Lapsenraiskaajalle viiden vuoden tuomio Helsingissä

Skärmbild (288)

Helsingin hovioikeus piti aiemman käräjäoikeuden Beiker Tamar Saleh:ille antaman viiden vuoden vankeustuomion voimassa. Tuomio tuli kolmesta törkeästä raiskauksesta ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teot tapahtuivat syksyn 2018 ja alkuvuoden 2019 aikana.

Teko on kyllä kokonaisuudessaan yksi iljettävimmistä, joita on tullut vastaan. Uhri oli tekohetkellä 14-vuotias nuori poika. Saleh oli tavannut pojan jossain kotibileissä. Yhtäkkiä Saleh oli suudellut poikaa väkisin ja samalla tunkenut pojan suuhun jonkin tyrmäävän pillerin.
Poika havahtui tajuihinsa myöhemmin ja tajusi, että Saleh raiskaa häntä anaalisesti. Poika oli niin tokkurassa ja voimattomassa tilassa, että ei pystynyt puolustautumaan. Saleh jatkoikin toimintaa loppuun asti. Poika sammui uudestaan ja poistui aamulla asunnosta. Tapahtumapaikka oli Helsingissä Roihuvuoressa.
Saleh ei katsonut pojan huumaamisen ja tajuttoman raiskaamisen olevan kovinkaan kummoinen asia, sillä hän otti yhteyttä uudestaan poikaan. He tapasivat ainakin seitsemän kertaa. Jatkossa Saleh pahoinpiteli poikaa ja riisutti tämän alasti. Lisäksi pojalle annettiin vahvaa hashista, jota polttamalla tottumattomasta nuoresta tulee lähes zombie. Raiskaamiset jatkuivat. Saleh myös kiristi poikaa väittämällä, että hänellä oli alastonkuvia pojasta.
Nuorukaisen elämä meni tapahtumien johdosta täysin pois tolaltaan.
Saleh kiisti syytteet. Hänen mukaansa mitään yhdyntöjä ei ollut tapahtunut. Oikeus uskoi kuitenkin poikaa ja tuomitsi Salehin viiden vuoden vankeuteen ja maksamaan pojalla yhteensä 20 000 euroa erilaisia korvauksia.
Miten Salehin tuomio etenee? Jos mies on ensikertalainen hän istuu tuomiostaan puolet eli 2,5 vuotta. Saleh on ollut vangittuna tammikuun 16. päivästä 2019 alkaen, joten hän läpsyttelee vapaaksi ensi vuoden heinäkuusa. Vankeusvanki pääsee ensimmäiselle lomalleen kun tuomiosta on lusittu 2/3. Näin ollen Saleh läspyttelee lomille heti kun hovi on lähettänyt tuomion vahvistuksen vankilaan.
Jos jollakulla on tarkempia tietoja Salehin asuinpaikasta, mahdollisista kavereista, tyttöystävistä, entisistä työpaikoista tms niin meilillä tiedot, pt-media@mail.com.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi 1991 syntyneen ulkomaalaisen raiskauksista ym

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Piikki lihassa

JA MIHIN JÄI SE KARKOITUSPÄÄTÖS?! Sori huutaminen, turhauttaa vaan niin näiden hyödyttömien paholaisten hyysääminen.

Anonymous

Mitä vikaa oli lintukodossa?

Acc358

Luultavasti tämä herra saa teoistaan rispektiä ja sympatiaa omissa piireissään, koska normimeininkiä. Ja koska kuuluu kulttuuriin, niin katsonee rangaistuksen vääryydeksi. Hautooko siitä kostoa?
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=26794&start=45#p938014

Hutisalo

Totta vitussa hautoo vaikka ei vitun päälle mitään ymmärräkkään. Reikä ku reikä–

Anonymous

Olen todella yllättynyt tästä.

Helvetin perkeleen sairaat paskat

Noissa raiskaaja matuissa on paljon perverssejä ja naisvihaajia, tosin raiskaus kuin raiskaus on perverssi. Johtuuko siitä että muslimiaissa joutuvat työntämään heppiään reikään kuin reikään kiimoissaan ja ikään kuin tilanne jää päälle ja esim. vuohien ja eläineten nussimisesta tulee normaalia. Ja sitten kun venkoilevat länsimaihin, normaali naisseura ei enää sytytä vaan sitä sairasta perverssiä on jatkettava hinnalla millä hyvänsä. Homoraiskaukset ja lapsiin sekaantumiset ovat melko yleisiä näiden ananaspäiden keskuudessa.. Tosin koraanihan kannustaa mm. lapsiin sekaantumista, joten se osa tulee sieltä. Ja joka väittää ettei näin ole, on joku tuota sairasta kulttuuria työkseen tutkiva “ymmärtäjä” joka saa mm. YLE:tä paljon ruuutuaikaa.

Särmääjä

Ensimmäisen kerran jälkeen olisi voinu jo ilmottaa poliisille kun nythän poika on joutunut heittäytymään matun seksileluksi, joka on saatu katkastua sitten jotenkin vasta seitsemännen kerran jälkeen. Tytöillä taas monesti tapaamiset noiden kanssa saattaa lähteä ihan siitä että sovitaan jopa treffejä. Tässä yhteiskunnassa pitäisi olla tarjolla nuorille vaan enemmän valistusta siitä että noiden kanssa ei saisi olla missään tekemisissä, kun sille ei voi tavalliset ihmiset mitään jos vahemmat on pölhösuvakkeja, valtio kuskaa noita tänne, hehkuttaa niitä ja sitten vielä koulut käskee tutustumaan niihin.

Anonymous

Jep ja aivopesua esim koulutehtävien osalta. Uskonnon tehtävä tutustu islamiin. Ja perään ota selvää ketkä vastustavat rasismia jne.

Tuomio

Onhan tämän tuomion päätös saatavilla Helsingin käräjäoikeuden kansliassa.? Vai onko tuomio asetettu salaiseksi.? Tuomion loppu päätöksestä näkee osoitteen, ja muut tiedot.

Anonymous

Näitä tuontipedofiilien tuomioita saa nyt lukea joka toinen päivä lehdistä.
Milloin raiskauksen kohteena on ollut tyttölapsi milloin poikalapsi.
Eikö .päättäjät ymmärrä, että kymmenen kunnollisen mukana voi tulla muutama ei niin kunnollinen?
Riski päästää tälläistä porukkaa Suomeen on aivan liian korkea. Tulihan Bouananenkin siellä mukana.
Missä on Ohisalon kommentit näihin viikottaisiin lastenraiskailuorgioihin?
Missä viipyy uhrien omat polkupyörät, kun Valtterikin sellaisen sai, kun ei päässyt bussin kyytiin? Ilmeisesti vakavempi tapahtuma?
Hiljaista on eli päättäjiämme ei kiinnosta suomalaisten lasten turvallisuus saati ihmisoikeudet :/

Anonymous

Ohisalolla, Marinilla, Haavistolla ja Anderssonilla housut kastuu näin ihquista monikulttuurisuus uutisista. Kultuurinrikastajia on saatava lisää Hölmölään, pakolaiskiintiö kymmenkertaistettava.

Jorma

Ei Anderssonilla kyllä kastu mikään.

EuroKahtenaTakaisin

Ilahduttaa kuulla että Beiker Tamar Saleh ainakin nyt joutuu maksamaan riihikuivaa sellaiset 20.000 euroa. Tuskin se kuitenkaan hänen talouttaan heilauttaa.

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!

KJ

Alkaa tuntumaan siltä, että musulmaniaa tunnustavat hiekat ja rullat eivät olekaan niitä paljon palstatilaa lehdistä saaneita ns. “moniosaajia”.
Tietääkö joku täällä Suomessa ensimmäistäkään multitalenttia – jos Husu Husseinia ei lasketa?

Anonymous

“Jos jollakulla on tarkempia tietoja Salehin asuinpaikasta, mahdollisista kavereista, tyttöystävistä, entisistä työpaikoista tms niin meilillä tiedot, pt-media@mail.com.”
Tuli vaan mieleen, että tällaiset pyynnöt voivat kiihottaa joitain sosiaalisen oikeudenmukaisuuden esitaistelijoita, jotka sitten keksivät PT-medialle ylimääräistä harmia tai ainakin puhuvat paskaa, kun uhripääomaa omaavaa rikoksensovittajaa ja hänen lähipiiriään vainotaan yms yms. Eli kannattaa miettiä kysyykö tätä.
Minusta murha.fissä oli tästä joskus juttua. Kannattaa katsoa sieltä.
Tietenkin tällaisia voi kysyä, mutta en tiedä onko siitä vastaavaa hyötyä. Paska mikä paska siis tämä teinipojan raiskaaja.

Anonymous

Piti sanoa murhainfossa tuossa edellisessä kommentissa… Sinänsä minulle ihan sama, jos tietoa tulisi tästä tapauksesta lisää, mutta ajattelin vaan ettei Paavon työtä aleta häiritsemään.
On joku sellainen kaukainen haisu, että olisi ollut jossain autofirmassa töissä Itä-Helsingin alueella ja että olisi mahdollisesti ollut suomalainen tyttöystävä, mutta en nyt mene vannomaan. Tämä hatarana muistikuvana siltä ajalta, kun tästä asiasta uutisoitiin.

Acc358

Tämäkin tapaus tuo esille oikeuslaitoksen uskottavuusongelman. Monet voivat pitää rangaistuksia liian lievinä. Toisaalta voidaan tuomita tai ainakin syyttää ihmisiä teoista, joita ei ollenkaan mielletä rikoksiksi tai rikkeiksi.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Oikeuslaitos
Oikeuslaitos ei nauti täyttä kansalaisten luottamusta. Kun epäluottamus lisääntyy, seuraa vaikeuksia. Oikeat rikokset yleistyvät. Niiden tekijät pääsevät kuin koira veräjästä. Sensijaan sellaisten rikosten määrä, jotka eivät ole yleisen oikeustajun mukaan rikoksia, kasvaa ja niistä annettavat rangaistukset kovenevat.
Päivi Räsänen kertoo noin tunnin pituisella 1.4.2020 julkaistulla videolla tilanteestaan. Kannattaa kuunnella.
Lyhyesti sanottuna häntä vainotaan perustein, jotka ovat tekaistuja. Eräänä ideana lienee kuluttaa hänen voimavarojaan. Viranomaiset käyttävät aikaa tutkimiseen, kuulusteluihin ja saivarteluun. Kalliiksi tulee. Räsänen arvelee, että tästä voi tulla useita vuosia kestävä oikeusjuttu.
https://youtu.be/IA9i6-YqN2Y
Missä vika. Yhteiskunnan koneistossa on kaikilla tasoilla henkilöitä, jotka luulevat saavuttavansa ihanneyhteiskuntansa tukahduttamalla sanan- ja ajatusten vapauden. Huomatkaa, kirjoitin “ajatusten vapauden”.
Jos nykykehitys jatkuu, väärästä ajatettelustakin voi tulla seuraamuksia. Voi tulla, vaikka väärinajattelija pitäisi ajatuksensa omana tietonaan. Hän voi ilmiannon seurauksena saada kutsun kuulusteluihin, joissa yksikin väärä sana, tauko vastauksessa tai ilme tulkitaan perustelluksi syyksi pitää kuulusteltavaa syyllisenä.
Olemme menossa kohti dystopiaa. Vapaus vaatii jatkuvaa puolustustaistelua.

toni lajos

Tuomio tässä tapauksessa tuplana, vähintään, kohdistui alaikäiseen, sekä tuplaus mahdollisuus, uhri samaa sukupuolta, noh´ vuohipaimenen perinteistä totuttelua länsimaisen hapatuksen parissa, jota maamme hallitus sekä kontallaan olevat suvakit innolla ja kuolaten lisää vaativat.

Kakkajörnijä

Niin siinähän mielenkiintoinen näkökulma: Kun muslimi nussii toista miestä perseeseen, niin islamin mukaan nussittu mies on sen jälkeen homoseksuaali tahtoi hän sitä tai ei. Eikös sen pitäisi olla todella raskauttava tekijä kun ihmisestä tehdään raiskaamalla muuta mitä on! Mitenköhän islam tulkitsee jos nussittu homo KOSTAA ja nussii tekijää takas! Onko sitten homous siirretty ensimmäiseen mieheen vai tarttuuko se perkele molempiin?????? On se kyllä kumma ellei siirry, eihän se voi olla oikein että joku muslimi voi nussia ja raiskata miehiä persuksiin vaikka miljoona kertaa eikä sekään homoksi tee =) Se on härskiä tuo superhomojen megahomoileva homofobia.