Suomeen tullut tammi-helmikuun aikana vajaat tuhat turvapaikanhakijaa

Skärmbild (202)

Suomeen on hakeutunut vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana 741 turvapaikanhakijaa. Maaliskuun tilastoja ei ole vielä julkaistu, joten on vain arvailua onko koronavirus vaikuttanut suuntaan tai toiseen.

Suurimmat tulijaryhmät tulevat Irakista, Somaliasta, Afganistanista ja Venäjältä. Kun Venäjältä tuli yhteensä 56 henkilöä niin irakilaisia on tullut tammi-helmikuun aikana 254 henkilöä. Tulijoista pitkästi yli puolet on miehiä.

https://tilastot.migri.fi/index.html#applications/23330?start=600

Koronavirustilanne on kuitenkin luultavasti pudottanut tulijamäärät minimiin. Turkista ei pääse enää Kreikan puolelle ja liikkuminen Euroopassa on hyvin vaikeaa. On kuitenkin mahdollista, että tulijoita tulee Ruotsin ”varastoista”, eli henkilöitä, jotka ovat viettäneet hetken Ruotsissa tuttavien luona, mutta päättävät jatkaa matkaa Suomeen.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

41 thoughts on “Suomeen tullut tammi-helmikuun aikana vajaat tuhat turvapaikanhakijaa

 1. Kiri, kiri Suomi! Kohta menette Ruotsin ohi jos oikein pinnistätte!

  34
  1
 2. Samat maailman persläpimaat taas tuupanneet joutosakkia meille. Irakilaisia ei pysty palauttamaan vastentahtoisesti, liekö sama tilanne Afganistanin kanssakin. Ei vaan jaksaisi enää tätä.

  89
 3. ”Oikeusministeri Henriksson liikkumisrajoituksista: Nyt ei ole kyse huutokaupasta, liikkuminen on keskeinen perusoikeus.”

  Sanoisin, että kaiken järjen mukaan hengissä pysyminen olisi ehkä vielä syvällisempi ihmisoikeus.

  Kuka noita tulijoita jaksaa nyt paapoa? Oman henkensä kaupalla?

  89
  1. Ja minä tarkoitin suomalaisten hengissäsäilymistä. Toiset saa tetsata ympäri maata miten lystäävät ja toiset voivat joutua maksamaan siitä hengellään.

   Tulijahuomatus oli lähinnä sivuhuomautus tähän Paavon juttuun. Ne turvikset levittävät tautia sitten ihan kaupan päälle. Varmaan saavat luksusluokan kohtelun tilanteesta huolimatta.

   Meillä päin aiemmin tulleet matut seikkailevat keskustassa entiseen malliin, eivätkä piittaa koko hässäkästä paskan vertaa. Toivottavasti tekevät samalla tavalla paskastanioissaan, niin jatkossa löytyisi niistäkin enemmän tilaa.

   57
  2. Henrikson on juuri niitä klopalistejä joiden mielestä Suomen sosiaaliturva on kaikkien maailman ihmisten käytössä ja valtioiden rajat on tarpeettomia. Veteraanien ansiosta Suomi sai lisäaikaa olla olemassa,.Kunnes kolopalistit huomasivat,että työnnetään muslimien väestöräjähdys Eurooppaan ja Suomeen.

   24
 4. Tuo määrähän on aivan liian suuri !!!
  Kotouttajien resurssit tuskin riittavät siihen, että jokainen tulija pystyisi viimeistään parin vuoden päästä olemaan nettoveronmaksaja ( = bruttopalkka yli 3000 euroa kuukaudessa)

  31
 5. Nyt on ensisijaisen tärkeää että näitä saadaan kymmenkertaisesti lisää joka kuukausi! MEILLÄ ON VARAA! Turvapaikanhaku on IHMISOIKEUKSISTA SE KAIKKEIN TÄRKEIN!!! NÄMÄ OVAT NAISIA JA PIENIÄ LAPSIA KAIKKI!!!!! KÄVELIVÄT TÄNNE SYYRIASTA!!!!!!

  46
  1
 6. Turvapaikanhakijat eivät tule loppumaan niin kauan kuin on mahdollista saada turvapaikka. Johtopäätös. Turvapaikkoja ei tule antaa. Ei poikkeuksia. Ei erikoistapauksia. Hakijalle tulee antaa kaksi vaihtoehtoa. Käännytys heti tai siirto määrämättömäksi ajaksi turvasäilöön, josta pääsee pois mutta ei Suomeen. Kun tieto tästä leviää, hakijavirta tyrehtyy.

  Edellä esittämäni edellyttää Suomen itsenäisyyden palauttamista ja mahdollisten kansainvälisten sopimusten purkamista tai ainakin noudattamatta jättämistä.

  59
  1
 7. Vihreä noita mädätyssalohan ilmoitti ihan erikseen, että rajat ovat kiinni kaikilta muilta paitsi läpsyiltä. Nämä nyt tulleet ovat vuosia Euroopassa loisineita paskoja jotka kuulivat vihernoidan kiimaisen kutsuhuudon ja lähtivät ilmaisen elämän ääreen.
  Korona tulee jylläämään ainakin syksyyn asti, Suomi menee ennennäkemättömään lamaan ja kaupanpäälle saadaan 5000-10000 uutta elättiä keppostelemaan.
  Arvatkaapas kuka ne paskat elättää?
  Mätisalo ”viisikkoineen” pitää kärrätä valtakunnanoikeuteen Suomalaisten heitteillejätöstä ja tuottamuksellisesta maanpetturuudesta.
  Loppuiäksi matujen leluiksi vankilaan.

  50
  1. Niin. Milläs sen tiedät kuka se tulija oikeasti on. Sehän on voinut asua vaikka 20 vuotta Haaparannassa ja voi läpsytellä sieltä Suomeen. Rasististahan se olisi pitää noista rekisteriä.

   19
   1
  2. 10 000 tekisi 45 000 000 000€ noin elinkaarikustannuksina. Jostain syystä siitä ei puhuta, mutta jotku fakin hävittäjät muka ovat kalliita. Jos ostetaan 100 hävittäjää joka vuosi, ne maksavat 10 000 pakolaisen verran. (Ja vallataan Venäjä siinä ohessa.)

   13
 8. ”Tukholmassa yli puolet koronaan kuolleista somalitaustaisia”

  ”–Kun [virus] levisi Ruotsiin, ei ollut paljoa tietoa somaliksi ja monet elivät kuten ennenkin, sanoo yhdistyksen hallituksen jäsen Jihan Mohamed SVT:lle.

  Mohamedin mukaan viisi kuolleista on Järvan alueella Tukholmassa, johon kuuluu muun muassa Rinkeby.

  – En tiedä miksi nimenomaan Järvan alue näkyy koronakuolemissa, mutta monet asuvat siellä ahtaasti. Useat sukupolvet saattavat asua samassa asunnossa ja se saattaa vaikuttaa. Lisäksi tiedämme, että kansanterveys on yleisesti ottaen huonompi Järvan kaltaisilla haavoittuvaisilla asuinalueilla, Mohamed sanoo.

  Hän on itse kasvanut alueella.

  Mohamedin mukaan myös kulttuuriset syyt voivat vaikuttaa viruksen leviämiseen, sillä somalikulttuurissa on sosiaaliset kanssakäymiset ovat tärkeitä. Erityisesti, jos joku sairastuu, ovat huolenpito ja vierailut toisten luona tärkeitä.”

  Saa nähdä innostuvatko somalitkin opiskelemaan ruotsia innokkaammin, kun tämä kaikki on ohi, vai käykö niin, että Ruotsia syytetään rasistiseksi maaksi, kun ei saa palveluja omalla äidinkielellä.

  27
   1. Ylellä joku toimittelija kirjoittelee:

    ”Korona on sekoittanut maailmankirjat varmaankin peruuttamattomalla tavalla. Yksi selvä asia on, että eurooppalainen passi ei ainakaan tilapäisesti ole enää takuu maailmanympärimatkalle.

    Ensin Yhdysvallat sulki rajansa eurooppalaisilta, sen jälkeen myös Intia ja moni Afrikan maa.

    Keniaan ei ole tulemista safarille tai rantalomalle ainakaan kuukauteen. Etelä-Afrikassa eurooppalaisille jo myönnetyt viisumit evättiin ja voimassaolevat kumottiin. Kotiin sen koronanne kanssa, kuului viesti.

    Toki EU ja Suomikin sulkivat rajansa ja kehottavat olemaan matkustamasta ulkomaille. Jos kuitenkin päättäisitkin nyt yrittää matkustaa Keniaan vastoin Suomen suosituksia, ei sinua päästettäisi sinne.

    Se tunne on meille ihan uusi ja voimme ottaa siitä opiksi.”

    Nauroin itseni tärviölle. On niin vitun suuri menetys, kun ei voi matkustaa Keniaan. Mikään muu matkakohde ei voisi kiinnostaa yhtä vähän, paitsi tietysti joku toinen Afrikan maa.

    Samassa jutussa vielä hieman aiemmin:

    ”Koronan ensimmäinen uhri Keniassa ei edes sairastanut tautia.

    Kenialainen mies oli matkalla illalla kotiin, ja sattui aivastamaan väärän miesporukan edessä. Hänet pahoinpideltiin hengiltä, koska, koska miehet luulivat hänen sairastavan koronaa.”

    Tuollaisten sekaan meno ei kiinnosta yhtään. Mutta vielä vähemmän haluan tuollaista porukkaa tänne.

    28
  1. Ehkä Ruotsin alkuperäinen strategia olikin tappaa nämä äo-50 matut tämän coronan avulla. Luotti siis siihen että swensonit eristäytyy ja älypää raketti tieteilijät jatkavat loisimistaan. .. ei välttämättä hassumpi strategia 😉

 9. Näin juuri uudehkon videon. Kreikan rajalla siirtolaiset vaan yrittävät raivata tietä auki. Eikö se korona voisi sinne jo levitä, vai miksi Erdogan ne laski yllättäen. Muutama viikko sitten Katainen Yleaamussa oli niin tietävä, että kyllä Turkki noudattaa sopimusta. Olikos se heti samana päivänä kun alkoi ryysis Kreikkaa kohti. Auttaako sitä Kreikkaa nyt lopultakaan kukaan.

  18
  1. Läpsytinvarvas pantiin poikki ja pinoon mallikkaasti. Hyvä tanskalaiset!

   25
  2. Hyvän mielen video.

   Poliisi oli todella hyvin ajan tasalla ja suojeli Paludania hyökkääjältä.

   Hip Hip Hurraa Politi!!!

 10. Se on hyvä tietää miksi työssäkäyvät käyvät töissä ja maksavat veroja. Ohsalo ja tuo horolauma antaa motivaatiota siihen. Itse loptein töissä käynnin 35 vuoden jälkeen kun sain potkut ja samaan aikaan matulaumat vyöryivät Suomeen. Ajattelin että vitut, se oli tässä enkä ole sen jälkeeen palkkatyötä tehnyt, enkä tee. Vajaat 1 1/2 vuotta ja eläkkeelle. On aika järjentöntä kustantaa omalla työllä noiden läpsyttelijöiden varsin yltäkylläisen elämän, kun itsellä palkkasta vietiin 1500/kk ja oma käteen jäävä osuus pieneni joka vuosi.

  25
 11. Nyt alkavat Ruotsissa todennäköisesti ennennäkemättömät vahingonkorvausvaatimusprosessit:

  Koronaan kuolleista monet ovat/olivat matuja, varsinkin somppuja, ja nyt väitetään ettei heille ole ollut tarpeeksi matunkielistä informaatiota, siitä kuolema.

  https://www.expressen.se/nyheter/minst-6-av-15-doda-stockholmare-var-svensksomalier/

  Aika huimaava ajatus että maahan tunkeutuu väkisin valehdellen sossuelätti joka lypsää veronmaksajien rahoja vuositolkulla ja tekee kukaties rikoksia koko sen ajan minkä hänen maallinen tomumajansa täällä läpsyttää. Ei opi kieltä eikä integroidu mutta lisääntyy vauhdikkaasti. Sitten yhtä tyhmänä kuolee kuin on tullutkin ja saattaa vielä kuolemansa jälkeen aiheuttaa suuria kustannuksia. Kukaties saa lennätyksen takaisin Somppulan multiin/hiekkaan ja suvullekin sossumassit ad infinitum?

  24
 12. Jos ei somppu elätä itseään niin syököön paskaa ja kuolkoon pois sanoo:

  Bussiliikennettä on harvennettu koronan takia ja siitä on aiheutunut karmea tungos aamuisin töihinmeneville. ”Suuni oli 10 cm päässä vieressäseisovan suusta” kertoi muuankin nainen. ”Onko meidät kaikki tarkoitus tappaa koronalla?”

  Onhan tuo jo järkyttävää että lähtee aamutuimaan tunnollisesti töihin somppuja ja geelipäitä elättääkseen ja riskeeraa siinä vielä henkensäkin. Samaan aikaan makaa läpsy sängyssään (sandaalit sängyn vieressä) tai uinuu onnellisen unta missä lie riippumatossa.

  21
  1
 13. Saman verran on tehty turvapaikkahakemuksia kuin ennenkin ja näistä reilu puolet on uusintahakemuksia.

  Eli tammi-helmikuun alle 800 hakemuksesta yli 400 on uusintahakemuksia.

    1. Kriisin jälkeen Suomeen voisi toivottaa tervetulleiksi yrityksiä hakemaan turvapaikkaa.

     Piilaaksosta muutama iso yritys voisi olla hyvänä apua Suomen saamiseksi jaloilleen. Kehitysmaista tulevat miehet taas eivät.

 14. ”Molemmissa maissa oli saatu lupaavia tuloksia malarialääkkeiden käytöstä hyvin pitkälle edenneen COVID-19-taudin hoidossa.

  – On mahdollista, että niillä olisi ratkaiseva merkitys. Jos ne toimivat, voisivat ne kääntää tämän pelin, Trump aloitti juhlallisesti.

  – Tämä on lahja Jumalalta, presidentti julisti.

  Toki Trumpin hallinnon sisältä vedettiin heti käsijarrua. Esimerkiksi Kansallisen allergia- ja tartuntatauti-instituutin johtaja Anthony Fauci korosti, ettei kansalaisten kannata lähteä kokeilemaan lääkkeillä ennen tarkempia kliinisiä tutkimuksia.

  Varoitukset kaikuivat kuuroille korville.

  Yksi arizonalaispariskunta huomasi, että heidän lemmikkikarppinsa akvaarion puhdistamisessa käytetty pesuaine sisältää samaa klorikiini-nimistä ainetta, jota Trump erityisesti ylisti ratkaisevaksi avuksi koronataistelussa.

  – Näin sen purkin tuolla hyllyllä, ja ajattelin, että tuo on juuri se aine, josta puhuttiin televisiossa, karpin omistanut nainen perusteli NBC-kanavan mukaan.

  – Trumpin mukaan se oli lääke.

  Phoenixiläissairaala joutui toteamaan, ettei ainakaan akvaariopesuaine ole Jumalan lahja koronataistelussa. Nainen on nyt kriittisessä tilassa ja hänen aviomiehensä menehtyi klorikiinihoitoon.

  He olivat hakeutuneet sairaalaan puoli tuntia kokeilun jälkeen. Naisen onneksi hän pystyi oksentamaan lähes kaiken nauttimansa kemikaalin, mutta miehen pelastamiseksi ei voitu enää tehdä mitään.

  Malarialääkkeitä käytetään myös reumasairauksien hoidossa, ja nyt Trumpin lausuntojen jälkeen Yhdysvalloissa pelätään niiden loppuvan kesken myös reseptin omaavilta henkilöiltä.”

  Mitä sanoo pt-median raati? Trumpin vika? Vai olivatko nämä ihmiset vain aivan helvetin tyhmiä?

  Jos nämä akvaarioihmiset ovat mielestäsi itse syyllisiä ongelmiinsa, paina peukku ylöspäin

  Jos Trump on syyllinen, paina peukku alaspäin.

  17
  1. Klorokiini on lupaava ja halpa lääke ja tehoaa tutkitusti koronaan. Ei vaan haluta myöntää sitä, kun uudet lääkkeet tuottaa paremmin lääkefirmoille. Lisäksi potilaita pitää kai saada yksityisiin laitoksiin hoitoon, jotta firmat saavat kerätä voittoa. Jos potilaita nyt ruvettaisiin tehokkaasti lääkitsemään, ei sairaaloihin tule ruuhkaa. Taudin leviämistä ei estelty aluksi mitenkään. Miettikää miksi.

  2. Alkoi kiinnostamaan tuo suomimedian ”akvaarion puhdistamisessa käytetty pesuaine”, että olivatko klorokiini ja kloriitti/kloriini menneet sekaisin, mutta kyseessä on kalojen loisten käsittelyyn tarkoitettu aine, joka on eri muodossa kuin malarialääke.

   ”The toxic ingredient they consumed was not the medication form of chloroquine, used to treat malaria in humans. Instead, it was an ingredient listed on a parasite treatment for fish.”

   https://www.nbcnews.com/health/health-news/man-dies-after-ingesting-chloroquine-attempt-prevent-coronavirus-n1167166

 15. Ruotsiin tuskin pääsee uusia turviksia kun lennot on topissa ja tanska pitää rajavalvonnan eli tänne valuu ruotsin hylsyn saaneet ja tuhannet lattomasti maassa olevat koska määräthän on vaan kasvaneet tähän suuntaan kansanvaihto ei pysähty se on ikiliikkuja.

  1. Kiitos hyvästä huomiosta.

   Kun Ruotsin taikaseinä ehtyy, niin osa sikäläisistä vuosikausia maassa olleista sossun varassa elävistä karva- ja pigmentti-ihmisistä rupeaa etsimään uutta elättäjää. Voivat näytellä suoraan Syyriasta tullutta hädänalaista, mölistä, tulistua, heilutella käsiään ja kertoa säälitarinoita. Mennee täydestä suomalaisiin suvakkeihin, jotka miehittävät hallintoa.

   Toki jokunen ruotsalainenkin voi tulla pakoon levottomuuksia ja valkoisiin kohdistunutta väkivaltaa. Heidät suvakit käännyttävät heti.

 16. Suomessa, kun ravintolat ja bilepaikat menee kiinni, niin lähtevät juhlapaikanhakijat kiireesti Ruotsin puolelle, missä bileet jatkuu. Paperit hukkuu rajalla ja käynnistävät uuden hakuprosessin sveamamman helmoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.