Tukholmassa väkivaltainen viikonloppu

Kuvakaappaus 2020-05-17 15-23-11

Tukholman naapurissa Nackassa harjoitettiin taas viime yönä murhaamista. Tai tällä kertaa osumat olivat sen verran harhaisia, että kukaan ei kuollut. Kun taas toisaalla Järfällassa nainen kuoli väkivaltateon seurauksena.

Klo 01.30 aikaan afrikkalainen musta veri kuohahti. Nackan Fisksätrassa kaivettiin pistoolit esille ja alkoi hurjanpuoleinen heittoampuminen. Osumat olivat kuitenkin kiven alla ja kaksi nuorukaista kaivettiin taistelun jälkeen vakavasti haavoittuneena ambulanssikyytiin ja sairaalaan paikattavaksi.
Juttua tutkitaan murhan yrityksenä ja ampuma-aserikoksena. Teosta on otettu kiinni kahdeksan miestä.
Järfällan Barkarbyssä taas löydettiin pihamaalta kuollut nainen. Naisella kerrotaan olleen pistohaavoja, eli jonkinlainen puukotus on ollut kyseessä.
Poliisi on ottanut teosta epäiltynä kiinni kolmikymppisen miehen. Tausta viittaa Irakin suuntaan. Uhri ja tekijä eivät tunteneet toisiaan vaan nainen joutui sattumalta järjettömän puukotuksen uhriksi.

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaaha

Olikohan Irakilaista muotikritiikkiä?

Matutus pilaa paikan kuin paikan

Minä joskus muinoin kävin Barkarbyn isossa OUTLETissä.
En käy enää, ei maksa vaivaa.
Matumäärä on nykyään noin 20- kertainen edellisestä käynnistä.