Södertäljessä tulitaistelu maitokaupan pihamaalla

Skärmbild (363)

Södertäljessä pistettiin torstai-iltapäivällä pystyyn reipas tulitaistelu, jossa yritettiin murhata kaksi henkilöä. Paikallista Monosta, jonka nimi muuten on Larsson, ei tarvittu tilata ainakaan heti paikalle.

Tapahtumat alkoivat klo 14.20 aikaan kun Bårstabergetissä sijaitsevan ruokakaupan edustalla agressiot leimahtivat ja kaivettiin pistoolit esiin. Aloitettiin ammunta. Vieressä on myös bussipysäkki, joten koronasta huolimatta ihmisiä oli paljon liikkeellä. Eli kirjaimellisesti tulilinjalla, mutta sivullisiin ei osunut.
Tulitaistelu alkoi nopeasti, ja yhtä nopeasti se laantui. Paikalta nähtiin juoksevan muutama henkilö pois. Sen sijaan kaksi henkilöä kaivautui pusikkoon odottamaan ensiapua. Iltaan mennessä he eivät olleet vielä kuolleet.
Seurataan tilannetta, sillä huhun mukaan on tiedossa jänniä aikoja.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tuumaaja
Tuumaaja
14.5.2020 18:11

Maitosota on siirtynyt alemmalle tasolle ketjussa, enää ei pelkästään korruptio Valio ja Arla ota yhteen.
Varmaan oli kirnupiimä väärän valmistajan ja tämä aiheutti luonnollisen kuohahtamisen kansain todella syvissä riveissä joutuessaan tyytymään jolppiin (leikattua ”maitoa”).

Tommy the Who
Tommy the Who
14.5.2020 18:19
Vastaa...  Tuumaaja

Olen melkein varma, että kinan kohteena onkin kamelimaito. Alkaa markkinat käydä senkin suhteen kuumina.

Anonymous
Anonymous
14.5.2020 18:50

Onko kyse valion ja Arlan taisteluista? Koska se on ns sensuurin läpäisevää?

Suomi Finland
Suomi Finland
14.5.2020 20:25

Shononeilla on jännitystä elämässä jao.

Aappa
Aappa
14.5.2020 22:18

Okei. Pizzat, pullat ja muut isot operaatiot eivät ole toimineet. Mitä jos gangstoille myönnettäisiin virallisesti virkavallasta vapaita maitolaitureita, joiden kautta kauppatavaraa liikutellaan tonkissa? Asianmukaisilla viherkasvustoilla, tarkoitan siis siinä ympärillä olevaa maalaismaisemaa, joka tarjoaisi levähdyspaikan tulitaistelun tauottua.

Anonymous
Anonymous
15.5.2020 04:13

Ei se koronakaan estä näköjään villin lännen meininkiä ja pyssyjen pauketta, sekä ruudinkäryä ilmassa.

Ferdinan
Ferdinan
15.5.2020 18:48

Ei tarvitse seurata Amerikkalaisia tosi rikos-sarjoja töllöstä, kun seuraa tätä sivustoa. Nämä rikokset ovat niin lähellä meitä kaikkia kuitenkin täällä pohjoismaissa. On se uskomatonta, että esim Ruotsissa ei ole enää ihmisarvo kissan paskan arvoinen.
Ruotsi on ollut aina ”vetonaulana” pohjoismaiden teollisuus mahtina. Näyttäisi kuitenkin siltä, että länsinaapurissa yritetään pelastaa se mikä on enää pelastettavissa. Suomessa on kuitenkin se hyvä puoli, että rikospoliisin osasto toimii.