Uusruotsalaiset sotatoimessa hautausmaan parkkipaikalla

Skärmbild (208)
Haudassa makaavien rauha rikkoontui uusruotsalaisten pistoolitaistelusta.

Tukholman alamaailman sotatoimet jatkuivat tiistai-iltana kiivaina. Gamla Enskedessä käydyssä tulitaistelussa ei saatu ketään hengiltä, mutta kaksi haavoittui vakavasti.

Uusruotsalaisten sotatoimet alkoivat klo 20.30 aikaan Skogskyrkogårdenin kirkon parkkipaikalla. Kaksi vihamielistä poolia joko tapasivat parkkipaikalla sopiakseen jotain tai mahdollisesti jokin meni vikaan kaupoissa ja aseet kaivettiin esille. Joka tapauksessa useita laukauksia ammuttiin. Paikalta poistui nopealla vauhdilla yksi auto. Toinen jäi parkkipaikalle. Se hinattiin poliisivarikolle.

Poliisin saapuessa paikalle löydettiin pensaikosta kaksi vakavasti haavoittunutta henkilöä, jotka toimitettiin sairaalaan tehohoitoon. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, mutta ketään ei ole haettu putkaan pamputettavaksi.

Pt-median alamaailman asiantuntija kertoo, että ampumisella on yhteys aiempaan tammikuiseen Jordbron ampumistapahtumaan. Tällöin afrikaano ammuttiin hengiltä. Nyt kyseessä oli mahdollisesti jonkinlainen ”sopiminen” tai ”rispektin maksutapahtuma”, mutta jokin meni pieleen. Mahdollisesti ”rispektirahoja” ei aiottu maksaa. Tai jotain muuta yhtä sekavaa.

Seurataan tapahtumia. Vinkkimiehen mukaan lähipäivinä Karoliinisen sairaalan teho-osastolta joudutaan kuskaamaan koronapotilaat sairaalan kellariin tekemään tilaa ampumahaavan korjauspaikkaa tarvitseville kunniakansalaisille.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Uusruotsalaiset sotatoimessa hautausmaan parkkipaikalla

 1. Arvatkaa ketkä vie eurooppalaisten vanhusten ja muiden riskiryhmäläisten tehohoitopaikat?
  Tietysti röyhkeät ja mistään mitään välittävät kehitysmaamuslimit. Koska ovat nuorempia ja priorisointia on pakko tehdä.
  Kehitysmaamuslimit elävät kuin pellossa ja isoissa laumoissa joten todennäköisesti melkein kaikki heistä saa tartunnan.
  Sama tulee todennäköisesti tapahtumaan Suomessa.

  69
 2. Eipä ole kotiuttaminen mennyt oikein putkeen?!?! Ampumakoulutus on ollut todella puutteellista ja ilmeisesti sossun toimittamat aseetkin ovat olleet vain asioiden selvittämiseen kelpaamattomia kertatuliaseita.

  Nyt ÄKKIÄ konetuliaseita ja reilusti patruunoita mutukoille, niin saavat ratkottua asiansa kotoisalla tavalla. Käsikranaattejakin pitäisi jakaa, mutta vain valittujen paikkojen lähellä (kokoontumistilat/yms.) heti käytettäväksi.

  Samoin ampumakolutusta ja rynnäköintiä erilaisiin tilanteisiin ja tapahtumiin pitäisi opettaa, että homma toimii (ts. raatoja tulee eikä vaan paukutella pimeyteen/taivaalle)

  14
  1
 3. Juttujen lopussa olevat vitsit liittyen koronaan ovat hyviä 🙂 Tämä oli jo toimen uutinen joka nauratti coronaviitteillä. Näistähän tulee hyvälle mielelle. Peukku!

  16
  1
  1. Paitsi että ne ei ole vitsejä vaan karua faktaa. Mummot roudataan kellariin kunniakansalaisten tieltä.

   21
   1
 4. Nyt joku yrittäjä töihin ja pukkaamaan Ruotsiin matunpaikkaussarjoja.Renkaanpaikkojen värisävyjä vaan pitää saada lisää.

  11
  1
 5. Ehdotus tähän Ruotsia vaivaan paukkupandemiaan:

  Poliisin tiedossa olevat gangsterit suljetaan 1km * 3 km alueelle riittävän määrän käsiaseita ja ammuksien kera + ruokaa ja juomaa kahdeksi päiväksi. Armeija valvoo ulkorajoja kovat piipussa.

  Kahden viikon päästä karanteenialueelta selvinneet viedään lentokentälle rahtipuolelle kotiutettavaksi esi-isensä maahan.

  Ei tarvitsisi lentokoneita kuin 2-3 kpl, kun isoin osa gangstereista on karanteenissa saanut paukkuviruksen ja siirtynyt kuuluisaan loikkariohjelmaan täältä tuonpuoleiseen.

  20
  1
  1. Paavo on joskus sanonut, että tämä sivusto ei tarvitse mitään väkivaltafantasioita.
   Ei edes muka-humoristisia.

   1
   1
 6. Keskiviikko aamu
  Pelko Suomessa johtuu USA:n tilanteesta, joka on huonoin
  Ei pidä tuijottaa kuolleiden lukumäärää
  Italia on jo selvästi parantumassa, vaikka ikävästi kuolleita tulee

  NIKE-urheilukaupoista on 80% auki Kiinassa

  KUOLLEIDEN LUKU EI KERRO TILANNETTA täysin vaan vanhempaa sairastunutta ikäluokkaa

  Viivotinanalyysi
  Käännepisteen etsintä viruskäyrissä suurissa maissa
  Uutiset dominoivat USA:ta, jonka tilanne on heikoin
  Saksa pysyi paikallaan parantumisissa
  Espanja taantuu
  Englanti on ohittanut Espanjan parantumisissa
  Italia on vahvasti parantumassa

  Kaikki oleellisesti
  paransivat = nostivat tuplausaikaansa, mikä on
  Italia 8,1, Saksa 5,4, … Usa 2,9 vuorokautta

  ENNUSTE TÄMÄN PÄIVÄN LOPPUUN, paremmuusjärjestyksessä
  Jos mennään parempaan suuntaan, ILLALLA, siis keskiyöllä ei saisi ylittyä
  1. Italia 75 400
  2. Saksa 36 800
  3. Ranska 24 900
  4. Englanti 9 500
  5. Espanja 48 200
  7. USA 67 300

  1
  4
  1. Säkeistön sanat korvataan piakkoin vastaamaan paremmin isis-terroristien jollotukseen. 😝

   6
   1
 7. Tällä kertaa konfliktissa oli huomioitu eettiset seikat kiitettävästi:
  a) hyvät raahautumispensaikot
  b) hautapaikat likellä

  11
  1
 8. Muutamien satojen suomalaisten joutuminen sairaalahoitoon holtittomasti ja lapsellisen kevyesti otettujen toimien johdosta on ajanut maamme shokkitilaan, varmuusvarastoja puretaan, ulkona liikkumista rajataan, kokootumiseen rajut toimet jne., mutta yhteen asiaan tämä ei vaikuta, maahanmuuttajien holtittomaan ja täysin vapaaseen maahan tuloon, jopa ministerin erityisesti asiaa korostaen tervetuloa, me kyllä kestämme. Hoitopaikkojen ja sairaalapaikkojen jako menee niin, että vieraille tarjotaan ensisijaisesti hoitoa ja lääkitys, mikäli rohtoja jää, omalle väelle kellarin perälle hätäisesti perustetun laverin pohjalle parkettikosmetologi tarjoaa asperiinia.

  7
  2
  1. Viime ja tämän viikon aikana Suomeen on jätetty 6 turvapaikkahakemusta, joista 5 on ollut maassa jo pidempään. Näin ollen maahan on tullut vain yksi henkilö viime viikon maanantain jälkeen.

   1. Tarkennus: Turvapaikan hakijoitten määrä ei suoraan kuvaa maahan tunkeutuneitten määrää.
    Joku tulijoista ei ehkä halua näyttää naamaansa viranomaisille. Ei edes ohisaloille.

    4
    1
    1. Suomen Lapin erämökeillä voi kokea yllätyskohtaamisia, ruotsin etniset huumekuskit ovat saattaneet pakko-ottaa kiinteistöt koronaturvapaikoiksi kunnes viikatemies lopettaa urakoinnin Ruotsin puolella.

  2. Jos puhut koronasta, tämän jutun piiriin se ei kuulune, mutta taidat levittää mututietoa? Pekka Reinikaisen uusimman 24.3. videon mukaan todettuja testattuja kantajia Suomessa on ne jotain 800.
   Testaamattomia kantajia hän laajojen yhteyksiensä nojalla arvioi olevan 14. – 20.000 nyt Suomessa.

   Tauti alkaa kuivana yskänä, ei nuhaa. Kuiva yskös leijuu ilmassa hänen mukaansa ehkä jopa puoli tuntia. Koko pk seutu on kohta taudin vallassa. Jospa se onkin vaaraton, tai jospa se veisi vain silakat? Lienee toiveajattelua. Jossissa on hyvä jos niin haluaa.

   4
   1
  3. Uskomatonta paskaa. Minusta tällainen on vastuutonta paniikin levittämistä. On totta että rajoitustoimia on tehty ja varmaan liian myöhään, mutta ei kukaan vieläkään voi tietää, millaiseksi tilanne kehittyy.

   Varmuusvarastot on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan kriisitilanteissa ja nyt on sellainen.

 9. Hoitohenkilöt ovat ihmisiä, joten he tuppaavat tekemään vähintäänkin alitajuista priorisointia (nettoveronmaksajien hyväksi ?)

  4
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.