Nuorukaiselle pikku nuhteet kuolemankolarista

Skärmbild (206)
Ali Arrach, ammatti: Brosha.

Ruotsin kuuluisin autovaras sai pienet nuhteet Tukholman Södertörnin käräjäoikeudelta paettuaan ensin varastamallaan autolla poliisia parhaimmillaan yli 200 km/h:ssa ja ajettuaan kovalla vauhdilla päin toista autoa, jossa perheenisä kuoli.

Autoilu alkoi tällä kertaa kuluvan vuoden tammikuussa Tukholman Bandhagenista kun parikymppinen jolppi Ali Arrach oli saanut käsiinsä auton. Nuorukainen sattui ajamaan poliisiratsiaan, mutta päätti olla pysähtymättä. Tästä seurasi nopea ja lyhyt takaa-ajo, joka päättyi risteyksen Arrachin kolaroitua kahden auton kanssa. Toisen auton kuljettaja kuoli. Alla kuvassa Arrachin ajama auto, jonka merkkiä ei enää tunnista.

Skärmbild (207)

Käräjäoikeus tuomitsi Arrachin 3 vuoden 3 kk vankeuteen törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä ruumiinvamman tuottamisesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tapahtumassa kuoli siis yksi henkilö ja kaksi loukkaantui vakavasti. Toinen luultavasti ei kävele ikinä.

Arabiaano Ali Arrach on ollut Tukholman sosiaalitoimen lempilapsi. Arrachin eteen on tehty kaikki; on hankittu asuntoja, on annettu discorahaa, on annettu kotihoitoa ja suurin piirtein kaikea, mitä maskotile voi antaa.

Siitä huolimatta Arrachin CV on nuoresta iästä huolimatta vakuuttava:

– 2015 Arrach tuomittiin kymmenistä autovarkauksista parin kuukauden pääntaputukseen.

– 2016 tuomittiin muutaman kuukauden nuorisohoitoon autovarkauksista ja liikenteen vaarantamisista ja sen sellaisesta.

– 2017 ja 2018 on niin ikään tullut pieniä linnareissuja. Arrach mm. varasti yhden auton käyttöönsä pahoinpitelemällä auton omistajan.

Ajettuaan kolarin hän oli vapautunut muutama kuukausi aiemmin linnasta.

Luksusautovaras vangittiin kuolemankolarista

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Nuorukaiselle pikku nuhteet kuolemankolarista

 1. Ilmeestä päätellen kovin tyytyväisen ja harmittoman oloinen karvakyrpä.
  Remeliä perseeseen ja palautus beirutiin.
  Aamen…

  73
  1. näitä on myös in tom of finland… ihan tarpeeksi…viranomaiset nuolevat ja palvovat yön-timojen ja karviksien retestöilyjä —pottunokat maksavat ja kärsivät ….

   49
  2. Remeliä täytyy työntää sen persiiseen ainakin kymmenen Pekan nahkapatukan verran ja ne kaikki yhtä aikaa. Eihän jumalauta tuollaista mönjää kukaan halua maahansa. Kyllä ovat kyrpiä nämä hurrit ja myös suomen sosiaalityöntekijät, tuomarit ja poliisit. Kuula kalloon ja good bye siinä resepti hulluuteen.

   2
   1
 2. Jos jonkun naamasta tyhmyys paistaa, niin tuo on se jätkä. Saatanan kehari!

  62
 3. näitä on myös in tom of finland… ihan tarpeeksi…viranomaiset nuolevat ja palvovat yön-timojen ja karviksien retestöilyjä —pottunokat maksavat ja kärsivät ….

 4. Se on yhteiskunnan ja uhrien pilkkaamista ettei tuollaista idioottia panna säilöön kymmeneksi vuodeksi ainakin. Hänhän tekee tämän kaiken täysin tietoisesti ja toistetusti eikä mitenkään kiellä edes syyllisyyttään.

  45
 5. Olisihan se pitänyt arvata. Joutuuko edes maksamaan kenellekään mitään? Vai onko kaveri ollut niin ’epätoivoinen’, että olisi kohtuutonta ja epäinhimillistä kasvattaa hänen taakkaansa moisella?

  13
 6. Harmittaa syyttömien puolesta, mutta kansa joka sallii tuollaisen käytöksen on kohtalonsa ansainnut.

  15
 7. Oli muuten todellinen antilottovoitto, että tuo vitun kaahari ei kuollut tai invalidisoitunut itse siinä kolarissa. Silloin Ruotsi olisi edes rikastunut vähän. Nyt tuo on varmaan pian taas baanalla ja seuraava sivullinen kokee noiden nyt kuolleen / vakavasti loukkaantuneen kohtalon.

  Kunnon neliraajahalvaus opettaisi paskiaisen tavoille.

  12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.