Tukholman uusruotsalaisgangsterien ampujaiset jatkuvat

Skärmbild (195)

Toissa päivänä aloitettu sotatila Järvan alueella jatkuu. Eilen illalla samoihin piireihin kuuluneet henkilöt aloittivat uuden tulitaistelun. Tällä kertaa Monosta ei tarvinnut soittaa vaan ambulanssihelikopteri, joka vei yhden sairaalaan vakavien ampumahaavojen kera.

Osumaa saaneen parikymppisen nuorukaisen kerrotaan olevan ainakin vielä toistaiseksi hengissä. Sotatoimi käytiin luultavasti Rissnessä, josta haavoittunut konttasi Duvbon metroasemalle. Sieltä valkohaalariset noukkivat miehen kyytiin.

Poliisi pitää luultavana, että sotatoimi käytiin Rissnessä, sillä sieltä oli soiteltu hälytyskeskukseen useita ilmoituksia ampujaisista. Tutkinnan tässä vaiheessa poliisi ei ole kertonut juuta eikä jaata, mutta alamaailman vinkkimiehen mukaan kyseeessä on samoista afrikaanoista koostuva jengi, joka harjoitti murhausta tiistai-iltana Hjustassa.

Vinkkimiehen mukaan Järvan gangsteripiireissä on taas kovaa käymistilaa, joten voidaan odottaa, että uusruotsalaisille on jaossa useita lyijypitoisia koronalääkkeitä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Tukholman uusruotsalaisgangsterien ampujaiset jatkuvat

 1. Lyijymyrkytys on tavanomainen tauti mutta onko missään statistiikkaa Suomen ja Ruotsin coronaan sairastuneitten ja tehohoitoon joutuneitten ihmisten etnisyydestä?

  Karttaako se perkeleen viirus etnisiä?

  26
  2
 2. On sitä jo ainakin 30 Afrikan maassa eli ei karta etnisiä. Oliko toisena osapuolena ihmisenkaltaisia?

  20
  1. Ilmaus ”ihmisen kaltainen” tuo mieleen ihmisen ja apinan risteytymät. Kuulemma Angolassa seksisuhteet ihmisten ja simpanssien välillä ovat melko yleisiä. Sellaisen jopa uskotaan tuottaneen pojan. Tosin asiaa
   epäillään.

   Angolan Physician: “Sexual Relationships Between Humans and Chimpanzees Are Fairly Common in the Region”
   https://nationalvanguard.org/2020/03/angolan-physician-sexual-relationships-between-humans-and-chimpanzees-are-fairly-common-in-the-region/

   10
   1. Silloin kun Hiv alkoi levitä alussa uutisoitiin yhteys Ugandaan jossa tuon mukaan paikalliset ”rekkakuskit” nussi apinoita tasankojen ”levähdyspaikoilla” ja saivat tuon taudin joka levisi maaimalle . Tuo sitten katosi uutisoinnista kun tauti levisi, eläinten nussiminen ei ole tavatonta kehitysmaissa kuitenkaan ja näin taudit voi siirtyä apinoistakin . Kiinassa kai syödään apinan aivoja yms. muuta herkkua lähtikö virus tuosta sitten ei tietoa. Ihmiset ja kädelliset tekee kummia juttuja sexin tarpeessa ,joskus 70 luvulla liikkui porno lehtiä joissa saatoi olla jopa karjun kanssa naimista tai koiran. Afrikan väestön uskotaan pohjautuvan isoista apinoista jonkun teorian mukaan ? Eurooppalainen ei nykytiedon mukaan ole ainakaan samoista apinoista ,vaan eri laji ,tuo on helppoa uskoa kehityksen perusteella ja ihan kalloja vertailen tai käytöstä laumoissa . Aihe on arka yhäkin mutta tutkimusta tehtiin aika avoimesti 1900luvun alussa euroopassa laajasti mm. Englantilaiset jopa ruotsalaiset ,saksalaiset tietysti hekin . Loogista kuitenkin tavallaan evoluutio teorian mukaan ,mutta eurooppalaista on vaikea yhdistää apinaan ,onko meillä siis kaksi kehityssuuntaa afrikkalainen ja eurooppalainen laji ihmisiä?

    1. Tässä vaiheessa laulun aiheessa koittaa vaihe uus, kantaaottavuus sanoo:

     No ohoh. Jos tuo tieto hivin alkuperästä pitää paikkansa, asian pitäisi ehdottomasti olla julkista tietoa. En ole koskaan kuullutkaan. Kummallista tiedon pimittämistä, onko se sitten ideologisista syistä? Ettei ole oikein trendikästä kertoa, että Afrikassa paritellaan apinoiden kanssa. Sen muistan lukeneeni Ugandasta (taisi olla Ylen nettiuutiset), että siellä sotilaat ovat raiskanneet yksivuotiaita. Ei voi käsittää, mitä liikkuu ihmisen päässä, joka raiskaa yksivuotiaan. Siellä ei todennäköisesti liiku mitään.

 3. Periaatteessa uhrille pitäisi maksaa ylimääräisiä korvauksia traumaattisesta kärsimyksestä, koska paikalla ei ollut sopivaa pensaikkoa, mihin ryömiä. Kaupunkisuunnittelussa olisi parantamisen varaa tässä suhteessa. 😉

  22

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.