Lapsenraiskaajalle viiden vuoden tuomio Helsingissä

Skärmbild (288)

Helsingin hovioikeus piti aiemman käräjäoikeuden Beiker Tamar Saleh:ille antaman viiden vuoden vankeustuomion voimassa. Tuomio tuli kolmesta törkeästä raiskauksesta ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teot tapahtuivat syksyn 2018 ja alkuvuoden 2019 aikana.

Teko on kyllä kokonaisuudessaan yksi iljettävimmistä, joita on tullut vastaan. Uhri oli tekohetkellä 14-vuotias nuori poika. Saleh oli tavannut pojan jossain kotibileissä. Yhtäkkiä Saleh oli suudellut poikaa väkisin ja samalla tunkenut pojan suuhun jonkin tyrmäävän pillerin.
Poika havahtui tajuihinsa myöhemmin ja tajusi, että Saleh raiskaa häntä anaalisesti. Poika oli niin tokkurassa ja voimattomassa tilassa, että ei pystynyt puolustautumaan. Saleh jatkoikin toimintaa loppuun asti. Poika sammui uudestaan ja poistui aamulla asunnosta. Tapahtumapaikka oli Helsingissä Roihuvuoressa.
Saleh ei katsonut pojan huumaamisen ja tajuttoman raiskaamisen olevan kovinkaan kummoinen asia, sillä hän otti yhteyttä uudestaan poikaan. He tapasivat ainakin seitsemän kertaa. Jatkossa Saleh pahoinpiteli poikaa ja riisutti tämän alasti. Lisäksi pojalle annettiin vahvaa hashista, jota polttamalla tottumattomasta nuoresta tulee lähes zombie. Raiskaamiset jatkuivat. Saleh myös kiristi poikaa väittämällä, että hänellä oli alastonkuvia pojasta.
Nuorukaisen elämä meni tapahtumien johdosta täysin pois tolaltaan.
Saleh kiisti syytteet. Hänen mukaansa mitään yhdyntöjä ei ollut tapahtunut. Oikeus uskoi kuitenkin poikaa ja tuomitsi Salehin viiden vuoden vankeuteen ja maksamaan pojalla yhteensä 20 000 euroa erilaisia korvauksia.
Miten Salehin tuomio etenee? Jos mies on ensikertalainen hän istuu tuomiostaan puolet eli 2,5 vuotta. Saleh on ollut vangittuna tammikuun 16. päivästä 2019 alkaen, joten hän läpsyttelee vapaaksi ensi vuoden heinäkuusa. Vankeusvanki pääsee ensimmäiselle lomalleen kun tuomiosta on lusittu 2/3. Näin ollen Saleh läspyttelee lomille heti kun hovi on lähettänyt tuomion vahvistuksen vankilaan.
Jos jollakulla on tarkempia tietoja Salehin asuinpaikasta, mahdollisista kavereista, tyttöystävistä, entisistä työpaikoista tms niin meilillä tiedot, pt-media@mail.com.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi 1991 syntyneen ulkomaalaisen raiskauksista ym