Adrianan muistopaikalla Botkyrkassa

Kävin katsomassa ja jättämässä viimeiset terveiset kadulle ammutulle pikkutyttö Adrianalle. Voi tyttö parkaa. Paikalla oli muutamia ihmisiä ja tunnelmat olivat vaisuja.

Pakko myöntää, että itsekin meni hiljaiseksi kun taas kerran konkreettisesti sai nähdä sen, mitä useimiten näkee vain medioiden uutisissa.

Tältä näyttää monikulttuurisuus.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
hieno homma
hieno homma
5.8.2020 16:21

Monikulttuuri näyttäisi olevan euroopan tuho niinkuin oli unioniin liityminenkin… Olisi hieno homma kun nämä prkle:n vihervasemmisto politiikot suostuisivat myöntämään virheensä Brysselistä käsin vaan turha toivohan tämä on ja ukkini joka oli suojeluskuntalainen ynnä mummini oli Lotta kääntyisivät haudoissaan jos tietäisivät rakentaneensa suomen kommareiden tuhottavaksi… 🤔

hieno homma
hieno homma
5.8.2020 16:31
Vastaa...  hieno homma

Ps.Rauha tämän murhatun lapsen sielulle…😪🌹🌹

Särmääjä
Särmääjä
5.8.2020 17:28
Vastaa...  hieno homma

Samaa paskaa toteuttaa niin Suomessa kun Ruotsissa myös kokoomukset ja keskustat. Tanskan demaritkin on uusnatseja verrattuna näihin mykkäsiin sun muihin.

hieno homma
hieno homma
5.8.2020 18:07
Vastaa...  Särmääjä

Samaa mieltä olen, mietin vain miten äänestäjät saisi järkiinsä sillä mummelit ja ukit äänestävät uskollisesti samoja puolueita eivätkä ymmärrä notta näiden politiikkojen tavoitteet ovat muuttuneet neuvostosuuntaan…. viherkommarit ovat aloittaneet Isänmaamme tuhon……

kanander
kanander
5.8.2020 18:15
Vastaa...  hieno homma

Sepä se. Vanhat ihmiset eivät tajua, että heidän puolueensa ei ole enää se kansallinen kokoomus tai työväenhenkinen SDP, vaan äänestävät perinteensä mukaisesti. Ei se rajojen sulkeminenkaan ollut väärin, kun persut eivät olleet hallituksessa.

hieno homma
hieno homma
5.8.2020 18:21
Vastaa...  kanander

Juuri näin, samaa mietiskelen itsekkin… 🤔🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Särmääjä
Särmääjä
5.8.2020 19:00
Vastaa...  kanander

Aika kauaks on sitten muistot jääny kun kansallinen kokoomus on ollu viimeksi 30-luvulla

STT tiedottaa
STT tiedottaa
5.8.2020 18:52
Vastaa...  hieno homma

Suurin ongelma koko maassa on Yle ja muutkin mediatalot. Toimittajat ovat vihervasureita järjestään, ja uutisointi myös on sen mukaista.

Melkoisessa kuplassa joutuisi elämään, jos maailmankuvansa perustaisi puoliyhdeksän uutisiin ja aamun hyysäriin, kuten vanhukset useimmiten tekevät.

hieno homma
hieno homma
5.8.2020 19:35
Vastaa...  STT tiedottaa

Näinhän se on ikävä kyllä, YLE ja muut valtamediat ovat ikäihmisille ne ainoat ”totuudentorvet” joihin he luottavat…. onneksi vanha ja kunnioitettuni äitini tiedostaa notta viherkommareihin ei ole luottamista.. 🤔🇫🇮🇫🇮🇫🇮

GLGL
GLGL
5.8.2020 23:34
Vastaa...  hieno homma

Juuri noin. Tuossa yllä nimim. ”Hieno homma” kysyi ”…miten äänestäjät saisi järkiinsä… ?”

Helpoiten se tapahtuisi siten, että valtamedia alkaisi kertomaan asioista niin, kuin ne ovat. Kaikki tämä pasha on mahdollista vain, koska valtamedia on valinnut isäntänsä. Siinä alkaisi moni ikäihminenkin vuolaasti kiroilemaan, jos todellisuus lävähtäisi ilta-uutisissa päin kasvoja.Ihminen, joka vähättelee valtamedian vaikutusvaltaa, on itse sen vaikutusvallan uhri.

Tuumailija
Tuumailija
5.8.2020 20:54
Vastaa...  hieno homma

Jotenkin on tullut sellainen kuva, että piruuttaan äänestävät niitä ”vakipuolueitaan”. Onko se vittuunnuksissaan tehtyä, kun huomataan että se puolue joka ajoi aikoinaan heidän asiaansa on nyt valovuosien päässä asiastaan, siksi toiseksi harvaa enää koskettaa puolueiden ajamat agendat kun ei ole nuori eikä työikäinen.
Tämä tukisi sitä, kuinka kusipäistä porukkaa on ollut vallankahvassa, juuri näiden eläkeläisten lapsia ja lapsenlapsia, malkaa ei nähdä omassa silmässä.

Kukavaan
Kukavaan
5.8.2020 22:42
Vastaa...  hieno homma

”…äänestävät uskollisesti samoja puolueita eivätkä ymmärrä notta näiden politiikkojen tavoitteet ovat muuttuneet..”

Ihmiset äänestänevät pääasiassa puoluieista luomiensa mielikuvien perusteella. Niille etsitään vahvistusta ja toisaalta torjutaan mielikuvia murentavia tietoja. Mielikuva ratkaisee, ei todellisuus.

Johtopäätös. Se poliittinen puolue, joka älyää vedota tunteisiin saa tunteilla äänestävien äänet.

Anonyymi
Anonyymi
6.8.2020 05:14
Vastaa...  Kukavaan

Ja tunne edellä tehdään vaarallista politiikkaa. Se on jo nähty; Suomi köyhtyy ja turvattomuus lisääntyy.

Kukavaan
Kukavaan
6.8.2020 11:42
Vastaa...  Anonyymi

Tunteella äänestäviin ei tosiasioihin vetoamalla voine tehokkaasti vaikuttaa. Jos tämän ryhmän äänet halutaan pois haittapolitiikkaa ajavilta puolueilta, on tilalle tarjottava haittapolitiikan vastaista tunteisiin vetoavaa viestintää, johon vähitellen voidaan lisätä tosiasioita.

Anonyymi
Anonyymi
6.8.2020 05:11
Vastaa...  hieno homma

Vanhat ihmiset seuraavat vain Yleä ja lukevat ”vastuullisen median” lehtiä; eivät ole kartalla siitä, mitä maailmassa ja niinkin lähellä kuin Ruotsissa tapahtuu. Valitettavasti ovat myös ahkeria äänestäjiä ja voihan olla, että avustajat vanhainkodeissakin hiukan kättä ohjailevat…

Suomi Finland
Suomi Finland
5.8.2020 17:30

Kyllä tässäkin vielä käy niin, että suvakit alkavat joukolla kiljua, että tämän murhatun tytön kuoleman muistaminen on rasismia. Ihan saletisti. Asia alkaa olla niillä jo kielen päällä.

Särmääjä
Särmääjä
5.8.2020 17:41
Vastaa...  Suomi Finland

Suomessa viranomaiset olis jo lakassu noi kaikki roskiin ja tokassu että tämä on parkkipaikka eikä mikään muistoalttari ja kehottanu perustaan oikeaoppisen muistopaikan johonkin hevonperseeseen koska huumejengien pitää saada jo porschensa parkkiin.

Anonyymi
Anonyymi
6.8.2020 05:15
Vastaa...  Suomi Finland

Johan tässä jutussa on syytetty koko ruotsalaista yhteiskuntaa ja tehty jengiläisistä uhreja. Melkoinen saavutus!

Parempaa väkivaltaa
Parempaa väkivaltaa
6.8.2020 19:13
Vastaa...  Suomi Finland

Joo. Eipä ole ollut vastaavaa kukkamerta Kaivarin edustalla. Päinvastoin. Kaverit, jotka ihan normi tyyppejä veivät omaisten kera. Media hiljaa kuin kusi sukassa.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
5.8.2020 17:54

Olen tosi surullinen tapauksen johdosta, tällaista EI pitäisi sattua, ei siis MISSÄÄN!!. Muistan, kun veljen tytär 2000 luvun alussa muutti Ruotsiin Söderdäljeen Söde,( kuin sitä itse kutsuttiin) silloin se näytti olevan suh koht asiallinen paikka. Siellä sitten ravattiin tämän tästäkin kyläilemässä. Kaikki oli ihan ok, mitä nyt alussa turbaanipäässä ajelevia bussikuskeja mietin. hmm mielenkiintoista. Siinä Ronnan ja Linan välillä on metsäinen alue jossa mielelläni käyskentelin. No n 12-13 vuotta myöhemmin x 2 jälkeläseni kanssa siellä samoillessani ihmettelimme sitä roskan määrää, ( en pysty kuvailemaan, vittu!). Siellä on huoltoasema kuin missä tää surullinen tapaus oli. En voi välttyä ajatukselta, entä jos….

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
5.8.2020 18:19

Sori, meni päin vittuu, aarghhh. Siellä siis on samanmoinen huolttis kuin…. Anteeksi!

pöh
pöh
5.8.2020 19:54

Mutta uhrejahan on ne monikulttuuriset murhaajagangsterit, heille löytyy sääliä tukea ja miljoonia.
Ihan niin kuin Suomessakin, koska sekä median, poliisijohdon, ja hallitukset on vallannut täysin sekopäiset ihmiset joille tärkeämpää on irakissa valekuollut irakilainen, kuin omassa maassa murhattu pikkulapsi.
Taponenkin selvästi ollut koulutuksessa Ruotsissa..

Juha II
Juha II
5.8.2020 20:03

Kiitos Paavo. Hieno ele käydä kunnioittamassa tytön muistoa ja samalla välittää ne järkyttävät ja myös samalla aidon suuttumuksen nostatuksen irvokmkaan barbaarisen hulluuden niin tekijöiden kuin varsinkin monikulttuurisuuden mielisairauteen sairastuneiden ruotsalaisten päättäjien ja suvakkiien ”kätten töistä”, jota ei voi kylliksi halveksua tavalla mikä olisi riittävän suuri rangaistus ja häpeäpaalu näille hyenamaisille pedoille, jotka kietoutuvat pyhimyksen irvokkaan kieroutuneisuuden kaapuun!

Lause on pitkä ilman pisteitä, mutta niin on maailman normi pahuuskin ja ”hyvyys”, joka on saatanallisuudessaan läntisen maailman rappion mätä myrkyllinen hedelmä!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.8.2020 03:29

Vaikea löytää ”oikeita” sanoja tähän. Mulla ikää yli 3-kertaisesti, enkä ole onneksi tullut murhatuksi/tapetuksi. Sehän ei mitään auta, tapettiinko tyttö tarkoituksella. Tuskin sentään. Toisaalta armeijassa opetettiin, ettei ketään saa osoittaa aseella, jota ei halua hengiltä. Sinällään tämä on murha. Tekijöille toivon oikein pitkiä rangaistuksia, myös avunannosta ja ilmoittamattajättämisistä. Vaikkei se mitään auta.

Tytön omaisille en osaa mitään sanoa.

Daavidin poika
Daavidin poika
6.8.2020 04:57

Mikähän tämän murha tapauksen todellinen ajankulku on.? Missään ei kerrota tämän uhrin vanhemmista, oliko he paikalla vai ei.? Järkyttävää tässä on myös se, että tuo kyläpoliisi Lazar antaa myötätuntoa murhaajille, kertomalla että myös tytön murhaajat ovat uhreja. Lazar:in ulosanti asiasta sotkee jopa murhatutkintaa

Kukavaan
Kukavaan
6.8.2020 11:51
Vastaa...  Daavidin poika

”…Lazar antaa myötätuntoa murhaajille, kertomalla että myös tytön murhaajat ovat uhreja….”

Tulee mieleen Amy Biehlin surmaaminen. Murhaajat saivat sympatiaa jopa uhrin vanhemmilta. Taisi tulla anteeksiantokin ja tietysti armahdettiin.

https://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Biehl

Anonyymi
Anonyymi
6.8.2020 05:05

Mitä olisi tapahtunut, ellei tyttö olisi ollut valkoihoinen?