Suomeen tullut tammi-helmikuun aikana vajaat tuhat turvapaikanhakijaa

Skärmbild (202)

Suomeen on hakeutunut vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana 741 turvapaikanhakijaa. Maaliskuun tilastoja ei ole vielä julkaistu, joten on vain arvailua onko koronavirus vaikuttanut suuntaan tai toiseen.

Suurimmat tulijaryhmät tulevat Irakista, Somaliasta, Afganistanista ja Venäjältä. Kun Venäjältä tuli yhteensä 56 henkilöä niin irakilaisia on tullut tammi-helmikuun aikana 254 henkilöä. Tulijoista pitkästi yli puolet on miehiä.
https://tilastot.migri.fi/index.html#applications/23330?start=600
Koronavirustilanne on kuitenkin luultavasti pudottanut tulijamäärät minimiin. Turkista ei pääse enää Kreikan puolelle ja liikkuminen Euroopassa on hyvin vaikeaa. On kuitenkin mahdollista, että tulijoita tulee Ruotsin ”varastoista”, eli henkilöitä, jotka ovat viettäneet hetken Ruotsissa tuttavien luona, mutta päättävät jatkaa matkaa Suomeen.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi-Ruotsi Matumaaottelu
Suomi-Ruotsi Matumaaottelu
23.3.2020 18:55

Kiri, kiri Suomi! Kohta menette Ruotsin ohi jos oikein pinnistätte!

Suomi suomalaisille
Suomi suomalaisille
23.3.2020 19:44

Samat maailman persläpimaat taas tuupanneet joutosakkia meille. Irakilaisia ei pysty palauttamaan vastentahtoisesti, liekö sama tilanne Afganistanin kanssakin. Ei vaan jaksaisi enää tätä.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.3.2020 19:45

”Oikeusministeri Henriksson liikkumisrajoituksista: Nyt ei ole kyse huutokaupasta, liikkuminen on keskeinen perusoikeus.”
Sanoisin, että kaiken järjen mukaan hengissä pysyminen olisi ehkä vielä syvällisempi ihmisoikeus.
Kuka noita tulijoita jaksaa nyt paapoa? Oman henkensä kaupalla?

Suvakit on zombeja
Suvakit on zombeja
23.3.2020 20:37
Vastaa...  Suomi Finland

Suvakit jaksaa, ne lopettaa vaan, kun pää on irti.

Ilmari
Ilmari
23.3.2020 19:49

Henriksson tarkoitti maassa jo olevien ihmisten eli meidän kaikkien liikkumista.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.3.2020 20:36
Vastaa...  Ilmari

Ja minä tarkoitin suomalaisten hengissäsäilymistä. Toiset saa tetsata ympäri maata miten lystäävät ja toiset voivat joutua maksamaan siitä hengellään.
Tulijahuomatus oli lähinnä sivuhuomautus tähän Paavon juttuun. Ne turvikset levittävät tautia sitten ihan kaupan päälle. Varmaan saavat luksusluokan kohtelun tilanteesta huolimatta.
Meillä päin aiemmin tulleet matut seikkailevat keskustassa entiseen malliin, eivätkä piittaa koko hässäkästä paskan vertaa. Toivottavasti tekevät samalla tavalla paskastanioissaan, niin jatkossa löytyisi niistäkin enemmän tilaa.

ankkurilapset
ankkurilapset
24.3.2020 08:42
Vastaa...  Ilmari

Henrikson on juuri niitä klopalistejä joiden mielestä Suomen sosiaaliturva on kaikkien maailman ihmisten käytössä ja valtioiden rajat on tarpeettomia. Veteraanien ansiosta Suomi sai lisäaikaa olla olemassa,.Kunnes kolopalistit huomasivat,että työnnetään muslimien väestöräjähdys Eurooppaan ja Suomeen.

Ilmari
Ilmari
23.3.2020 19:51

Ei Henriksson tarkoittanut tulijoita vaan meitä Suomessa asuvia.

Anonymous
Anonymous
23.3.2020 21:10
Vastaa...  Ilmari

Henriksson on vanha luumu joka on jo ongelmajätettä.

huoltosuhde
huoltosuhde
23.3.2020 19:57

Tuo määrähän on aivan liian suuri !!!
Kotouttajien resurssit tuskin riittavät siihen, että jokainen tulija pystyisi viimeistään parin vuoden päästä olemaan nettoveronmaksaja ( = bruttopalkka yli 3000 euroa kuukaudessa)

Ohisalon Likka
Ohisalon Likka
23.3.2020 21:12

Nyt on ensisijaisen tärkeää että näitä saadaan kymmenkertaisesti lisää joka kuukausi! MEILLÄ ON VARAA! Turvapaikanhaku on IHMISOIKEUKSISTA SE KAIKKEIN TÄRKEIN!!! NÄMÄ OVAT NAISIA JA PIENIÄ LAPSIA KAIKKI!!!!! KÄVELIVÄT TÄNNE SYYRIASTA!!!!!!

Acc358
Acc358
23.3.2020 21:23

Turvapaikanhakijat eivät tule loppumaan niin kauan kuin on mahdollista saada turvapaikka. Johtopäätös. Turvapaikkoja ei tule antaa. Ei poikkeuksia. Ei erikoistapauksia. Hakijalle tulee antaa kaksi vaihtoehtoa. Käännytys heti tai siirto määrämättömäksi ajaksi turvasäilöön, josta pääsee pois mutta ei Suomeen. Kun tieto tästä leviää, hakijavirta tyrehtyy.
Edellä esittämäni edellyttää Suomen itsenäisyyden palauttamista ja mahdollisten kansainvälisten sopimusten purkamista tai ainakin noudattamatta jättämistä.

Anonymous
Anonymous
23.3.2020 21:31

No siinä on 741 liikaa.

jippos123
jippos123
23.3.2020 22:38

Vihreä noita mädätyssalohan ilmoitti ihan erikseen, että rajat ovat kiinni kaikilta muilta paitsi läpsyiltä. Nämä nyt tulleet ovat vuosia Euroopassa loisineita paskoja jotka kuulivat vihernoidan kiimaisen kutsuhuudon ja lähtivät ilmaisen elämän ääreen.
Korona tulee jylläämään ainakin syksyyn asti, Suomi menee ennennäkemättömään lamaan ja kaupanpäälle saadaan 5000-10000 uutta elättiä keppostelemaan.
Arvatkaapas kuka ne paskat elättää?
Mätisalo ”viisikkoineen” pitää kärrätä valtakunnanoikeuteen Suomalaisten heitteillejätöstä ja tuottamuksellisesta maanpetturuudesta.
Loppuiäksi matujen leluiksi vankilaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.3.2020 23:14
Vastaa...  jippos123

Niin. Milläs sen tiedät kuka se tulija oikeasti on. Sehän on voinut asua vaikka 20 vuotta Haaparannassa ja voi läpsytellä sieltä Suomeen. Rasististahan se olisi pitää noista rekisteriä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
24.3.2020 01:38
Vastaa...  jippos123

10 000 tekisi 45 000 000 000€ noin elinkaarikustannuksina. Jostain syystä siitä ei puhuta, mutta jotku fakin hävittäjät muka ovat kalliita. Jos ostetaan 100 hävittäjää joka vuosi, ne maksavat 10 000 pakolaisen verran. (Ja vallataan Venäjä siinä ohessa.)

Suomi Finland
Suomi Finland
23.3.2020 23:02

”Tukholmassa yli puolet koronaan kuolleista somalitaustaisia”
”–Kun [virus] levisi Ruotsiin, ei ollut paljoa tietoa somaliksi ja monet elivät kuten ennenkin, sanoo yhdistyksen hallituksen jäsen Jihan Mohamed SVT:lle.
Mohamedin mukaan viisi kuolleista on Järvan alueella Tukholmassa, johon kuuluu muun muassa Rinkeby.
– En tiedä miksi nimenomaan Järvan alue näkyy koronakuolemissa, mutta monet asuvat siellä ahtaasti. Useat sukupolvet saattavat asua samassa asunnossa ja se saattaa vaikuttaa. Lisäksi tiedämme, että kansanterveys on yleisesti ottaen huonompi Järvan kaltaisilla haavoittuvaisilla asuinalueilla, Mohamed sanoo.
Hän on itse kasvanut alueella.
Mohamedin mukaan myös kulttuuriset syyt voivat vaikuttaa viruksen leviämiseen, sillä somalikulttuurissa on sosiaaliset kanssakäymiset ovat tärkeitä. Erityisesti, jos joku sairastuu, ovat huolenpito ja vierailut toisten luona tärkeitä.”
Saa nähdä innostuvatko somalitkin opiskelemaan ruotsia innokkaammin, kun tämä kaikki on ohi, vai käykö niin, että Ruotsia syytetään rasistiseksi maaksi, kun ei saa palveluja omalla äidinkielellä.

Aappa
Aappa
23.3.2020 23:46
Vastaa...  Suomi Finland

”Ruotsin yksi julkismuslimi, somalialainen Rashid Musa on kavereineen aloittanut somepommituken, jossa nauretaan valkonaamojen virustartunnoille.”
Lähde: https://pt-media.org/2020/03/17/julkisomalin-mukaan-koronahysteria-on-vain-valkoisen-pelkoa-menettaa-etuoikeutensa/

Suomi Finland
Suomi Finland
24.3.2020 00:38
Vastaa...  Aappa

Ylellä joku toimittelija kirjoittelee:
”Korona on sekoittanut maailmankirjat varmaankin peruuttamattomalla tavalla. Yksi selvä asia on, että eurooppalainen passi ei ainakaan tilapäisesti ole enää takuu maailmanympärimatkalle.
Ensin Yhdysvallat sulki rajansa eurooppalaisilta, sen jälkeen myös Intia ja moni Afrikan maa.
Keniaan ei ole tulemista safarille tai rantalomalle ainakaan kuukauteen. Etelä-Afrikassa eurooppalaisille jo myönnetyt viisumit evättiin ja voimassaolevat kumottiin. Kotiin sen koronanne kanssa, kuului viesti.
Toki EU ja Suomikin sulkivat rajansa ja kehottavat olemaan matkustamasta ulkomaille. Jos kuitenkin päättäisitkin nyt yrittää matkustaa Keniaan vastoin Suomen suosituksia, ei sinua päästettäisi sinne.
Se tunne on meille ihan uusi ja voimme ottaa siitä opiksi.”
Nauroin itseni tärviölle. On niin vitun suuri menetys, kun ei voi matkustaa Keniaan. Mikään muu matkakohde ei voisi kiinnostaa yhtä vähän, paitsi tietysti joku toinen Afrikan maa.
Samassa jutussa vielä hieman aiemmin:
”Koronan ensimmäinen uhri Keniassa ei edes sairastanut tautia.
Kenialainen mies oli matkalla illalla kotiin, ja sattui aivastamaan väärän miesporukan edessä. Hänet pahoinpideltiin hengiltä, koska, koska miehet luulivat hänen sairastavan koronaa.”
Tuollaisten sekaan meno ei kiinnosta yhtään. Mutta vielä vähemmän haluan tuollaista porukkaa tänne.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
24.3.2020 01:40
Vastaa...  Aappa

Eli tartunnan saaneet somput kuvittelivat olevansa valkoisia?

Pekkan
Pekkan
24.3.2020 17:11
Vastaa...  Suomi Finland

Ehkä Ruotsin alkuperäinen strategia olikin tappaa nämä äo-50 matut tämän coronan avulla. Luotti siis siihen että swensonit eristäytyy ja älypää raketti tieteilijät jatkavat loisimistaan. .. ei välttämättä hassumpi strategia 😉

Tapiola
Tapiola
23.3.2020 23:04

Näin juuri uudehkon videon. Kreikan rajalla siirtolaiset vaan yrittävät raivata tietä auki. Eikö se korona voisi sinne jo levitä, vai miksi Erdogan ne laski yllättäen. Muutama viikko sitten Katainen Yleaamussa oli niin tietävä, että kyllä Turkki noudattaa sopimusta. Olikos se heti samana päivänä kun alkoi ryysis Kreikkaa kohti. Auttaako sitä Kreikkaa nyt lopultakaan kukaan.

allu
allu
24.3.2020 00:43

Äksöniä Denmarkissa kun Paludan päälle käydään.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=184&v=vT5oywBwIaM&feature=emb_logo

Turpiin vaan, ei täällä loiset kukkoile meidän maassamme!
Turpiin vaan, ei täällä loiset kukkoile meidän maassamme!
24.3.2020 08:07
Vastaa...  allu

Läpsytinvarvas pantiin poikki ja pinoon mallikkaasti. Hyvä tanskalaiset!

Anonymous
Anonymous
24.3.2020 18:56
Vastaa...  allu

Hyvän mielen video.
Poliisi oli todella hyvin ajan tasalla ja suojeli Paludania hyökkääjältä.
Hip Hip Hurraa Politi!!!

Suunnitelma
Suunnitelma
24.3.2020 04:34

Se on hyvä tietää miksi työssäkäyvät käyvät töissä ja maksavat veroja. Ohsalo ja tuo horolauma antaa motivaatiota siihen. Itse loptein töissä käynnin 35 vuoden jälkeen kun sain potkut ja samaan aikaan matulaumat vyöryivät Suomeen. Ajattelin että vitut, se oli tässä enkä ole sen jälkeeen palkkatyötä tehnyt, enkä tee. Vajaat 1 1/2 vuotta ja eläkkeelle. On aika järjentöntä kustantaa omalla työllä noiden läpsyttelijöiden varsin yltäkylläisen elämän, kun itsellä palkkasta vietiin 1500/kk ja oma käteen jäävä osuus pieneni joka vuosi.

Haukkasivat paskaa ja kuolivat pois
Haukkasivat paskaa ja kuolivat pois
24.3.2020 07:53

Nyt alkavat Ruotsissa todennäköisesti ennennäkemättömät vahingonkorvausvaatimusprosessit:
Koronaan kuolleista monet ovat/olivat matuja, varsinkin somppuja, ja nyt väitetään ettei heille ole ollut tarpeeksi matunkielistä informaatiota, siitä kuolema.
https://www.expressen.se/nyheter/minst-6-av-15-doda-stockholmare-var-svensksomalier/
Aika huimaava ajatus että maahan tunkeutuu väkisin valehdellen sossuelätti joka lypsää veronmaksajien rahoja vuositolkulla ja tekee kukaties rikoksia koko sen ajan minkä hänen maallinen tomumajansa täällä läpsyttää. Ei opi kieltä eikä integroidu mutta lisääntyy vauhdikkaasti. Sitten yhtä tyhmänä kuolee kuin on tullutkin ja saattaa vielä kuolemansa jälkeen aiheuttaa suuria kustannuksia. Kukaties saa lennätyksen takaisin Somppulan multiin/hiekkaan ja suvullekin sossumassit ad infinitum?

Jos ei somppu elätä itseään niin syököön paskaa ja kuolkoon pois
Jos ei somppu elätä itseään niin syököön paskaa ja kuolkoon pois
24.3.2020 08:33

Bussiliikennettä on harvennettu koronan takia ja siitä on aiheutunut karmea tungos aamuisin töihinmeneville. ”Suuni oli 10 cm päässä vieressäseisovan suusta” kertoi muuankin nainen. ”Onko meidät kaikki tarkoitus tappaa koronalla?”
Onhan tuo jo järkyttävää että lähtee aamutuimaan tunnollisesti töihin somppuja ja geelipäitä elättääkseen ja riskeeraa siinä vielä henkensäkin. Samaan aikaan makaa läpsy sängyssään (sandaalit sängyn vieressä) tai uinuu onnellisen unta missä lie riippumatossa.

Petri Rissanen
Petri Rissanen
24.3.2020 09:11

Saman verran on tehty turvapaikkahakemuksia kuin ennenkin ja näistä reilu puolet on uusintahakemuksia.
Eli tammi-helmikuun alle 800 hakemuksesta yli 400 on uusintahakemuksia.

Suomi Finland
Suomi Finland
24.3.2020 09:35
Vastaa...  Petri Rissanen

Siinähän hakevat. Loput pysyköön poissa shoppailemasta sossupaikkaa.

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
24.3.2020 09:54
Vastaa...  Suomi Finland

Kaikki otetaan. Työvoimasta on pula!

Suomi Finland
Suomi Finland
24.3.2020 10:31

Kriisin jälkeen Suomeen voisi toivottaa tervetulleiksi yrityksiä hakemaan turvapaikkaa.
Piilaaksosta muutama iso yritys voisi olla hyvänä apua Suomen saamiseksi jaloilleen. Kehitysmaista tulevat miehet taas eivät.

Suomi Finland
Suomi Finland
24.3.2020 10:28

”Molemmissa maissa oli saatu lupaavia tuloksia malarialääkkeiden käytöstä hyvin pitkälle edenneen COVID-19-taudin hoidossa.
– On mahdollista, että niillä olisi ratkaiseva merkitys. Jos ne toimivat, voisivat ne kääntää tämän pelin, Trump aloitti juhlallisesti.
– Tämä on lahja Jumalalta, presidentti julisti.
Toki Trumpin hallinnon sisältä vedettiin heti käsijarrua. Esimerkiksi Kansallisen allergia- ja tartuntatauti-instituutin johtaja Anthony Fauci korosti, ettei kansalaisten kannata lähteä kokeilemaan lääkkeillä ennen tarkempia kliinisiä tutkimuksia.
Varoitukset kaikuivat kuuroille korville.
Yksi arizonalaispariskunta huomasi, että heidän lemmikkikarppinsa akvaarion puhdistamisessa käytetty pesuaine sisältää samaa klorikiini-nimistä ainetta, jota Trump erityisesti ylisti ratkaisevaksi avuksi koronataistelussa.
– Näin sen purkin tuolla hyllyllä, ja ajattelin, että tuo on juuri se aine, josta puhuttiin televisiossa, karpin omistanut nainen perusteli NBC-kanavan mukaan.
– Trumpin mukaan se oli lääke.
Phoenixiläissairaala joutui toteamaan, ettei ainakaan akvaariopesuaine ole Jumalan lahja koronataistelussa. Nainen on nyt kriittisessä tilassa ja hänen aviomiehensä menehtyi klorikiinihoitoon.
He olivat hakeutuneet sairaalaan puoli tuntia kokeilun jälkeen. Naisen onneksi hän pystyi oksentamaan lähes kaiken nauttimansa kemikaalin, mutta miehen pelastamiseksi ei voitu enää tehdä mitään.
Malarialääkkeitä käytetään myös reumasairauksien hoidossa, ja nyt Trumpin lausuntojen jälkeen Yhdysvalloissa pelätään niiden loppuvan kesken myös reseptin omaavilta henkilöiltä.”
Mitä sanoo pt-median raati? Trumpin vika? Vai olivatko nämä ihmiset vain aivan helvetin tyhmiä?
Jos nämä akvaarioihmiset ovat mielestäsi itse syyllisiä ongelmiinsa, paina peukku ylöspäin
Jos Trump on syyllinen, paina peukku alaspäin.

Aappa
Aappa
24.3.2020 15:35
Vastaa...  Suomi Finland

Tuoteselosteessa ei ollut varoitusta koronan ehkäisyyn sopimattomuudesta. 🙁

Anonymous
Anonymous
24.3.2020 23:25
Vastaa...  Suomi Finland

Klorokiini on lupaava ja halpa lääke ja tehoaa tutkitusti koronaan. Ei vaan haluta myöntää sitä, kun uudet lääkkeet tuottaa paremmin lääkefirmoille. Lisäksi potilaita pitää kai saada yksityisiin laitoksiin hoitoon, jotta firmat saavat kerätä voittoa. Jos potilaita nyt ruvettaisiin tehokkaasti lääkitsemään, ei sairaaloihin tule ruuhkaa. Taudin leviämistä ei estelty aluksi mitenkään. Miettikää miksi.

Aappa
Aappa
25.3.2020 00:53
Vastaa...  Suomi Finland

Alkoi kiinnostamaan tuo suomimedian ”akvaarion puhdistamisessa käytetty pesuaine”, että olivatko klorokiini ja kloriitti/kloriini menneet sekaisin, mutta kyseessä on kalojen loisten käsittelyyn tarkoitettu aine, joka on eri muodossa kuin malarialääke.
”The toxic ingredient they consumed was not the medication form of chloroquine, used to treat malaria in humans. Instead, it was an ingredient listed on a parasite treatment for fish.”
https://www.nbcnews.com/health/health-news/man-dies-after-ingesting-chloroquine-attempt-prevent-coronavirus-n1167166

Anonymous
Anonymous
24.3.2020 11:23

Ruotsiin tuskin pääsee uusia turviksia kun lennot on topissa ja tanska pitää rajavalvonnan eli tänne valuu ruotsin hylsyn saaneet ja tuhannet lattomasti maassa olevat koska määräthän on vaan kasvaneet tähän suuntaan kansanvaihto ei pysähty se on ikiliikkuja.

Acc358
Acc358
24.3.2020 16:43
Vastaa...  Anonymous

Kiitos hyvästä huomiosta.
Kun Ruotsin taikaseinä ehtyy, niin osa sikäläisistä vuosikausia maassa olleista sossun varassa elävistä karva- ja pigmentti-ihmisistä rupeaa etsimään uutta elättäjää. Voivat näytellä suoraan Syyriasta tullutta hädänalaista, mölistä, tulistua, heilutella käsiään ja kertoa säälitarinoita. Mennee täydestä suomalaisiin suvakkeihin, jotka miehittävät hallintoa.
Toki jokunen ruotsalainenkin voi tulla pakoon levottomuuksia ja valkoisiin kohdistunutta väkivaltaa. Heidät suvakit käännyttävät heti.

Paskatikkuja vuolemaan Riku & kumpp.
Paskatikkuja vuolemaan Riku & kumpp.
24.3.2020 12:41

ICA- kauppias Mörsil- nimisellä paikkakunnalla on alkanut myydä paskatikkuja vessapaperin korvikkeeksi, maksavat 30kr kipale, melkein. Paskatikku on siis matuetusormen ruotsalainen vastine.
https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/ica-saljer-rovstickor-som-alternativ-till-toapappret/

Tupp i halsen kun totta puhutaan
Tupp i halsen kun totta puhutaan
24.3.2020 13:01

Hanif Bali on löytänyt Hasse Svens- Suomi- klipin ja laittanut Twitteriin:
https://mobile.twitter.com/hanifbali/status/1239649686958596098
Suomi- klippi on vuoden paras! Totuus pistää nikottelemaan.

Moka
Moka
24.3.2020 23:16

Suomessa, kun ravintolat ja bilepaikat menee kiinni, niin lähtevät juhlapaikanhakijat kiireesti Ruotsin puolelle, missä bileet jatkuu. Paperit hukkuu rajalla ja käynnistävät uuden hakuprosessin sveamamman helmoissa.