EDIT: Viikonlopun saldo: 5 murhan yritystä ja 3 murhaa

Kuvakaappaus 2020-01-19 11-43-21

Ruotsissa on vietetty taas hurjanpuoleinen viikonloppu. Raatoa on tullut kuin Syyriassa. Kiinniottojakin on tehty. Kaiken kaikkiaan 5 murhan yritystä ja 3 murhaa.

Tukholman eteläpuolella Haningessa, Jordbron ongelma-alueella sotatoimet alkoivat klo 22.50 aikaan perjantai-iltana. Poliisi sai soittoja ammuskelusta ja pienen haravoimisen jälkeen pensaikosta löydettiin useita osumia saanut parikymppinen nuorukainen. Mies on toistaiseksi hengissä.
Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Lauantai-iltapäivällä klo 16.40 harjoitettiin murhaa ja murhan yritystä Tukholmassa. Kungens Kurvassa huoltoaseman pihamaalla kaksi vihamielistä poolia kohtasi toisensa ja toisen auto paukutettiin täyteen ilmanottoaukkoja. Tästä seurasi, että yksi sai kuolettavan lyijymyrkytyksen ja toinen autossa olleista, nainen, jäi henkiin, mutta on sairaalahoidossa kriittisessä tilassa.
Ampumapaikka oli siis vilkkaan huoltoaseman mittarikentällä. Ihme, että sivullisiin ei osunut. Poliisi tutkii asiaa murhana ja murhan yrityksenä, mutta toistaiseksi ei ole kiinniottoja.
Tukholman etelänaapurissa Botkyrkassa ammuttiin niin ikään huoltoaseman pihalla. Sotatoimi alkoi lauantaina 14.30 aikaan kun henkilö avasi Fittjan ongelma-alueella sijaitsevalla vilkkaalla huoltoasemalla tulen kohti toista henkilöä. Osumatarkkuus oli huono eikä kaatoja saatu aikaan.
Molemmat henkilöt poistuivat ampumisen jälkeen paikalta. Tutkinta aloitettiin murhan yrityksellä ja ampuma-aserikoksella, mutta kiinniottoja ei ole tehty.
Poliisin mukaan tällä ja Kungens Kurvan ammuskelulla ei näyttäisi olevan yhteyttä, vaikka välimatkaa on vain muutama kilometri ja tapahtumien välilä aikaa muutama tunti.
Perjtantai-iltana murhattiin Hoforssissa klo 18.00 aikaan henkilö. Poliisin mukaan he saivat ilmoituksen meneillään olevasta väkivallanteosta huoneistossa. Paikalle saavuttuaan partio löysi huoneistosta menehtyneen henkilö. Paikalta otettiin kiinni kaksi miestä epäiltynä murhateosta.
Perjantaiyönä yritettiin Tukholmassa Södermalmilla murhata henkilö puukon avulla klo 00.45 aikaan. Uhri loukkaantui vakavasti ja on sairaalahoidossa. Asiaa tutkitaan törkeänä ryöstönä ja murhan yrityksenä.
Lauantai-ilta saatiin Örebrossa päätökseen murhan yrityksellä. Pihamaalta löydettiin vakavasti puukotettu henkilö klo 23.30 aikaan. Mies toimitettiin sairaalaan ja kaksi henkilöä otettiin kiinni epäiltynä murhan yrityksestä.
Lauantaiyönä hälytettiin poliisi Tukholmassa Farstassa huoneistoon sairastapauksen takia. Paikalta löytyi henkilö. Epäselvien olosuhteiden takia asiaa tutkitaan murhana ja kaksi henkilöä on otettu kiinni epäiltynä murhasta.
Tapahtumat löytyvät poliisin listalta.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gangsta-Kullervo

Onhan se paljon kivempaa ja jännempää kun sattuu ja tapahtuu, vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Ennen oli ihan mälsää ja tylsyyteen kuoli ihmisiä. Mä diggaan ku ryöstetään, raiskataan ja murhataan ihan helvetisti koko ajan. Kansainvälistä meininkii! Njuu Joork madöfakööö!

Kuollaan tylsyyteen vaan!

New York on karmea paikka. Olen käynyt siellä kerran ja riitti loppuelämälle ja kaikille tuleville.

kanander

Ruotsi ei siis ole käytännössä kyennyt antamaan osumia saaneille turvapaikkaa. Melkein paheksun tätä.

M

Pitäisiköhän sihtien taakse joutuneiden hakea turvapaikkaa Suomesta?
P.S. WordPress hylkäsi tämän kommentin perusteella, että kirjoitan muka liian nopeasti. Kehotti ottamaan rauhallisesti. Kyllähän minä jonkinlaisella kymmensormijärjestelmällä toki kirjoitan, mutta en minä nyt mikään pikakirjoittaja sentään ole.

Yes Indeed

Sitä on tapahtunut jo pitemmän aikaa, aina silloin tällöin. Vaikkapa kyseessä olisi päivän ensimmäinen ja ainoa kommentti.

Anonymous

Ajattelin tuon johtuvan käännöskoneen hitaudesta ,eikös nämä kaikki mene suoraan eri valvontajärjestelmiin ja yhteistyö kumppaneille kansalaisvalvontaan ? Olen huomannut pidemmän aikaa ilmiönä senkin, ettei esm. Ps julkaisuun välillä pääse ollenkaan ja noiden verkkosivut tukkeutuu vähän päästään . Onko ilmiö vain eun pohjoismaissa vai koko alueella . Tietysti hirvittää kun huomaa isis myönteisen kirjoittelun lisääntyvän ja häiriö isistä jopa SU lehden keskusteluun ei enää pelkkää persuutusta, vaan ihan suoraa vihaa ja toiveita islamistisesta jiihaa menosta ,onko vihvas saanut jostain oikein luvat tälle?

Anonymous

Onhan tuo tuttu ilmiö. Lisäksi on toinen tapa, eli kommenttisi on identtinen aikaisemmin julkaistun kanssa. Vaikka kysymyksessä on aivan uusi tapaus. Siis tietyn ajatustavan mukainen kommentti on identtinen uutisen sisällöstä riippumatta. Lyhyesti määritellen, että jos suosit suomalaista on kommenttisi identtinen ja ei julkaista.

Fatwantarkistaja

Vaikuttaa siltä, että pipo päähän. Molempia juttuja käynyt itselle, mutten syytä persuja siitä.

PastoriNikulainen

“Ei paha”. Jormaa lainaillen.
Noh seurataan nyt jännityksellä vielä tämä sunnuntai loppuun, niin tiedämme
todellisen bodycountin, ja että kuinka monta oli hurreja ja kuinka monta mustaa miestä heitti veivin nurkkaan.
Aamen.

Peli poikki nyt, idioottihallitus!

Hyvin kirjoitettu debattiartikkeli Expressenissä:
”Ruotsilla ei ole mitään velvollisuutta tuhoutua maahanmuuton takia”
https://www.expressen.se/debatt/sverige-har-ingen-plikt-att-krascha-av-invandring/

Pirtsakka

Mielenkiintoinen kirjoitus sekä asiapitoisuutensa että kirjoittajan käyttämän “liberal debattör” vuoksi.
Liberaali kun Suomessa helposti yhdistetään aivan erilaiseen ajatusmaailmaan kuin mitä tuo kirjoitus kuvastaa.
Ehkä Ruotsi ei sittenkään ole menetetty vielä? Tosin näyttää siltä sekä Ruotsissa että Suomessa, että poliitikkojen aivojen kuorikerroksen läpäistäkseen kansalaisten on toistettava toistamasta päästyäänkin viestiään. Riittääkö aika?

Trampas

Kyllähän tuo pelastaa ilmastoa kummasti, kun ei tarvitse lennellä aavikolle kokemaan kulttuuria.
Näppärästi maailma kylässä, mutta koska ne saatais palaamaan omille mestoilleen?

Volovolle töihin

Jos tämä murha tahti jatkuu tähän malliin niin Ruotsissa ei ole enää kohta yhtään vainoa, sotaa, kidutusta paennutta insinööriä. Alkaa olemaan riikin ruotsalaisilla paineita kun pitää osallistua työntekoon. Vaan mitenkä voi riikinruotsalainen saada työpaikan kun ei ole yhtä hyvä koulutuspohja kuin näillä tarkka-ampujilla.

Anonymous

Höpö höpö. Joka päivä lappaa vähintään 20 samanlaista rajan yli. Ne ei todellakaan tuolla tahdilla vähene vaan lisääntyy.

Anonymous

No niin. Pojathan alkavat lämpenemään pikkuhiljaa. Alkueräthän alkavatkin pikkuhiljaa.
Nyt vasta verrytellään.

Anonymous

Miettikää millainen meininki on loppukilpailussa. Mikäli olette sitä todistamassa.

Aappa

Poliisin strategia vaikuttaa pysyneen entisellään. Mutta hei, oikeasti, jos pullat ja pizzat ei toimi, niin voisiko ajatella lisäkeskustelua? Kenties jonkinlaisten lomavaihtoehtojen kustantamista gangstoille, jotta tilanne rauhoittuisi hetkeksi?

GLGL

Gangstoille pitää alkaa antamaan ampumakoulutusta, niin eivät ammu ohi.
Vakavasti loukkaantuneet kuormittavat vain turhaan terveydenhoitojärjestelmää.
Kyllä sitä ikänsä veroja maksaneena ruotsalaisena harmittaisi, jos leikkaukseen pääsy lykkääntyy, kun
joku piripää menee jonossa ohi luotien poistoon.

Loputon rahareikä

Nyt sossut lupasivat 5 uutta miljardia kr hyvinvointiyhteiskunnan tukemiseksi. Taitaa 4 mrd niistä päätyä kuitenkin matuongelmien hoitoon as usual.

Punavihernatsi

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Hähhähhäääääääää

Entäs jos Ruotsin polliisit partioisivat kameleilla ja aaseilla! Siis, pullaa – kahvia – pitsaa + aaseja ja kameleita. Kyllä se siitä.

Miten olisi

Uhuuu.. Olisiko ehkä kannattanut käydä ensin Specsaversilla?