Hyvät kuvat Tukholman ampumisesta

Kuvakaappaus 2020-01-19 13-39-42

Kuvat tulevat Tukholman Kungens Kurvanin ampumisesta. Yllä kuvassa Golf, josta huomaa miten kuskin ovesta on paukutettu sisään ainakin neljä luotia. Osumatarkkuus kuskiin siis hyvä.

Luultavasti myös ikkunasta on paukutettu muutama luoti, sillä kuskin oven ikkuna näyttää olevan palasina. Alla kuvasta näkyy miten etuikkunasta on mennyt niin ikään ainakin neljä luotia sisään autoon. Kuski on siis saanut reippaasti lyijyä. Eri tietojen mukaan paikalla on ammuttu ainakin 17 laukausta.
59E412DD-00D9-42D6-BD6F-D6B6770ACC6B
 
Alla kuvassa tapahtumapaikka. Kyseessä on E4:n varrella Tukholman suuntaan sijaitseva K-Cirkle (entinen ns. Ikean Statoil). Mielenkiintoinen seikka on, että taustalla takana näkyvä WV Transporter on vankeinhoitolaitoksen vankien kuljetusauto. Luultavasti sillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä tapahtuman kanssa vaan oli tankkaamassa sattumalta samaan aikaan.
Ammuskelussa kuoli siis nuori mies ja nuori nainen haavoittui vakavasti.
Kuvakaappaus 2020-01-19 13-46-00

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
karri

Olen pidempään miettinyt miten ensiapuporukalla ja sairaaloiden henkilökunnalla, sekä poliisilla riittää motivaatio pysyä vakaumuksessaan auttaa ja pelastaa ihminen rotuun ja uskonnolliseen seikkaan takertumatta?

hieno homma

Samaa olen minäkin miettinyt, ruotsi otti vaan liikaa noita “insinöörejä” 😁

Anu S hellänä

Hienoa menoa länsinaapurissa! Selvää värinää havaittavissa!

ike

On ihmetyksen aihe tuo poliisien motivaatio kun “vieraat” sabotoi minkä ehtii ja omat esimiehet ja poliitikot samalla sitoo käsiä.

Qroquius Kad

Onhan tuolta jo kuultu useampaankin otteeseen, että poliisit eroavat joukolla viroistaan, koska virantoimitus on tehty tahallaan mahdottomaksi, eikä uusia ole enää lainkaan helppo saada koulutukseen.
Ehkä Ruotsille olisi parasta, että koko kenttäpoliisikunta marssisi kerralla heittämään ylikomisarionsa pöydälle virkamerkkinsä, -pukunsa ja -aseensa, kehottaen kertomaan terveisiä hallitukselle ja toivottamaan hyvää onnea jatkossa.
Mitähän hallitus mahtaisi tehdä? Luultavasti värväisi saman tien Ruotsin Uuden Poliisin poliisi-, sotilas- ja santarmitaustaisista turvapaikanhakeneista eli sotarikoksia paenneista irakiaanoista ja syriaanoista. Virkoja riittäisi varmaankin myös somaleille, erityisesti seksuaalirikosten tutkintaan.

Johan

Halukkaita ulkomaalaistaustaisia on mutta he putoavat kelkasta kesken rekrytointiprosessin. Vuonna 2018 syksyllä hakijoiksi hyväksytyistä 23:lla prosentilla oli ulkomaalaistausta. Mutta matkalla tapahtuu jotain. Syyskuussa koulutuksen alkaessa ryhmä oli kutistunut vajaaseen 9 prosenttiin. Paperilla kaikki näyttää olevan ok mutta todellisuudessa kouluarvosanoissa on ilmaa. Tämä koulujen valheellinen arvosanojen jako on ollut tiedossa jo pitkään. He eivät niillä taidoilla yksinkertaisesti kykene siihen hommaan.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0E6RyG/skev-rekrytering-till-polisyrket

M

En näe tuohon muuta ratkaisua kuin että poliisin on oltava jatkossa suvaitsevaisempi, jotta moniarvoisuus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus saadaan samanaikaisesti toteutumaan.

hieno homma

Viranomaisten ja ensihoidon työ on mahdotonta kun ruotsia johtaa kusipäisten suvakkipoliitikkojen armeija 😠 samaan suuntaan olemme menossa Isänmaassamme koska tokihan meidän ruotsin mallia on seurattava, elikkä olemme tiellä helvettiin noiden islamistien ja hallituksemme ansiosta 😡🎱🎱

ed karvinen

Suomen ylinjohto seuraa Taposten kanssa perässå.
Saa nähdä mitä tästä vielä seuraa.
Kiitos Tåposen silakoitten pääsilakkamestari.

Tuukka Grenberg

Aika alainen motivaatio taitaa ollakin, koska ymmärtääkseni poliiseja irtusautuu suuria määriä.
Ei hätää kuitenkaan, Lööfveenin Stefa rauhoittaa villit ihmiset demareiden kivapuheella ja rakkayspommituksella… Mihin tosin villit vastaavat täyspommituksilla.

Tuomarit ensin heikolle jäälle

Sama ongelma Suomessa ja menossa vain huonompaan suuntaan. Täytyy hattua nostaa poliiseille, ei se kaikista kevyin työ. Ensin mennään renkaat savuten rikollisten perässä ja henki vaarassa, sitten tuomarit antavat lempeitä ja humaaneja ideologisia tuomioita. Ja taas poliisi menee renkaat savuten ja henkensä kaupalla samojen kavereiden perässä. Tilanteissa, joissa on hengenvaara, pitäisi aina laittaa tuomareista koostuva esijoukko kohteeseen ensin. Jos he selviävät hengissä, poliisi menee perässä. Voisi tulla rapsakampia tuomioita. Nyt jos tapat viisi kerralla, maksat vain yhdestä. Paljousalennus, tapa nyt! Poliisi on yhteiskunnan selkäranka. Se jos murtuu, pahasti murtuu.

PastoriNikulainen

Kovaa peliä (bostonissa) tukholmassa, perkele!
Hullumpi (hullut viihtyvät) saattaisi jopa viihtyä tuolla tukholman khetoissa.
Missä viipyy ligvitaattori-joukot kaduilta?
Ei mmuuta kuin tulta munille ja halleluujaa huutoa perään!!!

hieno homma

Ruotsissa tarvittaisiin todellakin laittaa aseellisesti nuo perkeleen sikiöt kuriin, vaan onko niistä siihen? Pahoin epäilen nottei ole 😠

M

Ei, siihen tehtävään on kehitettävä T-800 ja lähetettävä se yhdeksän vuoden kuluttua vuoteen 1984.

Anonymous

Onko uhreina yleensä tulokkaat vaiko kantikset? Jos ensimmäisiä, niin mitä siihen sitten pitäisi sanoa.
Ehkä ei kannatakaan sanoa mitä ajatteli, vaan voivotella että onpas kauheaa.

Fatwantarkistaja

Onhan sekin, jos vaivoista kärsivä vanhus joutuu laittamaan tyttären tyttären yksin koulutielleen. Saatesanoiksi: Ethän astu siihen punaiseen lätäkköön, jonka se eilen lahdattu n**keri jätti jälkeensä. Vaikuttaa se kaikkiin tuo väkivalta.

Abu Oscar Pistoolius al Suomi-Finlandi

Noista luodinrei’istä rohkaistuneena päivitin nimimerkkiäni ottamalla käyttöön taistelijanimen.

Qroquius Kad

Ja sehän onkin totisesti meridiaaninen!

Aappa

Jotkut ovat seuranneet muhammed alin ja mike tysonin keeneriyttä, mutta että aitosuomalainen! (vapaaehtoinen hymiö) 😉

Suomi Finland

Elokuvissa ja sarjoissa taitavat suojautua rynnäkkökiväärinkin tulitukselta kyljelleen käännetyn pöydän tai auton taakse, mutta tosielämässä rynkyn luoti lävistänee helposti autosta molemmat kyljet, joten todellinen suoja taitaa olla vain näkösuojaa jonkun verran.
Huom, lopetin taistelijanimen käytön yhteen viestiin, koska ne ovat oikeasti kotoisin paikasta, johon aurinko ei paista.

Abu Lii Al Communismus

Ei se välttämättä lävistä koko autoa. Yhdestä peltikerrasta menee toki heittämällä.
Sen jälkeen luoti tosin on deformaation seurauksena hidastumisesta johtuen taipuvainen pysähtymään seuraavaan vahvempaan esteeseen.

Fatwantarkistaja

Vanteen, tahi moottorin taakse itse menisin jemmaan.

Abu Coulu Paavo Al-Arhimacus-anarkusimus

Meillä vasemmistoliittossa ei suvaita aseita nazzeille, mutta tässä en näe ongelmaa.
Kai kyseessä oli “parempi” Andersonilainen väkivalta?

Anonymous

Villilänsi se vain jatkuu Ruotsissa eli 🔥🚗🔪

Anonymous

Takavuosina kokeiltiin miten auton kori suojaa 357 magnumin luodilta. Ei mitenkaan, menee kuin kuuma veitsi voihin joka kohdasta. A,B, C pilartit ,kaikista lapi yhdella osumalla.Vain moottori ja akku antaa suojaa. Ammuttiin Saab 96 riekaleiksi

Harry Lime

Autossa istui toinenkn mies, luultavasti hän oli se varsinainen maalitaulu. Hän ei vahingoittunut, istui ilmeisesti tai kukaties heittäytyi lattialle.

POLLARIGANGSTA JEE

Poliisillahan on nyt menossa se rikollisuudentaltuttamisoperaatio RIMFROST (KUURA). Minkäänlaisesta tuloksesta en ole vielä kuullut. Edellisen samankaltaisen operaation nimi oli MARELD (MERITULI) eikä sekään johtanut yhtikäs mihinkään, ei ainakaan parempaan, pikemminkin vielä paljon huonompaan.
Luulen että poliisien koko energia ja intelligenssi kuluu tähän nimenkeksimiseen ja sitten kun pitäisi alkaa ottaa lähikontaktia kohteeseen tuleekin pupu housuun.
Rikollisuus senkun kasvaa, ampumiset ja paukut senkun lisääntyvät!
Ehdottaisinkin vähemmän merkillisiä operaationimiä jotka on matujenkin helpompi ymmärtää, kuten:
”KUPPIKUUMAA”
”PULLAPITSA”
”KIVAPOLIISI”
”KARKKIMIES”
”KUMBAYA”