Tukholman ongelmalähiöistä pahin koronaongelma ehkä Tenstassa

92618342_10157644007387098_5591745556205535232_n

Tukholman läänin koronatapausten tartunta-alueissa löytyy joitakin mielenkiintoisia havaintoja. Vaikuttaa, että yksittäisenä kaupunginosana mahdollisesti Tenstassa olisi eniten tartuntoja.

Kun tarkastelee Järvan alueen ongelmalähiöitä niin huomaa, että tosiasiassa Tensta saattaa olla se kaupunginosa, jossa on eniten tartuntoja. Vaikkakin taulukossa Rinkeby-Kistassa on lukumääräisesti enemmän tartuntoja.
Vaatii hieman taustoitusta. Tukhoman kaupunginosat jaetaan alueisiin ja Spånga-Tenstaan kuuluu kaupunginosat Tensta, Hjulsta, Solhem, Sundby, Lunda, Flysta ja Bromsten. Näistä alueista Tensta ja Hjulsta ovat hyvin ongelmallisia maahanmuuttajalähiöitä kun taas muut alueet ovat sinikeltaisia ylemmän keskiluokan omakotitaloalueita. Kun vertaa listan muita sinikeltaisia alueita, kuten vaikkapa Värmdö tai Vallentuna niin huomaa, että siellä tartuntoja on vähän. On siis oletettavaa, että suurin tartuntapesäke on juuri Tensta-Hjulstassa.
Kun taas Rinkeby-Kista kaupunginosa-alueeseen kuuluu Akalla, Husby, Kista ja Rinkeby, joista kaikki ovat ongelmallisia maahanmuuttajalähiöitä.
Rinkeby-Kistassa asuu noin 50 000 ihmistä, joista reilu 60 % on maahanmuuttajataustaisia. Spånga-Tenstassa asuu noin 40 000 ihmistä ja ulkomaalaisia on 16 000, ulkomaalaisten prosenttiosuus on siis noin 40 %. Kannattaa huomata, että Tenstassa asuu reilu 20 000 ihmistä, joista ulkomaalaisten osuus on 80 %.
Skärmbild (287)

Kun Rinkeby-Kistassa 10 000 asukasta kohden tartuntoja on 47 niin Spånga-Tenstassa niitä on 37. Jos Tensta olisi yksin omana alueenaan niin silloin luku olisi luultavasti entistä suurempi.
Myös Botkyrkan luku on pieni, vaikka siellä on suuret ongelma-alueet Norsborg, Alby ja Fittja. Pieni luku selittynee sillä, että muut alueet Botkyrkassa ovat sitten sinikeltaisia.

Tukholman Järvan alueen asukkaista 80 % ulkomaalaisia

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jälkipolvi

Valikoimaton monikulttuurisuus on alistuskulttuurien häiriköintiä muiden kulttuurien pöydissä.

Särmääjä

Kun koko Tukholma ja Ruotsi jatkaa valtion ohjeistuksen mukaan elämäänsä kun mitään ei olis käynnissä vähän kun Valko-Venäjällä niin näissä keharilähiöissä varsinkin meno on sillon aivan normaalia ja silloin kyllä korona räjähtää päälle pommien lisäksi.

Fatwantarkistaja

Kehareilla ei ole traktoreita, eikä näin ollen terveyttäkään. Maatyöt kutsuvat.

rocky

Ja vaikka olisikin niin ne jäävät juuri siihen mihin tankki tyhjenee.

Jännää

Monikulttuurisuus on rikkaus tässäkin asiassa.

Looginen selitys

Ruotsalainen valistustyöhän on perustunut siihen oletukseen, että viranomaisten ei tarvitse olla joka asiaa erikseen kieltämässä ja ihmisiä komentelemassa, vaan luotetaan siihen että ihmiset osaavat kyllä käyttää omaa järkeään – ja viimeistäänkin jonkun hienovaraisen suosituksen kuultuaan ymmärtävät toimia oikein.
Luotetaan siis siihen, että jos joku tuntee olonsa sairaaksi, niin hän ei lähde jonnekin kauppakeskukseen hengailemaan ja muita ihmisiä tartuttamaan, vaan ymmärtää pysyä kotona.
Jutussa kuvatuista yksityiskohdista me kuitenkin huomaamme, että ihmisten ymmärryskyvyssä on suuria eroja. Tiettyihin etnisiin ryhmiin kuuluvat eivät näytä tajuavan edes alkeellisia perusasioita, vaikka samat asiat ovat toisilla ryhmillä hyvin hallussa jo lastenkin keskuudessa.

Naisten unelmat

”Jutussa kuvatuista yksityiskohdista me kuitenkin huomaamme, että ihmisten ymmärryskyvyssä on suuria eroja. Tiettyihin etnisiin ryhmiin kuuluvat eivät näytä tajuavan edes alkeellisia perusasioita, vaikka samat asiat ovat toisilla ryhmillä hyvin hallussa jo lastenkin keskuudessa.”
Juuri näin.
Mutta koitapa selittää noinkin yksinkertaista asiaa valkoiselle naiselle niin et näe muuta kuin tärisevän, raivon vallassa olevan katseen joka purkautuu totaalista vihaa täynnä olevana huutona: ”MUTTA KUN MINULLA ON UNELMA JA SINÄ OLET VALKOINEN FASISTINEN SORTAJA!!!”

Suomi Finland

Jos keharit toimivat maailmalla toisin, voidaan olettaa, että se ymmärryskyvyttömin porukka on tullut rikastamaan kulttuureitamme. Tosin asia voi olla kuten Paskistanissa on sanottu, ettei siellä ole mahdollista sulkea alueita kuten länsimaissa. Silloin siellä kuollaan koronan sijasta nälkään. Mutta jos porukka toimii niissä vielä kuten Ruotsissa, niin kyyti tulee olemaan kylmää ilman hengityskoneita ja tehohoitopaikkoja.
Kehitysmaissa asuu fiksuakin porukkaa, mutta sitä on aivan liian vähän, jotta niitä voitaisiin kauttaaltaan kehittää vastaamaan tämän tyyppisiin haasteisiin. Ei varmaan ole olemassa vielä kunnollista tietoa, mitä koronavirus on tehnyt Lähi-idässä, mutta todennäköisesti se leviää siellä ihan samalla tavalla kuin muuallakin.
Saa nähdä tuleeko Afrikan itsevaltiaille mieleenkään, että rahaa voisi käyttää kansankin hyväksi, eikä vaan haalia kaikkia omaan pussiin. Epäilen vahvasti. Niiden ihmisten latvat ovat kauttaaltaan lahot.

Masterplan Ruotsin suhteen

Ruotsissa on hallitus ja FHM/Tegnell&co päättäneet että hankitaan kansalle laumaimmuniteetti, hitaasti tartuttaen. Kuolemantapauksista viis.
Laumaimmuniteetti edellyttää että noin 60% eli 6 miljoonaa ihmistä saa tartunnan. Se taas vaatii että tehdään kaikki ns. ”toimenpiteet” viiveellä johta ihmiset ehtisivät saada tartunnan (esim. annetaan ihmisten istuskella päiväkausia nokat solmussa ulkokuppiloissa ennenkuin mukamas ”kielletään” liian intiimi hengailu).
Tätä siten pyöritetään niin että koko ajan uusia ihmisiä saa tartunnan mutta eivät tule yhtäaikaa niin sairaaksi että tehohoito- ja muut sairaalapaikat tukkiutuvat. Pääasia kuitenkin että sairastuvat, muuten ei laumaimmuniteettiä synny.
Ja kun Trump uskaltaa kritisoida nostetaan kauhea äläkkä.

Puli

Typerin pläni mitä kuunaan kuultu. Annetaan viruksen levitä ja kuvitellaan laumaimmuniteetin suojaavan, eihän ole edes tiedossa kuinka kauan parantuneella suoja kestää ja levittääkö parantuneeksi todettu virusta.
Kestääkö ruotsin terveydenhuolto jos virus saa levitä vapaasti ja miksi lapin rajan sulkeminen sai ruotsihermostumaan.
Väitteesi Ruotsin suunnitelmasta on kuin puliukon hätävalhe toilailuille.

Tragedia

Tukholman vanhainkodit ja vastaavat ovat täynnä koronaa koska henkilökuntaa ja asukkaita ei ole testattu ja tartunnan saaneita pidetty erillään terveistä.
Ylilääkäri Styrudin mielestä on traagista etteivät vanhat ihmiset (eivät kaikki edes erityisen vanhoja) saa asua turvallisesti asunnossaan (josta kunta vetää sikamaiset vuokrat, hoitomaksut ja ateriakulut joka kuukausi ja jättää vain pienet taskurahat asukkaalle).
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-ar-en-tragedi-for-vart-samhalle-att-man-som-gammal-inte-ska-ha-ett-tryggt-boende

Asylantit hävisivät kuin pieru Saharaan

Viikko 14 eli viime viikolla tuli Ruotsiin vain 200 asyylinhakijaa! Eipä kelpaa enää Ruotsin palvelut.
Niin PIENI se todellinen turvapaikan tarve siis on että kun korona pyörii ja sossukraana alkaa kukaties pätkiä loppuu läpsyn kiinnostus:
https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/Asyl.html

Saku

Mieluimmin laumasuoja KUIN maan talouden lopullinen tuhoaminen ja lainan otto YKSITYISILTÄ pankeilta uusavuttomien maksettavaksi tulevaisuudessa… hidas vai nopea tuho? Kuolema on normaali asia, kun immuniteettisuoja on huono…