Hyvät kuvat Tukholman ampumisesta

Kuvakaappaus 2020-01-19 13-39-42

Kuvat tulevat Tukholman Kungens Kurvanin ampumisesta. Yllä kuvassa Golf, josta huomaa miten kuskin ovesta on paukutettu sisään ainakin neljä luotia. Osumatarkkuus kuskiin siis hyvä.

Luultavasti myös ikkunasta on paukutettu muutama luoti, sillä kuskin oven ikkuna näyttää olevan palasina. Alla kuvasta näkyy miten etuikkunasta on mennyt niin ikään ainakin neljä luotia sisään autoon. Kuski on siis saanut reippaasti lyijyä. Eri tietojen mukaan paikalla on ammuttu ainakin 17 laukausta.
59E412DD-00D9-42D6-BD6F-D6B6770ACC6B
 
Alla kuvassa tapahtumapaikka. Kyseessä on E4:n varrella Tukholman suuntaan sijaitseva K-Cirkle (entinen ns. Ikean Statoil). Mielenkiintoinen seikka on, että taustalla takana näkyvä WV Transporter on vankeinhoitolaitoksen vankien kuljetusauto. Luultavasti sillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä tapahtuman kanssa vaan oli tankkaamassa sattumalta samaan aikaan.
Ammuskelussa kuoli siis nuori mies ja nuori nainen haavoittui vakavasti.
Kuvakaappaus 2020-01-19 13-46-00