Tukholman uusruotsalaisgangsterien ampujaiset jatkuvat

Skärmbild (195)

Toissa päivänä aloitettu sotatila Järvan alueella jatkuu. Eilen illalla samoihin piireihin kuuluneet henkilöt aloittivat uuden tulitaistelun. Tällä kertaa Monosta ei tarvinnut soittaa vaan ambulanssihelikopteri, joka vei yhden sairaalaan vakavien ampumahaavojen kera.

Osumaa saaneen parikymppisen nuorukaisen kerrotaan olevan ainakin vielä toistaiseksi hengissä. Sotatoimi käytiin luultavasti Rissnessä, josta haavoittunut konttasi Duvbon metroasemalle. Sieltä valkohaalariset noukkivat miehen kyytiin.
Poliisi pitää luultavana, että sotatoimi käytiin Rissnessä, sillä sieltä oli soiteltu hälytyskeskukseen useita ilmoituksia ampujaisista. Tutkinnan tässä vaiheessa poliisi ei ole kertonut juuta eikä jaata, mutta alamaailman vinkkimiehen mukaan kyseeessä on samoista afrikaanoista koostuva jengi, joka harjoitti murhausta tiistai-iltana Hjustassa.
Vinkkimiehen mukaan Järvan gangsteripiireissä on taas kovaa käymistilaa, joten voidaan odottaa, että uusruotsalaisille on jaossa useita lyijypitoisia koronalääkkeitä.