Hämeenlinnan alkuviikon murhasta kehkeytyy iso jupakka

Kuvakaappaus 2020-01-23 02-41-00

Hämeenlinnan poliisi tutkii maanantain 20.1. illan ja alkuyön aikana tehtyä murhaa Hämeenlinnan keskustan alueella. Poliisi sai sivullisilta ilmoituksen ja paikalta asuinhuoneistosta läydettiin kuollut henkilö. Poliisi ei ole toistaiseksi kertonut asiasta enempää.

Useiden eri lähteiden mukaan teosta on otettu kiinni reilu parikymppinen lähi-itätaustainen mieshenkilö. Hän on tullut Suomeen turvapaikanhakijana 2015 oltuaan ennen sitä Turkissa ainakin vuodesta 2014 alkaen.
Murhan uhrina on parikymppinen hämeenlinnalaisnainen. Tietojen mukaan uhri ja epäilty tekijä seurustelivat tai ainakin olivat seurustelleet.
Epäilty tekijä oli hämeenlinnalaisten turvapaikka-aktivistien maskotti. Hän osallistui erilaisille integraatiokursseille, mm. laulu- ja lorukurssille, jossa kolmansista maista tulleille miehille opetettiin lorujen ja leikkien avulla kotoutumista. “Laulaminen tukee kielen oppimista monin tavoin, koska silloin otetaan käyttöön se toinenkin aivopuolisko”, Yle loruili muutama vuosi sitten turvapaikanhakijamiesten aivopuoliskoista.
Monien eri lähteiden mukaan teko on ollut hyvin raaka, joten odotettavissa voi olla suurinpiirtein Porin tapauksien kaltaista juttua. Asiasta ei ole vangittu vielä ketään, mutta sellainen tullee tapahtumaan loppuviikon aikana.
Seurataan tilannetta.
Päivitetty juttu aiheesta:

Hämeenlinnan murhaaja tappoi itsensäkin

71 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Olemme siis todellakin Ruotsin tiellä. Hienosti menee taas kerran.

shemeikka

” Kyseinen elintasosurfailija on jo alunperinkin LORUILLUT rajavartiostolle ja tullille miksi on suomeen tullut,,,,,turhaa saitä oli enää muilla LORUILLA kouluttaa KELA-KORVAUSTEN-asiantuntijaksi ! Suomalaisviranomaisten tyhmyyttä vapaaehtoisesti alistua HYÖDYLLISTEN IDIOOTTIEN KANSAINVÄLISEEN KASTIIN ! heheheheheheheh

Valtsu

Kyllä: Aamun Hesarissa oli juttu Ruotsin pommituksista – mitään maahanmuuttoon liittyvää ei mainittu, ainoa vihje tekijöistä oli viittaus – tadaa! – Bandidokseen. Aiomme siis todellakin kieltää maahanmuuton ongelmat.
‘”Laulaminen tukee kielen oppimista monin tavoin, koska silloin otetaan käyttöön se toinenkin aivopuolisko”, Yle loruili muutama vuosi sitten turvapaikanhakijamiesten aivopuoliskoista.’
Olisi todella mielenkiintoista tietää kummasta aivopuoliskosta raaka murha saa käskynsä. Ja mitä tulisi ajatella, jos aggressio- ja kaulankatkontakeskus sijaitsee aivoissa samassa paikassa kuin loruttelu- ja laulukeskus? Voiko murhasta syyttää silloin vaikka pää-olkapää-peppu-loruttelun kehittäjää? No totta helvetissä voi ja pitää!

MCkin matuttuu

MC- jengeissä on yhä suurempi määrä lähiitäläisiä (en jaksa laittaa viivaa) ja afrikaanoja. Ei pidä unohtaa sitä.

Masa

Turvapaikka taattu täys”ylläpidolla muutamaksi vuodeksi ja Suomalaiset taas maksaa?🤔👎

Anonymous

Joo-o, näin tapahtuu, ja sitten, kun ulos pääsee, niin taas paapotaan ja paijataan päätä… 🙁

Anonymous

Ai säkin heräsit. Ruotsi on nykyisen hallituksen esikuva numero 1.

Anonymous

Valitettavasti näin. Tämäkin olisi voitu estää, mikäli päättäjillä olisi järki päässään, eikä hyötymistarkoitus näpeissään.

Anja H.

Omaisille ainakin tuli hautajaiset ja loputon suru sekä ikävä. Tuon murhaajan maalliset jätteet voi kipata Karanojalle, ei hautuumaalle se on pyhitettyä maata.

Anonymous

Pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat ei sitten toiminutkaan. Porin tapauksessa tekijä teki selväksi kuka hän todella on. Ja niin teki. Pää lähti.

Fatwantarkistaja

Muistan nähneeni joskus elokuvan, joka kertoi Amerikan lama-ajasta, varmaankin 30-luvun sellaisesta. Siinä köyhät laitettiin vapaaehtoisesti rullaluistelemaan ympyrää, kunnes vain yksi (pari?) oli pystyssä. Se viimeinen sai jonkin huikean palkinnon tyyliin uuden auton. Monet putosivat uupumuksesta, toiset eivät koskaan enää nousseet.
Nykyversiossa hoettaisiin tuota pää olkapää rallatusta koko ajan nopeampaan tahtiin rasistien ympäröiminä ja yllyttäminä. Yht’äkkiä jostain ilmaantuisi pakolainen, joka raiskaisi, tai veisi pääsi. Viimeinen koskematon suvakki saisi vaikka gramofonin ja siihen varaneulan. Levyllä tietty tuttu rallatus… Onnellisin päivä ikinä.

Anonymous

Ammutaanhan hevosiakin (engl. They Shoot Horses, Don’t They?) on Sydney Pollackin ohjaama elokuva vuodelta 1969.

Anonymous

Hyvä leffa, pitää joskus katsoa uudelleen….

Toim.huom.

Ei ne rullaluistelleet vaan kävelivät.

Anonymous

Tanssivar

A. Höyrämö

Elokuva nimi on
“Ammutaanhan hevosiakin”
Klassikko vilmi.

Eivät ne opi

Se niin tavallinen tarina näissä matujen tekemissä murhissa yleensä. Siinä tuli kirjaimellisesti naiselle lorun loppu ja sai maksaa hengellään hyväuskosuutensa monikulttuurisuuden satuun.Saas nähdä kumpi iltapäivälehdistä julkistaa tappajan nimen, kilpailu lukijoista alkaa olla aika kova ja sensuuri lipsuu. Yleltä nyt on turha odottaa tätä, peittelee viimeiseen asti. Voisi odottaa YLE:tä seuraavaa jos nimi paljastuu ja sitä viimeistä keinoa kertoa kaverista ja siloitella lemmikkiensä tekemisisä: oli aina iloinen kun tuli vastaan ja väsäsi runoja jo hyvällä suomen kielellä ja oli jopa työpaikka valmiina, mutta paha maahnmuuttovirasto esti työteon ja tästä turhatui ja kärsi näköalattomuudesta, masennuksesta ym. ym. jne. ja muuta liturgista paskaa.

anja.h

Kyllä sen nimi jo oli näkyvissä, muistaakseni PT-mediassa.

Punavihernatsi

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Anonymous

Tervetuloa myös ja tulukee tekemään hyvvee safkaa…

Anonymous

Miksi en ole edes kuullut tällaisesta tapauksesta?

Anonymous

Kun seuraat vaan YLEn uutimia joita jussi-pökkä rantanen ja matti rönkä oksentavat.

Anonymous

Päätöntä menoa. Eikä siinä vielä kaikki.

murmeli

Näitä tulee tapahtumaan lisää. Ja kyse ei ole mistään aivopestyistä tyttösistä, vaan ihan itse haluavat näitä arabiinoja. Lueskelin tuossa männä päivänä pitkää ketjua, missä 20-30 vuotiaat naiset kilpaa kehui tulisia arabiinoja ja olivat sitä mieltä, etteivät ikinä haisevan, lihavan suomalaisen miehen kanssa voisi olla. Mutta kun saa arabiinoa, niin ne on kohtelaita ja osaa ottaa naisen oikein ja he ovat kotonakin niin tasa-arvoisia. Kilpaa nuoret naiset kiljui, kuinka ihanaa elämää heidän kanssaan on. Suosituimpia oli afgaanit ja irakilaiset.
Eli kyllä he ihan ehdoin tahdoin ovat hakeutuneet näiden seuraan ja seurustelemaan ja jopa kilpalevat, kenellä on useampi kiihkeä ja tulinen arabiino ottanut heidät.

Anonymous

Lähi-idästä löytyy maailman pienimmät penikset. 9cm keskipituus.
Että pieni ja pippurinen pitää ollakin jos meinaa että vastapuoli tuntee jotain.
Tuollaista anustappiosastoahan nuo on muutenkin.

Anonymous

Kyllähän se 9cm “lusikka” luultavasti tuntuu kun väkisin työnnetään pyllyreikään..

Anonymous

Tuntuuhan se jos vetää kuivana kakkoseen ja tarpeeksi nuoreen ja kyllähän ne vetää. Luvalla tai ilman.

kanander

Muistan katsoneeni jostain tilastosta, että irakilaisilla on keskimäärin 2,4 cm lyhyempi peli kuin suomalaisilla. Mutta onhan ne arabit sentään nopeampia.
Hämeenlinnan murha on surkea tapaus. Niitä ei voi estää tässä hyväntahtoisessa lälly-Suomessa. Nuoria naisia ei kukaan varoita. Bimbot kuvittelevat toimeentulotuella eläviä hurmureita tulevina aviomiehinään.

rehu-jaska

Aikanaan kouluissa kiersi tämä TV:ssäkin esiintynyt lääkäri kampanjoimassa väkivaltaa vastaan kertomassa + esitelmöimässä lyöntien ja tappelujen tuloksia diakuvin sen enempää kaunistelematta: “…lyönti suoraan kasvoihin, äärimmäisen kivulias, äärimmäisen tuskallinen!”
(muistan aina kertomuksen pikkutytöstä joka hyppäsi polvillaan maassa maanneen luokkakaverin rintakehälle niin, että jokseenkin kaikki kylkiluut ottavalta osapuolelta murtuivat)
Samalla mentaliteetilla pitäisi kouluissa kiertää viranomaisen asiantuntija, joka kertoisi ja näyttäisi kuvina lopputuloksia naisiin kohdistuneista raiskauksista, pahoinpitelyistä ja pään katkaisuista mitä erityisesti nämä kunniakansalaiset ovat saaneet aikaan.

Koiran asema

Varmasti ovatkin ehdoin tahdoin lähteneet arabiinojen kelkkaan, mutta nämä nuoret tyttöset eivät vielä ymmärrä, että näiden ylikohteliaiden tummien miesten käytös muuttuu sillä sekunnilla, kun ovat päässeet naimisiin. Näitä tapauksia on paljon. Tällöin miehestä tulee äärettömän mustasukkainen, omistava ja hän päättää kaikesta. Se nimittäin kuuluu kulttuuriin; ensin teeskennellään niin täydellistä miestä kuin mahdollista ja kun aika on kypsä, niin todellinen luonne tulee väistämättä esiin.

Anonymous

Huh huh!! Surullista ja valitettavaa. Suomalainen mies turvallinen, vaikka olisikin hieman tukevoitunut. Eivät ole nämä “arabiinoja” kehuvat nuoret naiset ihan vielä kohdanneet totuutta, mutta kunhan avioituvat, silloin tajuavat mihin kätösensä lykkäsivät, ja eroon tulee olemaan hankala päästä… saattaa siinä rytäkässä henki mennä!!

anja.h

Näin on, hämäläinen on varmaan parhaasta päästä. Minulla on semmonen, vähän jo tukevoitunut ja harmaantunutkin, mutta turvallinen ja luotettava. Muukin meininki on ookoo -näin satakuntalaisesta..

Anonymous

“Vihaan niin saatanasti kaikkea rasismia ja kiihottamista kansanryhmää vastaan.”

PATU70

OLEN YLPEÄ RASISMISTANI ,SILLÄ SE PELASTAA SUOMEN, MUTTA EI SUVAKKEJA

Hade Aning

Tuskin niin vihreää ihmistä onkaan etteikö hänestä tulisi rasisti, jos hän saisi muutaman kuukauden ajan elää arkea patriarkaalisen kiihkeässä etnisessä naapurustossa.

Anonymous

Tosiasioita ja -tapahtumia kannattaisi seurata, eikä vauhkota kaiken olevan “rasismia” tai “kiihottamista kansanryhmää vastaan”…

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Särmääjä

Ensin on leikattu pää sitten olkapää, peppu, polvet ja varpaat. Lorun mukaan siis toimittu pienellä lähi-idän twistillä.

Psykopaatit

Voi vain kuvitella kuinka hirveää on naisen vanhemmilla.
Suvakki ei tätä osaa ajatella.
Heidät pitäisi sulkea laitoksiin pahojaan tekemästä ja nyt heitä on hallituksessa.

Anonymous

Voi olla että ei ole vaikeaa.
Monet vanhemmat kun varottaa lapsiaan sekaantumasta islamisteihin, ja monesti nuo “ritsat” paskat välittää varoituksista ja katkoo kaikki välinsä sukulaisiin ja lähtee kurkunkatkojansa matkaan. Monille vanhemmille onkin oikeastaan helpotus päästä aivovammaisesta islamia nuolevasta, loimensa tuotoksesta eroon.

Acc358

“Voi vain kuvitella kuinka hirveää on naisen vanhemmilla.”
Voivat toimia, kuten Amy Biehlin vanhemmat toimivat. Antavat anteeksi ja pitävät rikoksen tekijää uhrina, joka pitää armahtaa. https://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Biehl
Heidän tyttärensä Amy tapettiin 1993 Kapkaupungissa. Revittiin ulos autosta. Murhaajat puukottivat ja kivittivät tytön, joka valitti tuskissaan. Kivittäjät nauroivat. Neljä miestä tuomittiin, mutta tuomio kumottiin. Amyn vanhemmat kannattivat armahtamista. Tytön isä kätteli tyttärensä murhaajia.

Anonymous

Ei aivan tervettä tuo vanhempien toiminta… mielenterveyshoitoon olisi tullut lähettää.

Anonymous

Suvaitsevainen menetti päänsä kun arabiaanon tunteet leimahtivat.
Noh, nyt kävi näin.

Anja H.

ukshitaishtapaus..ukshittaishtapaus..

Juha 06

Kyllä on kauhea uutinen.
Kun suomalaisia murhataan, niin se pitäisi olla jokaisen uutistoimiston ykkösasia repiä siitä aivan kaikki esiin ja tuoda asia julki viimeistä piirtoa myöden, eikä hyssytellä ja peitellä näitä.

Pr

Käsittääkseni tekijä on tappanut itsensä, ainakin sen fasesivuilla suomalaiset ilakoi siitä.

Anonymous

Tuo olisikin toivottavaa, mutta muutama silminäkijä oli nähnyt kun veristä musua oli poliisi taluttanut kalteriautoonsa.

pöh

Tätä siitä seuraa kun nuorille tytöille jo koulussa aivopestään että kuinka pitää olla suvaitsevainen ja parantaa geenejä ählyjen kanssa.
Ne ählyt vaan ei kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan, omassa maassaanhan se tytön murha olisi ihan peräti sankariteko joka pelastaa perheen ja miehen kunnian.

Fiksut lapset

Oma tyttö inhoaa kaikkia ulkomaalaisia eikä ole niiden kanssa missään tekemisissä. Tyttö inhoaa niitä, koska ne puhuvat vierasta kieltä jota ei itse ymmärrä ja mölisevät koulussa eli perseilevät. Lisäksi tyttö sanoi, että haluaa unohtaa englannin kielen koulun jälkeen, koska on suomalainen. Poika taas haluaa muurin Suomen ympärille kuten Trump Meksikon rajalle. En ole kannustanut lapsiani vihaamaan enkä syrjimään ketään. Riittää kun lapset käyvät monikulttuurista koulua, joka on täynnä ählyjä. Omat lapset ovat onneksi fiksuja, kun ei tarvitse edes itse kertoa niille monikulttuurisesta paskasta. Tällä kertaa käytän nimimerkkiä lasu-ilmoituksen pelossa.

Anonymous

On hyvä kuulla että on myös fiksujakin lapsia vielä 👍

Keke
Anonymous

Voimailun ihannoijia ja keittiöllä työkokeilussa, ei koskaan ns.miesten alalla esim. Metalliteollisuudessa, puunjalostusteollisuudessa jne

Evplasse

Ajatuksia kääntävä tapaus, jotain hyvää kuitenkin meni kaksi yhdenhinnalla, ois pitäyt opetella laulua, sitä saa mitä tilaa.

Ilmari

Oman ilmoituksensa mukaan mies on kotoisin Jaffasta, ilman on Israelissa. Ennen Suomeen tuloaan hän on oleskellut Turkissa. Miten hän voi vielä olla Suomessa, koska Israelista tullut ei lähtökohtaisesti voi saada turvapaikkaa?

Anonymous

Monikulttuurisuus on rikkautta ja parantaa geeniperimää kun muslimipojat polkevat aina myös pyllyreikään…

rocky

Löytyiköhän edes sitä toista puoliskoa aktivoitavaksi?

Klarsyn

Migri ja poliitikot vastuuseen vuoden 2015 vyöryn seurauksista. Kaikkein sinisilmäisimmät löytyvät heidän piiristään. Koululaitoksen opetussuunnitelmat uusiksi, pois kaikki monikulttuurisuuden ihanuutta ylistävät materiaalit, kulttuurien välinen kuilu tunnustettava ja lapsille, erityisesti tyttölapsille alettava kertomaan realistisia kuvauksia arabi- ja afrikkalaiskulttuurien pimeistä puolista.
YLE monikulttuurisuuskasvatuksen härskeinpänä toteuttajana saatava luopumaan ohjelmatarjonnasta, missä ns. suvaitsevaisen monimuotoisuuden nimissä joudumme päivästä toiseen kuuntelemaan ja katselemaan kuinka hyvin maahamme tulleet käyttäytyvät, miten paljon vielä olemme heille velkaa, ja mitä rasistisia loukkauksia he ovatkaan joutuneet taholtamme kokemaan. Olisi aika kertoa, mitä me olemme joutuneet kestämään ja maksamaan vuoden 2015 vyörystä.

Anonymous

Orpo on se mulkku jokaon luultavasti eniten syyllinen, muitakin syyllisiä on paljon tietenkin. Orpon kaltainen petkuttaja se vaan jatkaa politiikan parissa, no eihän se tietenkään muualle kelpaa, ja nostaa isoa palkkaa ja jauhaa yhä samaa paskaa kuten “Suomi tarvitsee 120 000 työllistä lisää….”,

Anonymous

Niin taitaa urpolla olla ns se oma lehmä ojassa. Eli vok bisnes/asianajabisnekset. Sehän on kultakaivos jossa laskutetaan mielinmäärin. Kun maksaja on varma eli valtio. Kyllä noissa piireissä sekä vanhustenhoidon että lasun osalta pyörii isot rahat. Yksityisten firmojen osalta. Eikös tämä eräs pääkaupungin korkealla pallilla istuvakin tehnyt miljoonatilin näillä vok jne bisneksillä.

JK

Uhrin kuva Ylilaudalla kertoo “jotain”, sateenkaarilippua heilutellaan. Eikö nämä sateenkaarihihhulit ymmärrä sitä pientä ristiriitaa joka liittyy multikulttiin ja seksuaaliseen vapauteen? Siinä on yhtä paljon järkeä kuin siinä, että fanaattinen auringonpalvoja ottaisi aurinkoa kuutamolla.

Keijo Imailija

Uhri taas oli henkeen ja vereen monikulttuuri-aktivisti. Suomalaiset rasistimiehet saivat Facebookissa useampaan otteen kuulla kunniansa.

Faktaaja

Se on kylmä tosiasia, FAKTA, TOTUUS, että 100% naisista jotka sekaantuvat muslimimieheen ovat saanet siltä turpaan. 100% ei tietenkään tule murhatuksi kun vihdoin jättävät ihanan sairaalloisen mustasukkaisen naistenhakkaajamusliminsa, mutta 100% joutuvat suhteen jälkeen vainotuksi, joskus vuosikymmeniksi.. Tarkkoja lukuja en tiedä, mutta riski tulla murhatuksi mustasukkaisen muslimiehen toimesta on monituhatkertainen verrattuna normaaleihin miehiin. Mutta siitä vaan leidit! Ken leikkiin ryhtyy… Oma vika.

sleepy

ylilaudalla oli kuva, missä verta valuu oven raosta rappukäytävän puolelle asti isoksi verilammikoksi. en tiedä onko kuva varmasti hämeenlinnasta.

M

Miten lähellä ovea kaulaa pitäisi sahata, että veri tirskahtaa oven alta? Luultavasti vitsiksi kauppailtu kuva.

Ilmari

Mutta silloinhan lapsi syntyy perätilassa . 🙂

Anonymous

Johan alkoi varmuudeksi kova PS-herjaaminenkin valtamediassa, että tähän ei kiinnitettäisi vain huomiota.

Anonymous

Kunniavieras tuli kylään.