Hallundassa ammuttu tyttö oli yöllä koiraansa ulkoiluttamassa

Hallundassa hengiltä ammuttua 12-vuotiasta tyttöä ja tämän perhettä on yritetty syyllistää siitä, että tytön on annettu liikkua aamuyöstä yksin ulkona. Joidenkin mielestä tästä seuraa, että tyttö oli itse syyllinen kuolemaansa.

Asia saa nyt hieman uuden näkökulman. Poliisi on kertonut medioille, että tyttö oli ulkoiluttamassa koiraansa. Tyttö oli siis samanlainen koirankusettaja kuin aamuyöstä kaduille alkaa ilmestyä. Tällä kertaa tytölle sitten vain sattui epäonnista tuuria. Mahdollisesti hän kävi ostamassa Shelliltä tai McDonaldsista karkkia tms. Mutta joka tapauksessa tyttö ei ollut millän tavalla ampumisen kohde. Tyttö ei ehkä nuoresta iästään johtuen täysin ymmärtänyt, että huoltoaseman ympäristö saattaa olla vaarallista seutua.

Viimeisten tietojen mukaan ampumistilanne oli se, että tyttö oli keskellä parkkipaikkaa, kun pihalle kurvanneesta autosta alettiin ampumaan kahta kolmea miestä kohti. Miehillä kerrotaan olleen luotiliivit päällään. 12-vuotias tyttö sitten sattui epäonnekseen luotien lentolinjoille.

On tuurin kauppaa, että luoteja ei ole osunut muihin ihmisiin. Paikalla oli aamuyöstä paljon porukkaa. Lähistöllä Albyssä oli ollut isot festarit/ kotibileet, joista porukka oli purkautunut vain puolisen tuntia ennen ampumista McDonaldsille ja Pizza Hutiin syömään.

12-vuotias tyttö kuoli yöllisessä ammuskelussa

 

 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
OHHOH

ei helevata, mikä tätä maailmaa vaivaa?? ei I-KI-NÄ tätä pskaa, ainakaan enempää suomeen. saatanan sekopää vajarinarkit tai diilerit mitä vittu lieneekään….. pysykööt siellä lähi-idässä & afrikassa, selvitelkööt siellä välejänsä

Anna-Maria Korhonen

Kävi ensin mielessä, että ehkä Aysha 12 v säästyi pakkoavioliitolta jonkun ikälopun karvakäden kanssa. Mutta koska tyttö oli ulkoiluttamassa koiraa hän oli joko pottunokan jälkeläinen, maahanmuuttaja tai korkeintaan sekulaari muslimi. Siispä rip.

Suomi Finland

On siinä onnistuttu luomaan Ruotsiin oikea monikulttuurinen paratiisi. Ei edes voi koiraansa ulkoiluttaa, etteivät aseet alkaisi paukkua ja joutuu itse tulilinjalle. Mikä helvetti noita päättäjiä vaivaa, kun eivät pistä kovalla kädellä paskasakkia kuriin???

Skandinavistan

Niinpä niin. Tätä hulluutta mitä olemme skandeihin ja eurooppaan saaneet, ei voi selittää muulla kuin, että ns suvaitsevaisuus on mennyt täysin yli. Ja muslimit jne nauravat länsi maiden tyhmyydelle. Jos joku irakin ministerikin nostelee tukia ruotsista ja muut lomailevat paenneesta maastaan jne, ollaanhan me tyhmiä. Joku prosentti porukka ( lue suvakit ) sanelee mikä on meininki. Miljardit ei tunnu missään tässä utopiassa.

Juhani Laukkonen

Siis päättäjiä ei vaivaa mikään. Tarkoitan Suomen tämänhetkistä hallitusta. Tämä on juuri sitä, mitä he haluavat. Kaiken takana on KULTTURIMARXISMI. Se on asia jolla ei ole sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa, ja joka pitää murskata.

https://fi.wiktionary.org/wiki/kulttuurimarxismi

Narsupaskat

Tavalliset ihmiset kärsii kun valtaapitävät narsistit leikkivät hovileikkejään, historiaa kun katselee niin ennen noita on laitettu giljotiiniin taikka muulla tavalla kaulaa käsitelty.

K J

Kun lukee suomalaista viihdemediaa, mitä myös valtamediaksi kutsutaan, ei se uutisoi länsinaapurimme tukahtuneesta tilanteesta millään tavalla kriittisesti tai jättävät uutisoimatta koko asiasta. Koskee aivan koko kusipäämediaa.

Kysynpähän vain, että kenen helvetin etua se palvelee?

Ruotsi on humaani valtio, muttei heillä taida noin yleisesti ottaen olla mitään hajua todellisuudesta. Suomi haluaa olla humaanimpi. Suomi haluaa voittaa Ruotsin humanismissa. Sääli ettei suomalainen humanisti ymmärrä mistä oikeasti on kyse.

Ruotsissa on murros käynnissä ja oikeasti “Suuri (multikulttuurinen) gangsterisota” käynnissä.

Oksettaa kaikki suvakit joissain iltapäivälehtienkin kommentoinneissa, mikäli kommentoinnit on ylipäätään auki, kuinka suvakit ei jumalauta millään näe metsää puilta!

Joku kun mainitsee siellä esim. TÄMÄNKIN pienmedian, saa hän kuraa päälleen niin paljon, ettei uskoisikaan. Olet jostain syystä natsipuoluolueen jäsen heidän mielestänsä ja persu (jumalauta mitä logiikkaa). En suosittele kuitenkaan klikkailemaan sinne. Hajoaa pää.

Välillä tulee sellainenkin ikävä asia mieleen että; tuon nimimerkin kun tapaisin jossain niin vittu kuristaisin hengiltä jos vastaan kävelisi ja muuta höpsöä.

No. Hiljalleen ihmiset joutuvat pakostakin kyseenalaistamaan näitä tapahtumia, koska niin moni suomalainen ymmärtää ruotsia (minä en) ja ruotsalaisien medioiden on edes joskus näistä kirjoitettava ja uutisoitava – insallah.

Särmääjä

Sehän on Ruotsin valtiolle pieni hinta monikulttuurisuudesta että kuka vaan voi joutua vahingossa näiden värisijöiden tulitaisteluiden keskelle idyllisessä Ruotsistanissa. Mitäs käyttää koiraa ulkona ja miksi edes omistaa koiran? Möisivät pois ja ottasivat afgaanilapsen tilalle niin se osaisi mennä itsekseen yöllä ulos.

Pinlaareni

“Möisivät pois ja ottasivat afgaanilapsen tilalle niin se osaisi mennä itsekseen yöllä ulos.”

Oikein mainio ajatus. Suvakkojen lemmikit kun ovat ihailtavan oma-aloitteisia tarpeidensa tyydyttämisen suhteen.

Jutun tytön tapaus on taasen yksi murheellinen tuhansista yksittäistapauksista, joita vihervasemmisto niin kovasti haluaa yhä lisää.

irmeli

Silti ihmettelen että mitä 12v teki 4 aikaan aamuyöstä ulkona. En ikinä olisi päästänyt lastani ulos koiran kanssa aamuyöstä. Jos koira joskus ruikulle halusi keskellä yötä, se olin minä kun menin…Ei tarkoita että jos on ulkona siihen aikaan voi ampua tai pelätä joutuvansa, kuten näköjään nykyisessä kasankodissa eli entisessä sellaisessa joutuu, eikä ollut tytön syytä, tappajat on ainoot syylliset.. R.I.P. pikkutyttö parka, olisi koko elämä ollut edessä….

Suomi Finland

Pate ja muut: onko Rasmuksessa otettu jo kantaa tähän tapaukseen? Vieritetäänkö siellä syytä kantaruotsalaisille tms? Voivat varmaan keksiä kaikenlaisia selityksiä, ettei maahanmuuttopolitiikasta tarvitse sentään alkaa mitään vikaa etsiskelemään.

Aappa

Ammuttu tyttö oli myös maahanmuuttajataustainen: iranilainen isä ja puolalainen äiti, jotka eronneet myöhemmin – äippä sitten mennyt uusiin naimisiin, ja asuivat lähellä ampumispaikkaa.
https://www.friatider.se/adriana-12-var-ute-med-hunden-mejades-ned-med-automatvapen-vid-mcdonalds