Norrköpingissä raato pakastimeen

Skärmbild (291)

Gangsteririntamalla on murhauspuolella ollut hiljaista viime viikkojen aikana. Monosen ei ole tarvinnut startata mustaa Ikkuna-Volvoa.

Mutta aina jotakin. Norrköpingin pahuuden pesässä lyijytettiin nelikymppinen gangsteri hengitä viime yönä. Varmistin siirrettiin ala-asentoon klo 23.15 aikaan. Laulettiin viimeinen hoosianna. Gangsterille annettiin lopullinen voitelu. Se tuli lyijyn muodossa, aivot ja rauta vaihtoivat paikkaa.
Veronmaksajien sponsoroimana gangsteri lennätettiin sairaalaan, mutta letkuista huolimatta mies siirrettiin hetken päästä 1m x 1m-kokoiseen pakastelokeroon odottamaan jäätymistä. Jäätymistä ja sen jälkeen sulamista maan uumenissa.
Ammuttu kuuluu nimeltä mainitsemattomaan moottoripyöräjengiin, jolla ei ole mitään tekemistä moottoripyörien kanssa.
Alamaailmassa kuiskitaan, että ammuttu mies puhdistettiin pois. Ts. teko olisi ollut sisäinen puhdistus. Heti ampumisen jälkeen saatiin ilmoitus palavasta autosta muutaman kilometrin päässä. Auto oli luultavasti pakoauto ja se poltettiin DNA:n hävittämiseksi. Poliisi ei ole ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta.
 

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro

Eikä kannata ottaa kiinni näitä veijareita.Näin ääliöt putsaavat paikkoja niin sferige pelastuu,saisivat viranomaiset jakaa rynkkyjä ja granuja kaikille haluaville.

Terhomatti Hämeenkorpi

Jaa, oli siis pääsiäiskokko “made in Sweden”.

Keke

Eiköhän ruumiit yleensä lykätä kylmiöön odottamaan mahdollista ruumiinavausta ja sen jälkeen hautausta. Muutamia vuosia sitten ruumiita tosiaan aiottiin pakastekuivata:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/frysta-lik-ligger-kvar-i-barhus

Klotsapiini

Onx ny pääsiäinen vai?

Aappa

Voi olla, että ”koronatauon” aikana pakastimeen on mennyt muutama muukin kroppa, jotka sitten dumpataan pusikkoon tauon jälkeen.

PastoriNikulainen

“Laulettiin viimeinen hoosianna. Gangsterille annettiin lopullinen voitelu. Se tuli lyijyn muodossa, aivot ja rauta vaihtoivat paikkaa.”
…Ja kolikot laitettiin silmille ja sanottiin lopuksi “spiritu sancte”!!!
Boondock Saints. Pastorin lempparileffa!
Aaamen…