Tenstassa tulitaistelu, luoteja sisään myös bussiin

Viime yönä oli Tukholman Tenstassa tunnelma taas kuin sotatoimialueella. Tällä kertaa sivullisilla oli kirjaimellisesti henki löyhässä. Nimittäin luoteja viuhui sisälle linjaliikenteen kaupunkibussiin.

Sotatoimet Tensta-Hjulstassa alkoivat klo 02.00 aikaan viime yönä. Tarkkoja tapahtumakuvauksia ei ole saatavilla, mutta tietojen mukaan alueella ammuttiin useita laukauksia. Mahdollisesti käynnissä oli usean toisilleen vihamielisen poolin kohtaaminen, jossa ammuttiin puolin ja toisin.

Tulitaistelun keskellä paikalle sattui ajamaan paikallisliikenteen bussi numero 517. Se joutui suoraan tulilinjalle. Muutama luoti kilahti bussin ikkunoista sisälle. Poliisin mukaan toistaiseksi ei ole tietoa oliko bussissa matkustajia, mutta ketään ei ainakaan viety sairaalaan. Kuljettaja selvisi niin ikään vammoitta. Bussi saattoi ajella tyhjänä, sillä kyseinen bussireitti on aika hiljainen reitti.

Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kuski kait yritettiin tappaa
Kuski kait yritettiin tappaa
3.7.2020 10:16

Bussi oli tyhjä matkustajista mutta kuljettajan lähelle ammuttiin.

Juha II
Juha II
3.7.2020 11:25

HOH – HOIJAA…

Rokkiukko
Rokkiukko
3.7.2020 14:42

Bussi-skeet, uusi ampumalaji seuraaviin olympialaisiin

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.7.2020 21:23

Kova jätkä ampuisi liikkuvasta bussista. Paniikkihäiriössä tietty.