Korona-aiheinen kirjoituskilpailu julistettu

Skärmbild (224)

Nyt kun siellä kotisohvilla istutaan karanteenissa niin aikaa voi käyttää kirjoittamiseen. Eli julistetaan alkavaksi korona-aiheinen kirjoituskilpailu.

Aiheena on se, että kuka keksii harhaisimman teorian koronaviruksen ympärille. Ei mitään siionistien salaliittoja, se on kesyä tavaraa vaan kunnon salaliitto. Mitä harhaisempi sitä parempi.
Onko se NWO vaiko Naton salainen hypridioperaatio? Onko korona laporatoriosta karannut hypridikeskus vai hallituksen salajuoni, jonka avulla saadaan aikaan ulkonaliikkumiskieltoja ja sen varjolla isäm_maallisia viedään montun reunalle? Vai onko koronassa mukana jopa CIA ja #deepstate? Geroge Soros peräti? Kenties kyseessä on sotilaallinen operaatio, testi, jossa katsotaan miten ihmiset käyttäytyvät? Vai onko korona tehty siksi, että sen aiheuttaman kohun keskellä väestönvaihtoa tehdään satasella?
Ei muuta kuin psykoosit tulille. Oman teorian voi laittaa alle kommentteihin tai jos jaksaa kirjoittaa syventävän artikkelin niin voi lähettää meilillä: pt-media@mail.com.
Ei muuta mieli psykoottiseen tilaan ja harhoja keksimään.

Subscribe
Notify of
guest
108 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jopo

C 3
O 15
R 18
O 15
N 14
A 1
____
666

Tapiola

Millä saa 666 luvun aikaan? Noista järjestysnumeroista saa summan 56 kertoo kahdella saat 112. 112 voi soittaa ilmaiseksi ja tiedustella huonetta kellokoskelta. Kuljetus järjestyy oli kummalla puolella eristysrajaa tahansa. Huoneen varusteluun kuuluu mm hihaton paita, laiton lehti 24/7 ja pehmustetut seinät.

Tapiola

Sori, laskin väärin. Tuleehan siitä mut joo, riittävän kova troppi niin laittomuudet karisee.

Anonymous

Kellokoskella mitään ole, joten tyhjään sairaalanko olet menossa? Nyt hiukan tarkkuutta noihin paskakirjoituksiin.

Tapiola

Olethan sinäkin siellä!

Anonymous

Miksi olisin tyhjässä rakennuksessa, mutta sulla ei oikein toimi tuo vittuilu, johtuu ilmeisesti typeryydestäsi. Olet todella säälittävä kun lukee ulostuksiasi, ehkä saat jotain kiskejä itsesi nolaamisestasi kuten juuri teit.

Tapiola

Ei tarvii hermostua. Vahtimestarin täytyy pysyä tyynenä omakylässä,
ja vaihtaa uudet nimettömät joka viestin jälkeen.

Anonymous

Miksi hermostuisin typeryydellesi? Sinä sitävastoin hermostut, kun kommenttini osuu kunnolla kohteeseen. Milloin ajattelit lopettaa itsesi nolaamisen? P.S. muista vaihtaa nimettömiä, sillä ne haisee jo tänne asti.

Fatwantarkistaja

Ei ollut Kellokosken sairaala viimeksi käydessäni tyhjä. Yyh, typerää.

Anonymous

Kommenttisi todistaa typeryytesi yyyh ja voi voi.

Fatwantarkistaja

Eikä olekin typerää? Meneekö vähän niinku hermot?

Anonymous

Oletpa typerä ja et näemmä osaa sinäkään käsittää milloin nolaat itsesi. Onko teillä siellä piffillä noin ankeaa, että pitää tulla trollaamaan sivuille joista ette käsitä mitään?

Anonymous

Paavo nimenomaan pyysi fiktioita eikä faktoja. Kirjoituksessa voi esiintyä vaikka mannerheimi halituksen neuvonantajana.

Tapiola

Löytyihän se saatanan lähde. Laittomasta lehdestä numeropeli löydetty.

Anonymous

Mee hoitoon.

Tapiola

Kutsutko kylään?
Nyt mä lopetan. PT:lle hatunnosto. Täällä ei hörhöillä.

Anonymous

Miksi kutsuisin? Kotini ei ole kaltaisiasi varten, vaan sitä varten on sairaaloissa suljetut osastot joissa sinulle tarjotaan yhteiskunnan avustamana hoitoa. Jos tosiaan ymmärrät lopettaa on se kaikkien aikojen paras kommentisi koskaan. Sanotaan, että täällä ei hörhöillä, mutta sinä sen teet kuitenkin.

Sam Colt

Tämä ei ole mielikuvitusta, vaan ihan havaintoja vapaaehtoisessa karanteenissa Tampereella.
Postiluukusta tuli A4 paperi, jossa yrittäjä haluaa ostaa kaikenlaista kirpparitavaraa ja lopuksi ilmoittaa ostavansa kuolinpesiä ja kokonaisia irtaimistoja. Tampereella on 28.3 mennessä kuollut vain yksi koronaan, niin että tämä yrittäjä on jo aikaisin liikkeellä.
Toinen havainto oli paikallisen ilmaisjakelulehti Tamperelaisen nro 25 etusivulla iso hautakiviliikkeen mainos.
Niin että ainakaan Tampereella ei tilannetta pidetä toivottomana. Aina on bisnes mielessä.

Anonymous

Kyllä tämä on salaliitto. Pohjoiskorean kosto. Tai idea. Johon sitten on lähtenyt kiinan johto mukaan. Tapatettiin ensin omia hämäykseksi. Lankaan menitte. Sitten laitettiin altistuneita matkustamaan ympäri maailmaa. Näin saatiin virus leviämään, sekä esim eu ns polvilleen. Kuolleita tulee jo enemmän kuin Kiinassa. Olemme lukeneet kuinka kiina alkaa palautumaan ns normaaliin. Tarkoituksena oli saada ihmiset tajuamaan Who tulee tee Word. Eli meiltä Kiinasta saatte hengityssuojaimia jne. Jos maksatte ylihintaa. Jne. Omistamme Afrikan. Pian omistamme Euroopan. Usa:n omistamme ennemmin tai myöhemmin. 5 vuoden päästä kilistämme kuohujuomaa yhdessä kommunismin voimaa Pohjoiskorean diktaattorin kanssa, miten helppoa se olikaan laukaustakaan ampumatta.

karri

Usa:n omistaa juutalaiset.

Qroquius Kad

Ja heidän asunsa omistaa juutalattomat.

Anonymous

Siis Who rules the world.

ike

PT-media on nyt sitten päättänyt että koronavirus ei ole seuraavia asioita: Karannut kemiallisen sodankäynnin lalaboratoriasta, ei ole ihmisen muuntelema, kaikki mitä meille tästä kerrotaan on totta. Kuitenkin on myös nk. salaliittoteorioita joista on tullut totta, valitettavasti.

Anonymous

Niinpä niin. Eihän siellä irakissakaan ollut niitä joukkotuho aseita. Kommarit vastaa erilaisilla ns tykeillä. Kemialllista sotaa. Mutta siten mistä ei jää kiinni. Mutta länsimaiden talous romahdutetaan. Missä ne rikkaimmat olikaan tällä hetkellä? Aasiassa. Follow the money.

Anonymous

Joko saan palkinnon?

Anonymous

Lisätään että, pohjoiskorean johto, kiinan johto, venäjän johto, turkin johto. Kaikki yrittävät tavalla tai toisella horjuttaa länsimaita. Ja siinä onnistuivat.

Anonymous

Sodankäynnin askeleita. Romuta infra. Sen jälkeen velkaannuta.

Jaaha

RNA Genome on kartoitettu juu ja siitä on pääteltävissä monen montaa asiaa. Media on tietenkin taas lainannut lausumia haluamallaan tavalla ja hieman taivutellut “Ei ole todisteita siitä, että olisi ihmisen manipuloima” on muuttunut median käsissä muotoon “Ei ole ihmisen manipuloima”. Viitteitä mahdolliseen manipulaatioon on tarkasti leikatuissa sekvensseissä jotka yhtenevät HIV-1 viruksen kanssa ja sijaitsevat juuri ihmisen tartuntapintaa ohjaavissa kohdissa. Kuitenkin tällainen lainaaminen teoriassa on mahdollinen luonnonvaraisessa recombinaatiossa silloin kun Corona ja HIV-1 kummatkin ovat yhtäaikaa läsnä kantaeläimessä. Leikkausten tarkkuus kuitenkin viittaa enemmän ihmisen manipulaatioon. Yleinen degeneraatiotila taas ei viittaa siihen, että ainakaan vuosikymmenen sisällä tämä olisi ollut ihmisen manipuloitavana, eli tuskin ainakaan on mikään tahallaan liikkeelle laskettu bioase. Ongelmallinen hypoteesi kuitenkin on, että kyseessä olisi rokotetutkimuksessa 2000 luvun alussa käytetty virus, jollaisten käyttö vaarallisuuden takia kiellettiin noin vuonna 2004, joka olisi vahingossa karannut luontoon reilu vuosikymmen sitten. Tähän teoriaan RNA genomen sormenjäljet sopisivat täydellisesti.

Jaaha

Joo, ei todista, mutta on viite mahdollisesta manipulaatiosta, ja viittaa siihen suuntaan hieman vahvemmin kuin luonnolliseen recombinaatioon, joka sekin on mahdollinen. SARS-CoV-2 karkaaminen laboratoriosta, siitä huolimatta vaikka se olisi puhtaasti luonnon virus joka olisi tuotu laboratorioon jotta siitä voidaan oppia lisää, on silti varsin mahdollista, eikä siitä ole pitkä matka siihen, että virukseen olisi silloisen käytännön mukaan liitetty ihmisen tartuntapintaa muokkaavia sekvenssejä jotta sillä voidaan tehdä tutkimuksia ihmisen irtosolujen kanssa laboratorio-oloissa. Köytäntö joka kiellettiin Coronavirusten kohdalla vuonna 2004.

Jaaha

Ei pidä paikkaansa. Sanamuoto on vääristynyt ja tunnen artikkelin johon viittaan. “Ei viittaa” ei ole mitä siinä sanottiin. Siinä nimenomaan todettiin, ettei ole näyttöä jonka pohjalta viruksen voi todeta olevan ihmisen muokkaama, elikä siis todistaa sen olevan. Media vaan tykkää uutisoida asian vääristävästi “Ei ole” muodossa. Lähdeteksti ei kuitenkaan käytä noin jyrkkää ilmaisua ja on sselvää, ettei varmuutta suuntaan tai toiseen voida saada. Vaikutus on jokatapauksessa sama. Kyseessä on lähes samanlainen virus kuin SARS. Ero on varsin pieni, ja tämän viruksen ominaisuuksissa on paljon huolestuttavia tunnettuja tuntemattomuustekijöitä, kuten mahdollinen vaikutus miesten kiveksiin, josta ei ole varmuutta suuntaan eikä toiseen; mahollinen viruksen kyky remissioitua piiloon ja tulla uudelleen hengityselimiin aiheuttaen uuden tautitartunnan, kuten herpes simplex tekee… tästä on jopa huolestuttavia viitteitä havaittu, joskin yhä jokseenkin vahvistamattomia. Jos kaikki menisi pahiten päin tämä olisi varsin vakavasti ihmiskuntaa uhkaava pandemia, kukaan ei paranisi, ja suuri osa, tai jopa kaikki sairastuneet miehet tulisivat lisääntymiskyvyttömiksi. Ei tarvitse paljoa mielikuvitusta ymmärtääkseen, että ihmiskunnalle tuo olisi aika kohtalokas haaste.

Anonymous

Ok. Mutta. En vain jaksa uskoa. Että yhtäkkiä tuli tälläinen pandemia. Vai onko tosiaan niin, että länsimaat, jotka elvistelevät, ovatkin niin itseään täynnä, jotta nyt ollaan paskat housuissa.

Tapiola

Ihmisiä on todella paljon nyt maailmassa ja globaalisti lennetään ristiin rastiin, niin ihan varmasti voi mennä paskat housuun.
Jos tässä jotain puolta epäilee, niin Usa yritti hallittua kauppasotaa viritellä ja sehän ei onnistut nopeasti.
Onhan tässä kaksi-kolme vuotta odotettu jotain säröä talouteen, mikä saisi velkaelvytetyn markkinan korjausliikkeeseen. Sitä ei tullut, mutta covid19 tuli. Se voisi olla Usan laukaisema. Siihen olisi peruste, ja jos oli, niin paskat tuli housuun sen levittyä omallekin mantereelle, mutta salaliittoa siinä ei ole, kuten ei Uudenmaan eristämisessäkään.
Hyvää harjoitustahan tämä on puolustusvoimillekin.

Tapiola

Usalla on ainoa peruste.
En minäkään siihen usko. Tiedejulkaisuja en käytä kuten en pankkien sijoitusneuvojiakaan. Usa on ainoa, jolla olisi peruste saada markkinat alas omilla ehdoillaan. Tätä talouden korjausta on odotettu. Olen itse odottanut ja varautunut siihen yli kaksi vuotta. Yllätys on, että se tulee näin.
Vain tämä virustragedia estää riemuitsemasta tästä täysillä, ja ainakaan julkisesti.

Anonymous

Mielenkiintoista miten noin vainoharhaisen annetaan liikkua vapaasti. Onko nyt siionistit taas saaneet mielesi järkkymään?

Tämä on aivan normaalia

Nimimerkki “Nimetön” kirjoitti, ettei hän jaksa uskoa että yhtäkkiä tuli tällainen pandemia.
Siis hei haloo!
Eihän tässä ole mitään epätavallista, vaan tämäntyyppisiä pandemioita on historiassa esiintynyt lukuisia kertoja aiemminkin. Joku vuoden 1918 “Espanjantauti” on sieltä kuuluisammasta päästä, ja hiukan uudempia ovat vuoden 1957 “Aasialainen” ja vuoden 1968 “Hongkongilainen”.
Kyse on aivan normaalista ilmiöstä – jota tietämättömät helposti erehtyvät pitämään jonain aivan kummallisena juttuna, koska eivät tunne asiaa.

ike

Kaikella kunnioituksella toimitusta kohtaan. Pitää muistaa että nk. sotilasteknologia, etenkin suurvaltojen kohdalla, on ainakin viisikymmentä tai sata vuotta edellä sitä mitä meille kerrotaan. Tiedän että olette vastuullinen media media ja tuohon on vaikea vastata. On kuitenkin ihmisiä jotka laittavat elämänsä peliin kertomalla tuon.

Tapiola

Saatat ehkä jotain tietää. Totuus on kuitenkin jossain, Se kerrotaan, tai salataan.
Kaikki NWO hörhöilyt on roskaa. Ei Usa ja Kiinan välit ole sellaiset, että yhdessä suunnitellaan jotain. Ne syyttelyt puolin ja toisin ovat aitoja ainakin toiselta, tai sitten molemmilta puolilta, Iran esittänyt omia syytöksiä, kun Salman tuhottiin.
Venäjä sulki rajansa Kiinaan kai nopeasti. Ei siinäkään mitään salaliittoa ole. Hyvät suhteet kyllä. P-Korean kanssa Kiina ei tekisi mitään noin pomminherkkää salasuunnitelmaa.
Ainoa paikka missä aito adhd-salaliittohormoni kukkii ja voi hyvin, on laiton lehti, ja levittää sitä kaikille infantiileille ikään katsomatta.

ike

Autuaita ovat hyväuskoiset.

Tapiola

Amen

Jaaha

SARS-CoV (ensimmäinen SARS), sen jälkeen kun epidemia oli kukistettu, sitä tutkittiin mm. Kiinassa ja kaikkialla, jotta siitä opittaisiin ja voitaisiin löytää keinoja sen vastaisessa taistelussa. SARS-CoV (ensimmäinen) myös karkasi parikin kertaa laboratorioista vahingossa, mutta saatiin ajoissa kiinni ja uudet epidemiat estettyä…
Muitakin Viruksia tutkittiin, jotka olivat Coronaviruksia, jotta opittaisiin niistä lisää.
Tämä COVID-19 nimistä sairautta aiheuttava virus SARS-CoV-2 on hyvin samankaltainen kuin ensimmäinen SARS. Ei siis ole kovin vaikea kuvitella miten se olisi saattanut vahingossa karata laboratoriosta samoihin aikoihin kuin SARS-CoV (ensimmäinen) onnistui karkaamaan kahdesti.

Tapiola

No juurikin noin, että karannut ja Kiinan nopeat toimet kertovat kokemuksen tuomasta viisaudesta toimia nopeasti. Venäjä sai tiedon varmaan ennen muita, koska kaikki kävi nopeasti silläkin puolella.

ike

Kun en ole tiedemies niin kuitenkin vähän koitan toppuutella tuota. Ette voi sanoa että se ei ole muunneltu virus. Jos on monia arvioita että kaikki ei ole noin yksinkertaista , aina epäilen kaikkkea. Kiitos kuitenkin vastauksesta.

ike

Pitäkää linjanne. Se on oikein. Lukekaa kuitenkin aikaisempi kommenttini. Jotakin sekin jättää ilmaan.

Suomi Finland

En ole asiantuntija, mutta mikä estäisi eristämästä luonnollisia viruksia villieläimistä ja tekemään niillä kokeiluja muun muassa kuolemaan tuomituilla vangeilla.
Sitten kun löytyy sopiva virus, niin kehitetään vastalääke ja päästetään virus valloilleen.
Tietenkin vastalääkettä täytyisi jakaa kansalle sopivassa kohdin ja siinä vaiheessa asia voisi tulla ilmi.
Mikä pakko niitä viruksia on suunnitella laboratoriossa kun niitä tosiaan löytyy luonnosta?

Tapiola

Kyllä. Sehän se olisi parasta biosodankäynnin kehittelyä. Ei salaliittoja, vaan valtion toimintaa

Tapiola

Täällä keskusteluissa mainittu 1981 ilmestynyt Eyes of Darkness kirja muhittelee Wuhanilla, jossa on kehitelty jokin mikro-organismi tms. Kirjassa ei siis mainita koronasta mitään, kai? Wuhan oli kirjassa siis siksi, että Wuhan on jonkinlainen biotieteiden keskittymä ihan oikeasti.
Sars ilmeni 2003 ensin Guangdongissa. Kosteaa rannikkoa. Wuhanin korona nyt viittaisi enemmän ihmisen mahdolliseen osallisuuteen jollain tasolla.
Asterix ja koronavirus ilmestyi 2017, ja iltalehtikin herkutteli ajatuksella kolme vuotta ennakoidusta tapahtumasta. Ennemminkin 2003 Sars on ollut käsikirjoituksen pohjana, eli se Asterix tarina ilmestyi 14 vuotta myöhässä tai viiveellä. Lienee soveliaisuudesta ollut kyse, kun käsikirjoitus Asterixiin on alkanut ehkä joskus 2014, eli kymmenen vuotta myöhemmin vasta hahmottua. Kaikkeen löytyy selvempi selitys tosiaan hörhöilyn sijaan.

Fatwantarkistaja

Jos Kiinassa on sotilaslaboratorio ja siellä suunnitellaan kaikkien tappamista, me tavalliset öyhöt varmaan saamme tiedon siitä ensimmäisinä. Itse olisin salannut sen, Kiinassa toimitaan avoimemmin. Mahdollistahan kaikki on, jutkut kun ovat viekkaita ja pirullisia.

SakariKaulaote

Miten olisi vapaamuurarit?

Kilttimies

Miten olisi Kiinan kansantasavalta? Presidentti D.Trump vittuillut Kiinalle vuosikaudet, eikä ainoastaan vittuilut, vaan käynyt ihan oikeaan kauppasotaan. Kiina on kaiken roinan halpa tehdas ja me hörhöt on luotettu että näin on maailman tappiin ja sitten yksi patu yrittää kellistää koko valtavan koneen, joten onhan Kiinalla motiivi läimäistä takaisin.
Lukekaapa uusien huaveiluurien arvostelut, niin alkaa polla säteileen. Huaveilla ei ole asiaa googlen appeihin, joten niiden lippulaivat ovat käytännössä paskoja. Risoisi ketä hyvänsä joka on tottunut, että rojut viedään käsistä ennen kuin liukuhihnalta ehtii tippumaan.
Siitä vaan virus leviämään ensin muka omaan jengiin ja alkunäytöksen jälkeen isosti Eurooppaan ja USAan tappamaan harmaantuvaa populaa, jotta talous kontilleen. Ei tässä mitään ruudinkeksijää tarvita, että yhtälö sieventyy ratkaistavaan muotoon. Kinuskit on kekseliästä väkeä.

Särmääjä

Niin tämä kun aiempi sarskin on lähtösin kiinalaisten eläimistä ja niiden syönneistä niin aika vaikee keksiä mitään muuta.

Aappa

Teorioihin syventymättä voi todeta, että mielipiteitä on erilaisia, eikä kellään näytä olevan tästäkään aiheesta täyttä varmuutta millään tasolla – ja jos kyseessä on salaliitto, niin sen takana olevat eivät liene avautumassa ensimmäisenä.

Suomi suomalaisille

Ai että nytkö ja tässä asiassa valtamedia kertoo totuuden?! Kun meitä on yritetty kusta silmään esimerkiksi maahanmuutto- ja ilmastonmuutosasiassa? Pakko olla totta, kun tutkija valkoisessa takissa valistaa.

Aappa

”Varmuus” on usein uskon asia – perusinhimillinen piirre – ja mikäpä olisikaan vaikeampaa, kuin myöntää ettei tiedä.

Juha

Ei ole oma salaliittoteoria vaan ameriikassa kiertää nettihuhu, että tämän koronan pohjalta uutta muailmanjärjestystä luodaan. Digitaalinen identiteetti ja pedon merkki (=mikrosiru) rokotetuille ja vain ne kelpaa tulevaan uuteen ihku ihanaan orwellilaiseen paperirahattomaan yhteiskuntaan. No toivottavasti ei tänne korpeen tule semmoista järjestelmää tyrkyttämään.. piirretään raja Uudellemaalle ja me täällä periferiassa/erämailla voidaan siirtyä vaihdantatalouteen ja oravannahkoihin.

Fatwantarkistaja

Tampereen markka ja ruutupaperibussirahake käyttöön.

Jari

Minä kehitin koronaviruksen. Tein sen painostuksen alaisena.
Kaikki alkoi kun menin kauppaan ostamaan keissin… maitoa, käristykseen. Ja Alkosta romm… rusinoita, rommikakkuun. Kotimatkalla poliisi pysäytti minut ja puhallutti, epäili humalaiseksi kun näki etupenkillä… maitoa ja rusinoita. Puhalsin, viisari pysyi vaiti, minäkin. Ajoin pois. Vilkuilin taustapeiliin. Ajoin harhaan. Läpi lukitun portin syrjäisellä seudulla. Ei aikaakaan kun MIB ja Glock ympäröivät minut. “Saavuit kreivin aikaan, ollaan jo odoteltu”. “Anna se!”. Annoin… rusinat. “Hahaha, keitto!”. Annoin… maitoa. “Mikä riivaa, missä keitto?! Yuan ammu!” Stopstopstop huusin, teen sen keiton teille. “Ahaa ok laske ase Yuan”.
Mentiin sisälle pikku keittiöön. “Meillä on perusainekset, lepakkoa, hiirtä ja käärmettä, ota nää ja tee taikasi, oothan suomen paras kokki”. Paras kokki? Ne luulee että olen kokki, minun pitäisi tehdä niille keitto? “Tee meille kultaisen lohikäärmeen taikakeitto!” Öh nojoo, joo joo, no hätä. Pistin veden porisemaan, hiirtä, käärmettä. Lepakkoa pidellessäni se tippui varpaitteni päälle. Olin kulkenut sandaaleissa koko päivän, hiostunut varpaiden välistä. Lepakko, varpaat ja huuto:” Tämä on merkki, Yin ja Yan on kuullut meitä, tämä on ihme!” Heitin lepakon keittoon. Annoin porista. Tuoksu oli hyytävä, lisäsin mustapippuria. Rusinoita. Maitoa.
Kun keitto oli valmis Yuan ja muut lähtivät, lykkäsivät lähtiessään kouraani 100 000 euroa.
Ajoin pois, vastaani tuli Jamie Oliver. Hän kysyi olenko nähnyt kiinalaisia, Wuhanista tulleita. Sanoin että pari oli tuolla ja osoitin varpaillani suunnan. Ajoin pois.
Näin jälkikäteen uskon kehitelleeni koronaviruksen. Aikomukseni ei ollut tappaa ketään, ymmärrättehän. Näitä sattuu vähän jokaiselle. Jotenkin se varvashiki saattoi yhdessä lepakon kanssa kehittää viruksen. I don’t give a damn.

Tapiola

Vitut sun varvashiestä mut muuten kyllä uskon tähän. Keitos alkoi siis porista. Sehän on deus protector noster kaupunki. Nyt selvisi miksi olkiluodon shamaani uskoo johnkin nwo hörhöilyyn.

Terhomatti Hämeenkorpi

Tää viimenen menee jo kaaliin:-)))

Piikki lihassa

Miksi hitossa kukaan söisi lepakoita?! Eihän niissä ole kuin isot nahkasiivet, joita ei voi syödä ja itse kroppa on onneton ruipula, jossa ei ole lihaa nimeksikään. Jo tästä tietää, että koko tarina on hevonkukkua.

Tapiola

Mulle tulee pää alas roikkuvasta lepakosta mieleen stupelo.

Fatwantarkistaja

Mulle tulee nälkä, kun yhet vaan puhuu lepangoista. Meen kauppaan.

Piikki lihassa

Älä vaan kerro mistä sitten. Noi vatun lepakot vilahtelee yhden jos toisenkin puheissa, nyt pistät Paavo faktat tiskiin.

Tapiola

Totta se puhuu. Jo kaksi vkoa sitten Kaliforniassa vertasivat sars mers ym tunnettuihin viruksiin ja covin19 ei ole ihminen luonut. Ihminen on voinut alkaa toki tietoisesti levittää sitä, mutta on sitten pätevä kaveri… tai sitten itsekin jo kuollut.

Ilmari

Onhan niitä lepakoita Pride-kulkueessakin.

Särmääjä

Kyllä kiinalaiset syö jopa eläviä lepakoita. Ei semmosta elukkaa olekkaan mitä ne ei söisi.

Anonymous

Niin niin. Lepakot. Uskon oikeasti että batman ratkaisee tämän. Onhan hän lepakko jota on lepakot purreet. Minusta ohisalo on lepakko. Toivottavasti hän ei tätä ratkaise.

Yrjöperskeles

Koronavirukseen syyllisiä ovat vampyyrit ja kansainvälinen vampyyrien ilmastosalaliitto. Puhe siitä että virus olisi alkanut lepakkojen syömisestä on vampyyrien levittämä mediavalhe. Tosiasiassa vampyyrit ovat kouluttaneet lepakkoja jotka levittävät Löröttät16-virusta joka muuttaa ihmisen vampyyriksi. Vielä sitä ei näy koska vampyyrit ovat ensiksi haudassa vuoden ennen kuin nousevat.
Vampyyrien salaliiton tavoitteena on se, että ennen pitkää kaikki ihmiset muuttuvat vampyyreiksi ja sen pohjana on ilmastollinen ajattelu. Nimittäin siinä vaiheessa kun kaikki ihmiset ovat vampyyrejä ei vampyyreille ole enää ihmisverta ravinnoksi ja silloin kaikki uudet ja vanhat vampyyrit näivettyvät hengiltä jättäen planeetan eläimille, ennen kaikkea lepakoille jotka kehittävät uuden sivilisaation.
Olen aivan varma siitä että olen väitteessäni oikeassa ja pohjaan väitteeni siihen että olen lukenut 1970-luvulla paljon Shokki-lehtiä. Niin että vampyyridenialistien on ihan turha tulla mussuttamaan.

T

Koronavirus on tietenkin meksikolaisen Corona-oluen valmistajan kehittämä. Nyt koko maailma tietää sanan corona, joten mainoskampanja on olut erinomaisen hyvin onnistunut. Itsekin päädyin ostamaan pullon Corona-olutta.

Anonymous

Kyllä. Kuten caruna. Jotain mätää tässä on.

Jari

Kikkeli jonka päässä on voimajuustoa on todennäköisesti levittänyt koronaviruksen.
Se leviää kun sillä koskettaa toisen kitalakea, eli samalla tavalla kuin normaali flunssa.
Jos aivastaa toisen naamaan niin voi se ehkä niinkin levitä mutta vain heteroiden keskuudessa.
Valtio Kiinassa sanoo notta aivasta hihaan. Tällä keinoin virus ei leviä senttiäkään. Tää on kiinan uusi taktiikka myydä hihallisia valkoisia t-paitoja koko maailmaan. Niitä on nytkin tulossa meressä, laivassa. Ne on käteviä ja Jamie Oliverkin aivastaa niihin.
Jamie tekee lihasoppaa joka ei levitä koronaa. Siinä ei ole lepakkoa kun kommentoijat täällä ei tykkää lepakosta. Outoa. Kommentoijien mielestä lepakot ei ole syyllisiä, ok.
Nytkun on karanteenipotilailla aikaa niin voi itse tehdä voimajuustoa ja levittää koronaa notta saa lisää karanteeni aikaa. Pelit kyllä pelaa ja Pornhub toimii vaikka olis koko vuoden karanteeniputkessa. Lähinnä halusin kertoa tuon t-paita salaliittoteorian joka on totta. Valtio Kiinassa on sen takana. Sen syy, I don’t give a damn.

Mr.Reese

Kaikki lähtee toisen maailmansodan jälkeen, kun ruotsalaiset auttoivat Mengelen pakoon Brasiliaan vastineeksi siitä, että hän kehittää tappajaviruksen, josta selviää vain arjalaiset. Mengele ehti kuitenkin kuolla ennenkuin sai työnsä valmiiksi, mutta hänen opetuslapsensa tulivat pakolaisena Ruotsiin, jossa jatkoivat viruksen kehittämistä. Jossain vaiheessa opetuslapset sekosivat vihersosialismiin unohtaen vanhat oppinsa ja heittivät roturajat roskiin tehden viruksesta kaikille yhtä vaarallisen.
He näkivät, että antamalla viruksen levitä vapaasti, se tappaisi turhat kansalaiset ja näin vapautuneet paikat voidaan täyttää afrikkalaisilla. Punavihreät aatteet ja Brasilian viidakoista saadut aivoloiset olivat syöneet tutkijaparkojen pääkopat kupan lailla.
Epäilysten välttämiseksi virus piti kuljettaa toiselle puolen maapalloa. Alkuperäisessä suunnitelmassa, joka perustui olettamukseen, että virus olisi saatu kehitettyä jo 80-luvun alkuun mennessä, niin ABBA olisi levittänyt tautia kiertäessään ympäri maailmaa.
Jos suunnitelmat eivät nyt leviä reisille, niin pian Ruotsi on maailman johtava talousmahti.

Jari

Perun kaikki tähänastiset teoriani. Kiina ja lepakot eivät ole koronaviruksen syy eikä virus alkanut Kiinasta. Syyllinen on Oslo. Voiko tyhmempää nimeä olla kaupungille? O S L O. Onpa tyhmä. Sen takia Oslo. Ei edes salaliittoteoriaa tarvita syyllisen toteamiseen. Oslossa on jo vuosikaudet puhuttu norjaa joka ei ole suinkaan norjin kieli. Jos jotakin kaivataan viruksen voittamiseen niin se on norjuus jota ei esim. THL ole esittänyt. THL ei ole norja. Mitä norjempi on tavoite viruksen päivittämiseen niin sitä vähemmän jäämeren ympäröimää THL kulttuuria sen toteuttamiseen.
Sanna Marin aikoinaan sanoi: “Ohisalo on vihreämpi puoluerajojen toisella puolen”. Tämä ei liity mitenkään viruksen torjuntaan. Potiitikot munasi tässäkin! Sus siunatkoon! Ei ihme että Uusimaa on nyt saarrettu muulla Suomella. Who gives a damn?

Piikki lihassa

Nyt alkaa olla sopivan sakeaa. 👍

Qroquius Kad

Jos tällä kertaa syyllisiä eivät olleetkaan juutalaiset, kuten aivan kaikkeen muuhun mahdolliseen, niin voisiko tutkivan katseen luoda juutalattomiin?
Heitä ei tietääkseni ole vielä epäilty mistään, ja sehän jos jokin on mitä epäilyttävintä.

Anonymous

Vaikea repiä salaliittoja sillä haisee pahemmalta kun mongeloidien mäträntyneet pallit noiden sukulaisten eli kinukkien jälkijättöisyys, kaikki pitää syödä, nussia, ripustaa muniin roikkumaan, tunkea muuten vaan perseeseen ja niin eteenpäin, ja taas saatiin uusi virus kinukeilta pitkin maapalloa.

Combo Siittiö

SARS CoV-2 on Allahin lahja uskollisille alistujilleen. Allah on kieltänyt alkoholin, alkoholi tappaa SARS CoV-2:n MOT
Jos joku nyt miettii että on niitä allahinpalvojiakin kuollut Coronaan niin sehän vain todistaa etteivät ne ole olleet aitoja alistujia.

Veijo Hoikka

Eikös kyseessä olekaan normaalia lievempi kausiflunssa, josta on nostatettu järjetön älämölö ympäri maailmaa?
“6. 21.03.2020 koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on kuollut yksi ihminen.”
https://pt-media.org/2020/03/21/erilaiset-epidemiat-kaatavat-ihmisia-kuin-heinaa/
Tuossa linkin jutussa poli myös:
“…Josef Stalinin CCCP-pandemia…”
Voi olla CCCP-pandemia. China Communist Corona Party – pandemia

Qroquius Kad

Anteeksi veli Veijo, en ollut huomannut sinun lähettelevän näitä viestejä vastauspyyntönä minulle.
Minulla kun on tämä kauhistuttava kehityshäiriö eli Y-kromosomi, joka estää minua lukemasta ajatuksia.
Jos haluaa minuun yhteyttä, on se ilmaistava suoraan.
Nyt asia on korjattu, ja voit lukea vastaukseni linkkaamastasi viestiketjusta ao. kohdasta.

JuhoL

En jaksa kirjoittaa jännitysromaania aiheesta, mutta hyvä salaliitto olisi sellainen, jossa Kiina kehittää pitkään vellovan pandemian, joka romahduttaa maailman pörssit, ja sitten Kiinan valtionyritykset ostavat suuren valuuttakassansa avulla laadukkaat yritykset ja kiinteistöt pilkkahintaan.

Tämä tarina on tosi

Tämä on tullut avaruudesta, tarkemmin sanottuna alienit ja pahojen liskorotujen aikaansaannosta. Tai sitten hyviksien koska maapallon saastuminen ja lämpiäminen olisi muuten saavuttanut kriittisen pisteen ihan lähiaikoina. Eli pistettiin ihmiskuntaa harventava virus liikkeelle ja kas, saastuminen loppui kuin seinään. Tämä virus tekee myös steriiliksi suurimman osan maapallon uroksista joka oli alkuperäinen tarkoituskin. Erityisesti se tekee tuhojaan sterilisaation osalta juuri kehitysmaissa, missä väestönräjähdys on lähtenyt käsistä. Tämä johtaa siihen että hedelmälliset siemenlingot, jopa wanhemmat, ovat pian kysyttyä tavaraa ja naiset jopa tappelevat parhaan kyläsonnin suosiosta. Tämä tarina on tosi koska sain tämän suuntaisen viestin kanavoituna unissani ja heräsin aamuyöstä heppi valtavassa seisokissa, koska ilmoittavat että olen yksi “suurista” jonka oven takana on jopa jonoa kiimaisten naisten muodossa. Eli voin valkata parhaimmat ja nuoret naiset siemennykseen.

Vanhacalle

Menen heti katsomaan onko oven takana jono

Anonymous

Sitä naisten jonoa odotellessasi voi jatkaa tumputusta kuten eilenkin.

Paavon vika!

Corona on saanut alkunsa appelsiinikiljusta johon on puruteltu maissinjyviä niin että hampaanpalojakin on mennyt mukaan!

Kuuklaa Q ja Kennedy

Netissä on ihmisiä jotka uskovat että John F. Kennedyn lento-onnettomuusessa Floridassa muka kuollut poika John F. Kennedy Jr. elää piilossa ja häntä kutsutaan Q- ksi. Hän kuuluu Trumpin taustajoukkoihin ja tulee jonakin päivään astumaan esiin ja kertomaan kauheita totuuksia Barack Obamasta (joka on valehdellut syntyperänsä ja on pesunkestävä muslimi), Michelle Obamasta (joka itseasiassa on Michael- niminen mies ja lapset ovat adoptoituja), Hiilari Klinttonista (joka on murhaaja) jne jne jne.

GSX-R

Valittettavasti olette kaikki väärässä. Todellinen syy on se että tähän mennessä maailmanhallitus on valvonut ja tarkkaillut ihmisiä mekaanisten lintujen välityksellä. Normaalisti lintuihin vaihdetaan paristot vuosittain ns. Earth hour:in aikana mutta nyt niissä on havaittu jotain suurempaa ongelmaa jota korjataan alueittain. Sen takia on julistettu ulkonaliikkumiskieltoja, lintuihin tehdään jokin päivitys ja vaihdetaan paristot. Selvästi näkee kuinka ulkonaliikkumiskiellot vaihtuvat alueelta toiselle. On myös havaittavissa että tietyissä maissa kaikki huollettavat linnut saadaan hyvin kerättyä yhdelle alueelle jolloin koko maata ei tarvitse julistaa kieltoalueeksi.

PastoriNikulainen

Kuulin taannoin, että parak opama olisi myynyt covid19 influenssaviiruksen kiinaan herranvuonna 2015.
Tiedä sitten. Kusipäähän se mies oli anyhow.
Aamen…

Evplasse

Miljardi bisnes, 2021 syksyllä saamme piikin perheeseen, jotka yrittävät kieltäytyä heidän pankkikortit suljetaan. Sitä ennen näemme eliitiä vastustavien poliitikkojen kuolemat DT listan kärkipäässä, murhat ovat normaali korona tartuntaa.

Mito Islam

Lemurian rannikon tuntumassa, suuren eteläisen jäävallin tuolla puolen pidettiin merinisäkkäiden 10666. vuosittainen symposiumi.
Ryhävalaiden vaatimuksesta suoritettiin äänestys, jossa vihdoinkin päätettin puuttua pinnalla talsivien karvattomien apinoiden touhuihin. Sisämerien pilaaminen ja yleisen perseilyn exponentaalinen kasvu oli liikaa lähes kaikille merinisäkkäille, ainoat soraäänet kuultiin muutamalta akvaariosta karanneelta, ihmiset kuulemma tekevät törkeen hyvää safkaa.
Vanha maitovalas, Mengele nimeltään oli jo kolmannessa valtakunnassa palvellessaan kehittänyt käyttökelpoisen viruksen, kun sukset olivat menneet viiksimiehen kanssa ristiin Mengele oli napannut viruksen följyyn ja uiskennellut jäämuurin taakse turvaan.
Tehtävään valittiin nuori ja vahva pullonokkadelfiini Frans, joka oli tunnettu mahtavasta ponnistusvoimasta.
Delfiineille vaaraton virus istutettiin Franssiin, ja nuori sankari ui läpi maailman merien ja viimeisen ponnistuksen ylös paskaista Jang Tse jokea, Wuhanin kohdalla hän ponnisti viimeisillä voimanrippeillään mahtavimman loikan koskaan ja köhäisi kelpo ysköksen porisevaan muurahaiskävynkuolakeittoon. Sankarin lipuessa hengettä alavirtaan, ihmiskunta oli astunut ensimmäisen askeleen kohti sukupuuttoa. Tämä tarina on tosi, sen kertoivat silminnäkijät Tsing-Tsang ja Ding-Dong savumerkkien ja viidakkorumpujen välityksellä.

Grünhilde Erika Sissi Taponen

Kuunatsit kehittivät Zyklon-C:tä, mutta sijanti huomioiden olosuhteet ja resurssit eivät olleet parhaat mahdolliset: tuloksena oli vain “pelkkä” flunssaa muistuttavat keuhkotauti, jonka kuolleisuus jäi B-variantista roimasti.
“Covid-19”-virus (kuten se maassa paremmin tunnetaan) jäi kuupölyyn hibernoituneessa muodossa natsitohtorien hävitettyä epäonnistuneiden virusviljelyidensä tuloksia puolihuolimattomasti 50-luvun taitteessa.
NASAn astronauttien mukanaan tuomien kuukivien ja kuunkamaranäytteiden mukana kulkeutui myös tätä hibernoitunutta virusta ja huolimattoman käsittelyn myötä (kuukiviä on kadonnut kilokaupalla) se pääsi leviämään aikanaan maapallolle – joskin dormanttina.
Ilmastonmuutoksesta johtuvan keskilämpötilan nousun myötä virus heräsi vuosikymmenien “talviuniltaan” ja aktivoitui Wuhanissa, jonne kiinalaiset vakoilijat olivat keränneet jo vuosikymmeniä sitten näitä NASAlta vuotaneita kuukiviä, koska Kiinan puoluejohto aikanaan uskoi, että kuukivien jauhaminen teehen nostaa potenssia.
Lukitut varastot avattiin vuoden 2020 aikana tietämättä tarkalleen mitä sinettien takana oli ja nämä “Viagra-kivet” paljastuivat kantaen nyt otollisessa lämpötilassa aktivoitunutta Zyklon-C/Covid-19 -viruskantaa. Loppu on historiaa…

Grünhilde Erika Sissi Taponen

Errata:
Lukitut varastot avattiin vuoden _2019_ aikana.

sleepy

Trumppihan sen laittoi liikkeelle, jos ei saa syyttää siionisteja tai nistejä.
Area 51:ssä on valmiiksi kehitellyt biologiset aseet eri rotuja vastaan ja eri tehoisia kantoja. Trump antoi määräyksen käyttää mietoa, mutta tappavaa virusta tuhotakseen Kiinan talouden. Tässä on jo nyt onnistuttu. Iraniin pistettiin hieman tujumpaa tavaraaa, ihan vain vittuillakseen, koska sinne ei vielä uskalleta hyökätä.
Kun virus tekee tuhojaan ympäri maailmaa, on helpompi sanoa omille isoille firmoille, että nyt tuotte sen teollisuuden takaisin Kiinasta Amerikkaan.
USA:n ja Trumpin pitää nyt näytellä tyhmää ja tietämätöntä, jopa sulkea koko New York, jotta heitä ei voisi suoraan syyttää viruksen levittämisestä. Kuitenkin niillä on koko ajan valmiina rokote ja hoitomenetelmät siltä varalta, jos tauti alkaa leviämään liikaa. Kun tilanne alkaa näyttää todella pahalta ja New Yorkissa aletaan mellakoimaan, niin Trump tulee ja pelastaa tilanteen “kehittämällä” upouuden rokotteen ja heti ihmiset lopettavat pelkäämästä tätä vain tautisia vanhuksia tappavaa virusta.
Seuraavat viisi vuosikymmentä USA:ssa valitaan presidentiksi pelkkiä Trumppeja. Ensin Donald Jr, sitten Eric ja lopulta kokonaan uuden aikakauden aloittaa Barron Trump. Barronin kaudella vasemmistolaisuus hävitetään koko planeetalta ja viimeiset tapaukset karkoitetaan Marsin kaivossiirtokuntiin.

pöh

Kyseessähän on islamistien salaliitto.
a: saadaan kaikki käyttämään burkhaa
b: viinan myynti lopetetaan.

Think tank
Juuso K

Kirjoitin tämän aiemmin Suoli 24 maailman menoa-palstalle, laitan sen nyt täydennettynä tännekin:
Siis: Venäjä kehitteli viruksen ja huippusalaisesti myös rokotteen sille, jota jaettiin valitulle eliitille. Tarkoitus oli, että sairaus leviää koko maailmaan ja myös Venäjällä tavalliset musikat sairastuvat sopivassa määrin, etteivät epäilykset heräisi. Tässä tarkoituksessa myös levitetään disinformaatiota, jonka mukaan viruksen alkuperä on Kiinassa eläintorilla, Kiinan kehittämä ja vahingossa karannut, USA:n kehittämä bioase Kiinaa ja Irania vastaan, jne jne. Sitä disinformaatiota näkee täälläkin kommenteissa.
Virus vietiin Kiinaan tuntemattomalla tavalla ja operaatioon osallistuneet levittäjät murhattiin, jotta totuus ei paljastuisi. Se tehtiin samaan aikaan, kun amerikkalaiset sotilaat olivat Wuhanissa sotilasurheilun MM-kisoissa, jotta amerikkalaisia voitaisiin syyttää tarvittaessa. Kiinan annettiin selvitä tilanteesta omillaan, se oli koelaboratorio. Odotettiin, että virus leviää länsimaihin ja joissakin niistä syntyy katastrofi. Silloin olisi aika toimia.
Silloin Venäjä ryhtyy suurieleisesti auttamaan pahimmin kärsineitä maita, mukaan luettuna USA. Kansalaiset näissä maissa kääntyvät venäjänmielisiksi, (Italiassa on paikoin vaihdettu EU-lippuja Venäjän lippuihin) Venäjän maine kohenee huimasti maailmalla, EU menettää maineensa jäsenvaltioiden tukena ja turvana ja hajoaa lopulta. Myös jenkeissä mielialat kääntyvät venäjämyönteisiksi ja maa heikkenee koronakriisin seurauksena, jolloin vahvana säilynyt Venäjä nousee johtavaksi maailmanvallaksi.
Tätä suunnitelmaa nyt toteutetaan. Ihan pari päivää sitten sain lopulliset todisteet tästä, kun Putin erehdyksessä kätteli julkisesti koronasairaalan lääkäriä ja tämän lääkärin on nyt todettu saaneen tartunnan. Putinhan ei missään tapauksessa olisi kätellyt miestä, koska oli riski että mies on tartunnan kantaja, ellei olisi ollut täysin varma turvallisuudestaan. Hänet on siis rokotettu virusta vastaan.
Nyt kun minä olen ainoana toistaiseksi paljastanut tämän salaliiton, niin KGB, FSB, ja mitä niitä nyt onkaan, ovat perässäni. Tämä saattaakin olla viimeinen kirjoitukseni tänne, ellen onnistu pakenemaan. Mutta totuuden puolesta olen valmis uhrautumaan, Maailman pitää saada tietää totuus ja PT-media on juuri oikea paikka minulle julkaista se totuus.