Kiinalaisten koiranlihafestarit taas kesäkuussa

Moni ei ole varmaan tiennyt sellaista mukavaa kiinalaista festivaalia kuin Yulinin koiranlihafestivaalit. Ne järjestetään Kiinassa Yulin kaupungissa aina kesähelteillä. Seuraavat festarit ovat taas tulevan kesäkuun loppupuolella.

Sinänsä kai ihan sama mitä lihaa syö, jos lihaa pitää kerran syödä. Onko sillä nyt muka eroa onko liha koiraa, nautaa vai rottaa. Kiinalaisilla on kuitenkin ihan omat tapansa valmistaa maukasta ja mureaa lihaa.
Seuraavat kuvat tulevat eri eläinsuojelujärjestöjen sivuilta, joissa vedotaan, että koiransyöntijuhlat lopetettaisiin.

ÄLÄ LUE ETEENPÄIN JOS OLET KOIRAN YSTÄVÄ, KUVAT VOIVAT OLLA MELKO VAHVOJA, JOTEN VARAUDU KAUHISTUTTAVIIN KUVIIN.

Skrollaa alas.
 
 
 

 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saisiko olla elävältä poltettua koiranlihaa? Nom nom nom…
Skärmbild (232)
yulin1
 
Elävien koirien grillaaminen on tavallista. Lihasta tulee rapea ja maukasta. Kun koira on kypsä se nostetaan vartaisiin näytille ostettavaksi.
 
Miten on, saisiko olla keitettyä koiraa – elävältä keitettyä. Nom nom nom…
AWhoZxWYfrrnnuO-800x450-noPad
507228-1434493492-wide
 
Lienee itsestään selvää, että koiria rääkätään noin niinkuin muutenkin. Kuvassa mitä nyt etujalat väännetty luonnottomaan asentoon.
AfxSUaPUlUDlFpw-800x450-noPad
 
Ei varmaan tarvitse edes sanoa, että koiria voi säilöä pienissä häkeissä päiväkaupalla.
 
Eiköhän oikeasti ole jo aika nähdä kiinalaiset vähän muinakin kuin ”hyvin kotoutuneina” maahanmuuttajina tai ”älykkäinä ihmisinä”. Tai Pohjolaan rahaa tuovina turisteina.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.