Malmössa ampujaiset jatkuvat ja alamaailman bisnekset toimivat kuten ennenkin

Skärmbild (200)
RIP Brosha.

Ampujaiset jatkuvat normaalin tapaan. Kevään mittaan jengit ovat kilpailleet koronaviruksen kanssa kumpi kaataa enemmän raatoa. Luultavasti jengit johtavat toistaiseksi.

Viimeisin merkittävä ampumistapaus toteutettiin sunnuntai-iltana klo 23.00 aikaan kun 19-vuotias nuorukainen ammuttiin hengiltä Malmön ongelma-alueella Almhögissä. Tapahtumien kulku on suurin piirtein seuraava: kaksi tai useampi ampuja kohtasi kadulla taustaisen nuorukaisen ja tätä kohti avattiin tuli. Osumia tuli sen verran monimuotoisesti, että nuorukaisen henkeä ei voitu enää pelastaa.
Poliisi tutkii asiaa murhana, mutta ketään ei ole haettu putkaan pampulla hakattavaksi.
Nuorukainen tunnetaan Malmön alamaailman gangsterina. Joku kummallinen murhamagneetti tässäkin perheessä on, sillä nyt murhatun nuorukaisen veli on yritetty murhata jokin aika sitten. Tarkkaa kuviota ei tiedetä liittyvätkö teot toisiinsa, mutta luultavasti.
Kohde oli tällä kertaa palestiinalais-perulaistaustainen henkilö. Useiden eri alamaailman lähteiden mukaan koronavirus ei ole muuttanut ainakaan Malmön alamaailman mitta-voimasuhteita toistaiseksi mitenkään. Gangsterien varastot ovat täynnä valkoista pulveria ja marihuanaa voi kasvattaa itsekin sitä tuomatta maahan. Alamaailman velka on sen verran poikkeuksellinen velka, että sitä ei voi lykätä koronavirukseen vedoten.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Romput ja sompaajat

No ei kai nyt raketit edes tiedä mikä corona on. Tuskin jaksavat syventyä uutisiin paitsi jos se tietää mahdollisuutta tienata rahaa. Ja sitä ei corona edistä, päinvastoin.
Moni kauppa Ruotsissa ilmoittaa alkavansa pitää speciaaliaikaa, esim. 08.00-09.00 ainoastaan riskiryhmille. Voin kuvitella miten romput haistavat uusia ryöstömahiksia.

rocky

Mahtavatko jaksaa herätä noin aikaisin.Rasismiin vetoamalla aikaa saadaan muutettua myöhäisemmäksi.

Brian Jones

Jaa, että tommone Brosha saanut kuulan kalloonsa? No mikäpäs siinä, tämähän sopii.

Anonymous

Kuten suomalaisilla on kansantautinsa metabolinen oireyhtymä etunenässä, täytyy hurreilla olla omansa. Käsillä oleva juttu kuvineen panee funtsimaan, että hurrien kansantautikirjoon kuuluu skitsofreninen oireyhtymä; normaali kansa ei s

Kilttimies

Hurrien kansantautikirjoon kuuluu erilaiset mielenhäiriöt, ei normaali populaatio saa kiksejä täysin turhien muunrotuisten jätkien elättämisestä ja elvistelystä.

Kilttimies

Paavo pliis, poista tuo Nimetön kommentti, joka on keskentekoinen. Se lipsahti ennen aikojaan kilttimieheltä. Meni siis reisille kuten joskus sattuu, kun uuden värkin kanssa tuhertaa…

Moonman

palestiinalais-perulainen nuorukainen, joka asui ruotsissa!!! Nyt menetettiin oikea monikulttuurin mr. universe!
Mutta joo, Rest In Pieces, maahantunkeutuja

PM

Geenit kohallaan

Aappa

Malmön tilanteestahan oli Suomen valtamediassa (mtv 22.3.) varsin positiivissävyinen hyveuutinen, joka antoi ymmärtää, että Poliisin neuvottelutaktiikka olisi vähentänyt ampuilua radikaalisti vuoden 2017 jälkeen. Mitään tilastotietoja ei ollut mukana. Juttu vaikutti tyypilliseltä valeuutiselta, jolla halutaan harhaanjohtaa kansaa, ja pitää yllä suvakkiuskontoa. Uutisoinnin ajankohtaa koronavirustilanteessa voi myös ihmetellä.
Lainaus mtv:n hyveuutisesta: ”…Malmö on tullut tunnetuksi väkivaltaisista rikoksista, ammuskeluista ja räjähdyksistä…Viimeisen parin vuoden aikana Malmössä on kuitenkin saatu vähennettyä vakavia väkivaltarikoksia ja ammuskeluja..”
Vielä kolmisen vuotta sitten Suomen valtamedia tuskin uutisoi juuri mitään Ruotsin tilanteesta, vaan pimitti mahdollisimman pitkään kaiken, mikä voisi horjuttaa monikulttuuriunelmaa. Nyt kun pimittäminen ja suora valehtelu ei enää onnistu yhtä hyvin, niin yritetään vaan vääntää jutuista mahdollisiman (matu)myönteisiä, ehtaan svedu-suvakkityyliin.

Jaaha

On jengienkin sopeuduttava koronavirukseen ja harjaannutettava ampumistarkkuutta niin, että osuu turvallisesti yli kolmen metrin etäisyydeltä, ilman kohtuutonta tartuntavaaraa.