Lundissa taas uusi tuhopoltto

Lundissa roihusi taas viime yönä. Liekö koulut loppuneet, tällä kertaa tuleen tuikattiin nuorisopsykiatrian vastaanotto.

Klo 03.00 jälkeen sytytetty palo aiheutti automaattihälytyksen. Palokunnan saapuessa paikalle palo oli jo hyvällä alulla, mutta letkeillä letkuilla palo saatiin aisoihin.

Kun nuorisopsykiatria oli poltettu, sytytettiin toisaalla muutama auto tuleen.

Lundissa on ollut jo pitkään todella pahoja vaikeuksia vapaana riehuvan tai riehuvien pyromaanien takia. Useita kouluja on poltettu kivijalkaa myöten poroksi ja useita satoja autoja grillattu.

Lundissa taas koulu poroksi kivijalkaa myöten

9 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
syrjintä täytyy ansaita
syrjintä täytyy ansaita
5.8.2020 05:10

Tuoretta ruotsalaista pyroterroria; tennishalli poltettu:
https://www.expressen.se/nyheter/kraftig-brand-i-tennishall-i-taby/
Reaalimonikulttuurisuus kusee vähitellen kaikkien löfferöiden postiluukuista sisään.

Juha II
Juha II
4.8.2020 19:03

Aha. Kuka vielä uskaltaa väittää, että ruotsalaiset ovat hulluja kun psykiatria hoitopaikka poltettiin tietenkin syystä ettei sitä enää ”tarvita”!

Voiko tuota muuksi sanoa
Voiko tuota muuksi sanoa
4.8.2020 11:06

Ruotsi matalan intensiteetin sisällissodassa.

Sveriges sak är vår
Sveriges sak är vår
5.8.2020 05:20

Tuo intensiteetti on pitkään matala, mutta tilanne tulee kriisiytymään lopulta nopeasti ketjureaktion kaltaisesti. Siinäpä olisi oiva vedonlyöntikohde.

Ei ole enää aikaa tutkia, pitää vain hutkia
Ei ole enää aikaa tutkia, pitää vain hutkia
4.8.2020 08:50

Eilen matukriminologi SVT- uutisissa selitti että meidän pitää NYT ruveta tutkimaan ketkä näitä rötöksiä ja ampumisia tekevät ja miten voidaan estää nuorten kriminalisoituminen.

Eikö tätä nyt ole jo ihan tarpeeksi tutkittu viimeiset 30 vuotta? Mitä sieltä voisi löytyä sellaista uutta mitä emme jo tiedä?

Meille on päästetty/tuotettu uusi alaluokka, alin kasti, joka ei hyväksy sitä faktaa ettei elintaso voi olla keskiluokkaisen ellei käy kouluja ja tee työtä. Kaiken pitäisi tulla ilmaiseksi ilman vaivannäköä. Ja kun ei tule aletaan tekemään vilppiä, vippaskonsteja ja rikoksia. Ei ole enää aikaa tutkia, pitää vain hutkia.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.8.2020 15:55

Mistä se muka tietää, ettei nykymummot ole kriminalisoituneet? Syyttää ihmisryhmää, vaikkei tiedä tekijää. Rasismia.

Sam Colt
Sam Colt
4.8.2020 08:37

Ruotsin poliisilla on jo syyllisen nimi tiedossa. Ingen Gripen kuullostaa ihan kantasvenskiltä. Tietääkseni sama mies syyllistynyt moniin rötäksiin.

p.grandell
p.grandell
4.8.2020 09:39
Vastaa...  Sam Colt

pickasen sama kuin 70 luvulla paljon suomalaisia meni ruotsiin duuniin, oli kaksi veljestä jotka perusti maalaus ja tapetointi firman. kun kirjoittivat ruotsalaisille nimensä kuittiin, eka kaveri kirjoitti nimekseen…lähdin lätkiin,, toinen kirjoitti, minä myös…ja hyvin pyyhki poikien firma, pelimerkit taskuihin..kyllä siinä svennujen skatteverkki oli ihmeissään..

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.8.2020 15:48
Vastaa...  Sam Colt

Jas Gripenin hulttioveli?