihmisten paluuta keskuuteemme rikastuttamaan meitä kaikkia läsnäolollaan…

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
30.12.2019 23:11
Vastaa...  Suomi Finland

Suomi tarvitsee lisää veronmaksajia. Suomi tarvitsee lisää veronmaksajia. Suomi tarvitsee lisää veronmaksajia..

Anonymous
Anonymous
31.12.2019 00:54

Älä unohda Ilmastoa. Kun olin nuori meitä peloteltiin atomisodalla joka on välitön ja väistämätön ja jotain. Heti piti investoida ja silleen.. ja maksaa sekä haaveilla jostain suojista. Mutta maksa maksa tai lapsesi kuolee. Ja verot nousi. Koska?

El Comandante Cero
El Comandante Cero
1.1.2020 16:21
Vastaa...  Anonymous

Vähän tarkempi linkki keskustelusta missä näitä valaistuneita liikkuu, kiitos.

pena vuorela
pena vuorela
31.12.2019 09:10
Vastaa...  Suomi Finland

samaa mieltä ,,menkööt sinne.

Janis Petke
Janis Petke
30.12.2019 16:20

R.I.P.

Doktor Pepper
Doktor Pepper
30.12.2019 16:21

Samalla retoriikalla myöskin Hitleristä ja Mengelestä olisi pienen rangaistuksen jälkeen tulleet yhteiskuntakelpoisia veronmaksajia. Sama juttu Jeffrey Dahmerilla ja Andrej Tjikatilolla, väärinymmärrettyjä reppanoita.
Suvakismi on itsetuhoisista vakavista mielisairauksista pahin, sillä suvakki ei edes mieti itsemurhaa vaan luulee harhaisesti olevansa hyödyllinen ja tärkeä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.12.2019 04:45
Vastaa...  Doktor Pepper

Laajennettu itsemurha tuhoaa koko kansakunnan ja vieläkin kuvitellaan itsestä hyvää. Taitavat olla heti pedofiiliraiskaajien jälkeen parhaita ihmisiä nämä vannabee massamurhaajat.. omasta mielestään.

Anonymous
Anonymous
31.12.2019 09:09
Vastaa...  Doktor Pepper

aivan oikein

Doktor Pepper
Doktor Pepper
31.12.2019 12:11
Vastaa...  Doktor Pepper

Voisi havainnollistaa suvakismia näin: Suvakit maissaan ovat kuin AIDS kehossa, aktiivisesti tuhoavat immuunijärjestelmää ja avaavat oven kaikille muille sairauksille. Lopputuloksena keho saastuu ja kuolee, tappaen myös suvakit. Tätä eivät suvakit näe eivätkä ymmärrä. Syöpää ei voi parantaa siirtämällä syöpä terveeseen kehoon, torakoista ei pääse eroon siirtämällä torakat puhtaaseen taloon. Monikulttuuri ei onnistu missään. Monikulttuuri jossa on pääosassa islam ei todellakaan onnistu missään, sillä muslimit ovat ohjelmoitu tuhoamaan kaiken ympärillään.
Hyvää uutta vuotta kaikille, toivon että 2020 tuo mukanaan muslimeiden massiivisen maastamuuton. Vain siten voimme rakentaa turvallista ja taloudellisesti kestävää rauhallista yhteiskuntaa. Suvakeille toivon pitkää kivuliasta persesyöpää.

Tapiola
Tapiola
30.12.2019 16:23

Minä kun en tuosta Rasmuksesta tiedä oikein mitään, niin onkos tämä Jeesukseen kääntyminen nyt uutta vai onko sitä ollut ennenkin. Onhan siinä ongelmia sitten heillä itselläänkin, vaikka eihän Suomen piispoillakaan tunnu olevan ongelmaa. Ongelma on vain veronmaksajilla, vanhusten pyllyn pesijöillä, köyhille Linnanjuhlien tekijöillä ynnä muilla perus kansalaisilla.

karri
karri
30.12.2019 17:20
Vastaa...  Tapiola

Rasmus on ryhmä fb:ssä missä saa kommentoida kaikki jotka vihaavat; Suomea, suomalaisia, perussuomalaisia, suomen kieltä, suomen lippua, suomalaisuutta, itsenäisyyttä ja veteraaneja.
Vuosia sitten kun vielä olin fb:ssa ja kokeilinpa kommentoida myös rasmuslaisille jotain ja eipä muuten tarvinnut toista kertaa kokeilla.
Oikeasti alkaa sattumaan päähän kun lukee noiden maailmanpelastajien ”älyn”-välähdyksiä.

Tapiola
Tapiola
30.12.2019 17:39
Vastaa...  karri

Kiitos tästä.

Anonymous
Anonymous
30.12.2019 19:08
Vastaa...  karri

Itse olen kasvotusten keskustellut ja väitellyt esim maahanmuutosta ja sen lieveilmiöistä näiden rasmuslaisten kanssa. Ei kannata puhua järkeä. He todella ovat, mitä edellä kirjoitettiin. Suomen ja suomalaisten vihaajia. Kaikki mikä liittyy suomen perinteisiin yms on paskaa mikä pitää tuhota. Vaarallista sakkia.

Rasmus on yhteiskunnan syöpä
Rasmus on yhteiskunnan syöpä
31.12.2019 10:32
Vastaa...  Anonymous

Rasmuslaisilla on pakko olla jonkinlainen perinnöllinen aivotoiminnallinen eroavaisuus (häiriö), joka myös vaivaa lähes koko vihervasemmistoa. Muuten tota ei voi selittää, niin kuspäistä sakkia kuin olla voi ja niitä on joka maassa kuitenkin kohtuu iso vähemmistö.

Tapiola
Tapiola
30.12.2019 17:37
Vastaa...  Tapiola

Kun en facebookissakaan ole, mutta nyt taas tuosta linkistä sinne ajauduin, niin kyllähän tuo ydinporukka taitaa olla suhteellisen pieni? Se sitten masinoi virkapaikkaelätit yms jotka eivät itse joudu yhteiseen kassaan veroja kantamaan muuta kuin yhteisestä kakusta maksetusta palkastaan. Voisi sanoa hyödylliset idiootit, mutta ei, kyllä se suurempi mukaan vedettävä massa on tunteillaan liikaa elävät hyödylliset keppihevoset, siis se entinen Unelmaväki! Vai olenko väärässä jos kuvittelen unelmaväen jo kyllästyneen?
He kaipaavat jotain uutta ja se uusi on silakkaliike. Mielenilmaus tulossa.. kuten talvikin? Osuuko mielenilmaus koviin tammikuun pakkasiin, vai odotetaanko kevättä? Veikkaan keväällä silakkaliikkeen kaasujen haisevan jo hapansilakkaa tyrnävämmin. En ennustaisi unelmasilakoille pitkää tulevaisuutta.
Saatan olla väärässäkin. Olen aina toisinaan, useinkin.

14
14
30.12.2019 18:09
Vastaa...  Tapiola

Ryhmässä on kymmeniätuhansia hulluja, joten ydinryhmäkin lienee melkoinen.

Tapiola
Tapiola
30.12.2019 20:10

Outo juttu. Jo Unelmaväen osalta luulisi 50tuhatta hevostelijaa olevan kova suoritus. Onkohan niistä rasisminvastustelijoiden syvistä riveistä kuitenkaan mihinkään aktiiviin toimintaan? Keväällä 2019 oli ilmastomarssi ja Senaatintori piukassa… siis unelmaväkeä sielläkin suurin osa.
No rasmuslaiset voisivat olla miehiä ja sellaisella sadan hengen osastolla lähteä reilailemaan Syyriaan. Valtiovalta kurdien kautta antaa diplomaattisen suojan. Menevät sinne leirille sitomaan veljien haavat ja kertomaan Jeesuksesta. Varmaan tulee hyvä mieli kaikille kun ihmisoikeudet ja kaikki etcetera.

SAATANA
SAATANA
30.12.2019 16:37

SAATANA!

El Comandante Cero
El Comandante Cero
30.12.2019 17:57

Irakissa on vanhat brittiläiset tavat kunniassaan kuten hirttäminen niin taitaa olla myös Syyriassakin vaikka onkin vanha Ranskan mandaatti.

Särmääjä
Särmääjä
30.12.2019 18:16

Kyllä on esimerkiksi Khieu Samphan ja hänen alaisensa ja joukkonsa tehneet aikanaan harmittavia virheitä ja olleet erehtyväisiä, mutta kyllä hänellekin kuuluisi nyt arvokas vanhuus vapaalla jalalla.
Free Samphan ja pettyneet toverit!

K.L.
K.L.
30.12.2019 20:20
Vastaa...  Särmääjä

Juu ”uudelleenkoulutus”niin Teräsherra ja kaikki muutkin keppostelijat olisivat ihan kelpo veronmaksajia.Vähän erehdyttiin mutta anteeksi.That’s it.Nykyään.

Anonymous
Anonymous
30.12.2019 18:29

Ei MädättäjäHUORAT.Se ei ole kostonhimoa.SE ON OIKEUDENTAJUA.Samoin kuin se että haluan nähdä jokaisen oksettavan rasmuksen torakan teloitettuna ISIS-yhteistoimintaHUORINA.

karri
karri
30.12.2019 19:26
Vastaa...  Anonymous

Näinhän se menee rasmuslaisissa että ei ole selkeää linjaa vaan jokaikinen asia mitä ne ajavat, ovat ristiriidassa keskenään. Esim. muslimeita pitää suojella ja varjella, samoin homoja. Lapset pitää saada suomeen isis-leiriltä turvaan kuten myös päänkatkojat, päänkatkojat ovat oikeutettuja pakkoavioliittoon lasten kanssa koska koraani ja muhammed, homot saa tappaa kuten vääräuskoisetkin mutta kaikki mahtuvat kyllä pieneen Suomeen…
Vähemmästäkin alkaa jo tulemaan tappohaluja =)

Usko Horjuu
Usko Horjuu
30.12.2019 21:44
Vastaa...  karri

Totta.
Myös feministit tykkäävät islamista. Erikoista.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
1.1.2020 20:41
Vastaa...  karri

Niin ja perheiden yhdistämisten takia nuorikoiden puolisot pitää myös saada Helsinkiin sormiväriterapiaan.

Hade Aning
Hade Aning
30.12.2019 19:14

Tuohon Rasmus-ryhmään on ilmeisesti kerääntynyt paljon etupäässä anarkiaa ja epäjärjestystä ajavia yksiniitisiä idealisteja. Mahdollisesti enemmän kuin mihinkään äärioikeistolaisiin ryhmittymiin.

Ilmari
Ilmari
30.12.2019 19:14

Tv:ssa näytettiin eurooppalaisia Isis-miehiä vankilassa. Siellä näytti olevan todella ankeat olot. Vaikka miten yritin, en pystynyt tuntemaan heitä kohtaan myötätuntoa. En tiedä mitä heille tapahtuu siellä enkä välitäkään.

karri
karri
30.12.2019 19:38

Aivan. Meidän ongelma onkin oma pieni hallituksemme hipihiljainen iltakoulu jossa tehdään sitäkin hiljaisempia päätöksiä ilman eduskunnan hyväksyntää.

Pallero
Pallero
30.12.2019 22:25
Vastaa...  karri

Siinä vasta ongelma.

Carl
1.1.2020 01:16
Vastaa...  karri

Ketä kiinnostaa terroristin kohtalo, kun on ensin ollut mukana tuhoamassa länsimaista kultturia syyriassa ja muiden ei radikaalien muslimien kotimaita. Vaikka päitä katkomalla ja naisia raiskaamalla allahin nimeen!! Antakaa virua siellä leireillä kaikki terroristit lapsineen, koska kellään näillä lapsilla ole suomalaista isää, eikä äidillä pitäisi olla enää suomen kansalaisuutta.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
1.1.2020 20:39
Vastaa...  Ilmari

He eivät ole sotavankeja Haagin sopimuksen mukaan vaan siviileistä koostuneita rosvoamiseen ja terrorismiin erikoistuneita rikollisia. Jos saadaan rysänpäältä kiinni niin lain voi lukea saman tien eikä varmasti ole mikään oikeusmurha.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
30.12.2019 19:18

Rasismisekoilijat vaatisivat kovan luokan synninpäästön tuosta kaikesta pahasta aikeestaan
haluta roudata puhdasta pahuutta kristittyjen suomalialaisten keskuuteen puukottamaan viattomia.
Toinen vaihtoehto (pastorin suosikki, vink!) on antaa niille herran kädestä,
tahi koivuniemenherraa peräpäähän jumalaisella asenteella.
Aamen.

Anonymous
Anonymous
30.12.2019 23:48

Syökää köyhät silakkaa. Pieni se on joulukalaksi mutta kuitenkin. Onneksi joulu tulee joka vuosi. Lisää saarnojasi innolla odotellen. Sulatellaan vanhat kinkut ja toivotaan seuraavaa.

jippos123
jippos123
30.12.2019 20:11

Siitä vaan Rasmuslaiset omin voimin ja varoin hakemaan näitä elämään oikeutettuja teurastajia, heippa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.12.2019 05:14
Vastaa...  jippos123

Joo! Kurdit ottavat avosylin vastaan, kunhan pistää kunnon mellakan pystyyn. Periksi ei saa antaa yhtään. Poika kotiin!
Ei taida yhtään pedofiilia lähteä reissun päälle. Ei sen vertaa kiinnostaa näisen lasten mätänevät haavat. Että antavat kuolla ilman hoitoa. Törkeitä äärinatseja nuo rasmuslaiset, ei mitään myätätunnon häivähdystäkään löydy heiltä. Muiden pitäisi hoitaa asia, heitä ei kiinnosta.

Anonymous
Anonymous
30.12.2019 20:38

Luin aiemmin tänään että kirjoitustaito on huonontunut nuorten keskuudessa. Sitä kirjoitat mitä luet nuorena ja kun lukee vaan Facebookin kaltaista tilkkutäkkiä niin pisteet, isot kirjaimet jne on hukassa ja lauseet katkonaisia ja sekavia.

Homoji
Homoji
1.1.2020 08:03

Emojit pitäisi lailla kieltää. Se on järkyttävää katsoa miten aikuiset, mummot ja papatkin, kommunikoivat pikkusydämillä, pikku-ukkeleilla, peukuilla ja kakunpalasilla. Ihan helvetin noloa. Älyvajaiden apinoiden hommaa.

🐵
🐵
1.1.2020 21:15
Vastaa...  Homoji

Älyvapaidenko? Ei kai sentään?

Jokuvaan
Jokuvaan
30.12.2019 21:41

Entisessä elämässä palkkasotilaana useita vuosia olleena. Ei näille riitä yhtään sympatiaa on nimittäin tullut nähtyä vähän kaikenlaista. Meitäkin koulutettiin siihen miten toimia jos jää vangiksi. Eivät nimittäin anna armoa tai armahdusta.

jakke
jakke
31.12.2019 01:47
Vastaa...  Jokuvaan

Sama toimii siihen suuntaan. Oikeastaan nämä päänkatkojat saadaan aisoihin kunnolla vaikkapa ensin hiromalla sianihraa kauttaaltaan, sitten homomies nusasee hanuriin, ja lopuksi jauhetaan possuille jauhelihaksi. Kyllä meinaan maistuu possuille.

jakke
jakke
31.12.2019 01:58
Vastaa...  jakke

Tarkoitan siis kommentillani joka on brutaali sitä että sitä saa mitä tilaa. Näitä kurdeja on jauhettu jauhelihaksi elävältä, ja mitä mielikuvituksellisin keinoin tapettu. Sitten pyydetään painostuksen avulla ymmärtämään näitä murhaajia. Netti on pullollaan videoita näistä raaoista murhista. Jopa pikkulapset ovat vahingossa whatsapp ryhmissä näitä levitelleet ja kyselleet vanhemmilta ovatko nämä aitoja. Joten todella arvostan näitä kurdeja, joita tunnen useita.

jippos123
jippos123
31.12.2019 11:47
Vastaa...  Jokuvaan

Itsekkin kiertänyt muutakin kuin tahkoa joten olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi. Meidän Rasmuslaiset ja hallituksen heppatytöt pitävät näiden kusipäiden tekoja sarjakuvana ja heti kun ne haetaan VIP kyydein Suomeen niin niistä kuoriutuu lällydemareita.
Näin se ei vaan mene. ISIS:n riveihin lähteneet ovat olleet täysin tietoisia mihin hommiin ja miksi ovat lähteneet. Suurin osa täysin psyko-ja sosiopaatteja. Kyseessä ilmeisesti historian brutaalein ja sadistisin järjestö.
Jo palanneita päänkatkojia ei saada koskaan tuomiolle mistään mutta meneppäs valtion lähettämänä sotilaana pistämään joku kylmäksi niin voi perkele sitä jälkiselvittelyä.
Noiden vankiloissa viruvien paskiaisten osalta Kurdeilla on vain huonoja ratkaisuvaihtoehtoja.
1. Annetaan lusia kuolemaan asti= sitoo resursseja ja maailma nyrpistelee nokkaansa
2. Laskea vapaaksi = maailma nyrpistelee nokkaansa ja terot nauraa
3. Syclon B mallinen ratkaisu= maailma hyperventiloi ja hylkää Kurdit lopullisesti
Ihmettelen miksi Kurdit ylipäätänsä on ottanut yhtään ns ”taistelijaa” vangiksi, paras ratkaisu olisi ollut alunperin laittaa ne monttuun. Ei olisi kukaan perään huudellut.
Paskiaiset eivät nauti yhdenkään sodankäyntiin laaditun sopimuksen suojaa ja päänsilittelyllä ei niitä vastaan pärjää. Tämä seikka olisi hyvä tiedostaa. Meinaan jos ne pääsevät voitolle niin ne silittelevät nuppia käyräsapelilla.

Anonymous
Anonymous
31.12.2019 12:31
Vastaa...  jippos123

Erittäin hyvin kiteytetty. Tanskassa muunmuassa todettiin, että ei mitään asiaa/tulemista tanskaan isisterroristeilla. Meillä suomessa sen sijaan todetaan että ihmisoikeudet ovat mittaamattomat. Andersson & ohisalo. Onko siinä suomen vaarallisimmat tällä hetkellä?

Kyllästynyt
Kyllästynyt
30.12.2019 22:16

Rasmuslaisten, kiihkosuvaitsevaisten ja monen vihervasemmistolaisen logiikka on varsin yksinkertainen:
Jos jostakin on hyötyä Suomelle tai suomalaisille, jos jokin toimi pitäisi kansakuntaa koossa ja vähentäisi sisäisiä jännitteitä ja edistäisi yhteiskuntarauhaa, jos joku puhuu Suomen ja suomalaisten puolesta, niin silloin sitä pitää vastustaa kaikin voimin ja asian kannattajat on demonisoitava.
Itse taisin toimia joskus vähän samalla tavalla ikävien asioiden ja ihmisten suhteen, mutta sitten kasvoin ja kehityin ja uhmaikä helpotti, huomionkipeys väheni, aloitin ala-asteen ja tuollainen toimintamalli jäi omalla kohdallani taakse.
Nämä rasmuslaiset ovat täysin toivon tuolla puolen. Joku uskalias akateemikko (onko heitä vielä?) voisi tehdä tutkimuksen, mikä ainakin fyysisesti aikuisia ihmisiä ajaa tuollaiseen käytökseen ja toimintaan? Oletan heistä suurimman osan olevan ainakin virallisesti oikeustoimikelpoisia, joten en näkisi tällaista tutkimusta sairaiden ihmisten kiusaamisena (oikeat avohoitopotilaat ym on syytä jättää rauhaan).
Mikäli näillä palstoilla on vielä joku, kuka ei ole katsonut Yuri Bezmenovin (KBG-loikkari) 80-luvun alussa kuvattuja videoita YouTubesta, suosittelen jokaista käyttämään siihen tunnin pari elämästään, auttaa erinomaisesti näkemään nämä hyödylliset idiootit osana isompaa kokonaisuutta.

Kyllästynyt
Kyllästynyt
31.12.2019 00:53
Vastaa...  Kyllästynyt

”Jos jostakin on hyötyä Suomelle tai suomalaisille, jos jokin toimi pitäisi kansakuntaa koossa ja vähentäisi sisäisiä jännitteitä ja edistäisi yhteiskuntarauhaa, jos joku puhuu Suomen ja suomalaisten puolesta, niin silloin sitä pitää vastustaa kaikin voimin ja asian kannattajat on demonisoitava.”
Tämän voi ilmaista myös aavistuksen eri tavalla; jos jonkin näkökannan voi katsoa olevan koti, uskonto, isänmaa -linjalla, se on automaattisesti paha asia, jota tiedostavan ihmisen pitää kaikin voimin vastustaa. Uskonto tässä yhteydessä tarkoittaa tietysti kristinuskoa.

Eräs
Eräs
31.12.2019 14:10
Vastaa...  Kyllästynyt

Useimmat eivät katso, mutta jos nyt viitsisivät edes lukea otteen haastattelusta, joka yhtä hyvin Suomeakin koskee:
”The result? The result you can see. Most of the people who graduated in the sixties, dropouts or half-baked intellectuals are now occupying the positions of power in the government, civil service, business, mass media, educational system. You are stuck with them. You cannot get rid of them. They are contaminated. They are programmed to think and react to certain stimuli in a certain pattern. You cannot change their mind even if you expose them to authentic information. Even if you prove that white is white and black is black. You cannot change the basic perception and illogical behavior. In other words, these people, the process of demoralization is complete and irreversible. To rid society of these people you need another twenty or fifteen years to educate a new generation of patriotically-minded and, and common sense people who would be acting in favor and in the interests of United States society….
The demoralization process in the United States is basically completed already. For the last thirty-five years. Actually, it is over-fulfilled because demoralization reaches such areas where previously, not even Comrade Andropov [1911-1984] and all his experts would even dream of such a tremendous success. Most of it is done by Americans to Americans, thanks to lack of moral standards. As I mentioned before, exposure to true information does not matter any more. A person who is demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him. Even if I shower him with information, with authentic proof, with documents, with pictures. Even if I take him, by force, to the Soviet Union and show him concentration camp, he will refuse to believe it until he is going to receive a kick in his fat bottom. When the military boot crashes his, then he will understand. But not before that. That is the tragedy of this situation of demoralization.”

jippos123
jippos123
30.12.2019 23:54

Juuri lukeneeni artikkelin mukaan karmealle rasismille ja isänmaallisuudelle on kyhätty uusi vastavoima eli ”silakkaliike”.
Heidänkin tavoitteenaan lienee roudata paskaperseiset himotappajat Suomeen VIP lennoilla, koska oikeus elää ja yhtäläiset jakamattomat ihmisoikeudet (paitsi ei kantiksilla).
Taitaa nämä takkutukat vaeltaa ryhmästä toiseen polttelemaan ganjaa ja vastustelemaan rasismia. Meinaavat oikein pitää asian tiimoilta miekkarin Senaatintorilla 1.2.2020.
Voin lyödä vetoa, että samat paskahousut ja antifantit siellä riekkuu kuin muissakin näiden mätäpaiseiden mellakoissa.

Anonymous
Anonymous
31.12.2019 00:15
Vastaa...  jippos123

Yksi perustajista taitaa olla äijäfeministi. Siis yritti eduskuntaan feministi puolueesta. Nämä paskaperseet ovat toiminnallaan mädättämässä suomalaista yhteiskuntaa. En suurta eroa näe kommarien sekä näiden välillä.

rasistinen, kelvoton nazi
rasistinen, kelvoton nazi
31.12.2019 02:38
Vastaa...  Anonymous

Jep, femakko on tuo miesperustaja.
Yksi lahkon pääjehuista? (mutu, arvaus).
Surullisinta tässä ääripoliittisessa pelissä:
Masinoineet keskustelupalstoille superspämmäystä
valtavana joukkiona. Tuo niiden määrä pistää kyllä hiukan epäilyttämään. Ja tukee tuota ajatusta massaspämmäyksestä.
Poliittista peliä, likaista, alhaista. (Kuin alpakat ja Suomen 100 v-juhla, sekin yritettiin alhaisesti pilata, itsekkäällä kieroilulla.)
Nämä likaiset kalat lasketaan roskakaloiksi. Ideakin matkittiin suoraan Italiasta.

jakke
jakke
31.12.2019 02:06
Vastaa...  jippos123

Aina ne on ne samat leikkirahan lysäjät kuin aina. Toki kokoajan tuohon pölhöön katraaseen liittyy uusia höynäytettyjä. Ovat kyllä erittäin tyhmää populaa. Jotkut lapsuuden ”kaverit” ovat juuri näitä. No näiden kanssa en todellakaan ole yhteyksissä, enkä aio maksaa latiakaan näiden punkkareiden elätykseen. No vetävät kaljaa, ja kamaa päivästä toiseen, joten pian potkaisevay tyhjää 😉

Barracuda
Barracuda
1.1.2020 08:07
Vastaa...  jippos123

Onko siellä tää Timo Silakka? Sopisi mainiosticomment image

Bussikuski Rinne
Bussikuski Rinne
30.12.2019 23:55

Nyt ei vaan pysty lukeen tuota… Kiitos Paavolle kaikesta, mutta tämä jihadistien paluu ( ohituskaistalle sosiaaliturvan piiriin ) riitti katkomaan kamelin selän.

LOS6666
LOS6666
31.12.2019 00:11

ottakoon jokainen rasmusvajakkiläskipersehuora yhden ”suomalaisen” sieltä terroristivankileiriltä omaan kotiisna asustelemaan,.. karma hoitaa loput (ja tyhmyys)

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
31.12.2019 05:25
Vastaa...  LOS6666

Ei. Se lapsenraiskaaja polttaa koko kerrostalollisen vääräuskoisia h**ransa keralla. Siitä saa yhden elinkautisen verran aikaa värvätä muita muslimeja toimimaan samoin. Ei ole mitään syytä repiä päätä vain läskiperseeltä, sama tuomio siitäkin lankeaa.
P.S. Tuo on vain yksi mahdollinen keino. Puhutaan kuitenkin tyypeistä, jotka ovat työkseen tehneet jekkuja jo vuosia.

POKS
POKS
3.1.2020 17:02
Vastaa...  Fatwantarkistaja

”Ei. Se lapsenraiskaaja polttaa koko kerrostalollisen vääräuskoisia”
No ei polta, ISIS-taulapää päästää nestekaasua rappugongi täyteen ja poks!

jakke
jakke
31.12.2019 01:37

Vittu noi suvakit on talidomeja. Ensin vihainen musulmaani muhammed tappaa, ja raiskaa jesidejä ja kristittyjä. Tai oikeastaan kaikkia muita kuin oma klaani. Katkoo päät kaikilta. Asettaa riviin kristittyjen ja kurdien irtileikattuja päitä seipäisiin. Uhoaa ja tekee brutaaleja sairaita videoita nettiin propagandana. Sitten nämä vitun talidomit pyytävät meiltä anteeksiantoa, ja ymmärrystä tälle. Mitä jos tekisin näille kusipäille saman tempun kantasuomalaisena? Olisiko sympatiaa tulossa siiderivalailta, ja tyttömiehiltä.

jakke
jakke
31.12.2019 01:42

Kauanko tätä vitun paskaa mätää katsotaan hymistellen meillä? Onko Phjanmaan pojatkin vain jotain muumipeikkoja? Porukka ei vittu tajua että hissunkissun tämäkin maa on vedetty viemärin syövereihin sairaiden kusipäiden johdosta.

rasistinen, kelvoton nazi
rasistinen, kelvoton nazi
31.12.2019 02:46

Onhan näille Amerikassakin maksettu riehumisesta – kyllä motiivia järjenvastaiselle käytökselle pitää jo hakea rahasta.
En viitsi herra Haavistosta sanoa mitään tässä yhteydessä, mutta…
kai rahaliikenteet olisi hyvä tutkia, jos kerran peitettävää ei ole. *viaton silmienpyöräytys…

Anonymous
Anonymous
31.12.2019 03:01

No niin tietysti. Eipä yllättänyt näiden ideat taas.

Voi luoja
Voi luoja
31.12.2019 05:32

Ei nuo kaikilla pytyillä käy, jotain on mennyt pieleen kun aivot ovat muodostuneet. Näitä voisi verrata kommunisteihin sotien jälkeen, järki täysin sumeana vaikka aateveljet tappoivat ja yrittivät hävittää koko Suomen. Osa joutaisi suljetulle osastolle loppuiäksi, vaarallisina normaalille yhteiskunnalle ja yhteiskuntarauhalle. Suurin osa on kaupungeissa vetelehtiviä kommunisteja ja kaupunkivihreitä, joiden vinksatanut maailmankuva on todella sairas ettei sille voi edes nauraa. Ovat ne niin hulluja.

karri
karri
31.12.2019 13:25
Vastaa...  Voi luoja

En lähtisi ihan hulluiksi nimittämään, koska ”hulluilla on halvat huvit”
Noiden piripäiden huvit tulevat maksamaan aivan saatanasti.

Anonymous
Anonymous
31.12.2019 06:27

Eräässä käpykylässä asuu yksi näitä pahimpia suvakkisyöpäisiä isänmaanpettureita mitä Suomi maan päällään kantaa. Saan aina päänsäryn ja verenpaine nousee kun näen tuon inhakkeen naaman paistattelemassa jonkun suvakkilehden sivuilla. Mitähän paikalliset ajattelee tuosta henkilöstä joka puolustelee maailman raaimpia tappajia ja niiden pentuja aivan pokkana ja haukkuu isänmaansa turvallisuutta ajattelevat ihmiset.

Leso
Leso
31.12.2019 08:12

Totta hitossa pitää haavat hoitaa!
Kukaan itseään kunnioittava kristitty ei teloita sairasta tai haavoittunutta raukkaparkaa.
Kyllähän se silleen maksaa rahhaa, mutta kuvat näyttää paremmilta.
islami on toki mielenterveysongelma, mutta se ei ole ongelma niille itsilleen, joten siitä viis.
Joten buranaa ja panacodia, haavat kiinni erikeeperillä, ukko kuntoon ja pystyyn ja komppanian etteen.

Anonymous
Anonymous
31.12.2019 10:55

En pitä keräysksiin yhtään rahaa mutta on yki miellä mitä kyllä voisin rahoittaa, nimittän rasmulaisille keräys että jokainen noista pääsee lähi-itään lopullisesti, paluuta ei ole luvassa.

Debis
Debis
31.12.2019 11:08

entäs ”muunsukupuoliset”? Ja nykäänhän näiden rasmuspoppoiden ja varmaan hallituksenkin mielipide on se, että sukupuoli on ilmoitusasia, jonka voi itse päättää.. sit kun hallitus päättää ottaa Isis-ämmät suomeen, niin jokainen äijäkin voi ilmoittautua naiseksi, jolloin koko lähi-Itä on otettava Suomeen täh? Ihmisoikeudet..kansainväliset sopimukset..jne

jippos123
jippos123
31.12.2019 12:21
Vastaa...  Debis

Älä nyt hyvä veli lähde tällaisia kirjoittelemaan. Joku suvakkikin voi näitä palstoja lukea. Kohta saadaan 10 charterkoneellista ”Fatimoita” Suomeen muniaan raapimaan ja keppostelemaan.

Spede
Spede
1.1.2020 08:14
Vastaa...  Debis

Nykyään kun saa olla kahdeksaa eri sukupuolta kuinka monta kertaa vuodessa tahansa, niin eikö kaikkien naisten kannattaisi pistää miespaperit vetämään? Miksi? Noh, sehän on niin että naisen palkka on pienempi kuin miehen. Näin kaikki naiset saisivat enemmän palkkaa ja ostovoimaa. Talous kasvaa! Suomi nousuun ilman maahanmuuttoa! Ja kompensoidakseen sitä että virallisesti maassa ovat melkein kaikki miehiä, niin miehet joilla on syntyperäinen kikkendaaleri jalkovälissä voivat pönkittää miehisyyttään valitsemalla TUPLAMIES-sukupuolen. Eihän me saatana mitään vitun homoja olla!

kanander
kanander
31.12.2019 12:52

Tanskan sos.dem pääministeri Mette Fredriksen vastustaa Isis-sakin vastaanottoa Tanskaan. Olisipa meilläkin tuollainen pääministeri, jos sen pitää olla demarinainen.

Patu
Patu
31.12.2019 13:25

Epäinpä että Jeesus olisi todennut näille ISIS vangeille pelkästään että itsepä olette kuoppanne kaivaneet. Onhan nuo raamatun tekstit kääntyneet jo niin moneen kertaan huonosti eri kielille ja sitten vielä tahallaan karsittu osia pois jotta viesti olisi lempeämpi. Se toisen posken kääntäminenkin kuulemma alunperin tarkoitti vain sitä että nähdään onko toinen tosissaan käymässä päälle ja sen jjälkeen piti tuhota vastustaja jos toisellekin poskelle koittaa lyödä. Nykykirkon Jeesus on vähän kuin coca cola joulupukki jolla on varsin vähän tekemistä sen hieman pelottavan kilttejä palkitsevan ja tuhmia rankaisevan pukin kanssa. Harmittavaa kun kaikkimätänee ajan kanssa.