Södertäljessä suuren maailman mallia – autopommi

Skärmbild (348)

Södertäljessä koettiin viime yönä suuren maailman tunnelmia. Nimittäin Ronnan ongelmallisessa lähiössä viritettiin autoon pommi, jota kuvataan erittäin voimakkaaksi. Eli siis autopommi, jollaisia räjähtelee vaikkapa Lähi-idässä.

Tapahtuma-aikaan aamuyöstä klo 04.45 aikaan ihmiset olivat tietenkin nukkumassa, mutta koko lähiö heräsi räjähdykseen. Pt-median Södertäljen kirjeenvaihtaja kertoo, että asuu monen kilometrin päässä räjähdyspaikasta, mutta silti ikkunat helisivät. Kirjeenvaihtaja kertoo, että tajusi heti, että kyseessä oli pommi.
Poliisi eristi yöllä ison alueen ja laittoi pystyyn suuret ratsiat, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Räjähdys rikkoi lähialueen ikkunoita.
Alamaailma ei toistaiseksi osaa vastata kuka, mitä ja miksi-kysymykseen, mutta se selvinnee päivän mittaan. Käydään iltapäivällä katsomassa paikanpäällä jos siellä on mitään näkemistä ja kuvattavaa. Polisen

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Pommit paukkuu, vihervassut nukkuu, vassut nukkuu.
Öitten varjoon paukun sauhu hukkuu, sauhu hukkuu.
Tip-tap, tip-tap, tipe, tipe, tip-tap, tip, tip, tap.
Eräs joukko silloin varpahillaan, varpahillaan,
nopeasti väistää virkavallan, virkavallan.

Anonymous

Koti-ikävän lieventämiseksi kunniaruotsalaiset muotoilevat ympäristönsä muistuttamaan lähtömaataan.

KJ

Mä tunnen 4,5 (10 on täysin harhainen) pisteen suvakkiämmän joka on alkanut liukumaan meidän puolelle. Silti se pitää tätä mediaa ja muita underground-medioita Hitlerin operoimina pahuuden julkaisuina, eikä jostain syystä usko siihen, että Ruotsin rikollisjengit raivaavat tilaa itselleen esim. huorakauppaan ja huumeidenvälitykseen.
Hän ON lukenut (ilman ruotsinkielen taitoja) ruotsalaisia lehtiä – eli katsonut kuvia mitä on väritetty liikaa. Olen – sori vaan – pakottanutkin joskus häntä lukemaan meidän lukemia julkaisuja ja tehdä niistä pienen synopsiksen kauniilla fontilla, vastaan niitä lehtiä, mitkä luetaan valtamediaksi. Vittu ämmä on vieläkin typerys. Haluan hänet 0 pisteen suvakiksi.
Pikku hiljaa hän on alkanut arvostamaan tätä julkaisua. Olen sivuhistoriasta sen selville saanut. Löytyy Vastarintaa, Oikeamediaa, UMV-lehteä ja Kansalaista.
Sillä on kuplassa eläviä vihersuvakki “ystäviä” niin paljon, että luulen ettei se uskalla kertoa heille esim. siitä videosta kun marokon prinssit irroittivat päät skandinaavitytöiltä.
Ensin väitti videota feikiksi Rasmuksen-haaviauki -ketjussa, mutta nyt VIHDOIN uskoo siihen. Oli jakanut sen hänelle lähettämäni päänirroitusvideon Intagrammiin tai johonkin mutta se oli tietenkin poistettu sieltä. Se sai hänet epäilemään totuutta. Myös valkokypärien julkaisemat kuvat hän uskoo nyt muokatuiksi.
Tämä nainen innostui tästä videosta ja kommentistani siellä, mikä oli saanut peukutuksia ihan hyvin.
https://pt-media.org/2020/04/28/videokuvaa-eraan-pommi-iskun-jalkeen-kerrostalo-purkukunnossa/
TULI TAAS LIIKAA KIRJAIMIA, ELI TÄTÄ EI MONI JAKSA LUKEA. HALUSIN VAIN KERTOA PIKKUSEN ASIASTA – KUINKA SUVAKISTA SAA SELVÄPÄISEN JA ITSEAJATTELEVAN YKSILÖN. AIVOPESULLA NOPEAMMIN.
HYVÄÄ KISSANRISTIÄISTÄ MONELLE SITÄ VIETTÄVÄLLE! ÄLKÄÄ HUKKUKO, VAIKKA SE ONKIN VARSINKIN JUHANNUKSENA URHEILULAJINA SUOSITTU. VARMAAN SIKSI ETTÄ HUKKUMINEN EI SATU. HÖRPÄTESSÄ MENEE TAJU JA KUOLEMAPROSESSI ALKAA.
Moro L.L! Onnea voittoon toivoo K ja M.

Aappa

Tervetuloa…punavihernatsi jatkakoon, ja sipilä

KJ

Väitän, että tätä lehteä lukee todella moni sellainen, kuka on jossain Rasmuksessa esittämässä vakavastiotettavaa. Väitänpä vielä että moni sellainen on löytänyt tämän ja lukevat aamukahvilla tätä, ennenkuin lähtevät Arkadianmäelle töihin, missä pilkotaan suomalaista yhteisyyttä. Maailmanlaajuinen ongelma.
Liberalismi kasvaa aivan väärään suuntaan. Tulee vakavia ongelmia. Kansa on muutenkin jakaantunut. Onneksi olen valinnut puoleni, vaikka se ehkä tulee hajoamaan/häviämään näiden mielettömien lakien takia.

Kilttimies

“…että kommentteihin ei suolleta sellaista saastaa, jossa toivotaan jonkun ihmisryhmän kuolemaa.”
Kuka nyt ryhmäkuolemia toivoisi, pois se meistä, mutta tietty ihmistyyppi voisi lakata kenkiä kuluttamasta. Suvaitseekohan Paavo ruotsalainen näin hämärää logiikkaa?
Hyvää Vappua kaikille, luulis vituttavan murjottaa yksin kesarikassin kanssa koronapiilossa <3.

Allaha hu agbar

Miten ihmeessä Ruotsalaiset jaksaa elää näitten räjähdysten ympärillä. Kyllä täytyy olla ihmisillä hyvä psyyke kun ottaa huomioon, että nämä räjähdykset kuuluvat arkipäivään Ruotsissa.
Sitten nämä kädettömät Ruotsalaiset viranomaiset kulkevat koputtelemassa työtä tekevien kansalaisten oville, “että oletko nähnyt tai sitten kuullut mitään”

Kopokopu!

Siihen voi vain vastata että ”onhan me nähty vaikka mitä mutti kerrota. Se on salaisuus!”

rocky

Tiedä vaikka olisi vaan jostain Alfasta jakohihna hypännyt paikaltaan.

Kaikki sen tietää

Se se on.

PastoriNikulainen

Lähi-itä näyttäisi olevan siellä kylässä. Suomessa oli koko maailma kylässä hiljattain, mutta jäivätkin elelemään kuffareiden “zizyalla”
ikuisesti ja nopeasti sikien. Lisäksi naisia ja lapsia raiskaten hymyissä suin- ja lähes aina usean rytmiryhmänä.
Suomen vastaiset päättävissä elimissä olleet avasivat näemmä helvetin portin vuonna 2015.
On tullut aika sulkea helvetin portti ja palauttaa paholaiset helvettiin, ennen lopullista sulkeutumista sivistyneistön kesken. Rajat on rakkahutta.
Aaamen…

Syväjohdon Tarkkailija

Helvetin porttien avaajana toimi Suomessa vuonna 2015 Armeijan ylipäällikkö ja Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka sai maanpetokseensa mukaan Suomen Puolustusvoimien kenraalikunnan, sekä viranomaistahot Puolustusministeriössä.
Maanpetos käsitellään ja siitä tuomitaan Valtakunnanoikeudessa. Toistaiseksi Valtakunnanoikeutta ei ole avattu, koska maanpetokselliset ja rikolliset tahot toimivat Suomessa ylimmissä laillisuusvalvonnan viroissa. Tämä on osasyy, miksi Suomeen välttämättä tarvitaan laki Perustuslakituomioistuimesta. Sekä presidentti että Puolustusvoimien kenraalit pelkäävät tuota lakia Perustuslakituomioistuimesta, joten he pyrkivät tekemään kaikkensa, että viimeisetkin oikeusvaltio- ja laillisuusperiaatteen rippeet saadaan Suomesta tuhotuksi.
Puolustusvoimien ja Puolustusministeriön kenraalikunta tienasi suunnattomasti vuoden 2015 maanpetoksella: ylennyksillä ja taloudellisen hyvinvoinnin kasvulla. Oma napa ja napanöyhtä merkitsi enemmän kuin viranhaltijan vastuu ja velvollisuus – Suomen Kansasta puhumattakaan.
Nyt on jonkin verran paljastunut Puolustusvoimien ja Puolustusministeriön kenraalikunnan “konsultointeja” ja vastaavaa, mutta mediaa varmaan kiinnostaa kovin julkaista tiedot Lähi-Itään ja veroparatiiseihin siirretyistä korruptio- ja maanpetosvarallisuudesta…

Anonymous

Valtakunnansyyttäjä ehdottaa robottituomareita. Sinällään ajatus hyvä ja säästäisi kuluja. Nythän toisinajattelijat tuomitaan aina syyllisiksi joka tapauksessa. Säästyisi kalliit palkkiot ja ym. kulut kun robotti automaattisesti antaisi tuomiot kaikista kriittisistä puheista hallitusvaltaa ja sen suosikkeja kohtaan.