Uutta vuotta kulunut neljä päivää ja saldo 7 murhaa

psycho-29041_960_720.png

Uutta vuotta on kulunut vasta muutama päivä ja poliisin ritsikirjassa on merkittynä jo useita murhia. Sama tahti näyttää jatkuvan kuin joulukuussakin.

Kun vuotta on kulunut nelisen päivää niin saldoksi ollaan saatu jo seitsemän murhaa.
4.1. Göteborg, murha. Henkilö löydetään ulkoa kuolleena. Poliisi tutkii asiaa murhana.
4.1. Tukholma, murha. Poliisi kutsutaan asuntoon, josta löydetään kuollut henkilö. Asiaa tutkitaan murhana.
3.1. Nyhem, murha. Mies saa puukonpistoja ja kuolee.
2.1. Boden, murha. Poliisi hälytetään asuntoon, josta löytyy kuollut henkilö. Neljä muuta otettu kiinni epäiltynä murhasta.
2.1. Lidköping, murha. Henkilö löydetään ulkoa kuolleena. Poliisi tutkii asiaa murhana.
1.1. klo 00.30 Rinkebyssä murhataan nuorukainen autoon. Teon takana epäillään olevan rinkebyläisen gangstaräppärin lähipiiri. Teossa on enempi tai vähempi mukana ainakin seitsemän epäiltyä. Murhan motiivi on rispektin palauttaminen.
1.1. Botkyrka, murha. Henkilö löydetään kuolleena aseman ympäristöstä. Poliisi tutkii tekoa murhana.
 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

tämähän on vain hyvä. muutama vähemmän ja yleinen mielipide muuttuu..

Hilkka Keskisarja

Villinlännen touhua, laaki ja vainaa.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Kaikki pääsivät allahin luo ja saivat neitsyensä.

Punavihernatsi

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Hyvä alku

Ennätykset on tehty rikottaviksi.

Allahin rusketusraidat

Ihanaa Leijonat ihanaa! Meillä on (suklaa)unelma(torttu)!

Vuorineuvos Tuura

Tämähän on oikein ilon ja onnen päivä!

- Soomepois Eestist -

Hehheh, nimimerkkiisi viitaten eikös se ollut ”vuoristoneuvos Tuura”?
Mutta, toisaalta ihan hyvä jos nämä Ruotsin mamut teilaavat toinen toisiansa. Näin ”aatumaisesti” todeten, on ainakin muutama ”siirtolainen” vähemmän kuittaamassa Ruotsin veronmaksajien varoja.
Jollei kerran edes shiia- ja sunnimuslimit tule toimeen keskenään, niin miten he voisivat tulla toimeen sitten länsimaisessa yhteiskunnassa, jossa on uskonnonvapaus?

Vuorineuvos Tuura

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vuorineuvos_Tuura
Vuoristoneuvoksen voisi varmaan löytää jostain itävaltalaisesta alppikylästä.

Anonymous

Ruotsi pääsee kohta Guinnesin kirjaan.
Turvallisempi vielä tosin kun Meksiko, mutta ei kauaa.
Aivokuollut Löfven ei kait tiedä asiasta mitään.

acc358

Ruotsi ei vielä pärjää Mexicolle. Vuoden 2019 seitsemänä ensimmäisenä kuukautena surmattiin 889 ihmistä Juarezin kaupungissa, jossa on 1,3 miljoonaa asukasta.
Cartel-fueled violence in El Paso, Texas’ sister city Juárez continues at an alarming rate with 889 killed during the first seven months of 2019.
https://www.breitbart.com/border/2019/08/05/juarez-registers-889-homicides-so-far-in-2019/

PastoriNikulainen

Sitä se on kun ottaa vastaan kaiken maailman mielisairaaloista
ja vankiloista tyhjennetyn ihmis-saastan afrikasta.
Ja tosiaan, kuten jo kommeteissa lukeekin on Guinnesin ennätyskirjaan pääsy allekirjoitusta
vaille lähes selviö.
Aamen…

Aappa

Ei tällä tahdilla vielä huoltovajetta paikata, mutta hienoa että on kuitenkin yritystä.

Ahkeruus on hyve

Kuka kehtaa vielä väittää että ovat laiskoja?!

Minä

Kohta saakin kuukausitilaston sijaan alkaa julkaista päivätilastoa.

jippos123

Svedustan alkanee olla väkilukuun suhteutettuna maailman vaarallisin maa. Kepposia jos monenlaisia ihan jokainen päivä ja parhaina tusina.
Peter ja Börje kävelee varjoissa ja pitkin seiniä ettei vaan uudet valtiaat aina kahdeksanvuotiaista ylöspäin raiskaa, hakkaa tai tapa heitä.
Viikingit kääntyleivät haudoissaan kun ennen niin vahvasta kansasta on tullut ylikäveltäviä lällydemareita.
Pelkästään sähköisiä iltapäivälehtiä selailemalla ( Expressen, Aftonbladet) näkee kuinka entisistä viikingeistä on tullut pää kallellaan hymisteliviä luusereita.
Katsokaapas oikeasti kuvissa ja haastatteluissa olevia kuvia nykypäivän Ruotsalaisista miesoletetuista. Kesällä niillä on vielä päässä jokin perkeleen rehukranssi.
Ahmed antaa rispektiä.

Anonymous

Jospa ihme toteutuisi, että ruotsalaiset saisivat uuden Kaarle XII vielä. Vanha soturikansa heräisi.

Esa

Tuo rasismus on vain villi juttu, se, kun pelittää vain ja ainoastaan yhteen suuntaan. Aivan kuin kyseessä olisi hydraulijärjestelmä, jossa on suuntaventteeli pakottamassa virtauksen suuntaa.

Lampunvarjostin

Haiskahtaa ”ruotsalaisten” välienselvittelyiltä. 😀

Rasse

Rakettikiellosta tämä johtuu. Joutuvat onnettomat raketti-insinöörit paukuttelemaan reikärautoja, kun ei svenssonit enää anna kiinareitakaan.

Anonymous

Löfven varmaan toteaa tähän olisi nämä onnistuneet ihan medel-sveduilla, mutta nuo ei juurikaan lisäänny , sukupuuttohan noita uhkaisi tuolla tappovauhdilla ,tässä näiden ganstojen ja räpätien kuin ählyjen suhteen ei ole mitään hätää vaikka tappaisivat toisiaan tuhat päivässä niin hopeinen haikara tuo uusia tilalle ja ghetton synnystys koneet pöyrii perineen yötäpäivää nekin .

Anonymous

Näin se aika muuttuu. Puolalainen eläkevaari kertoili kuinka vielä 1930-luvulla, kun olivat lapsia, niin peloteltiin, että nyt turvat tukkoon tai ruotsalaiset tulee. Siellä vielä kerrottiin lapsille kauhutarinoita ruotsalaisista rakalaisista, jotka ryöstivät, polttivat ja tappoivat ihmiset lapsia myöten. No, asia vähän kiinnosti, että katselin kirjoitettua historiaa ja kuinkas ollakaan, näin se on ollut. Monen sukupolven ajan Ruotsin kuninkaat vainosivat Puolaa, Liettuaa ja Viroa häviten laajoja alueita autioksi. Ja mitenkäs muuten kuin etulinjassa hakkapeliitat ruotsalaisin tunnuksin pahanteossa. Puhumattakaan Saksasta, jossa ruotsalaisten ranskalaisella rahoituksella värväämä palkka-armeija hävitti maata poltetulla taktiikalla.

Matkalla Kehitysmaaksi

Tämä patsaan jatkuva tuhoaminen kertoo kaiken Ruotsin nykytilanteesta:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/zlatanstatyn-vandaliserad-igen

Valtsu

Onkohan Zlatan väärän joukkueen pelaaja, väärää kansallisuutta vai väärin menestynyt rehellisesti? Rasittavuutta on kuitenkin oikealla tavalla.

”Small People” kuten Svanberg sanoi

Zlatanin menestyneisyys ärsyttää jossain Malmön lutikkaghetossa asuvaa luuseria. Ärsyttää että Zlatan pystyi sieltä nousemaan, menestymään ja tienaamaan rutkasti rahaa. Ärsyttää että teki niin paljon TÖITÄ sen menestyksensä eteen.
Menestyksen pitää mielummin tulla helpolla ja uhria esittäen eikä hikoillen.

Keke

Onko jätetty uutiset lukematta ja faktat hukassa?
Zlatanin patsas taas ilkivallan kohteena, tällä kertaa jalka poikki – suuttumuksen taustalla osakekauppa https://www.ksml.fi/urheilu/jalkapallo/Zlatanin-patsas-taas-ilkivallan-kohteena-t%C3%A4ll%C3%A4-kertaa-jalka-poikki-%E2%80%93-suuttumuksen-taustalla-osakekauppa/1492721

Anonymous

Breivik leimattiin ”hulluksi joka luuli että olemme sodassa.”

Hullumpi

En nyt menisi sanomaan Breivikia umpihulluksi vaan fanaatikoksi. Yhtä hyvin voisi kutsua IS- porukkaa umpihulluiksi. Fanaattisuus ja umpihulluus ei ole sama asia.
Breivikilla tuli yksinkertaisesti mitta täyteen. Brevik sanoi että tulemme vielä kiittämään häntä ja pitämään häntä sankarina.
Breivikin jälkeen on maailma seonnut yhä enemmän joten Breivikin teot kalpenevat sitä mukaa kuin aikaa kuluu.

Anonymous

Breivik on lähes ainoa joka on edes yrittänyt saada tälle hulluudelle jotain tolkkua. Siis lähes AINOA koko Euroopassa.

Anonymous

Mukava seurata ruotsin ja suomen kehitystä, suomella on kova tavoiteet pärjätämyös rikollisuuden saralla. Hiljan oli vielä poliisipäälikkö joka piti kirjaa ylpeänä kaikista suomeen rantautuvista rikollisjärjestöistä ,minä muistan ajan kun rikollisiksi tiedetyt pantiin vankilaan..,samaisen päällikön aikaan tehtiin liberaalia poliisityötä ja kokeiltiin huumekaupan ”siirtämistä” ainakin osin poliisille..,nythän uusi alan ministeri haluaisi kiihdyttää huumekauppaa vapauttamalla käytön ja hallussapidon (omiin tarpeisiin) Huumeiden myynti ja käyttö suorastaan räjähtäisi käsiin, onko vaatimus tai lobbaus ollut keskitetyn huumekaupan edustajien ideoima luultavasti ,mutta lobbareita ei tarvitse paljastaa . Suomessa myös ammuskellaan mutta sivullisille ei ole vaaraa vaikka keskellä päivää ja tietä ammutaan ,tekijä tiedetään mutta hänen tuntomerkkejä ei julkaista (harmiton pyssymies) Sveduista lienee tiedoitus opit lähtöisin . Suomi voi olla huoleton jos valta jatkuu näin.., maamme tuhotaan samaan tapaan kuin ruotsi paskoi pesänsä .Olemme siis pian humaa..,hullujen valtio .

Anonymous

Erikoista ampuminen tiellä Helsingissä valtava poliisoperaatio ,tekijä pakenee epäily murhanyritys ,tekijä tiedetään ,tuntomerkkelä ei anneta ,mitenhän jos tuo menee jotenkin vtu,si ja ko tyyppi pakomatkalla tappaisi jonkun ..,ja poliisi ei halunnut antaa tuntomerkkejä ,kyseltäisiinkö vastuiden perään, vai salattaisiko koko juttu ? Jokainen täyspäinen ymmärtää että tarkoitus on suojata ampujan henkilöllisyyttä ,miksi ?

Seitan

Tekijän tuntomerkit annetaan 3~7 päivän viiveellä jos pääsee karkuun. Ei voi ymmärtää

Anonymous

Eikö tämmöinen kaveri aseineen pakomatkalla ole riski ,varsinkin jos vielä tyyppi itsekkin tietää olevansa takaa-ajetun asemassa ,siksi kuvittelisi että poliisi antaa julkisuuteen pakenijan kuvan että saisivat kiinni … Ei suinkaan uteliaisuuden vuoksi vaan yleisen riskin ? Ymmärrän kyllä että poliisi arvioi riskit ko. tapaus oli vain aiheuttanut melkoiset operaatiot ..,jonka maalikko katsoo siten että vaarallinen on ? Silloin kun sarjaperhe puukottaja pääsi karkuun irakiin saakka ,ihmeteltiin yleisössä miksi tuntomerkit salattiin ,ikäänkuin siihen saakka että varmuudella on maasta pois..?

Anonymous

Tilastot ovat vuoden lopussa mahtavaa luettavaa jos tahti on tämä. Kyllä on niin globaalia, että. Tällaista onkin Pohjolaan odotettu satoja vuosia, ja nyt se viimein saatiin.

320-41

Vuoden 2019 tilastot valmiita:
Kaikenkaikkiaan 320 varmistettua ammuntaa ympäri Ruotsia, vainajia 41.
320 skottlossningar runt om i landet under förra året
Under 2019 inträffade 320 bekräftade skottlossningar runt om i Sverige, och totalt 41 personer dog i samband med skjutningar.(SVT)

Nyt perkele riittää!

Nackassa 8- vuotias pikkupoika ei päässyt koulusta ulos kuin 30 metriä- äiti oli tulossa autolla hakemaan- kun matujengi ympäröi hänet ja veitsellä uhaten vei kännykän.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/e8vvQO/polisen-om-ranet-mot-8-aringen-det-ar-helt-at-helvete

Trumppikin on (((niitä)))
Anonymous

Missä N siellä ongelma.