Päivän toinen julkisen paikan ammuskelu, yksi lautoihin

Jönköpingissä laitettiin reipas tulitaistelu pystyyn keskellä kirkasta iltapäivää. Poliisi noukki yhden kuolemaa tekevän raadon lasten leikkipuiston hiekkalaatikolta sairaalaan paikattavaksi. Turhaan.

Sotatoimet Jönkän hieman ongelmallisella asuinalueella Råslättissä alkoivat puoli kuuden aikaan alkuillasta. Tarkempaa teonkuvausta ei ole vielä saatu, mutta se tiedetään, että tulitaistelu laitettiin pystyyn lasten leikkipuistossa.

“Tulitaistelu laitettiin pystyyn lasten leikkipuistossa ja useita laukauksia ammuttiin”

Pt-median Jönköpingin kirjeenvaihtajan mukaan kyseessä oli teloitustyyppinen ampuminen.
– Kaksi-kolme henkilöä kohtasi kohteen ja bäng, bäng, bäng. Kylmän viileä ampuminen ja sen jälkeen hölkkäpoistuminen paikalta.
Alla filminpätkä kun ensihoitajat elvyttävät kohdetta.
[wpvideo zTN5NBfX]  
Alla kuva ampumistilanteesta. En ihan tarkkaan osaa sanoa, että onko kuvassa näkyvä henkilö ampuja vaiko kohde. Filmin perusteella saattaisi olla, että valkohupparinen olisi vastaanottava osapuoli. Kädet eivät vaikuta olevan ampuma-asennossa.
 
Uhri on joka tapauksessa tietojen mukaan 40-vuotias syriaano-mies ja syyllistynyt suurinpiirtein kaikkiin rikoslain rikoksiin.
Poliisi eristi ampumisen jälkeen ison alueen. Ihmisiä määrättiin pysymään sisällä eikä heitä päästetty koteihinsa eristetylle alueelle. Myös paikalliseen sairaalaan laitettiin vartiointi ja sen ovet lukittiin. Eristettyä aluetta haravoitiin koirien avulla. Myös helikopteri osallistui jäljestämiseen.
Toistaiseksi ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Asiaa tutkitaan murhana.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Viaton uhri oli vain odottelemassa batiikkitätiä hiekkalaatikkoleikkeihin.

Hutisalo

Ei ne batiikkinoidat noin vanhoja ku nelikymppistä. Puolta nuorempii se pitää saada, alaikäisiä oman ilmoiyuksensa mukaan. Jus ja just 16v.

Homammed Bekab

Noooh, sattuuhan sitä. Pojat on poikii ! Jos nyt vaan keskityttäisiin maailman suurimpaan ongelmaan: islamofobiaan.

ro

Eipä toisaalta kannatakaan ketään epäillä tai kiiniottaa näissä tapauksissa,antaa kuonan lakaista toisiaan kuoppaan, ja mualima pelastuu!

Moonman

Mokomat nössöt. Aloittaisivat nyt kunnon syriaano vs. afrikaano vs. arabiino vs. kaikki muut kehitysmaalaiset-sodan sarjatuliaseilla kaikkialla kellonympärin.

Johnny

Taattua tajukankiinoa.

Kättä suun eteen

Nuita kannata elvytellä, hyödyttömiä jätekasoja.

Anonymous

Pyssyt sen kuin paukkuu vain ja villi länsi jatkuu 2020. Korona ei edes tätä onnistunut perumaan.

Los6666

mites hurrit, miltä se multikulttuuri maistuu?

rocky

Paskaltahan se maistuu sanoisi homo.

kantis/realisti

Tulikohan raakalaudasta vai höylätystä se puupalttoo?

m1xa

Tuppeensahattua lautaa oli koko kasa!

mätsuri

Onpas näköjään “mukavaa” meininkiä Husqvarna sahojen kotikaupungissa. Varmaan matut pilaa lopulta Husqvarna tehtaankin ja tuotteet kunhan aikaa kuluu.

Imaami Ilpo

Kyllä nyt naisen kädet kelpaavat kun annetaan elvytystä.! Eikös (Islam) sharia laki kiellä miesten, ja naisten välisen kättelyn / koskettelun.? Korjatkaa jos olen väärässä. Taitaa kuitenkin avioliitossa olla eri asia (Pariskunnat)

Anonymous

Mikäs tässä tapauksessa oli kielteistä tai vahingollista?