Hallundan ampumisesta uutta tietoa, tyttö ammuttiin liikkuvasta autosta

Hallundassa kuolleen tytön ampumistapauksesta on uutta tietoa. Poliisi on kertonut ruotsalaisille medioille, että tyttö ammuttiin liikkeellä olevasta autosta.

Poliisin mukaan miehistä koostuneen autoseurueen apukuljettaja veivai ikkunan auki ja laski lippaallisen ilmaan. Auto oli liikkeessä, vauhtia oli sen mitä taajama-alueella voi ajaa. Auto ajoi sisälle huoltoaseman isolle parkkipaikalle, jossa ampuminen aloitettiin.

Kannattaa huomata, että alueella oli tuohon aikaan paljon ihmisiä. Vieressä sijaitsee 24/7 auki olevat Pizza Hut ja McDonalds, joten liikennettä varmasti oli lauantai-illan jälkeen. McDonalds on myös suosittu kehitysmaista tulleiden nuorten kokoontumispaikka.

Alueella on paljon valvontakameroita, joten on luultavaa, että empuja saadaan nopeasti kiinni. Googlen katukuvasta näkymää Shellin pihalle. Tyttö löydettiin räiskinnän loputtua etuvasemmalta parkkipaikalta.

Botkyrkan kunta on ilmoittanut, että paikalla tullaan pitämään muistotilaisuus. Poliisi on niin ikään kertonut, että tapahtuman selvittämiseen panostetaan erityisesti.

 

HUOM! Kaikki viestit poistetaan, joissa solvataan tyttöä. Lisäksi lätkin ikuiset bännit sellaisille viestittelijöille, jotka ilakoivat tytön kuolemalla. Pitäs vähän olla käytöstapoja eikä sössöttää nettiä täyteen typerää soopaa.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

”Botkyrkan kunta on ilmoittanut, että paikalla tullaan pitämään muistotilaisuus.”

Jos saa arvata, niin kyseessä tulee olemaan rasismin vastainen tilaisuus.

Tuumailija

Turun kaupunki sen sijaan halusi vaieta asiasta, eikä tänä päivänäkään halua julkisesti muistaa terroriteon uhreja muulla kuin ”turku ilman natseja” marssilla.
Onneksi järjestetään aina suojattu kukkakulkue, jossa pahat natsit, äärioikeisto yms. klishee marssii muistaen ja kunnioittaen uhrien muistoa.

Suomi Finland

No ei ole päivää, etteikö rikastajat rikasta. Ja nuori nainen hengiltä. Ja miksi näin on päässyt käymään? On taidettu nyt suvaita hiukan liikaa, kun näille ei näytä olevan loppua näkyvissä.

Erpa

Käännäppä kuvaa myötäpäivää, niin näet polisiveneen

Daavidin poika

Onko kyseessä surullisen kuuluisa kunniamurha.? Vai mistä on kysymys.?

Ilmari

Ali yritti ampua Baban.

Stobelius

Siis että ekana apukuski laskee lippaallisen sivuikkunasta ja tämän jälkeen parkkipaikalla aloittaa ampumisen?

Löhveeni

Luvattomien sarjatuliaseiden hallussapito kiellettävä!

Hep0nen

Vahvasti vaikuttaa paikallisten gangstereiden välienselvittelyltä. Tai kenties huoltamon omistaja ei ollut maksanut riittävästi suojelurahaa? Eivät he välitä jos sivullisia kuolee, kun kyseessä on valta ja raha. Millä keinoin Ruotsin poliisi voisi saada jengit aisoihin? Ei heillä sellaisia valtuuksia ole. Jengit leviävät kuin syöpä, ja ainoa sallittu vastalääke on diskuteeraus. Surullista, totta tosiaan.

Fatwantarkistaja

Eivät he tahallaankaan sivullisia ammu. Nyt kai vahingossa osui.Tekijät olisi hyvä saada kiinni.

Sotatila

Mitenkäs se Löfven sanoikaan: ”Sverige har aldrig varit tryggare”.. Justnii, ainahan siellä on saanut lapset kuulaa kalloon pizzaa jonottaessaan.

Jengit iso ongelma

Minä rinnastan tämän Scania kuorma-autoon, jolla tapettiin pieni tyttö tukholmassa. Surullista että pienten elämä päättyi monikulttuurisuuden ihanuuteen. Harhalaukaus luultavasti, mutta joka tapauksessa.

h44

Ilmaan räiskintää Kalashninovilla, kuulostaa ihan hääjuhlinnalta. Aika vahinkoaltista hommaa.

lypsäjä

lehmät=lypsetty ja siat syötetty,nyt vaan eu:n autuus kaavakkeita täyttämään.
Voi kun varjeltuisimme näiltä ihmis syöjien pyllisteleviltä alku-ihmis heimojen sotureilta.
tekijät ovat mielestäni ikuisesti pahuutensa mieltymysten johdossa.

Dickie

öö..mitä etnistä ryhmää tuo kuolut oli`?

tapsa

Ampui ilmaan vai kohti?