Tukholman uusruotsalaisgangsterien ampujaiset jatkuvat

Skärmbild (195)

Toissa päivänä aloitettu sotatila Järvan alueella jatkuu. Eilen illalla samoihin piireihin kuuluneet henkilöt aloittivat uuden tulitaistelun. Tällä kertaa Monosta ei tarvinnut soittaa vaan ambulanssihelikopteri, joka vei yhden sairaalaan vakavien ampumahaavojen kera.

Osumaa saaneen parikymppisen nuorukaisen kerrotaan olevan ainakin vielä toistaiseksi hengissä. Sotatoimi käytiin luultavasti Rissnessä, josta haavoittunut konttasi Duvbon metroasemalle. Sieltä valkohaalariset noukkivat miehen kyytiin.
Poliisi pitää luultavana, että sotatoimi käytiin Rissnessä, sillä sieltä oli soiteltu hälytyskeskukseen useita ilmoituksia ampujaisista. Tutkinnan tässä vaiheessa poliisi ei ole kertonut juuta eikä jaata, mutta alamaailman vinkkimiehen mukaan kyseeessä on samoista afrikaanoista koostuva jengi, joka harjoitti murhausta tiistai-iltana Hjustassa.
Vinkkimiehen mukaan Järvan gangsteripiireissä on taas kovaa käymistilaa, joten voidaan odottaa, että uusruotsalaisille on jaossa useita lyijypitoisia koronalääkkeitä.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Viirus suosii suomalaista?
Viirus suosii suomalaista?
19.3.2020 13:54

Lyijymyrkytys on tavanomainen tauti mutta onko missään statistiikkaa Suomen ja Ruotsin coronaan sairastuneitten ja tehohoitoon joutuneitten ihmisten etnisyydestä?
Karttaako se perkeleen viirus etnisiä?

Anonymous
Anonymous
19.3.2020 14:05

On sitä jo ainakin 30 Afrikan maassa eli ei karta etnisiä. Oliko toisena osapuolena ihmisenkaltaisia?

Acc358
Acc358
19.3.2020 17:01
Vastaa...  Anonymous

Ilmaus “ihmisen kaltainen” tuo mieleen ihmisen ja apinan risteytymät. Kuulemma Angolassa seksisuhteet ihmisten ja simpanssien välillä ovat melko yleisiä. Sellaisen jopa uskotaan tuottaneen pojan. Tosin asiaa
epäillään.
Angolan Physician: “Sexual Relationships Between Humans and Chimpanzees Are Fairly Common in the Region”
https://nationalvanguard.org/2020/03/angolan-physician-sexual-relationships-between-humans-and-chimpanzees-are-fairly-common-in-the-region/

Give me a break
Give me a break
20.3.2020 01:08
Vastaa...  Acc358

Voi järkytys. Tieto lisää tuskaa, vai miten se meni.

Anonymous
Anonymous
20.3.2020 16:12
Vastaa...  Acc358

Silloin kun Hiv alkoi levitä alussa uutisoitiin yhteys Ugandaan jossa tuon mukaan paikalliset “rekkakuskit” nussi apinoita tasankojen “levähdyspaikoilla” ja saivat tuon taudin joka levisi maaimalle . Tuo sitten katosi uutisoinnista kun tauti levisi, eläinten nussiminen ei ole tavatonta kehitysmaissa kuitenkaan ja näin taudit voi siirtyä apinoistakin . Kiinassa kai syödään apinan aivoja yms. muuta herkkua lähtikö virus tuosta sitten ei tietoa. Ihmiset ja kädelliset tekee kummia juttuja sexin tarpeessa ,joskus 70 luvulla liikkui porno lehtiä joissa saatoi olla jopa karjun kanssa naimista tai koiran. Afrikan väestön uskotaan pohjautuvan isoista apinoista jonkun teorian mukaan ? Eurooppalainen ei nykytiedon mukaan ole ainakaan samoista apinoista ,vaan eri laji ,tuo on helppoa uskoa kehityksen perusteella ja ihan kalloja vertailen tai käytöstä laumoissa . Aihe on arka yhäkin mutta tutkimusta tehtiin aika avoimesti 1900luvun alussa euroopassa laajasti mm. Englantilaiset jopa ruotsalaiset ,saksalaiset tietysti hekin . Loogista kuitenkin tavallaan evoluutio teorian mukaan ,mutta eurooppalaista on vaikea yhdistää apinaan ,onko meillä siis kaksi kehityssuuntaa afrikkalainen ja eurooppalainen laji ihmisiä?

Tässä vaiheessa laulun aiheessa koittaa vaihe uus, kantaaottavuus
Tässä vaiheessa laulun aiheessa koittaa vaihe uus, kantaaottavuus
21.3.2020 21:17
Vastaa...  Anonymous

No ohoh. Jos tuo tieto hivin alkuperästä pitää paikkansa, asian pitäisi ehdottomasti olla julkista tietoa. En ole koskaan kuullutkaan. Kummallista tiedon pimittämistä, onko se sitten ideologisista syistä? Ettei ole oikein trendikästä kertoa, että Afrikassa paritellaan apinoiden kanssa. Sen muistan lukeneeni Ugandasta (taisi olla Ylen nettiuutiset), että siellä sotilaat ovat raiskanneet yksivuotiaita. Ei voi käsittää, mitä liikkuu ihmisen päässä, joka raiskaa yksivuotiaan. Siellä ei todennäköisesti liiku mitään.

Designvirus
Designvirus
19.3.2020 18:51
Vastaa...  Anonymous

Mutta Afrikassa ei liene kukaan kuollut? Tai ehkä 1.

Aappa
Aappa
19.3.2020 15:27

Periaatteessa uhrille pitäisi maksaa ylimääräisiä korvauksia traumaattisesta kärsimyksestä, koska paikalla ei ollut sopivaa pensaikkoa, mihin ryömiä. Kaupunkisuunnittelussa olisi parantamisen varaa tässä suhteessa. 😉

KJ
KJ
19.3.2020 15:52
Vastaa...  Aappa

😂

Ei kovin hääppöinen paikka tuo Tukkiluoto
Ei kovin hääppöinen paikka tuo Tukkiluoto
19.3.2020 19:43

Tukholmalaiset pakenevat kesämökeilleen. Tukholmaan ennustetaan valtavaa koronahuippua ja että tapauksia itseasiassa olisi 10- kertainen määrä:
https://www.expressen.se/gt/de-flyr-till-idyllen-for-att-klara-sig-undan-corona/

Sama se
Sama se
21.3.2020 10:36

Koronapotilaat syrjään, täältä tulee sotaveteraani paranteleen taisteluhaavojaan.