Aristote ”Totti” Ingi Mbomalle pikku vankeus raiskauksista ja pahoinpitelyistä

Ahvenanmaan käräjäoikeus antoi eilen kansliapäätöksellä pienen tuomion kahdesta törkeästä raiskauksesta ja muutamasta pahoinpitelystä tunnetulle jalkapalloilijalle.

Vuonna 1994 syntynyt Aristote ”Totti” Ingi Mboma tuomittiin yhteensä 4 vuoden vankeuteen kahdesta törkeästä raiskauksesta 5.4.2020 ja 7.4.2020, kahdesta pahoinpitelystä 8.7. – 29.7.2020 ja 28.7. – 29.7.2020 ja lievästä pahoinpitelystä 27.7. – 28.7.2019.

Ensimmäisessä raiskauksessa Mboma oli asunnollaan Maarianhaminassa väkivaltaa käyttäen pakottanut naisen yhdyntään. Nainen ei pelkotilansa takia voinut juurikaan puolustautua. Mboma oli mm. kantanut naisen väkisin sänkyyn ja repinyt tältä vaatteet päältä. Yhdynnän aikana Mboma oli läpsinyt ja lyönyt naista. Koska nainen ei ollut ollut kiihottunut oli Mboma käyttänyt liukuvoidetta. Nainen oli useaan otteeseen ilmoittanut, että ei halua yhdyntää. Raiskaus katsottiin törkeäksi, koska tekotapa alisti naista ja teossa käytettiin väkivaltaa.

Toinen raiskaus oli aivan samankaltainen. Raiskaus tapahtui niin ikään Mbomban asunnolla. Mboma oli myös kuvannut kännykällään akteja ja luultavasti jakanut niitä afrikkalaisille kavereilleen.

Uhri oli kaikissa tapauksissa Mbomban entinen tyttöystävä. Mboma oli saanut naisesta jonkinlaisen otteen niin, että nainen pelkäsi miestä eikä jollain tapaa päässyt irti tästä. Naisen mukaan suhde oli aluksi ollut normaali, mutta ajan mittaan mukaan tuli kuristusseksi ja pahoinpitelyt. Mbomba kaiken kaikkiaan tykkäsi ja nautti kurittaa tyttöystäväänsä.

Naisen ystävättäret todistivat käräjillä tätä samaa. Todistajat kertoivat mm, että nainen oli suhteen edetessä muuttunut huonovointiseksi ja kadottanut iloisuutensa. Todistajat kertoivat, että Mboma oli usein ihan yleisesti ihmisten nähden alistanut naista.

Pahoinpitelytapauksissa yksi oli esimerkiksi sellainen, että Mboma tapasi naisen kaupungilla. Nyt mies naisen ystävien edessä veti naista hiuksista ja yritti paukauttaa tämän päätä pylvääseen. Yksi pahoinpitelytapaus sattui potkupallopelin jälkeen, jonka Mbomban joukkue hävisi. Mboma oli sen verran täpinöissään, että yhtäkkiä vain alkoi kuristaa naista.

Oikeus katsoi, että kaikki syytekohdat tuli toteennäytetyksi. Siitä hyvästä langetettiin 4 vuotta ehdotonta vankeutta. Mboma pidetään vangittuna Turun vankilassa odottamassa tuomion lainvoimaisuutta.

 

HUOM! Kaikki naista halventavat kommentit poistetaan!!

 

Uusahvenanmaalainen jalkapalloilija vangittiin useista raiskauksista

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tummeli-Totti

Herrasmies! Siisti on Sielläkin siisti!

Ambomaan Totti investoi rahaa liukuvoiteeseen eikä kuiviltaan rassannut. Tai räkinyt toosaa täyteen.

Vaari

Suvakit laulaa (Piippolan vaarin sävelellä):

Suvakilla oli unelma hiiala hiiala hiiala hei

Raiskaus siellä, Raiskaus täällä, joka puolella raiskaus hiiala hiiala hei

….

Melkein kuin Clark Gable aikoinaan

Totilla on tuossa ensimmäisessä kuvassa oikein Sänkykamarisilmät.

nimetön

Kulttuurisidonnaista toimintaa. Realistit tiesivät odottaa tapahtuvaksi, kun nirppanokkaiset (loppu sensuroitu).

Aappa

”Asui kerran Afrikassa Chickadua-joella, pikkupoika Huua Kotti musta kuin pesty noella. Ei ollut puettu Kallen tavoin, kulki melkein paljain navoin. Siten kulki Huua Kotti, hän oli oikea hottentotti.” (Hottentottilaulu)

Piikki lihassa

Silti jotkut akat jo terottavat kyniä kirjoittaakseen iiihanalle Totille vankilaan.

Piikki lihassa

Olen muuten aina uumoillut, että yksi lukuisista syistä minkä takia näitä ukkoja päästettiin Suomeen on, että saataisiin vahvistuksia jalkapallojoukkueisiin. Joku Arhinmäki ainakin saattaisi ajatella näin. Kaikki tälläiset yllä kerrotut tapahtumat on sit vaan ”collateral damage” näiden hyyssäreiden mielestä.

Pirtsakka

Saisiko luvan halventaa tekijää? Onhan tuo nyt kuin riihen seinästä reväisty piru, ja näköjään sellaiseksi myös osoittautui. Ja joku vielä kehuu sen silmiä. Prkl. Vaan taisi olla kuitenkin vitsiksi tarkoitettu, eikö totta? Ja kun naisia ei saa halventaa, niin täytyy vain tyytyä ihmettelemään, kuka edes haluaa tai uskaltaa noiden kanssa edes puhua. Voi teitä nuoria naisia…ja vielä enemmän teitä vanhempia naisia…Kumma, että ne piirit, joissa nämä pahikset liikkuvat, eivät laita pahiksiaan kerralla kuriin. Samahan se on muidenkin kylttyyrien kanssa. Eivätkö ne tajua, että muutama mätä tyyppi pilaa loppujenkin maineen.

Juha II

No, hänhän oli se ”jännämies” koko ”rahan edestä” sekä eksotiikkaa täynnä. Ilmeisesti niin hyvä pelimies, että tuomio oli hyvin ”maltillinen”. Suomessa raiskaustuomiot ovat alemmat kuin nakkigrillin ryöstössä.

Puhumattakaan totuuden sanomisesta, joka on ”kiihottamista kansanryhmää” vastaan.

Rudolf

Näyttää siltä että oikeuslaitos katsoo raiskausten olevan mamujan tapa joka kuuluu kulttuuriin, saako nämä raiskarimiehet raiskata pesäpallomailalla jotta kotiutuminen tapahtuisi…

Moo-hammed

”Koska nainen ei ollut ollut kiihottunut oli Mboma käyttänyt liukuvoidetta”. Aloitetaankohan naista vastaan tutkinta erään hlön käskystä sillä kyllähän oikein tiedostava ihminen näkee tässä rasismia afrikaanoa kohtaan.

Asiallisesti todeten

No täytyypä vaan todeta, että sitä saa mitä tilaa.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Woah

Tuo raiskaaminen on noilla neekereillä verissä, kuin koodattu DNA:han. Ihan oikeasti.Ei DNA olisi muuten niin monimutkainen perimän säätelijä.

Vesa

Tuossa alussa on varmasti jotain virheitä päivämääristä.

saku

MIFK ottaa avosylin takasin kun ”tuomio” on kärsitty…semmosia ne eurooppalaiset arvot on

Anna-Maria Korhonen

Aristoteles (384 Stageira – 322 eaa.) oli antiikin kreikkalainen filosofi ja tiedemies. Häntä pidetään opettajansa Platonin ohella yhtenä länsimaiseen ajatteluun eniten vaikuttaneista filosofeista.

Vuonna 1994 syntynyt Aristote “Totti” Ingi Mboma taas on afroahvenanmaalainen jalkapallon pelaaja, joka tykkää kuristusseksistä ja naisten nöyryyttämisestä. Hänet tuomittiin yhteensä neljän vuoden vankeuteen kahdesta törkeästä raiskauksesta.

Vasemmiston mielestä ensin mainitun Aristoteleen esiin nostaminen on törkeää rasismia. Jälkimmäinen Aristoteles puolestaan edustaa monikulttuurista rikkautta.