Äärivasemmistolaiset aloittivat vainokamppanjan

Äärivasemmistolaisissa rasisminvastustelupiireissä kilahti tänään. Rasisminvastustelijoilla hitsasi aamulla kiinni yhdestä pienestä twiitistä ja sen jälkeen ollaankin huudettu naamat punaisina iltaan asti.

Kyse on Jari Leinon harmittomasta twiitistä, jossa hän toivottaa onnea valkoisille ylioppilaille. Siitäkös rasisminvastustajat riemastuivat. Kannattaa jättää illan elokuva katsomatta ja lukea tämä viestiketju:


 
Rasisminvastustelijoilla homma hitsasi siinä määrin, että he värkkäsivät nettiin adressin, jossa vaaditaan Jari Leinon irtisanomista työstä. Rasisminvastustelijat kertovat, että Leino suhtautuu negatiivisesti muihin rotuihin ja vastustaa niitä. Rasisminvastustelijoiden mukaan Leino toimii kielteisesti Twitterissä ja tämän takia hänet pitää erottaa työstään.
Rasisminvastustelijoilla siis oli oikeasti tarkoitus saada Leinolle potkut, mutta jostain syystä adressi ei saanut tulta alle. Allekirjoittajinakin on lähinnä Pekka Siitoin, Idi Amin jne. Tosissaan aloitettu adressi vain hyytyi.
Vaikka homma meni lööperiksi, niin kannattaa huomata, että rasisminvastustelijoilta voi odottaa jatkossa kaikenlaista tällaista yksittäisiin ihmisiin kohdistuvaa vainoamista.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Aina vain enemmän ja enemmän joutuu ihmettelemään mitä helvettiä liikkuu suvakkipiirien pääkopissa.
Ainakin niin sairasta paskaa että sitä kohtaan ei enää voi tuntea edes myötähäpeää.

Master of disaster

Liikettä edustaa lähinnä virtaava kusi, sekä paska, joka muodostaa patoja. Muun toiminnan ja liikkeen varaan en laskisi.

Anonymous

Kaikesta sitä mielensä pitää noidenkin mielensä pahoittaa. Olikohan tässä jo pohjanoteeraus.

pensavero ylös - vihreät yhteydet

Se, että Idi tai Pekka Siitoin ovat allekirjoittaneet, ei tarkoita sitä, etteikö tällä aloitteella olisi laajaakin kannatuspiiriä. Kannatan J. Leinon sekä muiden punaniskojen joukkotyöttömyyttä. Sittenpä nähtäisiin, miten maahanmuutto pitää Suomen jaloillaan”

Uskottavuus meni adressistakin.

Karisi näillä vain hieman uskottavuus lisää. Jos sitä nyt olikaan. Adressissa. Paljonkin hienoja nimiä tosiaan. Mikki Hiiri ja James Bond kanssa.

Vili

Eli tarvitaan suomalaiset työttömiksi jotta lemmikit näyttävät tarpeellisilta?

Katri Mua Jännittää Ihan Vitusti Kulmarauta

Jos ”punaniskat” ja ”rasistit” lopettaisivat työnteon, kuolisi punaviherituhippi kansanosa noin kuukaudessa nälkään ja matu kansanosa vaihtaisi maisemaa omatoimisesti luultavasti jo sitä ennen, kun alkaisi näyttää siltä ettei sosiaaliturvapaikan maksukyky jatku kovin pitkään.

Evplasse

Liike on täynnä , muunsukupulisia joka korvien välissä kehittynyt tauti.

Anonymous

Todella loistava idea taas ollutkin. Hienoja allekirjoituksia kanssa.

Kilttimies

Jari Leino teki aivan oikean havainnon ylen probagandakuvasta; tätä meille erkot ja yle syöttävät. Jarin tweetteihin kannattaa käyttää tuokio. Jari muun ohella yrittää selittää värillisille siirtolaisille, että nämä eivät ole suomalaisia, ja nämä taas niin täyssuomalaisia olevinaan. Jarista tai muusta kiltistä suomalaismiehestä ei tulisi afrikkalaista tai lähiiitäläistä vaikka lopun ikäänsä siellä asuisi ja vielä haudattaisiinkin sinne. Suomalaisen siellä hautaisivat ja kusisivat kuivan vitsin päälle…

Juha6

Näyttäisi olevan järjestelmällistä ja tarkoituksellista tämä median luoma vastakkain asettelu.. kuten USAssa on tarkoitus luoda epäjärjestystä ja kaaosta aikaiseksi, jonka jälkeen voidaan toteuttaa totalitaristinen valvontayhteiskunta (problem-reaction-solution).
Suomalainen valtaviemärimedia on täysin mätä. Onneksi löytyy vaihtoehtoja kuten Paavo-media 🙂

Ei mellakoille

Osa isoista Jenkki medioista on alkanut saamaan sitä mitä ovat tilanneet, toimittajat eivät enää ole erityisasemassa ja poliisi on alkanut pidättämään tai poistamaan alueelta kun käskyjä ei ole noudatettu, aivan kuten muitakin mellakoijia on kohdeltu.
Odotettavissa onkin näiden mediatalojen suunnasta sankka paskamyrsky ja vihanlietsonta kamppanja, valtamedia on tullut sokeaksi vallankäytöstä ja osa some jäteistä käyttäytyy kuin diktaattorit, hyvä että edes joku laittaa näitä kuriin ja puolustaa kaikista köyhimmässä asemassa olevia sekä rehellisiä yksityisyrigtäjiä.
Toivoa sopii ettei tämä vihaidelogiaa lietsova meedia saa Euroopassa riehua vapaasti!

Sturm

Empä tiedä tästä Leinosta. Oishan se hyvä kannustaa ja onnitella kaikkia valmistuneita, muitakin kuin valkoisia. Vähän ihmetyttää tuo kansallismielisten jatkuva triggeröityminen jostain Ylen uutisista. Se sota ei lopu sotimalla.

Uskottavuus meni adressistakin.

Tästä laittaa nyt vielä tällainen lapsellinen adressi, niin oli enemmän triggeröitymistä. Onneksi tuon uskottavuus tosin karisi jo ajat sitten. Jostain syystä.

Sturm

Siellähän tämä ko. Leino pyöri epäsuomalaisen Juneksen turvamiehenä viime itsenäisyyspäivänä. Ei silloin rotuja eroteltu. Sama homma Kurun ja Tajukankaan kanssa. Adresseista en tiedä paskaakaan eikä kiinnosta. Itseäni henkilökohtaisesti ei haittaa muu, kuin tää vitun vammainen öyhötys. Mutta hei persut: ens vaaleissa Tynkkynen ääniharavaksi!

Uskottavuus meni adressistakin.

No niin tietenkin. Persukortti sieltä kun ei muuta sitten löytynyt, sisältöön. Joku muu triggeröityikin tässä enemmän. On jo kulunut tämä persukorttinnekin. Eikö nämä adressit ole öyhötystä aika paljonkin.

Sakari Rajamäki

Katsoin ton keskusteluketjun ihan käsittämätöntä rasismiulinaa. Eihän Jari edes sano mitään pahaa mamuista hän komentoi ainoastaan valkoisia ylioppilaita.

Muumi

Joo. Mustat ja arabithan kirjoittavat jokainen ainakin 20 laudaturin kokeita! Ja tämä kaikki vain 3 kuukauden maassaolon jälkeen! Kieli opittu täydellisesti ja kaikki luokat käyty läpi ennätysajassa! Mutta koska rasismi ja islamofobia niin heistä jokainen on sossun asiakas loppuelämänsä. Häpeä Suomi!!!!

Anonymous

Täytyy olla sokea ja tyhmä jos ei ole huomannut muutaman viime vuoden aikana kaikkien länsimaiden medioissa ollutta musta mies & valkoinen nainen pakkosyöttöä. Mainoksissa, artikkeleissa, uutisten kuvituksissa, koulujen oppikirjoissa, lasten ohjelmissa (!) jne.
Kuka tämän propagandan maksaa? Kuka määrää että sitä pitää tunkea länsimaisten ihmisten kurkusta alas? On erittäin hienoa että joku välillä herää vastustamaan ja kritisoimaan sitä. Kaikkien pitäisi.

Tavjan rauhantoverit

Ei siitä tarvitse maksaa.
Palvelemme ihan ilmaiseksi ja fanaattisesti jumalaamme suurta punaista porttoa, joka laskeutui maan päälle tuhoamaan vääräideologisia ja hänen pyhää neuvostomaataan pilkkaavia epätoverimaita.
Punaisen porton ja hänen profeettojensa Marxin, Leninin ja Stalinin palveleminen on meille pyhä palvelustehtävä, johon me heittäydymme suurin joukoin päivin ja öin kaikin henkisin ja ruumiillisin voimin.
Punaisen porton opetuslapsina koko elämämme ja resurssimme ovat hänen käytössään.
Ei siitä erikseen tarvitse maksaa, koska tehän sen jo maksatte syntiostamalla syntikapitalistisessa maassa syntihyödykkeitä ja maksatte jopa verojen kautta syntikapitalistisen valtion palkkalistoilla(ei palveluksessa) olevien toverisaarnahenkilöiden ja ideologiaoletettujemme(uskonveljiemme. toim.huom.) palkan.

Orjalaivan tervaaja

Ja on oleellista huomata että se todellakin on aina asetelma MUSTA MIES ja VALKOINEN NAINEN, ei koskaan toisin päin.
Samaan aikaan perinteinen propagandavaltamedia syöttää valkoisiin miehiin kohdistettua vihakampanjointia 24/7.

Anonymous

Mamujen lisäksi nuoria teinityttöjä oli paljon ulisemassa Jarille rasismista. Siinä näkyy hyvin koululaitoksemme aivopesu.

Sturm

Mikähän on tämän isänmaallisen Leinon sotilasarvo? Onko se sama kuin Halla-ahon, Tynkkysen, Huuhtasen, De Witin, Tajukankaan, Lokan ja aika monen muunkin ns. isänmaan ystävän. :))

Fatwantarkistaja

Kuinka aikuisoletettu jaksaa aina vinkua samasta asiasta? Huuhtasesta sulla ei taida olla käryäkään, jos saan arvata. Paavosta en mitään sano, kun ei ole ollut puhetta muistaakseni.
Anna kun arvaan. Olet itse reservin alimajuri, juuri valmistunut. Niin aina.

p.grandell

ei ne sotilas arvot miestä tee, on siellä puolustusvoimissa kaikennäköistä hörhöä , on homppeleita pedareita , ihme pontiackeja jotka kulkevat hameet päällä praid kulkueissa, joten suu suppeammalle vaan, kyllä voi olla mies sata kertaisesti enemmän kuin nämä huulupuna jätkät/kersantit marssimassa sateenkaaren lippujen kanssa.. että vaan ihan esimerkiksi…..sekä kaikki poliitikot peppu-haavistot ja toivoset ym. suomalaisten vihaajat…siinä olisi jo ”perkamisen” varaa…

Tapiola

Mikähän on sen sotilasarvo, missähän se on töissä, missähän se säilyttää autoaan, missähän sen lapset kulkee, mikähän sen tilinumero on. Missähän se käy pankkiautomaatilla, missähän se kulkee illalla hämärtässä.
Saatanan rikollinen

Embo

Minun sotilasarvoni on SIVARI. Syötin vaareja ja pesin tämän maan rakentaneiden mummojen perseitä. Mitä SINÄ metsässä sotaa LEIKKINYT spede olet heidän vuokseen tehnyt? Söit saatana munkkeja 11 kk ja nyt uhoat suurilla sotataidoillasi ja sotasankaruudellasi netissä.

Tuumaaja

Lukiostahan ei valmistuta mihinkään, se on vain peruskoulun jatkon lopetus.
Lukion tehtävähän olisi antaa hieman korkeampitasoista opetusta tulevaa varten, mutta se on vain peruskoulutusta.
”Ylioppilas” ei ole vielä saavuttanut mitään, vaan hän on valmentautunut tulevaa koitosta varten esim. yliopistossa, AMK:ssa etc. jossa voi alkaa opiskelemaan ja valmistumaan siihen johonkin, tai ponnistaa seuraavalle tasolle opiskelemaan.
Kuitenkin suurin osa on nippanappa ylioppilaita, että mamma och pappa saa kehua juhlissa kuinka fiksu meidän vesa on.
Lähinnä tulee mieleen että kyseessä on rippileirin kaltainen suoritus, kunhan on vain käyty että on syy saada hyvyyksiä vanhemmilta ja sukulaisilta, hehän ovat siihen mennessä kustantaneet vain elämisen, asunnon, auton, ajokortin etc,etc. mitä nuori aivan välttämättömästi tarvitsee opiskellessaan ja hiekkakyiden tapaan ainoa vaste on peruskoulun päättäminen.
Siksi ihmettelenkin mistä tämä iänikuinen vouhotus valmistumisesta, mihin?
Miksi ei normaalin peruskoulun päättäneille anneta jotain pipaa päähän ja kesäjuhlia, ovathan hekin valmistuneet samalla tavalla ilman extravuosia, seuraavaan haasteeseen opiskelussa tai työelämässä.

Ei helvetti

Opetteli kielen kahdessa vuodessa ja nyt on ylioppilas. Tällaisia ihmetarinoita tarinoita YLE ja valtamediat suoltaa tänä päivänä jatkuvasti. Tosiasiassa noille mamuille on helppo ohituskaista ja monia asioista katsotaan takuu varmasti ns. ”sormienläpi” Pelottaa että noita hyväksytään myös lääkikseen ja muuhun terveyteen liittyvään opiskeluun heikoin perustein. Jo nyt terveydenhuollossa on kielitaidottomia tolloja, jotka todella arvailevat arvauskeskuksissa.

Fatwantarkistaja

Voihan se yksi ihmeafgaani ollakin kymmenientuhansien joukossa, aina joku kana löytää jyvän. Ei siitä kokonaisuudessa mitään hyötyä ole, ei se tule työllistämään miljoonaa tolloa.

Tavjan rauhantoverit

Olemme valmistelleet ja kouluttaneet propaganda-operaatiotamme varten kyseistä normiafgaanimaahanmuuttajaa jo vuosia, vuosia ja vuosia ennen suomeen saapumistaan.
Missäköhän lähi-idän suurlähetystössämme se olikaan??? Hmmmm.

Anonymous

WLM

Fatwantarkistaja

Ai hitto! En kyllä jaksa kaikkia viestejä lukea ja niitä kommentoida. Paavo on useasti puhunut provosoinnista, sen herra Leino osaa ja myös vastata ulinaan. Siinä mielessä hieno mies, pitää pakolaiset kiireisinä.

Sherlokki suvakko

Päivä alkoi hillittömällä naurulla , Mugape, Mengele ym ym allekirjoittaneet :))

Särmääjä

Suvakit on vähän herkillä nyt kun niillä on juuri rotusota käynnissä.

natsi

Tilaisuuden tullen tullaan ”vastustamaan” vassareita. Näin se Suomi jakaantuu kun toinen puoli haluaa tappaa toisen puolen. Mieluummin natsi kuin vassari/feministi.

Viherkommunismi on kaikkein pahin

On se niistä kahdesta se minkä itsekin valitsisin.

Riku Laine

Onko niin että suvakit sun muut raivostui siitä kun Jari Leino nuiji ne jatkovastauksillaan maanrakoon.
Ja että ihan kokonaista 56 allekirjoitusta 🙂

Antti Faan

Suvaki ovat maksusta olevinaan muslimien kavereita. Jos oikeasti muslimit saavat vallan, ne ei taatusti olisi enää muslimien ”kavereita,” vaan poistettavia valkonaamoja! Hölmöt ei ymmärrä omaa kohtaloaan jos heidän itsensä haluama yhteiskunta toteutuisi. Antifalle maksetaan rähinöinnistä.

Polpo ei ehdi auttamaan

”Vaikka homma meni lööperiksi, niin kannattaa huomata, että rasisminvastustelijoilta voi odottaa jatkossa kaikenlaista tällaista yksittäisiin ihmisiin kohdistuvaa vainoamista.”
Eilen katsoin Youtubesta Tim Poolin videota jossa hän mainitsee kuinka Antifa on alkanut levittämään netissä natseiksi leimaamiensa valkoisten kotiosoitteita ja kuinka jo yhden naisen luona oltiin käyty pelottelemassa eikä poliisit päässeet paikalle kun niillä oli kädet täynnä mellakoiden kanssa:
https://www.youtube.com/watch?v=xtpLTe5MgFE

Raaka Ile

Tiedättekö miten hyvät korvaukset Leino saisi jos kenkää tulisikin? Adressin tekijät oikeuteen kuten myös työnantaja. Odotetun tulon menetys voisi olla kymmeniä tuhansia euroja. Toisaalta työttömät liimanhaistelijat tämän takana eivät paljoa välitäkään seuraamuksista.

sleepy

Suvakki koittaa tuhota kaikki, ketkä eivät ole hänen kanssaan täysin samaa mieltä.
Suvakeille pitäisi perustaa jonnekkin oma valtio, missä saisivat lietsoa tuota suvakismia, niin, että muut ihmiset eivät joutuisi kärsimään heidän takia.

Lee Andersson

En pysty hengittämään, sanoi useampi valkoinen nuori tyttö viime vuosien aikana kuin joutui ma***** raiskaamaksi, joukkoraiskaamaksi ja lopulta tappamaksi. WLM! Koska alkaa sitten tämän oikeuttamat mellakat ja tuhoaminen? Ai ettei se käy? Jaa että valkoinen uhri ei oikeuta? Ahaa ok.

Sakari Rajamäki

Jari Leino Twitterissä
”Saatuani nyt muutaman päivän tappouhkauksia ja muuta vihapalautetta, ymmärrän, että nuoremmilla suomalaisilla on valtavan korkea kynnys avata suunsa ”monikulttuurisuuden” ongelmista, mutta jonkun on pakko puhua niistä, ennen kuin olemme samassa rotusotatilanteessa kuin USA nyt”
Itsekkin näin minkä paskamyrskyn keskelle Jari Leino joutui. Uskon, että moni olisi poistanut viestinsä, mutta onneksi Jari on monissa liemissä keitetty vanhan nettisoturi. Hyvin hän jauhotteli suvakkeja, vaikka heitä oli selvästi enemmän. Näköjään yksi kokenut nettisoturi vastaa kymmentä aivopestyä suvakkia.
Aika hyvin fatat ovat kämyillä hallussa, mutta suvakit pärjäävät rasismikorttia heitellessä, se tehoaa moniin. Olen miettynyt, että heidän juttunsa järjettömyys pitäisi osoittaa niin he menettäisivät valtansa. He sanovat vastustavans rasismia, mutta samaan aikaan kannattavat massamaahanmuuttoa kehitysmaista, joka vain lisää rasismia entisestään. Jarikin toi asiaa esiin twitterissä ja olen itsekkin asiasta kirjoittanut.
https://pt-media.org/2020/01/15/mika-on-oikein-silakkaliikkeen-pointti/
Suvakkien mukaan mustien ja valkoisten älykkyyseroihin uskominen on vain rasismia, mutta valtamediakin kertoo, että Pohjois-suomalaisten ja Etelä-suomalaisten välillä on älykkyyseroja samoin Euroopan eri kansojen välillä. Miten valkoinen ja musta voisivat olla yhtä älykkäitä ja miten sen sanominen olisi rasismia, mutta ei Euroopan kansojen välisiiä älyykkyyseroihin uskominen? Miksi Islamin tiukka arvostelu on rasismi, muttai kristinuskon? Tämä epäloogisuus on kyllä jo ihan hyvin mielestäni jo tuotu esiin. Mutta varmasti aiheesta löytyy vielä lisää kaksoistandardeja .

SK.

Mielenosoitus VALKOISTA ihonväriä vastaan keräsi Helsinkiin 3000 kannattajaa,mielenosoituksessa oli rotuerottelun piirteitä ja kansankiihoitusta sekä vallankumoukseen kehoittavia elementtejä,oliko hallitus,ammattiliitot ja vihreävasemmisto ministereineen järjestämässä meille valkoihoisille lähtöä maastamme kuten Etelä- Afriikassakin on tapahtunut murhien ja väkivallan säestyksellä.Meidän YLE ja koko lehdistö avustaa tällaista väkivaltaan johtavaa kehitystä,ilman että oikeusviranomaiset puuttuvat millään tavoin tähän toimintaan???