Mitä tarkoittaa kun yhdessä asunnossa on kirjoilla 100 henkilöä?

Kuvakaappaus 2020-01-12 22-34-34

Jostain syystä aikaisemmasta väärillä henkilöllisyyksillä esiintyvistä henkilöistä kertovasta artikkelista loppuosa oli lähtenyt taivaan tuuliin ja huomasin sen vasta nyt. Teen siitä erillisen artikkelin enkä lisää sitä edellisen artikkelin loppuun.

Useilla henkilöllisyyksillä esiintyvät todellinen ongelma


 

Eli mitä nämä väärillä henkilöllisyyksillä elävät henkilöt tekevät rahalainausten lisäksi? Mikä on todellinen bisnes?

Ruotsissa on tullut ilmi kymmeniä tapauksia, puhutaan siis useammasta kymmenestä, jossa yhdessä asunnossa on ollut parhaillaan toista sataa henkilöä kirjoilla. Ennätys lienee jotain viiden sadan pintaan. Kirjoilla olevat henkilöt eivät tietenkään asu huoneistossa vaan missä lie. Mutta ovat kirjoilla tuossa huoneistossa.
Kuvio on seuraavanlainen: huoneiston alkuperäinen haltija on saanut kaupungin kautta turvapaikanhakijoille tarkoitetun sääliasunnon vaikkapa Rinkebystä. Haltija vuokraa asunnon pimeästi edelleen kolmannelle osapuolelle. He tekevät diilin keskenään.
Asunnon haltija vuokraa osoitteita niitä tarvitseville, vähän kuin postilokeroita. Asunnossa pimeästi asuva henkilö huolehtii asunnossa kirjoilla olevien henkilöiden postin uudelleen lähettämisestä ja seuraamisesta. Tällainen kirjoillaolo maksaa sitten vähän riippuen 500 – 1 000 kruunua (50-100 euroa). Mitä halutumpi kaupunki, sitä kovempi taksa. Varsinkin Tukholma ja Malmö ovat tällaisen toiminnan kuumia paikkoja.
Oletetaan, että asunnon haltija vuokraa “kirjoillaolemisen” hintaa 1 000 kruunua/ kk. Asiakkaita on 50. Kuukaudessa mätkähtää mukavasti pimeää rahaa 50 000 kruunua eli 4 739 euroa. Parillakin asunnolla ajelee mukavasti isolla Bemarilla.
Asunnon haltija siis vuokraa asunnon pientä korvausta vastaan kolmannelle osapuolelle, joka hoitelee tuon “postilokerotoiminnan” työpuolen. Asunnon haltijalla, jolla voi olla useita henkilöllisyyksiä, voi siten itse asua ihan toisaalla. Hän voi parhaassa tapauksessa pyörittää useitakin tällaisia “kirjoillaolohuoneistoja”.
 

Ketkä sitten vuokraavat “kirjoillaolemista”?

No ensinnäkin tietenkin sitä käyttää automaalivahdit ja muut bulvaanit erilaisiin rikosveivauksiin. Sitten on iso osa niitä, jotka nostavat Ruotsista erilaisia tukia, eläkettä, sairaspäivärahaa tms, mutta tosiasiassa asuvat kotimaassaan. Rahat joko nostetaan kotimaassa suoraan automaatista tai kortti on jollain Ruotsissa asuvalla luottohenkilöllä, esimerkiksi juuri tällaisella “postilokerovuokraajalla”, joka nostaa kortilla rahat Ruotsista ja lähettää ne Wester Unionin välityksellä pimeimpäänkin Afrikan kolkkaan.
Kannattaa muuten joskus seurata kuun 25. päivä Tukholman Forexin tai Wester Unionin rahanlähetyspisteitä. Siellä käy tavallista kovempi kuhina kun sen-näköiset-miehet-jotka-eivät-ole-kovia-työmiehiä pläräävät sormissaan paksuja setelinippuja. Toisella puolella maailmaa yhtä ruskeat miehet odottavat vain viestiä, joka tuo koodin, jota virkailijalle näyttämällä saa setelitupon käteensä.
Henkilö(t) jotka pyörittävät osoitekauppaa, tarkistavat tarvittaessa postit, jos siellä on jotain tärkeää. Vaikkapa, että työkkäri pyytää jotain tositetta tai mitä se ikinä voikaan olla.

sandals-4563_960_720.jpg
Kuvan sandaalit eivät liity mitenkään artikkeliin.
 
Osoitetta vuokrataan myös puhtaasti turvapaikanhakijoille. Tämäkin osuus on todella iso. Kyse on siitä, että jos joku turvapaikanhakija sattuu huonolla tuurilla saamaan kuntapaikan jostain pohjoisen peräkylästä, mutta mieli tekisi Malmön tai Tukholman discoihin, niin jotta tässä tilanteessa sosiaalituet ja erilaiset kotiutumistoimet jatkuisivat, henkilöllä pitää olla asunto. Kuntapaikan saaneille turvapaikanhakijoille kunta hankkii asunnon. Mutta jos henkilö ei halua jäädä hänelle osoitettuun kuntaan ja siellä osoitettuun asuntoon niin silloin kunnan vastuu loppuu ja henkilön on omatoimisesti hankittava asunto.
Tässä tapauksessa ostetaan sitten se osoite ja siihen vuokrasopimus. Ja ei muuta kuin Tukholman sosiaaliin pyytämään starttirahaa ja starttirahan lisäosaa uusiin sandaaleihin. Ja ainahan voi asua frendien luona – afrikkalainen ja lähi-itäläinen kaveruus on hieman parempaa ja sopuisampaa kuin jäyhä pohjoismaalainen kaveruus. Tai sitten voi etsiä jonkun ruotsalaisen batiikkinoidan, jonka makuukammarissa voi ensi alkuun majailla.
Homma kosahtaa sitten aika ajoin, kun rasistinen sosiaali- tms virkailija huomaa, että yhteen asuntoon menee tolkuton määrä postia ja hän vinkkaa asiasta poliisille.
 

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Metienataantällä

“Mitä tarkoittaa kun yhdessä asunnossa on kirjoilla 100 henkilöä?”
Jos isännöinti on tehtäviensä tasalla, tulee tuosta 100*16€ vesimaksuina taloyhtiön kassaan.

ent. talon maalivahti

Mitä nämä automaalivahdit olivatkaan?

Olli Aula

Porukkaa jonka nimissä autot ovat ,ei mitään romuautoja ,näin tehden jää parkkimaksut verot vakuutukset kuin myös tiemaksut maksamatta ,ehkä muutama tankkaus siinä samalla .Malmössa näitä autoja lähes viidennes liikenteessä olevista .Tämäkin ollut jo vuosi kymmenen tiedossa ,Mitään ei tehdä asian eteen …..

ike

Näin sitä syödään entisen oikeusvaltion pohjaa. Meinasin sanoa että hitaasti syödään mutta sitten huomasin että ei se niin hidasta ole.

ani

Ei kaikissa taloyhtiöissä ole henkilökohtaisia vesimaksuja, vaan ne maksetaan hoitovastikkeessa.

M

“Kuukaudessa mätkähtää mukavasti pimeää rahaa 50 000 kruunua eli 4 739 euroa. ”
Olenkin ihmetellyt miksi Ruotsilla menee taloudellisesti niin hyvin. Mutta tässähän se selitys siis on. On paljon hyvätuloisia, joilla on ostovoimaa. Ja lisää tulee koko ajan. Kunpa nyt “rasistiset sosiaalivirkailijat” eivät vain pilaisi koko hommaa.

IsoMyy

Voi poloisia karvapalleroita, kun joutuvat asumaan noin ahtaasti umpirasistisessa maassa. Nyt on poski märkänä.

Anonymous

Taitaa tuo viimeinen lause olla toiveajattelua.
Ainakaan en ole moisesta rasisteerauksesta koskaan kuullut.

Anonymous

Olenkin ihmetellyt miten esim. somalit ajelee niin uusilla ja hienoilla autoilla.

Anonymous

Suomessa on ihan sama tilanne.

pöh

Täällä on 25-vuotta monet somalit käyttänyt hölmölää hyväksi.
Yksi keino on se että somaliukolla on 3-4 vaimoa, niistä sitten “erotaan” sitten heillä on käytössään 4-5 asuntoa ja melkoiset sosiaalituet (2,5 kertaiset suomalaisiin nähden) ukko sitten käy pari kertaa kuussa hakemassa rahat ja jos jaksaa niin panee uuden pienokaisen alulle samalla.
Että ei muuta kun rattoisaa veronmaksuviikkoa taas..

Fatwantarkistaja

Asua voi yhdessä asunnossa sopuisasti, vaikka erossa ollaankin. Lapsia tavataan siinä kolmannessa, koska yhteishuoltajuus. Siis jätkällä on oma asunto, vaimolla toinen ja lapset asuvat kolmannessa, jossa isi ja äiti asuvat vuoroviikoin. Jokaisen vaimon kanssa sama järjestely=9 kämppää/panomies.
Itse somppuna vuokraisin 7 asuntoani venäläisille huorille 100€/vrk, panisin yhdessä vaimojani ja yhdessä gruumaisin pikkutyttöjä kavereideni kanssa. Somaliasta ostaisin lapsia seksiorjikseni ja Kela maksaisi nekin. Täh? Monikulttuuri on rikkaus.

ike

Kun noita poliiseja ei riitä niin (vaikka kyllä toisivat palkkausrahat moninverroin takaisin) yksikin yksityisetsivä voisi kyllä tienata sievoiset rahat valtiolle vaikka saisi hyvän palkan myös itsellensä, noiden sukulaissuhteilla kieroilijoiden suhteiden ja paperiväärennösten selvittämisellä. (kun nyt kaikki halutaan yksistystää niin yksityistetään nyt sitten talousrikosten ym. tutkinta) Kuten joku tuolla Kansalainen median puolella mainitsi niin lähes kaikki pohjoismaissa on perustunut ihmisten rehellisyyteen, poikkeamat ovat harvinaisia. Nyt on uusi aika ja poikkeamat ovat uusi standardi, jos eivä vielä niin kohta.

Klarsyn

Tanskassa on tullut ilmi näitä “yhteisasuntoja” paljon myös ihan yksiavioisilla maahanmuuttajillakin, vaikka moniavioisuus lienee yleisempi syy. Kymmenkunta miestä asuu “virallisesti” yhteisessä osoitteessa, mutta tosiasiassa vaimonsa/vaimojensa luona. Sosiaalituet yksinhuoltajille kun ovat suuremmat, ja mieskin hyötyy tilanteesta, ei tarvitse elättää perhettään, kun yhteiskunta tekee sen hänen puolestaan.

Code Brown

LUULISI että Ruotsi, joka on ilmeisesti täynnä miljoonia huipputeknisiä osaajia, käyttäisi jotain hyvinkin simppeliä softaa joka automaattisesti tarkistaa koko maan kaikki osoitteet (myöskin ne vähän sinnepäin , ei ummarta, tahallaan hieman väärin kirjoitetut..) ja samalla pamahtaa ruudulle ne osoitteet joissa liikaa nimiä. Niinhän sitä LUULISI…. Tämmöinen softa ei todellakaan olisi mikään teknologian superihme vaan sellaisen osaisi kuka tahansa pikkujonne koodata vaikka saatana puhelimellaan, mutta taitaa olla niin että sellainen “vasikka-ohjelmisto” täyttäisi kaikki rasismin, kansankiihotus ja vihapuheen kriteerit. Lopputuloksena sossumuslimit nauraa ja imee koko maan kuiviin ihan helvetin helposti, ilman mitään seuraamuksia ja mikä tärkeintä: ilman mitään häpeää tai moraalia. Muslimi kyllä kehtaa!

Kysykää Steffolta

Siinä se vika juuri onkin ettei Löffykän punaviherliberaalihallitus HALUA tietää kaikkea sitä paskaa mitä maassa tapahtuu kiitos kaikkien niitten parasiittimien jotka maahan on päästetty. Totuus olisi liian karmea ja liian hankala selvitettäväksi.
Iranin lentoturmassakin oli useita kummallisuuksia. ”Ruotsalaisista” uhreista osa oli Ruotsin kansalaisia, osa ei. Osa uhreista oli KIRJOILLA Ruotsissa, osa ei.
Mikäs se sellainen ”Ruotsissa asuva” henkilö on joka asuu Ruotsissa olematta kirjoilla Ruotsissa?
Tietääköhän Löffykkä?

Kultamätämunat

Kunnon pommi pamahti Östermalmilla, kaksi taloa evakuoitiin.
Jos talossa on muutamia kämppiä joissa on kirjoilla kymmeniä, satoja moniosaajia lienee myös riski tavallista suurempi että pommikin poksahtaa kyseisessä kinteistössä? Vai mitä luulette?

Autokin meni rikki
PastoriNikulainen

Alimman kuvan sandaaleilla tuolla kadulla kerran eräs arabi teki lumitöitä kolalla.
Oli varmaan pää jäässä.
Aamen.

Pikkukaljoilla

Vieläkö ruotsissa on muotia omistaa sata (100) autoa, taikka vähintäänkin pitää niitä nimissään? Joskus 80-90-luvulla sitä jotku harrasteli stokiksessa..

RUOTSI ON PASKA MAA

Hahahaaaaaa, voi kuule! Jo vuonna 2014 ainoastaan Malmön 10 kovinta autonomistajaa omistivat keskenään yli 14.000 autoa. Siis vain 10 nimeä ja vain Malmössa, 6 vuotta sitten. https://petterssonsblogg.se/2014/02/15/notan-for-risiga-bilar-gar-till-skattebetalarna/ Voikohan varovaisesti arvioida että tuommoisia autoja rullaa Ruotsin liikenteessä semmoiset puoli miljoonaa? Miljoona? Ja huom, nämä autot eivät tuota verotuloja, ainostaan parkkisakkoja. Onhan se siistii että Ruotsissa sakotkin ovat ilmaisia! Ilmankos maalla on sitä magneettista VETOVOIMAA! Ja tässä voidaan lukea miten ruotsalainen RUUMIS omistaa 2.800 autoa ja RUUMIS on velkaa yli 22 miljoonaa.. https://petterssonsblogg.se/2018/01/13/dod-man-ager-2800-bilar-som-anvands-av-invandrare-som-skiter-i-samhallet/

Ilmari

En ymmärrä tätä autojuttua. Mitä hyötyä kenellekään on omistaa monta autoa? Jos ne on rekisteröity, niistä menee vakuutus- ja muut maksut. Tai ainakin ne laskutetaan.

suomalaisasiamies

Niitä vuokrataan halukkaille. pimeesti. Ja parkkisakot menee haltijalle. Ei omistajalle. Haltija on varaton henkilö. Porissa katselin kun kaksi romanityttöä naureskeli saamalleen pysäköintisakolle.

h44

Tilaisuus luo varkaan, ei ole Virossa näitä ongelmia. Kuinkahan Suomessa, seuraako kukaan missä ihmiset ovat kirjoilla? 1990 luvulla kontrolli muistaakseni oli tiukkaa ja vielä nytkin on aina silloin tällöin juttua siitä miten KELA epäreilusti tulkitsee kaverukset pariskunnaksi, jopa samaa sukupuolta olevat.
Ruotsissa kai ajatellaan vain että onpa melkoinen juna kun 100 miestä iloittelee samassa kämpässä….

Ilmari

Ruotsissa on hyvä väestökirjanpito kuten Suomessakin. Talonkirjoja ei ehkä ole eli asuntoyhtiö ei tiedä, että samassa kämpässä asuu kymmeniä tai satoja ihmisiä, mutta ei tämän pitäisi olla vaikea selvittää.
Jo poliisin tiedostoissa pitäisi hälyttää, jos samasta osoitteesta on useita “asiakkaita.” Tai eiväthän tiedostot kai hälytä, ellei niitä ole ohjelmoitu siihen.