Hallundassa ammuttu tyttö oli yöllä koiraansa ulkoiluttamassa

Hallundassa hengiltä ammuttua 12-vuotiasta tyttöä ja tämän perhettä on yritetty syyllistää siitä, että tytön on annettu liikkua aamuyöstä yksin ulkona. Joidenkin mielestä tästä seuraa, että tyttö oli itse syyllinen kuolemaansa.

Asia saa nyt hieman uuden näkökulman. Poliisi on kertonut medioille, että tyttö oli ulkoiluttamassa koiraansa. Tyttö oli siis samanlainen koirankusettaja kuin aamuyöstä kaduille alkaa ilmestyä. Tällä kertaa tytölle sitten vain sattui epäonnista tuuria. Mahdollisesti hän kävi ostamassa Shelliltä tai McDonaldsista karkkia tms. Mutta joka tapauksessa tyttö ei ollut millän tavalla ampumisen kohde. Tyttö ei ehkä nuoresta iästään johtuen täysin ymmärtänyt, että huoltoaseman ympäristö saattaa olla vaarallista seutua.

Viimeisten tietojen mukaan ampumistilanne oli se, että tyttö oli keskellä parkkipaikkaa, kun pihalle kurvanneesta autosta alettiin ampumaan kahta kolmea miestä kohti. Miehillä kerrotaan olleen luotiliivit päällään. 12-vuotias tyttö sitten sattui epäonnekseen luotien lentolinjoille.

On tuurin kauppaa, että luoteja ei ole osunut muihin ihmisiin. Paikalla oli aamuyöstä paljon porukkaa. Lähistöllä Albyssä oli ollut isot festarit/ kotibileet, joista porukka oli purkautunut vain puolisen tuntia ennen ampumista McDonaldsille ja Pizza Hutiin syömään.

12-vuotias tyttö kuoli yöllisessä ammuskelussa