Uusruotsalaiset sotatoimessa hautausmaan parkkipaikalla

Skärmbild (208)
Haudassa makaavien rauha rikkoontui uusruotsalaisten pistoolitaistelusta.

Tukholman alamaailman sotatoimet jatkuivat tiistai-iltana kiivaina. Gamla Enskedessä käydyssä tulitaistelussa ei saatu ketään hengiltä, mutta kaksi haavoittui vakavasti.

Uusruotsalaisten sotatoimet alkoivat klo 20.30 aikaan Skogskyrkogårdenin kirkon parkkipaikalla. Kaksi vihamielistä poolia joko tapasivat parkkipaikalla sopiakseen jotain tai mahdollisesti jokin meni vikaan kaupoissa ja aseet kaivettiin esille. Joka tapauksessa useita laukauksia ammuttiin. Paikalta poistui nopealla vauhdilla yksi auto. Toinen jäi parkkipaikalle. Se hinattiin poliisivarikolle.
Poliisin saapuessa paikalle löydettiin pensaikosta kaksi vakavasti haavoittunutta henkilöä, jotka toimitettiin sairaalaan tehohoitoon. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole haettu putkaan pamputettavaksi.
Pt-median alamaailman asiantuntija kertoo, että ampumisella on yhteys aiempaan tammikuiseen Jordbron ampumistapahtumaan. Tällöin afrikaano ammuttiin hengiltä. Nyt kyseessä oli mahdollisesti jonkinlainen “sopiminen” tai “rispektin maksutapahtuma”, mutta jokin meni pieleen. Mahdollisesti “rispektirahoja” ei aiottu maksaa. Tai jotain muuta yhtä sekavaa.
Seurataan tapahtumia. Vinkkimiehen mukaan lähipäivinä Karoliinisen sairaalan teho-osastolta joudutaan kuskaamaan koronapotilaat sairaalan kellariin tekemään tilaa ampumahaavan korjauspaikkaa tarvitseville kunniakansalaisille.