Myös murhajaiset jatkuvat normaalin tapaan

Skärmbild (223)

Viimeisten päivien aikana Mononen on saanut painaa mustan Ikkuna-Volvon kaasupedaalia urakkatahtiin. Raatoa on tullut sekä koronan takia, mutta myös uusruotsalaiset gangsterit ovat panneet parastaan.

Tukholmassa päästettiin päiviltä kolmekymppinen mies. Jonkinlainen tulitaistelu käytiin Tukholman keskustassa Östermalmilla sijaitsevassa autotallissa. Kello oli lyijyn liikkuessa noin 11.20. Eli ruokatuntitaistelu.

Yksi henkilö oli saanut osumaa ja henkilö kuoli myöhemmin sairaalassa. Yhden henkilön kerrotaan nähdyn poistuneen paikalta moottoripyörällä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä murhasta. Polisen

Alkuviikosta Enskedessä ammuttiin kahta henkilöä, mutta he jäivät henkiin.

Uppsalassa kolme ihmistä menehtyi autopalossa torstai-iltana. Klo 19.00 aikaan saatiin hälytys urheilukentän parkkipaikalla liekeissä olevasta autosta. Kun palo saatiin sammumaan autosta löydettiin kolme menehtynyttä ihmistä.

Poliisin mukaan kyse on jonkinlaisesta perhetragediasta. Menehtyneet olivat perheen isä ja kaksi pientä lasta. Isä oli kaapannut lapset äidiltä ja sen jälkeen lukinnut takaovet lapsilukolla ja sytyttänyt auton sisältä sytytysnesteellä tuleen.

Palolla oli useita silminnäkijöitä, sillä viereisellä urheilukentällä oli lapsia pelaamassa palloa. Polisen

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Myös murhajaiset jatkuvat normaalin tapaan

 1. Business as usual. Tuli mieleen kappale nimeltä ”Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä”. Siitä pitäisi tehdä uusintaversio nimeltä ”Jumala rankaisee Ruotsia joka päivä”.

  30
 2. Ilmeisesti pitää UFOjen levittäytyä kaupunkien päälle (kuten Independence Day’ssa) ennenkuin ihmisten idioottimainen örveltäminen loppuu.

  22
 3. Tästäkään ei Ruotsin Poliisin erittäin toimivaa gangstojen kanssa -neuvottelustrategiaa hehkuttanut mtv ole kertonut.

  28
 4. Italialaisten perheiden luonteenlaadusta sanotaan kaiken laista, mutta on ne tulisia nuo ruottalaisetkin perheet.

  10
 5. Kumpi tappaa ja raiskaa enemmän ruotsalaisia tänä vuonna kultamunat vai korona?

  Ei siis liene ihme että ruotsi suhtautuu vähätellen ja välinpitämättömästi tai jopa olkaansa kohauttaen viruspandemiaan, sehän on ilmeisrsti se pienempi paha, lievempi vitsaus?

  13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.