Skoonessa tarvittiin yön aikana pappia ja palokuntaa

Kuvakaappaus 2020-05-21 12-29-47

Skoonen suunnalla on taas huikenneltu. Murhaamista ja päiväkodin tuhopolttoa on ainakin harjoitettu.

Helsingborgissa löydettiin iltatuimaan parikymppinen jorkki kuolleena pensaikosta. Kuolemaa oli alustanut reipas pistooliammunta, jossa jorkki oli ollut ottavana osapuolena. Tietojen mukaan nuorukaista oli ammuttu useita kertoja päähän, joten elinsiirto ei tässä tapauksessa(kaan) olisi ollut mahdollista.
Iso alue eristettiin ja ihmisiä kuultiin. Yleinen vastaus oli: en ole nähnyt mitään, kuullut mitään enkä tiedä mitään. Ampumisen jälkeen paloi lähistöllä auto. Poliisi arvelee, että auto oli pakoauto ja se poltettiin onnistuneen keikan päätteeksi.
Asiaa tutkitaan murhana, ketään ei ole toistaiseksi haettu putkaan siniseksi hakattavaksi.
Lundissa autopalot ovat olleet jo vuoden kestävä vitsaus. Nyt tuhopolttaja on siirtynyt järeämpiin kohteisiin. Nimittäin viime yönä sytytettiin tuleen päiväkoti, joka paloi kivijalkaa myöten. Palomiehillä ja -naisilla ei ollut muuta tekemistä kuin katsoa, että palo ei leviä.
Samoihin aikoihin sytytettiin vielä kerrostalon roskahuone tuleen samoilla kulmilla kuin päiväkoti.
Lundissa on poltettu toukokuun aikana viime yön päiväkodin lisäksi kivijalkaa myöten ainakin Hemvärnsgårdenin koulu pari päivää sitten, Palett-koulu toukokuun 8. päivä, St. Larsparkenin koulu toukokuun 4. päivä ja samana yönä toisaalla päiväkoti niin ikään kivijalkaa myöten.
Poliisin mukaan kaikki palot ovat tuhopolttoja, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni viime öisestä, eikä aikaisemmistakaan paloista.
Tehdään Lundin koulupaloista koostetta myöhemmin.
 

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Lundin keskuskeittiö ilmeisesti säästellyt oreganoa hernekeitosta, mikä on sitten nostanut tunteet pintaan nuorisossa.

Suomi Finland

Nuoriso on lukenut liikaa 700- luvulta peräisin olevaa dekkaria.

kanander

Symbolisestikin törkeitä tekoja nuo päiväkotien ja koulujen tuhopoltot. Koska ovat vuorossa päiväsaikaan tehdyt tuhotyöt?

Rip Sverige

Järkyttävää terrorisointia yhteiskuntaa vastaan. Kyllä tämmönen tuhotyö pitäisi kulkea nimikkeellä sarjatuhopolttaja. Valvova viranomainen seisoo kädet pystyssä kuten ennenkin sadoissa muissa tapauksissa.

KJ

Välillä laatan maku suussa kun paskamedia ei uutisoi näistä. Tämähän luonnollisesti olisi varsin tärkeää saada kaiken kansan nähtäville, koska viherliberalismi nousee ja on kohta Ruotsin mallilla. Sen näkee jo TV-uutisista, kuinka aivopesevät kansaa. Siksi laitan someihin PT uutisia ja muiden tärkeitä uutisia. PT nyt sattuu olemaan nykyään se ensisijainen uutislähde. Siksi ainoa ketä tuen avovaimoni kanssa.
PS. Miksi Suomessa ei kerrota mistään yhtään mitään ja niinkuin Paavo on kertonut, että ruotsalaiset ja tanskalaiset lehdet ovat alkaneet (varmasti kansan painostuksesta) julkaista näistä (vihervasuriliberaaleille) kipeistäkin asioista.