Botkyrkan gangsterit ampumisen kohteena, tyttöön osuttiin vahingossa

Alkaa varmistumaan, että Hallundassa ammuttu 12-vuotias tyttö tosiaankin oli väärässä paikassa väärään aikaan ja otti vastaan gangstereille tarkoitetut luodit.

Tapahtumat alkoivat siten, että tietojen mukaan valkoinen pakettiauto ajoi Sankt Botvids vägeniltä mäen päältä alas Shellin/ McDonaldsin/ Pizza Hutin isolle parkkipaikalle. Kaikki liikkeet ovat auki yötäpäivää.

Kun auto saapui McDonaldsin kohdalle niin auto kääntyi vasemmalle ja apukuskin paikalta alettiin ampumaan Shellin nurkalla olleita miehiä. He olivat toisin sanoen varsinaiset kohteet.

Mutta, ampuja ei ollut harjoitellut hommiaan kunnolla ja luodit sinkoilivat vähän sinne tänne. Yleisesti on puhuttu, että ase olisi ollut AK47, mutta tässä tapauksessa se ei pitäne paikkaansa. Edes harjaantunut ampuja ei pysty pitämään asetta suunnassa tällaisessa tilanteessa vaan rekyyli kääntää aseen piipun ylös. Olisi sulaa hulluutta aloittaa tulitaistelu aseistautuneita miehiä vastaan rynkyllä.

Näin ollen ampuja on luultavasti käyttänyt pistoolia, mutta siltikin osumatarkkuus oli surkea. Shellin nurkalla oli 2-4 miestä, jotka olivat kohteena, mutta he poistuivat paikalta ilman naarmua.

Teosta ei ole varsinaisesti vielä pidätetty ketään, mutta poliisi on kuulustellut useita henkilöitä silminnäkijöinä. Tapahtumapaikalla oli aamuyöstä paljon porukkaa ja esimerkiksi McDonaldsin autokaista oli tupaten täynnä autoja. Niin ikään Shellillä oli paljon asiakkaita. On vain ihme, että kukaan muu ei saanut osumaa.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Islam on syöpä
Islam on syöpä
3.8.2020 07:20

Liekö pitänyt asetta vielä sivuttain. Tällöin osumatarkkuus on luokkaa ”Herran haltuun” jopa paikallaan seistessä. Jos näin on tapahtunut, on ampuja katsonut ihan liikaa elokuvia.

FinnSuvakki tykkää
FinnSuvakki tykkää
3.8.2020 07:55

Mikä typerä idea (kuolleena syntynyt) on ottaa lisää kehareita vaikka ei niitten kanssa kertakaikkiaan pärjätä.
Ruotsiin 50-60-70- luvulla tulleet siirtolaiset olivat sivistyksen huippuja verrattuna nykyisiin läpsyihin.

SUOMALAINEN entinen työkaverini asuu Botkyrkassa ja tykkää että siellä on niin ihanan kansainvälistä ja rauhallista. Eipä ole suurempaa idioottia kuin suomalainen suvakki, se on sekä tyhmä, kuuro että sokea.

rööperin roope
rööperin roope
3.8.2020 09:27

Olisko stadin kundit antaneet vierasmaalaisten merimiesten 30-luvulla hakata, raiskata ja tappaa suomalaisia Helsingissä ? Tuskin olisivat odotelleet pollareita paikalle.

Sanovat, että pienestäkin omatoimisuudesta seuraa mukamas ”linnareissu”. Tuo väite ei voi pitää paikkaansa, sillä moninkertaisilla rikoksenuusijoillakin tahtoo nykyään olla vaikea päästä sinne ”linnaan”.

Ruotsilla on syöpä
Ruotsilla on syöpä
3.8.2020 11:17

Tyttö oli uusimpien tietojen mukaan koiraa ulkoiluttamassa. Ehkäpä keharit yrittivät ampua koiran ja osuivat tyttöön? Kokemukseni mukaan on suurempi osa kehareista eläinten vihaajia kuin niistä pitäviä, mittakaavassa 90/10.

Tuumailija
Tuumailija
3.8.2020 13:51

Ei ole olemassa vahinkoja vaan välinpitämättömyyttä ja huolimattomuutta. Näillä ampujilla tuskin painaa ”omaatuntoa” juuri millään lailla vaikka sivullinen sattuikin luotien eteen.
Tämähän on selvä lopputulos, kehareiden keskimääräisellä (näillä nähtävästi hieman alempi) ÄO:lla ei tehdä mitään tarkkuushittejä ja työkalut ovat asiaan aivan vääränlaisia, vielä se että ammutaan kaukaa hajottavalla sarjatuliaseella liikkuvalta alustalta tukee myös näkemystä.
Mutta tästä vibrantista saa ruotsi nyt nauttia, ihan ovat itse kätensä siihen kasaan lyöneet olkapäitään myöden, valitettavasti laskun kuittaajina on kantaväestö (kuten muissakin saastuneissa maissa joissa on vieraslajeja.) ja niihin eivät kuulu poliitikot.

Juha II
Juha II
3.8.2020 17:13

Tarina kertokoot puolestaan, Omaa suuttumustani en edes yritä kuvailla. Maailman pahuus on kauheaa. Itse hankittuna lintukotoon silkan hulluuden vuoksi on jopa paljon irvokkaampaa jsa makaaberia kuin ydinase napin painaminen.

Jaakko Palvi
Jaakko Palvi
3.8.2020 17:13

Rynkky pysyy kylla lapasessa sarjallakin, jos ei ole aivan holkkipolvi

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.8.2020 23:57

Ladatulla aseella ei osoiteta ketään, jota ei haluta tappaa. Tyhjällä aseella vielä vähemmän.Eikö se mene kaaliin, vaikka pullapoliisi ohjeistaa?

Pinssi
Pinssi
6.8.2020 17:33

Spray & pray -tekniikkaa ei kyllä kantaväestö käytä…