Myös murhajaiset jatkuvat normaalin tapaan

Skärmbild (223)

Viimeisten päivien aikana Mononen on saanut painaa mustan Ikkuna-Volvon kaasupedaalia urakkatahtiin. Raatoa on tullut sekä koronan takia, mutta myös uusruotsalaiset gangsterit ovat panneet parastaan.

Tukholmassa päästettiin päiviltä kolmekymppinen mies. Jonkinlainen tulitaistelu käytiin Tukholman keskustassa Östermalmilla sijaitsevassa autotallissa. Kello oli lyijyn liikkuessa noin 11.20. Eli ruokatuntitaistelu.
Yksi henkilö oli saanut osumaa ja henkilö kuoli myöhemmin sairaalassa. Yhden henkilön kerrotaan nähdyn poistuneen paikalta moottoripyörällä, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä murhasta. Polisen
Alkuviikosta Enskedessä ammuttiin kahta henkilöä, mutta he jäivät henkiin.
Uppsalassa kolme ihmistä menehtyi autopalossa torstai-iltana. Klo 19.00 aikaan saatiin hälytys urheilukentän parkkipaikalla liekeissä olevasta autosta. Kun palo saatiin sammumaan autosta löydettiin kolme menehtynyttä ihmistä.
Poliisin mukaan kyse on jonkinlaisesta perhetragediasta. Menehtyneet olivat perheen isä ja kaksi pientä lasta. Isä oli kaapannut lapset äidiltä ja sen jälkeen lukinnut takaovet lapsilukolla ja sytyttänyt auton sisältä sytytysnesteellä tuleen.
Palolla oli useita silminnäkijöitä, sillä viereisellä urheilukentällä oli lapsia pelaamassa palloa. Polisen

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Zambian Overlord

Business as usual. Tuli mieleen kappale nimeltä ”Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä”. Siitä pitäisi tehdä uusintaversio nimeltä ”Jumala rankaisee Ruotsia joka päivä”.

Äälien

Ilmeisesti pitää UFOjen levittäytyä kaupunkien päälle (kuten Independence Day’ssa) ennenkuin ihmisten idioottimainen örveltäminen loppuu.

ro

Ei kai nyt IHMISET nuin käyttäydy?

Aappa

Tästäkään ei Ruotsin Poliisin erittäin toimivaa gangstojen kanssa -neuvottelustrategiaa hehkuttanut mtv ole kertonut.

Muori

Eikös ne nauti yhdessä kaffe och bullar!

Jaaha

Italialaisten perheiden luonteenlaadusta sanotaan kaiken laista, mutta on ne tulisia nuo ruottalaisetkin perheet.

Oloneuvos

Ruokatuntitaistelu! Nyt tuli päivän paras! Aamukahvit tabletilla..

Tari Jervo

Kumpi tappaa ja raiskaa enemmän ruotsalaisia tänä vuonna kultamunat vai korona?
Ei siis liene ihme että ruotsi suhtautuu vähätellen ja välinpitämättömästi tai jopa olkaansa kohauttaen viruspandemiaan, sehän on ilmeisrsti se pienempi paha, lievempi vitsaus?