Tuntemattomat henkilöt tulittivat kauppaa rynnäkkökiväärillä

[wpvideo ttLMCAaM]

Tukholmassa on noussut esille tapahtuma, jossa kaksi tai useampi henkilöä ajaa henkilöautolla. Apukuskin paikalla oleva henkilö avaa auton ikkunan ja avaa rynnäkkökivääritulen kohti Coop-markettia (vrt. Prisma). Takana istuva henkilö kuvaa tapahtuman.

Tapahtumapaikka on Tukholman naapurissa Sollentunassa Häggvikin ostoskeskuksen alueella. Tulitus tapahtuu yöaikaan, sillä liikkeellä ei näy muita ihmisiä. Poliisi on vahvistanut medioille, että Coopin seinässä ja valomainoksessa on luodin reikiä, eli ase on ollut oikea eikä mikään leikkiase.
Tarkkaa tapahtuma-aikaa ei tiedetä eikä sitäkään, keitä tekijät ovat. Filmi on vain lähtenyt kiertämään sosiaalisessa mediassa. Ainoa tunnistettava tekijä on se, että auto on BMW.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.