Botkyrkan gangsterit ampumisen kohteena, tyttöön osuttiin vahingossa

Alkaa varmistumaan, että Hallundassa ammuttu 12-vuotias tyttö tosiaankin oli väärässä paikassa väärään aikaan ja otti vastaan gangstereille tarkoitetut luodit.

Tapahtumat alkoivat siten, että tietojen mukaan valkoinen pakettiauto ajoi Sankt Botvids vägeniltä mäen päältä alas Shellin/ McDonaldsin/ Pizza Hutin isolle parkkipaikalle. Kaikki liikkeet ovat auki yötäpäivää.

Kun auto saapui McDonaldsin kohdalle niin auto kääntyi vasemmalle ja apukuskin paikalta alettiin ampumaan Shellin nurkalla olleita miehiä. He olivat toisin sanoen varsinaiset kohteet.

Mutta, ampuja ei ollut harjoitellut hommiaan kunnolla ja luodit sinkoilivat vähän sinne tänne. Yleisesti on puhuttu, että ase olisi ollut AK47, mutta tässä tapauksessa se ei pitäne paikkaansa. Edes harjaantunut ampuja ei pysty pitämään asetta suunnassa tällaisessa tilanteessa vaan rekyyli kääntää aseen piipun ylös. Olisi sulaa hulluutta aloittaa tulitaistelu aseistautuneita miehiä vastaan rynkyllä.

Näin ollen ampuja on luultavasti käyttänyt pistoolia, mutta siltikin osumatarkkuus oli surkea. Shellin nurkalla oli 2-4 miestä, jotka olivat kohteena, mutta he poistuivat paikalta ilman naarmua.

Teosta ei ole varsinaisesti vielä pidätetty ketään, mutta poliisi on kuulustellut useita henkilöitä silminnäkijöinä. Tapahtumapaikalla oli aamuyöstä paljon porukkaa ja esimerkiksi McDonaldsin autokaista oli tupaten täynnä autoja. Niin ikään Shellillä oli paljon asiakkaita. On vain ihme, että kukaan muu ei saanut osumaa.