Äärioikeisto häiriköi Lesboksella, estävät turvapaikka-aktivistien toimintaa

Skärmbild (158)

Ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit, jotka ovat matkustaneet Kreikkaan Lesboksen saarelle, kertovat, että eivä voi enää liikkua vapaasti Lesboksella.

Esimerkiksi SVT:n haastattelema turvapaikka-aktivisti Anna tilittää kuinka paikalliset kreikkalaiset ovat ottaneet astetta kovemman asenteen ulkomaalaisia aktivisteja kohtaan. Anna kertoo kuinka on joutunut erilaisten atakkien kohteeksi kun hän on rannalla auttamassa Turkista tulevia sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita miehiä rannalle. Niin ikään Lesboksen sairaaloissa ja terveyskeskuksissa on saatu kylmää kyytiä kun Anna, ja muut turvapaikka-aktivistit ovat kuskanneet sinne paikattavaksi kolmansista maista tulleita miehiä.
Edelleen paikalliset ovat ottaneet kohteeksi erilaiset auttamisjärjestöt kuten UNHCR:n, jonka toimintaa on vaikeutettu monin tavoin. Turvapaikka-aktivistien autoja on rikottu, että he eivät pääse töihin ja jopa ollaan ihan sanallisesti uhkailtu ja estetty aktivistien auttamistyötä.
Turvapaikka-aktivisti Annan mielestä, jota haastattelee siis SVT, kertoo, että nämä häiriköt ovat äärioikeistoa. Äärioikeisto on vähemmistönä Lesboksella. Suurin osa saarelaisista haluaa osoittaa solidaarisuutta kolmansista maista tulleita joutomiehiä kohtaan

Subscribe
Notify of
guest
70 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ketä maksaa Annan kulut? Soros? Enempää ei voi täällä sanoa , koska sensuuri.

hieno homma

Tehdäänkehitysmaayhdessä👍eiköhän tuo Soros kumppaneineen järjestä pätäkkätä näille Annoille😁🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Turpaan vaan ja onnea

Turhapaikka aktivisti on desantti ja ihmissalakuljettajien eli rikollisten ystävä.

Valkoinen Hetero
Kilttimies

“Enempää ei voi täällä sanoa , koska sensuuri.”
No minäpä sanon puolestasi sensuurikestävästi. Annan kulut maksaa varmuudella joku muu kuin Anna. Kaikki me tiedämme, mikä olisi parasta ja toivottavinta, mitä Annan avustamat miehet voisivat Annalle tehdä, kimpassa siis. Älä päästä mielikuvitustasi laukalle…

Ja kyllähän näin on

Annan kaltaisten häiriintyneiden mielestä kaikki itsensä ja läheistensä selviytymisen puolesta melua pitävät eurooppalaiset ovat äärioikeistoa.
Miksi tuollaiset saavat kulkea vapaina avohoidossa?
Tahdonvastaisen hoidon kriteeristö kuitenkin täyttyy:
Jos on vaaraksi itselleen taikka muille, pitää laittaa pakkohoitoon.
Lisäksi Annan kaltaiset lahopäät rikkovat nyt lakeja EU:a vastaan, tuore päätös asiassa on että tänne ei tulla.
Anna ja kaverinsa pitäisi vangita maanpetoksellisesta toiminnasta ja sitten tarkkailuun sekä suljettuun mielisairaalaan määräämättömäksi ajaksi hoitoon, lepositeet ja piikkiä kankkuun.

GLGL

“Vihellä Hanna, anna panna, anna hälle HIV”
– Alivaltiosihteeri, viikon virallinen palindromi.

Ao

Äärioikeistoa, tai sitten sietokynnyksen ylittäneitä, ihan normaaleja ihmisiä joita on alkanut v*****amaan tarpeeksi.

hieno homma

Kyllä normi ihmistä luulisi alkavan vituttaa nämä Annat, itse olen saanut kimppuuni Rasmuksen ja nämä muut maailmanparantajat joiden sukupuolisiin taipumuksiin en ehtinyt saada vastauksia kun tuli bännerit…. arvaukseni on notta ne on pedofiileistä lähtien kaikkea kummallisuutta edustavia……..

KJ

Totta juttelet ‘hieno homma’. Mä oon myös saanut punkkareita “vihapuhumaan” itselleni. Paskan väliä, mutta kaikki alkoi aikoinaan kun soluttauduin niiden mestoihin – niin sähköisesti kuin a mano a mano. Kun jäin kiinni, niin ne tuhosi mun jewbookit ja muut. Ei ole ollut Facebookia vuoteen ja siksi joutuu toimimaan muissa some-kanavissa.
Tsemppiä kaikille järkeville ihmisille taistelussa vihervasemmistolaisia kusipäitä vastaan.

hieno homma

KJ👍 tosiaankin näiden vihervassareiden kanssa on vaikea vaihtaa mielipiteitä. Ei pitkään kestä kommenttien vaihto kun tulee lähtö niiden kommentointikentistä, ne saatanat eivät kestä realiteetteja ja se on niiden heikkous vaan itse ne kusipäät eivät sitä näytä ymmärtävän eivätkä koskaan tule tajuamaan🤣 tsemppiä sinulle ja kaikille samoin ajatteleville……..

Ääri vasemmisto on kiero vääristelijä

Kaikkihan noiden kannanotoissa on äärioikeistoa, jotka eivät ole 100%:sti heidän linjoillaan tuhoamassa länsimaita.

PääPerkele

Onko tämä Lesboksen saari nykyisen pääministerimme kotisaari, äitinsä ja uusio äiti ovat ainakin sieltä kotoisn?

Sellasii ne on

On ja koko hallituksen kanalauma lomailee siellä säännöllisesti lesoilemassa.
Ne on ostattaneet yhteiskunnan rahoilla oikeen kaks päiset dildotkin.

Qroquius Kad

Eurooppaantunkeutujien synkkä viha johtuu juuri siitä, että he ovat lähes pelkästään miehiä ja siksi ohjattu Lesboksen saarelle. Ne harvat naiset on puolestaan ohjattu naapurisaarelle nimeltään Homos.
Sukupuoleltaan epämääräiset, joita ei onneksi kovin paljon olekaan, ovat leirillä kolmannella saarella nimeltään Transos.
Lesbolaiset eivät tunnetusti kullintarjoilijoita arvosta, ja siksi ovatkin nyt heittämässä heitä mereen rekkalesbon asenteella. Homolaiset sen sijaan viihtyvät varsin hyvin naisten kanssa omalla saarellaan. Translaisten kokemuksista ei tiedetä, koska Transos-saaren leiri on niin pieni eikä leiriläisiä voi erottaa saarelaisista muuten kuin rautakangella.

Anonymous

Vai että äärioikeistoa. Siellä varmaan saappaat kajahtelevat kun marssitaan. Toivottavasti kreikkalaiset pitävät pintansa. Ja heittävät nämä sekopäät vaikka mereen.

PastoriNikulainen

Äärikeiston tulisi survoa kumipaatin airo jokaisen kiimaisen aktivistin rektumiin.
Siitä aktivistit nauttisivat ja palaisivat orgasmin saaneina kenties takaisin tukholmaan.
Aaamen…

hieno homma

Pastori jälleen oikeassa👍

Voi näitä aikoja

Ääriliikeet on aina pahasta, mutta kahdesta, jos pitää valita niin äärioikeisto on se pienempi paha. Jopa nyt ihan hyvä, koska se on ainoa vastavoima viherkommunismille.

El Comandante Cero

Paikalliset meinasivat myös uittaa Ilta-Sanomien pullahalaajan Ina Kauppisen ja valokuvaajan. Liekö rouva kertonut paikallisille kuinka pitää olla suvaitsevainen.

hieno homma

Se on tästä lähtien lehdistönkin opeteltava perustaidot noissa uimaliikkeissä jos tuo äärioikeisto on noin julmaa porukkaa…… 🤔😁🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Tommy the Who

“Opetelkaa uimaan” -kyltti ilmeisesti olisi hyvä ohje myös Iltasanomien toimittelijoille.

Anonymous

Voi harmi, miksi eivät uittaneet.

Miehitys

Ohjelmassa sanottiin myös että lesboslaiset ovat kyllästyneet jatkuvaan pakolaisvirtaan ja että solidaarisuudentuntokin näin ollen on lopsahtanut. He haluaisivat vain saada olla rauhassa kotonaan ja omalla saarellaan, että heidän lapsensa voisivat leikkiä ulkona (ilman pelkoa) ja että kaduilla ja toreilla voisi liikkua ilman että törmää matulösseihin jokaikinen päivä ja kerta.
Ei se ole liikaa vaadittu.

Minä

Vuohet ja lamapaatkin varastetaan, kirkkoja tuhotaan jne. Jos näistä kiukustuu, on sitten äärioikeistolainen rasisti näiden sosiaaliturvapaikkaaktivistien mielestä.

KJ

Juuri MTV3 sähkeuutisissa sanottiin kuinka Uppsala on nyt pyytänyt apua muista maan poliisipiireistä, koska nämä perkeleet eivät meinaa sopeutua sitten millään.
Hienoa. Asiat on sitten oikein hyvin paketissa.
Tässä on Tajukankaan Sunnuntaiepistola, minkä otsake on ‘Kuinka minusta tuli rasisti’. Kolumni jäi mieleeni todella hyvin, kuten myös kommentit. Se että ruotsalaiset suvakit eivät ymmärrä klaanipäälliköiden jne. tavoitteita – kertoo paljon.
https://pt-media.org/2020/02/01/sunnuntaiepistola-kuinka-minusta-tuli-rasisti/
Suomi on samassa pisteessä hetkisen päästä. Totuus on jo se, että madut yrittävät pitää huumekauppaa hallussaan ainakin Helsingissä ja Turussa. Myös Pori, Lahti, Oulu ja Tampere pitää listaa hallussaan. Jengikaupungeissa kotimaiset jengit yrittävät estää kehitystä – syystä ettei heillä ole varaa antaa matujen markkinoille tilaa.
Hyvää viikonloppua ihmisille ja Patelle. Pyrimme ostamaan lukupaketin joka kuukausi ja tänä vuonna se on onnistunutkin. Siksi että PT-Media pystyy elämään.

Rtellinen

Oi niitä aikoja kun huumekauppa oli polpon pomojen hallussa. Sitten se aarnion hyväkäs rupes vetään välistä.

allu

Pakolaisvirta pitää kirjoittaa sitaateilla näin: “pakolaisvirta”.
On päivän selvää mitä nämä tulijat ovat, kun aikaisemmin tulleet ovat lähettäneet heille viestejä, kuinka euroopassa saa kuukaudessa enemmän rahaa kun perärei´issä tienaa koko vuoden aikana.
Lapsiakin saa paneskella vapaasti ilman rangaistusta.
Voe että v**🤬**taa… 🤬🤬🤬

Anonymous

Pysyisivät hurrit vain omissa maissaan, eiköhän siellä niitä ongelmia riitä ihan tarpeeksi ratkoa.

hieno homma

Nämä hurriannat pyrkivät roudaamaan nämä insinöörirakettikirurgit kansankotiin ja pahoin pelkään notta laittavat sitten junalla ne Suomeen……

Anonymous

Kyllä, kohta suomen rajat laulaa “annamariahoosiannaa#.

Aappa

No mutta sehän on ihan järkeenkäypää. Mikä muka voisi olla tärkempää, kuin haalia lisää matu-ukkoja Ruotsiin? Ei mikään, ainakaan Annan mielestä. Mutta jos pitäisi veikata kenen käsissä Anna päättää päivänsä, niin en löisi vetoa äärioikeiston puolesta. Uutislinkissä Annan atakkitilitystä videolla.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/svenska-hjalparbetare-pa-lesbos-attackeras

Minä

“auttamassa Turkista tulevia sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita miehiä rannalle”
Kyllä pitää olla paksut ideologiset lasit, jos noin uskoo. Onhan tuo vallan julkista, vieläpä tavallista julkisempaa tietoa, että hyvin harva niistä pakenee yhtään mitään. Turkki pakottaa jopa Turkissa vuosia asuneita ja töitä tehneitä busseihin ja rajalle. Niiltä jää ostetut talotkin tyhjiksi, kun Erdokaani on päättänyt lähettää “pakolaisia” Kreikkaan.
Hyvin harva on edes Syyriasta. Joukossa on mm. paljon afganistanilaisia, jotka ovat elämänsä eläneet Iranissa. On vähän kaikkialta Afrikasta ja vieläpä Bangladeshistä ym. kehitysmaista maahanmarssijoita.
Tässä on kyseessä pelkästään Erdokaanin aseeton sodanjulistus. Tiedä tuleeko ne aseet myöhemmin. Onhan Turkin poliisi jo ammuskellut kyynelkaasua Kreikan puolelle.

Sekarotuiset

Kyllä tässä on takana sionistinen agenda saada euroopasta sekarotuinen. Sen jälkeen ihmiset joilla ei ole isänmaata eikä rotua eivät auta toisiaan, ole solidaarisia tai koska heillä ei ole kotimaata niin heitä voidaan liikutella helposti. Paljon helpommin kuin näitä loisia jotka nyt pyrkivät tänne eurooppaan.
Tulevaisuudessa eurooppan koitetaan muodostaa orjarotu joka itse liikkuu aina sinne missä on milloinkin töitä. Mutta tätä Kalegri-suunnitelmaa, siitähän ei julkisuudessa saa puhua. Se olisi foliohattuilua.

Anonymous

Enpä usko, että sionistit ovat pahemmin takana sotkemassa Eurooppaa. Mutta selvä tarkoitus on saada eurooppa jonkinlaiseen kaaokseen. SU:ssa on hyvä kirjoitus asiasta. Kannattaa lukea.

Suomi Finland

En tiedä, kenen agendasta on kyse. Mutta jonkun agendassa selvästi on se, että Euroopassa kansat eivät enää saa olla kansoja, vaan niiden täytyy olla yhtä monimuotoista paskamassaa.
Ennemminkin kuin nämä siionistit, sanoisin, että asian takana ovat todennäköisemmin YK:n ihmisoikeuspaskiaiset.
He eivät ymmärrä, että esim vuodessa naisten ympärileikkauksia tehdään melkein yhtä paljon kuin mitä esim Suomessa on asukkaita ja että tuon perin paskamaisen perinteen harrastajat leviävät pitkin maailmaa runsastuen vähitellen kaikkialla.
Tapaa ylläpitävät kulttuurit voivat ihan aidosti lopulta hotkaista muut kulttuurit alleen, kunhan saavat vapaasti lisääntyä ja liikkua missä lystäävät toisten kustannuksella. Sitten ei ole enää ketään suojelemassa tyttöjä vaan kaikki silvotaan. Siinä samalla sitten noitatohtorit hotkaisevat itselleen niin kutsutun lääketieteen ja laivanvarustajista tulee pelkkiä merirosvolaivojen valmistajia.
Tosin siinä vaiheessa laivat tehdään taas puusta.
Mutta meidänkaltaisiamme ihmisiä ei ole silloin enää olemassa. Euroopassa. Ehkä vain Kiina on nykyisenkaltainen valtio, koska vaikka Kiinassa valtaapitävät ovatkin jonkinlaisia kommunisteja, eivät he päästä muslimeja uikuttamaan omia juttujaan. Kiinalaiset eivät ole samanlaisia maailmaa syleileviä vihervasemmistopellejä ja se saattaa olla heidän pelastuksensa.

Rtellinen

Tuskinpa ne “siionistipankkiiritkaan” lypsävää lehmää eli länttä tappais.

Anonymous

Huolellisesti näyttää olevan parturintuolissa kidutettu noita nuoria miehiä. Tukka geelissä ja hienosti rajattuna. Samoin lapsukaisten parta trimmattu. Kaikki valmiina valloittamaan kännykässä vilisevät anteliaan näköiset tyttöset.

WkM

Olisivat jääneet taistelemaan vääryyttä vastaan oikeuden puolella ja puolesta. Syys ja seuraus on jäänyt meidön harteille kannettavsksi

suomalaisasiamies

Menisivät Malmön torille. Siellä poliisi vaan katselee sivusta kun paikalliset uhkailee ja varastaa tavarat. Ei auta se että ei me olla fasisteja

Piikki lihassa

Hyvä hyvä! Kreikkalaiset 6 – matuttaja Anna 0. Taidanpa keittää pullakahvit, tuli niin hyvä mieli.

Uuzo Turhapouroz

Juu, onhan se kovin kummallista, melkeinpä hämmästyttävän shokeeraavaa, että Kreikka on jumalauta saanut tarpeekseen tuosta loputtomasta vitun paskalaumasta. Antakaa Kreikan hoitaa Kreikan asioita.

Kaik' on fasismia

Jos et tee niinkuin Anna käskee, olet äärioikeistoa.

Anonymous

Nuo tulvapaikka-aktivistit ovat samanlaisia tuholaisia kuin hyysaamansa pummit, toivottavasti saarelaiset ajavat ne Turkin puolelle Erdoganin huomaan.

Tommy the Who

Vulvapaikka-aktivistit.

anaaj

Eikö te saatanan typerykset ymmärrä. Näillä sota pakolaisilla on ollut pitkä ja raskas matka kotimaastaan. En ymmärrä miksi Lesbos saaren asukkaat järjestävät kaaosta omalle kotisaarelleen. Nämä sotapakolaiset ovat vain “läpikulkumatkalla”. En ymmärrä sitäkään että miksi tämän sivuston kommentoijat sekaantuu Kreikan asioihin. Mokomatkin pölvästit hoitakaa omat asianne ennen kuin sekaannutte hätää ja kärsivien asioihin

KJ

Varmasti on ollut pitkä ja sun typeryksen kannattaa tajuta se, että sieltä liikkuu Eurooppaan ne keillä on liitua piirtää itselleen henkilötodistus. Sitä paitsi 2015 pelästytti ja yllätti suuruudellaan suomalaiset. Eikä Suomi ole vieläkään varustautunut seuraavaan tsunamiin. Revi siitä. Kreikan asioihin voi aivan hyvin sekaantua. Kannattaa sinunkin katsoa, mistä Kreikka on saanut rahaa ja mihin sitä on käytetty.

Anonymous

Vai hätää ovat tulleet pakoon.
Miksi sitten heittelevät rajapoliiseja polttopulloilla ja kivillä kuten myös hajotellen paikkoja kuten, kirkkoja ja tappaen ihmisten lemmikeitä.
Mene härski silli mereen syöttämään ittesi vaikka ahvenille.

Anonymous

Onko tämä sarkasmia, vai ookko tosissasi?

Suomi Finland

Trolli mikä trolli. Nimimerkin ‘anaaj’ takana taitaa olla palindromi ‘anna’.

Anonymous

Takaapäin luettuna jaana.

hieno homma

anaaj, otappa nämä sotaa ja vainoa pakoon lähteneet todennäköisesti ammattisotilaat/daesh tyypit ihan omilla kustannuksillasi kotiisi ja nauti näiden brutaalien seurasta….. ymmärrän jos haluat ottaa lapsia, naisia kautta vammaisia hoiviisi vaan kun te haluatte vain näitä loisgeelitukkia…….

hieno homma

anaaj, joko olet trolli tai vitun vihervassarisuvakki. Onko sinusta vastaamaan? Epäilen ettei ole🎱🎱🤣🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Honneur et fidélité

Kreikkaa täytyy auttaa että rajavalvonta pitää. Lähdetään myös sinne auttamaan muutaman entisen palveluskaverin kanssa paikallisten avuksi.

Ei islamia eurooppaan

Nyt vois lähtee tosi topakka osasto suomalaisia patriootteja, puolustamaan kristillisiä arvoja ja
perinteitä, tukemaan helleenejä, islamin vyöryä vastaan ja me muut voisimme tukea heitä
taloudellisesti ja muutenkin.

seitan

Loma lennoille stoppi nyt Turkkiin.

Janis Petke

Eikö tuollaisille pimuille voisi joku antaa piiskaa?

Anonymous

Tassä aivan todellinen artikkeli

Aksu

Kiltit paholaiset tulevat nyt paukkuen läpi Eurooppaan.https://youtu.be/emHYveO1qXE

Anonymous

Muslimit yrittivät tullaa ja valloittaa itäisen Euroopan 1683. Wiennin taistelussa ne nujerettiin. Olivat piirittäneet parisen kuukautta kaupunkia ennen häviötään.
Nyt on valloitusyritys taas menossa. Erikoista vaan, että täällä on NYT viides kolonna, joka yrittää auttaa niitä. Sillon aikoinaan auttajat olis varmasti tapettu julmasti.

Repe

No, silloin turkkilaiset käyttivät kyllä osittain samankaltaista taktiikkaa. Silloinhan Itävalta piti Unkaria siirtomaanaan erittäin raakalaismaisin keinoin. Turkkilaiset kohtelivat unkarilaisia hyvin leppoisasti luvaten ihan toisenlaista tulevaisuutta. Tappoivat esimerkillisen julmasti itävaltalaisia komeljantteja. Pääsivät ilman unkarilaisten mainittavaa vastarintaa suoraan emämaahan Itävaltaan.
Aivan samoin kuin Ruotsi otti Suomesta sotaväen itselleen, Itävallan armeijan runko oli pakko-otettu Unkarista. Musulmaanien tulo Wieniin saakka oli pelkkää juhlakulkuetta Unkarilaisen armeijan passiivisuuden vuoksi. Vain linnoitetussa keisarin pesäpaikassa Wienissä oli pieni luotettava itävaltalaisista koostuva varuskunta. Se kykeni muurien suojassa lyömään jarrut päälle sulttaanin porukalle.
Pää oli kuitenkin tulossa vetäjän käteen ja kristikunta poltteli kynttilöitä lausuen pomiloitsuja tulevan uhan edessä. Puola oli silloin vielä suurvalta sotilaallisella alalla. Puolan ratsuväki oli kuuluisa taidoistaan. Varsinkin sen johtaja Juhana Sobieski. Puolalaiset lähtivät reippaasti liikkeelle ja onnistuttiin luomaan yhteys Wieniä puolustavaan varuskuntaan. Niinpä itävaltalaiset tekivät yllättävän ulosryntäyksen turkkilaisten leiriin. Nämä vähän yllättyneinä ryhtyivät peittoamaan itävältalaisia, kun Sobieskin tuore ja hyvin organisoitu ratsuväkiarmeija iski selkään. Kahden tulen väliin jääneet sulttaanin miehet kohtasi tuho ja eloonjääneet luikkivat tiehensä. Komentaja sulttaanin luottomies menetti päänsä. Sobieski jätti tyhmänä politiikkona voittonsa pelkkiin kirkonkellojen soittoon ja messuihin ja kun aika jätti hänet niin palkkioiksi Itävalta, Preussi ja Venäjä pilkkoivat Puolan keskenään.

Anonymous

Saattaa tulla piankin sekin aika ,että “auttajat” lähtee pakosalle islaminsa tykö ,säkki päähän ja perä pystyyn siellä vastaanotto leirissä sitten reippaasti ,ihan sukupuoleen katsomatta 😉

Särmääjä

EU kokee ilmeisesti tämän hetken invaasion “ulkorajoillansa” ikävänä sen vuoksi että se on Turkkia vastaan koettu iso arvovalta ja poliittinen tappio kun rahan lappaaminen Erdoganille ei enää auttanu ja Turkki alkoi nyt alistamaan ja käyttämään matujansa suurta ja mahtavaa Eurostoliittoa vastaan ja sehän ei käy, mutta ihmettelen silti että ihmisoikeussössötyksen on jääny niin paljon marginaaliin ja enää vaan ääriliikkeiden julistamaksi eli ihmissalakuljettajien ja vihreiden. Ilmeisesti niillä ihmisoikeuksilla ja arvopohjilla ei olekaan merkitystä sillon kun jonkun ison globalistijen toimijan arvovalta on saanut oikein kunnon kolauksen.

Rtellinen

Syy eu- ja suomalaispolitrukkien mahdolliseen nuivittumiseen on vain ja ainoastaan korona-kuoleman pelko. Raukkiksilla on aina oma nahka etusijalla. Pakolaisvyöry ja siihen liittyvä perinteinen rajat-auki suvakkipolitiikka voisi aiheuttaa hallitsemattoman koronaepidemian, joka uhkaisi suvakkipolitrukkienkin hyvinvointia ja nuivistaisi eurooppalaiset raivoon, jossa niin mamut kuin mamuttajatkin joutuisivat väistelemään hamppuköyttä, uuninluukkuja ym. Uhkatekijöitä. Eli järkiintymisestä tai arvovaltakamppailusta ei ole kyse. Ilman koronaa matuarmeija olisi jo jostain reiästä marssimassa saksastaniin ja suomaliaisministerit, puolueiden pj.t ym lausuneet perinteiset “tervetuloa, meillä on tilaa” litaniat.

Särmääjä

Ei korona eliittiä uhkaa kun nämä matulaumathan aiheuttaa tuhoa vain tavallisen kansan keskuudessa. Eikä politrukit ole puhunu koronasta mitään tässä yhteydessä vaan nimenomaan siitä kuinka Turkki nyt iskee heidän EU:ta vastaan näillä matuilla ja loukkaa yhteistä sopimusta.

rtellinen

Paskat. Eivätpä tietenkään puhu. Sillä ei ole mitään merkitystä mitä sanovat tai jättävät sanomatta. Paskaa suvakkipolitrukin suusta tulee silloinkin kuin eivät sano mitään. Kyllä typerinkin suvakkipolitrukki ymmärtää etteivät he voi liian suurina annoksina sontaa lappaa eurooppalaiskanttiksien niskaan ilman seurauksia. Matuvyöry yhdessä koronaepidemian kanssa voisi hyvinkin olla se viimeinen korsi kamelin selässä. Länsieurooppalaiset kuolon unestaan herättävä, yhteiskunnallisen kriisin aiheuttava katastrofi, josta alkaisi “unelmaporukan” tuho ja turmio.

Anonymous

Mutta, kun eliitti ja politrukit joutuu sulkeutumaan karanteeniin, niin ote kansaan lipeää. Ja kansa voikin napata vallan itselleen. Kansan suurin osa ei kuole mihinkään koronaan, mutta pieni eliitti voi kärsiä ratkaisevasti.

sleepy

Onko Lesboksen tilanteesta tarkempaa tietoa?
Ilmeisesti pari vuotta sitten nämä ottivat melko hyvillä mielin näitä tulijoita vastaan. Nyt on mennyt pari vuotta ja turismi on tainnut loppua kokonaan. Tämän takia voisi mennä saaren melkein jokainen firma konkkaan, ellei ole valtavasti säästöjä tai pysty pitämään hotelleja kylmänä?
Tuohon päälle matujen tekemät rikokset ja huono käytös, niin suvakismi loppuu.
Hieman pelottaa, että Suomessa ja Ruotsissa tilanne pitää mennä samaksi, ennen kuin suvakismi loppuu. Talouden pitää romahtaa aivan täysin. Ihmiset kuolee pakkaseen, kun ei ole varaa asuntoon eikä ruokaan. Mutta ainakaan meitä ei sanottu rasisteiksi. Tai no. Sanotaan meitä silti koko ajan rasisteiksi ja syytetään valkoisesta ylivallasta, vaikka lapioimme veroeuroja tulijoille ja somaliyhdistyksille.

Vajakit Pois Vallasta

Tappamisen pitäisi alkaa nopealla aikataululla jos aiomme selviytyä, toivottavasti Brysselistä laitetaan alulle yleinen liikekannallepano jo tässä kuussa.