Tukholman käo vangitsi viisi nuorukaista epäiltynä Rinkebyn murhasta

DP-3MST.jpg
Tämän näköistä porukkaa kulkee Rinkebyn kentillä murhahommissa.

Solnan käräjäoikeus Tukholmassa vangitsi hetki sitten viisi afrikaanoa uudenvuoden yönä tehdystä Rinkebyn murhasta. Kaiken kaikkiaan seitsemän henkilöä on istunut kiinniotettuna, joista oikeus vangitsi nyt viisi nuorukaista.

Tapahtumat Rinkebyssä alkoivat heti uudenvuoden vaihtuessa klo 00.30 aikaan kun joukko nuorukaisia yhytti kohteen autoon ja paukutti monta lippaallista kohteeseen. Poliisi otti kohta tämän jälkeen kiinni viisi nuorukaista ja myöhemmin kaksi lisää.
Käräjäoikeus vangitsi nyt:

  • Vuonna 1997 syntyneen Asan Ada *****,
  • Vuonna 1994 syntyneen Ilyas Noor *****,
  • Vuonna 1998 syntyneen Hashim Ahmed *****,
  • Vuonna 1998 syntyneen Yasin Abdullahi ***** ja
  • Vuonna 1999 syntyneen Abdirozaq Olol *****.

 
Nuorukaiset vangittin todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Yasin Abdullahi on tunnettu Rinkebyssä jonkinlaisena räppijätkänä, mutta mitään suurempaa meriittiä ongelmalähiön ulkopuolella ei ole tullut. Asan Ada taas kerrotaan olleen kotoisin Kööpenhaminasta.
Lisäys: Tapahtumien kulku on suoraan kuin elokuvasta. Ainakin osalla jengistä oli perässä poliisi seuranta. Ts. siviilipoliisi seurasi porukkaa. Heidän pelättiin suunnittelevan jotakin kostoa aiempien ampujaisten takia.
Jostain syystä afrikaanot eivät tajunneet, tai eivät välittäneet, että heillä oli poliisin seuranta perässä ja paukuttivat kohteensa kirjaimellisesti poliisin silmien alla hengiltä. Kohde oli istunut autossaan kun porukkaa oli tullut paikalle ”hyvässä hengessä”. Kohde ei osannut pelätä eikä odottaa tulevansa ammutuksi. Kun sitten porukka yhtäkkiä avasi tulen autossa istunutta kohdetta kohti ja hän saikin useita lähietäisyydeltä ammuttuja osumia.

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Djurgården
Djurgården
3.1.2020 17:30

Jos päästää 3 orankia vaatekauppaan yksinään räyhäämään ja pukeutumaan, niin lopputuloksena saa valokuvattua aika lailla samannäköistä materiaalia kuin noissa kuvissa. Aika jännää.

seant
seant
3.1.2020 17:33
Ysimillinen
Ysimillinen
3.1.2020 17:35

Onko tämä nyt sitten vuoden 2020 ensinmäinen murha Ruotsin maakamaralla.

Anonymous
Anonymous
3.1.2020 17:45

”Ruotsin yhteiskunta hajoamassa maahanmuuton takia” sanoo poliittisen tieteen professori Tommy Möller.
LUE koko artikkeli täältä:
👉🏿gellerreport.com 2.1.2020: ”Sweden’s society dissolving due to mass migration”
MUTTA tämä on juuri globalistien TARKOITUSKIN = hajottaa kansalliset yhteiskuntansa barbaarien tuonnilla. SIKSIHÄN NIITÄ NIMENOMAAN PÄÄSTETÄÄN EUROOPPAAN! – HALOO

Anonymous
Anonymous
3.1.2020 20:12

Hajoita ja hallitse. Eli voi helpommin teettää alipalkattua työtä koko kansalla ja ovat hiljaa eivätkä valita kun saavat edes säilyttää henkiriepunsa.
Jotain tällaista siinä on takana, voittojen maksimointi joillekin.

Stig Bakom
Stig Bakom
3.1.2020 21:31

Koska tuollaista hajoamiseenkin johtavaa kehitystä niin laajasti edistetään, täytyy siitä olla hyötyä monille tahoille. Välittömiä tai tulevia. Suoria taloudellisia tai valtapoliittisia.
Muutoksissa on joillekin aina mahdollisuus, myös huonoissa muutoksissa.

M
M
3.1.2020 22:54

Poliitikot saavat globalisteilta konsulttipalkkioita ja tietysti vaalirahoitusta. Vaikka venäläiset eivät olekaan globalisteja, esimerkkinä voi silti käyttää Kaasu-Paavoa, joka sai konsulttipalkkionsa yrittäjänä pedattuaan ensin kaasuputken poliitikkona. Sama menetelmä toimii.

M
M
3.1.2020 23:31

Esimerkiksi Euroopan investointipankin pääjohtajaksi Alexander Stubbin valinneet. Martti Ahtisaaren rahoittajat.

Anonymous
Anonymous
4.1.2020 05:20

Sinähän se paavo olet se toimittaja. Sinun se pitää selvittää eikä lukijoiden.

Minä
Minä
4.1.2020 08:15

Soros ja jotkin sen tapaiset ajavat tätä massamaahanmuuttoa. Tarkoitus on hajoittaa kansallisvaltiot sekoittamalla joukkoon materiaalia, joka rikkoo kansallistunteen, siis esim. ruotsalaisten yhteishengen ja sen tasapainon, jonka se tuo.
Sekavalla koostumuksella ei ole enää kestävää kansallistunnetta ja maa on helpompi alistaa esim. Euroopan liittovaltion valtaan tms.
Kukapa tuosta sekametelistä tietää mitä se on, mutta suunta on sellainen, että Ruotsi menettää tasapainonsa, elintasonsa ja ruotsalaisuutensa. Siitä tulee ilman yhteen sitovaa identiteettiä oleva irrallisten ihmisten sekava joukko.
Ja varmaan ruotsalaiset laitetaan lopulta reservaatteihin.
Jos islaminuskoiset nousevat valtaan, sitten ruotsalaisuus lakkaa aika pian.
Aikoinaan luin Kalergisuunnitelmasta ja ajattelin, että ei noin pähkähullu idea voi olla kuin huuhaata, mutta vuosien mittaan aloin älytä, sen huuhaan suuntaanhan kaikki on menossa.

Olen Soroksian miehiä
Olen Soroksian miehiä
4.1.2020 10:56

”Sinähän se paavo olet se toimittaja. Sinun se pitää selvittää eikä lukijoiden.”
Minusta on hienoa että Paavo välillä aina kyseenalaistaa näiden kommenteissa vaahtoavien kaikkitietäjien Varmoja Tietoja.
Miksi niin monella menee tunteisiin jos niiden Varmoja Tietoja vähän kyseenalaistetaan? ”No se on se Soroksi!” vaahdotaan naama punaisena, mutta kun vähän kysytään että mistä sinä sen tiedät niin heti menee tunteisiin eikä mitään kunnon lähteitä löydy yhdellekään väittämälle.
Kansallismielisessä kentässä on hirveästi näitä peräkamarissa vaahtoavia hörhöjä jotka kirjoittelevat kommenttikenttiin kaiken maailman ihme salaliittoteorioita ja saavat kaikki vaihtoehtomedioiden lukijat näyttämään hörhöiltä sekä idiooteilta.
ÖYHÖ ÖYHÖ ÖYHÖ NO SE ON SE SOROKSI HALOO HERÄTKÄÄ NYT JO HERRAN TÄHDEN!!11111111!!!!!!1!!!!!!

Minä
Minä
4.1.2020 18:53

En voi sanoa sitä tai tätä siitä, että vaikuttaako Kalergisuunnitelma ruotsalaiseen politiikkaan, mutta kyllä ruotsalaisiin poliitikoihin, lehdistöön ja muihinkin tahoihin voidaan vaikuttaa ulkopuolelta. Ulkopuolisen vaikutuksen keinot ovat monet, eivät suinkaan suorat ja näkyvät vaikuttamiset.
Ruotsalaisiin yleensä on puolestaan vaikutettu median ja politiikan sekä muiden mamutuspolitiikkaa kannattavien toimesta. Näihin voi hyvinkin vaikuttaa jokin ulkopuolinen taho, jolla on pyrkimyksiä, joita ei julkisesti kerrota.
Olisi sinisilämäistä uskoa, että Ruotsiin ei voida vaikuttaa ulkopuolelta. Kyllä voidaan mm. tukemalla sopivia tahoja ihan samalla tavalla kuin Neuvostoliitto aikoinaan vaikutti suomalaisiin, jotka juoksivat NL:n asialla jopa sitä itse tajuamatta.

Minä
Minä
5.1.2020 06:17

Kyllä Ruotsillakin on ulkoisia itseään isompia voimia, jotka voivat taivutella tavalla tai toisella etenkin noita poliitikkoja ja mediaa, jotka ovat joko tyhmiä tai suostuvat jostain syystä olemaan tyhmiä.
Maailmanpolitiikassa Ruotsi ei ole iso voima.
Sikäli kuin ulkoisi avoimia on, eivät netuo itseään esille ja niiden vaikutuksessa olevat henkilötkään eivät niistä hiisku. Kaikki tuollainenhan tavataan pukea johonkin kaapuun, joka on ihmisille mahdollisimman helppo myydä.
Minä katson tuloksiin ja olen sitä mieltä, että on jotain sairaita pyrkimyksiä ja koska ne ovat varsin monessa maassa samat, täytyy niillä olla sama taustavaikuttaja. Kuinka ja ketkä vaikuttavat on arvailua, eikä sitä tarjolla olevan tiedon varassa voi tietää. Uskoa tietysti voi mitä vaan.
Tosin Soros on ihan itse kehuskellut olevansa sellainen vaikuttaja ja olevansa ylpeä siitä. Mikä hänen osuutensa on, on sitten sekin arvailua – onko ympäripuhuttu höpsö vai idean luoneita voimia.

Minä
Minä
5.1.2020 12:58

Niin tuo, että ruotsalaiset nielevät tuon maahanmuuttopolitiikan, on seurausta median ja poliitikkojen luomista mielikuvista, humanitaarisesta suurvallasta.
Mutta maahanmuuttopolitiikka ei ole seuraus siitä, vaan sen taustalla on jotain muuta ja se jokin muu näkyy noudattavan kansainvälistä trendiä, joka puolestaan perustuu johonkin. Tämä jokin on syy sille, että ruotsalaiset toimivat kuten toimivat. Tämä syy on ulkopuolinen vaikutin.
Kansalaiset äänestävät propagandaan uskoen ja poliitikot sekä media valehtelevat ihan tietoisesti. Kansan syy löytyy propagandasta, joka on jatkunut vuosikymmeniä.

Minä
Minä
6.1.2020 02:43

En ymmärtääkseni kirjoittanut sanaakaan juutalaisista tai muista ryhmistä ulkoisina vaikuttajina. Pareminkin kirjoitin, että ei ole tietoa siitä, mikä taho on tämän ns. liberaalin trendin takana oleva voima. Aaatteen lähdettä voidaan paikantaa, mutta se ei kerro, että ketkä sitä käyttävät tarkoitusperiinsä.
En myöskään viitannut ulkomaiseen mediaan vaikuttajana Ruotsissa, vaan ruotsalaiseen mediaan, joka vaikuttaa ruotsalaisiin. Yhtälailla viittasin ruotsalaisiin poliitikoihin, jotka vaikuttavat Ruotsissa. Se mikä näihin vaikuttaa suoraan tai välillisesti, on ilmeisimmin ulkomainen vaikuttaja, jota on vaikea nimetä.
Koska ilmiö on sama monessa maassa ja EU:ssa, on syytä olettaa, että se ei ole vain Ruotsia vaivaava irrallinen ruotsalainen ilmiö. Ruotsissa on toki viety ”humanitaarisuus” varsin pitkälle, kuten Saksassakin, mutta suunta ja perusteet ovat samoja kuin muillakin.

Anonymous
Anonymous
3.1.2020 22:45

Vai olisko niin, että kun ei sosialismiin ajaminen onnistunut, niin tehdään koukkaus: anarkismin, haittamaahanmuuton, arvojen ylösalaisin kääntämisen ym. yhteiskunnan radikaalin pirstaloimisen ja muutoksen avulla. Tavallaan kosto, mutta myös vallantavoittelu.
Eli samat piirit takana kuin ennenkin valheen kaapuun pukeutuneina.

M
M
3.1.2020 23:06

Kansallisvaltioiden dekonstruointihan on federalisteille tärkeä tavoite, jolla he pyrkivät ajamaan federalisaatiota, varmaankin siksi, että muita konsteja ei ole keksitty eikä liittovaltio etene.

Klarsyn
Klarsyn
3.1.2020 19:49
Vastaa...  Anonymous

Tämä Tukholman yliopiston valtio-opin professori on sitä mieltä, että viimeisen vuosikymmenen valtavan suuri massamaahanmuutto on todennäköisesti saanut aikaan sen, että kulunut vuosikymmen oli sitten Ruotsissa viimeinen demokraattisen hyvinvointiyhteiskunnan aika.
Ruotsin poliittinen vakaus on häiriintinyt, eikä kukaan voi enää kieltää, että yhteiskunnan valtavat muutokset, myös demografinen muutos, on seurausta maahanmuutosta, ja tämä tulee hallitsemaan pysyvästi Ruotsin tulevaisuusnäkymiä.
Polarisaatio ja kulttuurikonfliktit ovat vain koko ajan lisääntymässä. Vaikka kotoutuminen saataisiin onnistumaan paremmmin, ei rakentamaamme hyvinvointiyhteiskuntaa sellaisena kuin sen tunsimme saada enää pysymään koossa. Väestön keskeinen luottamus on vähentynyt siinä määrin, että ihmisten taloudelliset ja kulttuuriset erilaisuudet synnyttävät liian syvän kokemuksellisen ja arvojen kuilun, sanoo Möller.
Möller ei sano tarkoituksesta mitään, mutta minusta on kyse poliitikkojen piittaamattomuudesta, tiedollisesta vajavuudesta kulttuurien suhteen, ideologisesta sokeudesta ja myös globalistisista megatrendeistä, joiden vastustamisessa poliitikot ovat heikkoja, kun niiden ohjauksesta vastaavat sellaiset kansainväliset byrokraattiset laitokset kuin YK ja EU. Poliitikot eivät voi tunnustaa toimivansa kansaansa vastaan, ja jatkavat valehtelua.

PIUT PAUT!
PIUT PAUT!
4.1.2020 18:20
Vastaa...  Anonymous

Jos Ruotsista tulee aito muslimimaa niin et kai kuvittele muslimien välittävän siitä mitä EU sanoo ja käskyttää?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
5.1.2020 04:14
Vastaa...  PIUT PAUT!

Saattaa olla yht’äkkiä kalifaatin sisäinen asia, jos sika ja koira kielletään, naiset huputetaan, lapset koraanikoulutetaan jne. Vasta kun päitä putoaa, alkaa ulina. Mitään vaikutusta sillä tuskin on ilman kauppasaartoja sun muita.

Ilmestyskirja nyt
Ilmestyskirja nyt
4.1.2020 21:06
Vastaa...  Anonymous

Kansoja aletaan koota loppunäytökseen. Kansallisvaltiot pyritään hajottamaan, jolloin ihmiset ovat helpommin hallittavissa. Valta keskitetään pienelle joukolle. Ilmestyskirja alkaa toteutumaan. Raamatussa Ilmestyskirjassa 13:16-17 kerrotaan ajasta, jolloin ihmiset joutuvat ottamaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa kyetäkseen ostamaan tai myymään. Ilman merkkiä he eivät voi näin tehdä. Mikrosirua käytetään jo eläimillä ja ymmärtääkseni sitä kokeillaan myös ihmisillä. En ole mitenkään enemmän perehtynyt asiaan, siitä löytyy kyllä pätevää tekstiä viisailta ihmisiltä. Kannattaa lukea Ilmestyskirja.

Acc358
Acc358
4.1.2020 23:50

”Mikrosirua käytetään jo eläimillä ja ymmärtääkseni sitä kokeillaan myös ihmisillä.”
Ruotsissa on käytössä. En tiedä laajuudesta. Junalippuja voi uutisen mukaan ostaa ja käyttää avaimena ja kulkukorttina.
https://www.npr.org/2018/10/22/658808705/thousands-of-swedes-are-inserting-microchips-under-their-skin?t=1578174266989

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
5.1.2020 04:31
Vastaa...  Acc358

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201808192200921838 Kiinalaisille povaan sitä sirua ekana. Kyttäävät jo valmiiksi ”kaikkea”, vaikka artikkeli varmasti liioitteleekin. Eihän ne sitä näe, jos metsässä kiskaisee tumppuun, mutta aika paljon muuta kyllä.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
3.1.2020 17:58

…tu minkä oloista insinööriä ja rakettifyysikkoa siinä tanassa. Oikeanpuolen kuvan
aurinkolasipäisellä on ilmeestä päätellen inahtanut raketti vahingossa sinne, minne ei aurinko paista.
Niin ja joku kuvitteli kotouttavansa nuo ”hieman” hankalat käikäleet?
Ei voi pastori ymmärtää ruotsalaista järjenjuoksua, jos sitä nyt edes on olemassakaan.
Hallelujaa vaan svennuille!

Anonymous
Anonymous
3.1.2020 18:15

Hieman mietittävää.. 🤔.. Maahanmuuttovirasto saa turvapaikka- ja oleskelulupien käsittelyyn 13 miljoonan euron lisärahan ensi vuodelle.Turvapaikanhakijoiden oikeusturvaan ehdotetaan hallintotuomioistuimille ja oikeusavulle 1,8 miljoonaa euron lisäystä kuluvan vuoden tasoon verrattuna. Maahanmuuttajien kotoutumisen ja työllistymisen edistämiseen on tulossa 12,6 miljoonaa euroa. Kehitysyhteistyön määrärahat kasvavat ensi vuodelle noin 100 miljoonalla eurolla vuodesta 2019.> tämänvuotiset kehitysyhteistyön määrärahat (989 miljoonaa euroa)>siihen ++ 100 milj. >> Iltalehti uutisoi > Pauli Vahteran laskelmasta, jonka mukaan humanitäärinen maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa. Näitä rahoitetaan veroja kiristämällä mm. Liikennepolttoaineiden verotusta korotetaan ensi vuonna 250 miljoonalla eurolla. Korotus tulee voimaan 1. elokuuta 2020. Veronmaksajain Keskusliiton arvion mukaan 250 miljoonan euron liikennepolttoaineiden veronkorotuksen vaikutus bensiinin litrahintaan on 6,3 senttiä ja dieselin litrahintaan 6,9 senttiä Sekä valtion omaisuutta myymällä
Hallituksen päättämistä tulevaisuusinvestoinneista 750 miljoonaa euroa ajoittuu vuodelle 2020. Ne rahoitetaan pääosin valtion omaisuutta myymällä.. nämä on kerrottu budjetin esittelyssä. Suomessa sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten on laskettu aiheuttavan kunnille, kaupungeilla ja valtiolle yhteensä 15,6 miljardin euron menot vuodessa.

Anonymous
Anonymous
3.1.2020 20:05
Vastaa...  Anonymous

Jep. Se on niin stnan kivaa halata maailmaa. Ja suoraan sanoen vittuilla kantaväestölle. Painakaa duunia ja olkaa tekemättä lapsia. Teidän rahat menevät ideologian mukaan ns parempiin taskuihin. Esim lennätetään muslimien kakarat ympärileikkauksiin jne.

Suomi Finland
Suomi Finland
3.1.2020 18:28

Ja lopuksi poppoo vapautetaan todisteiden ja todistajien puutteen vuoksi ja saavat jättimäiset koppikorvaukset ja valtiojohto käy vielä pahoittelemassa ja kättelemässä.

hemis
hemis
3.1.2020 19:06

ÄO 0,80

Anonymous
Anonymous
3.1.2020 19:18

Voi voi, kuka nyt hoitaa ruotsissa aivokirurgian ja rakentaa avaruusraketit kun nämä yhteiskunnan tukipylväät on rasistisesti vangittu.

Raping Line
Raping Line
3.1.2020 19:26
Vastaa...  Anonymous

Mehän voisimme lähettää Ruotsiin moniosaajia tilannetta paikkaamaan, nyt kun on Suomen kaarnalaivatelakoilla vähän laskusuhdannetta.

Anonymous
Anonymous
3.1.2020 20:56
Vastaa...  Raping Line

Joo. Tuo kaarnalaiva juttu naurattaa edelleen. Tai no sanotaan suoraan. Vituttaa. Pelleille annettiin satoja tuhansia, jotta voivat leikkiä maailmanparantajia. Mutta asiasta toiseen. Antoiko trump lähtölaukaksen muslimien ja lännen sivistyksen väliselle sodalle?

Anonymous
Anonymous
3.1.2020 19:30

Terävän näköistä porukkaa. Vaan missä on muhammed?

Punavihernatsi
Punavihernatsi
3.1.2020 19:39

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Aappa
Aappa
3.1.2020 20:31

Juha Sipilän kommenttia odotellessa.

Arto
Arto
3.1.2020 21:25
Vastaa...  Aappa

Juha Sipilä on varmaankin taas shokissa ja Alexander Stubb ei vieläkään ole sanonut muuta kuin että Ruotsi on maailman turvallisin maa ja maahanmuutto on rikkaus.

Hähhähhäääääääää
Hähhähhäääääääää
3.1.2020 21:56

Olen tullut siihen tulokseen että nuo sormiliikkeet ovat raketti-insinöörien tapa ilmaista muille raketti-insinööreille, missä vaiheessa raketin kehitys on.

toni lajos
toni lajos
3.1.2020 23:35

Poliisilta hyvin toimittu, ei puututtu turhanpäiten kesken turnajaisten….

Rinkebyn
Rinkebyn
3.1.2020 23:52

Rimppakintut ry

jippos123
jippos123
4.1.2020 00:59

Gansta-apina ammuttu ja viisi muuta gansta-apinaa vangittu, voi kyynel. Jotenkin vaan Darwinin opit pätevät, huonot geenit katoavat.
Lisää näitä vaan. Itseäni ei juurikaan hetkauttaisi vaikka noita apinaraatoja tulisi 1000 per vuorokausi.
Löfven varmaan sönköittäisi jotain sekavaa selittääkseen asiaa mutta se vasta hupia olisikin.

Irakiaanot, iraniaanot ja somput kotimaihinsa rauhaa rakentamaan!
Irakiaanot, iraniaanot ja somput kotimaihinsa rauhaa rakentamaan!
4.1.2020 12:05

Näistäkin on joku kuulemma/lukemma taas joku ”räppitaiteilija”…
Mitä me näillä tehdään? Ei yhtään mitään.
Kehitysmaalainen innovaatio : Iso liuta kehitysmaalaisia, 5-15 sompanssia tms., piirittää yksinäisen kantiksen tai pari hintelää poikaa. Veistä vilautellaan jotta uhri tajuaa miten käy jos ei tottele. Porukka poimii uhrilta kaiken paitsi kalsarit.
https://mitti.se/nyheter/ranare-rotebro-omringad/?omrade=sollentuna

Somalit kotiin
Somalit kotiin
4.1.2020 12:33

Somalian ulkoministeri vetoaa kansalaisiin ja pyytää heitä palaamaan.
Ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi Yhdysvalloissa antamassaan haastattelussa maanmiehiään palaamaan kotiin auttaakseen Somalian jälleenrakentamisessa. NPR-radiokanavalla Isse Awad sanoi, että Minnesotan somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministerin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä. Al-Shabab -terroristiryhmä ei enää hänen mukaansa ole uhka kenellekään, eikä kukaan näe nälkää. – Maa on nyt valmis tyttäriensä ja poikiensa osallistumiseen saavutetun kehityksen säilyttämiseen, ulkoministeri sanoi. Ulkoministeri Isse Awad puhui paluumuutosta ”käänteisenä aivovuotona”, jossa ulkomailla asuvat voimavarat palaavat kotimaahansa mukanaan uusia arvokkaita osaamisia ja tietoja.
https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/
https://www.kansalainen.fi/norja-palauttaa-1-600-somalia-kotimaahansa/
https://www.kansalainen.fi/tanskan-maahanmuuttoministeri-somalit-menkaa-kotiin-rakentamaan-omaa-maatanne/
JAKAKAA LINKKEJÄ JA TULOSTAKAA UUTINEN PAPERILLE JA PISTÄKÄÄ KIRJASTOISSA JA KAUPPAKESKUKSISSA ILMOITUSTAULULLE.

Anonymous
Anonymous
4.1.2020 12:59
Vastaa...  Somalit kotiin

Toinen vaihtoehto:
Somalien syntyvyyskerroin on yli 4 mikä tarkoitta että väestö tuplaantuu noin 20 vuoden sykleissä.
Somalien määrä Suomessa:
2020: 20 000
2040: 40 000
2060: 80 000
2080: 160 000
2100: 320 000
2120: 640 000
2140: 1 200 000
2160: 2 400 000
2180: GAME OVER
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_somalit
Laskut perustuvat vain syntyvyyteen mutta maahanmuutto nopeuttaa kehitystä huomattavasti.

Anonymous
Anonymous
4.1.2020 15:34
Vastaa...  Anonymous

Tuosta jäi perheenyhdistäminen pois, sekä se, että joka vuosi tulee lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Lisäksi Suomeen tulee laittomasti ihmisiä eli paperittomia joka vuosi lisää. Tuosta puuttuu sekin vielä, että muslimeilla on keskimäärin lähemmäs 20 lasta Suomessa. 2030 muslimit ovat jo enemmistö Suomessa. Ruotsissa 10-20 vuodessa. Ensi kesänä on Suomeen arvioitu tulevan turvapaikanhakijoita yli 100 000 jopa miljoona vuodessa. Kun vyöry alkaa se ei tule loppumaan vaan loputon virta tulee Suomeen joka päivä tulee lisää ja määrät vain kasvavat.

Anonymous
Anonymous
5.1.2020 15:18
Vastaa...  Anonymous

Isossa kuvassa meillä on 2 vaihtoehtoa:
Hankkiutua näistä nopeasti sikiävistä ryhmistä kuten somaleista eroon tai antaa niiden vallata maamme.

Sam Colt
Sam Colt
6.1.2020 14:31

Uutinen on 6.1.20 iltapäivään mennessä kerännyt aika joukon kommentteja.
Kysyttiin, miksi ruotsalaiset eivät näe mitään ongelmaa eivätkä tee sille mitään.
Kysymys on nykyruotsalaisesta etiikasta. Lienee kaupallinen sovellus kristillisyydestä.
Kaikki on sallittua ja mihinkään ei saa puuttua – paitsi ehkä vihapuheeseen.
Kaikkea ennen rikoksina pidettyä tulee ymmärtää ja leperryksellä oikaista.
Kun mistään ei enää tule mitään seuraamusta, niin se ohjaa käyttäytymistä.
Millään lainmääräyksillä ei ole tehoa, jos niitä ei käytetä.