Malmössa ampujaiset jatkuvat ja alamaailman bisnekset toimivat kuten ennenkin

Skärmbild (200)
RIP Brosha.

Ampujaiset jatkuvat normaalin tapaan. Kevään mittaan jengit ovat kilpailleet koronaviruksen kanssa kumpi kaataa enemmän raatoa. Luultavasti jengit johtavat toistaiseksi.

Viimeisin merkittävä ampumistapaus toteutettiin sunnuntai-iltana klo 23.00 aikaan kun 19-vuotias nuorukainen ammuttiin hengiltä Malmön ongelma-alueella Almhögissä. Tapahtumien kulku on suurin piirtein seuraava: kaksi tai useampi ampuja kohtasi kadulla taustaisen nuorukaisen ja tätä kohti avattiin tuli. Osumia tuli sen verran monimuotoisesti, että nuorukaisen henkeä ei voitu enää pelastaa.
Poliisi tutkii asiaa murhana, mutta ketään ei ole haettu putkaan pampulla hakattavaksi.
Nuorukainen tunnetaan Malmön alamaailman gangsterina. Joku kummallinen murhamagneetti tässäkin perheessä on, sillä nyt murhatun nuorukaisen veli on yritetty murhata jokin aika sitten. Tarkkaa kuviota ei tiedetä liittyvätkö teot toisiinsa, mutta luultavasti.
Kohde oli tällä kertaa palestiinalais-perulaistaustainen henkilö. Useiden eri alamaailman lähteiden mukaan koronavirus ei ole muuttanut ainakaan Malmön alamaailman mitta-voimasuhteita toistaiseksi mitenkään. Gangsterien varastot ovat täynnä valkoista pulveria ja marihuanaa voi kasvattaa itsekin sitä tuomatta maahan. Alamaailman velka on sen verran poikkeuksellinen velka, että sitä ei voi lykätä koronavirukseen vedoten.