Expressen: 12-vuotiaan tytön murhaajat ovat itse uhreja!

Botkyrkan kunnan poliisi Martin Lazar kirjoittaa Expressenissä 12-vuotiaan tytön ampumisen jälkeen, että kaikkien on nyt otettava vastuuta.

Lazar kertoo vastuunkannosta mm. seuraavaa:

– Nyt on aika ottaa vastuuta. Se koskee kaikkia kynnelle kykeneviä – riippumatta kuka olet ja missä työskentelet. Kaikki ihmiset kentällä ja kaduilla kaikilta poliittisilta suunnilta. Tytön kuolema on tragedia koko yhteiskunnalle ja osoittaa kuinka yhteiskunta on epäonnistunut kaikilta osin. Viattoman nuoren tytön murha tuo esille systeemille puutteet.

Lazar vetää varmistimen taakse ja tykittää:

– Nämä yksilöt [murhaajat] ovat itse asiassa itse uhreja. Heillä ei ole ollut hyviä lähtökohtia elämän alussa, koska väkivallasta on tullut osa elämää. Heillä ei ole ehkä ollut hyvää suhdetta vanhempiinsa ja vain vähän tai ei ollenkaan yhteisöllisyyttä perheensä kanssa.

Poliisi Lazar jatkaa tytön murhaajien ymmärtämistä:

– Sen sijaan he [murhaajat] löytävät yhteisöllisyyttä toisista samankaltaisista ihmisistä [gangstereista]. Tässä yhteisöllisyydessä he yhdessä vaimentavat ahdistuksensa väkivallalla ja valtapelillä.

Lazar kysyy:

– Kuka ottaa heistä vastuuta?


 

Tytön murhatutkinnat ovat poliisin osalta edenneet siten, että eilen etsintäkuulutettiin valkoinen Audi A6 farmari, joka löytyi nyttemmin kaupungin toiselta puolen Sollentunasta poltettuna. Auton epäillään olleen se auto, josta tulitus aloitettiin.

Auto oli ilmoitettu varastetuksi joitakin päiviä aikaisemmin. Se oli viety ns. autoryöstönä, eli kuljettaja oli revitty ulos kuskin paikalta ja näin saatu auto hallintaan.

 

Aikaisemmin arveltiin, että tyttö kuoli iloitteluampumisen ikään kuin vahingonlaukauksena. Samaan aikaanhan ammuttiin alueella ilotulitusraketteja. Pikkuhiljaa kuva alkaa näyttämään kuitenkin siltä, että tapahtumapaikalla aiottiin suorittaa tupla- tai tripamurhaus. Ilotulitteita ammuttiin siksi, että se ikään kuin peittää laukaukset alleen ja pistoolin ammuntaääni kuulostaa tilanteen edetessä vain ilotulitteelta. Toisin sanoen paikalle järjestettiin älämölöä, jonka varjossa oli tarkoitus tehdä murhajaiset.

Hengiltä tosin saatiin vain pikku tyttö.

Näin ollen usea henkilö oli perillä murha-aikeista ja monet tietävät tytön ampujan. Ampujan henkilöllisyydestä on liikkeellä huhuja, mutta koska mitään kiinniottoja ei ole vielä tehty niin odotellaan, että tilanne varmistuu. Joka tapauksessa puoli Botkyrkaa tietää jo ampujan. Poliisi on tällä hetkellä ainoa, joka ei tiedä sitä.

Poliisilla ja oikeuslaitoksella on edessään todella vaikea urakka. Yksikään henkilö ei tule todistamaan ampujaa vastaan, sillä hän on seuraavan murhan kohde. Poliisin on saatava niin paljon teknisiä todisteita, että ampuja pystytään yhdistämään tekoon. Mutta jo yksin ns. ruutisavujäljet käsistä ovat muutaman päivän aikana poistuneet, joten yksin se todiste on poissa. Mahdollisesti hylsyistä saatavat sormenjäljet tai DNA voisi yhdistää henkilön ainakin aseeseen. Sitten vielä pitää selvittää painoiko lataaja aseen liipaisinta.

 

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Big l

Mitä vitun mielisairasta paskaa mä just luin. Ei jumalauta poliisissa sais ikäpäivänä työskennellä noin pahasti houraileva saatanan kompostiaivo. Liekkö ruotsissa ensimmäinen vaatimus poliisikouluun on 10 vuotta suljetulla osastolla. Mitä harhaisempi ja pahemmat mokutus houreet…sen parempi. Ei jumalauta mitä potilaita.

ErvastiKarvasti

Kyseessä on maahanmuuttajataustainen poliisihenkilö. On ollut ennalta arvattavaa, että näin käy kun maahanmuuttajista koulutetaan lainvalvojia: Oman heimon rikolliset saavat etumatkaa riittävästi välttääkseen tuomiolle joutumisen.

kanander

Nimestä päätellen poliisin juuret ovat jossain hajonneen Jugoslavian alueella. Aivan selvästi puolustaa omiaan. Klaanikulttuuriin kuuluvia ihmisiä ei pidä ottaa poliiseiksi ainakaan Suomessa.

Repe

Nimen alkuperä on kuukkelin mukaan Jewish, German, Hungarian (Lázár), Slovenian, and Polish.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Natsitkin olivat uhreja ampuessaan juutalaisia.

PKpoliisi

Nackassa paloi pizzeria ja Täbyssä tennishalli. Sekin on julman ja ymmärtämättömän heterokantisveronmaksajan, eikö?

Nämä kuntapoliisit eivät saa mitään hyödyllistä aikaan. Sensijaan että tekisivät poliisityötään eli ennaltaehkäisisivät rikoksia heistä tulee kriminellien kompiksia ja puolustajia. Sama juttu Rinkebyssä.

Piikki lihassa

Heillä oli surkea lapsuus. Meidän täytyy rakastaa heidät eheäksi. Buhaha.

svedukupla ottassa

Kehitysmaissa on tällä hetkellä varmaankin kymmeniä miljoonia vastaavalla tavalla kärsineitä, joiden auttaminen Euroopassa vaatisi vuoren korkuisen Taikaseinän. Jos ja kun sellaista ei ole, niin silloin meistä kaikista tulee yhä enemmän autettavia. Vaakasuora nikkelisade on lopulta se kaikkein yleisin sääilmiö.

Loppu nyt? No ei tietenkään

Se on vain ja ainoastaan poliitikkojen vika että lähiöt ovat täynnä keharirikollisia.

Poliitikot ovat heidät päästäneet maahan ja antaneet jäädä, viis väliä montako kantista kuolee toteutettaessa ”unelmaa”.

Minä

Jos poliitikot ovat sitä mieltä, että on yhteiskunnan syy, laitetaan sitten poliitikot istumaan elinkautista.

hieno homma

Tämä heidän ns.unelmansa oli tuhoon tuomittu jo alkaessaan. Kummastelen niiden poliitikkoja jotka eivät vieläkään suostu tajuamaan notta väärässä oltiin 🤔 Pitävät imbesillit vallastaan kiinni kynsin ja hampain ynnä todellakin ovat sokeita siitä mitä näkevät ja kuulevat päivittäin……

Minä

Kun kiinnostaa vain hillotolpat itselle, niin ajavat mitä tahansa asiaa, kunhan uskovat tulevansa siitä palkituiksi. Siinä saa Suomi mennä miksi tahansa, se ei kiinnosta. Toki puhuvat aina kauniita ja lupaavat hyvää, mutta ne puheet ovatkin koristeita, joilla sontakasa saadaan näyttämään äänestäjien silmissä herkulliselta täytekakulta.

hieno homma

Juuri näin, nämä poliitikot ovat sisältä mätää ja turmellusta täynnä ja rahasta ja ideologiastaan ova valmiita pettämään äänestäjäkuntansa ynnä äänestäjät sokeasti antavat äänillään nille prkle:n vassareille jatkomandaatin…. 🤔

Suomi Finland

Osasin kyllä odottaa tällaista ulostuloa, mutta uskoin ja toivoin loppuun asti, että sellaista ei tule ainakaan tässä tapauksessa. Noh…

Pitäisikö perustaa ’Olemme kaikki uhreja’- liike ja ottaa rasismisyytökset näin päälleen?

Puolueeton

”Nämä yksilöt [murhaajat] ovat itse asiassa itse uhreja. Heillä ei ole ollut hyviä lähtökohtia elämän alussa, koska väkivallasta on tullut osa elämää. Heillä ei ole ehkä ollut hyvää suhdetta vanhempiinsa ja vain vähän tai ei ollenkaan yhteisöllisyyttä perheensä kanssa.”
Tuohan on aivan totta. Yksilöt ovat tulleet maista, joissa ei ole pohjoismaista altruistista kulttuuria, ja omaavat heikon älylisen tason. Miten tällaiseen kulttuuriin vois sopeutua yksilö, joka tulee maasta, jossa autoritaarinen ja ahdasmielinen kulttuuri on perittyä.

Päässyylliseksi tytön kuolemaan on asetettava virkamiehet, jotka ovat joukkomaahanmuuton sallineet. Maahanmuuttaja, joka henkisesti poikkeaa paikallisesta väestöstä suuresti ei voi koskaan olla elämäänsä tyytyväinen. Hän tulee jotenkin toimeen vain saamiensa avustusten toimesta.

Turhaantunut

Tuo jos olsi tapahtunut suomessa niin takuulla virkavallan edustaja, Taponen olisi suoltanut ruottalaisen virkahullunsa jalanjäljissä ihan samaa.

Jones

Tyypillistä psykopaattista ajattelua, että rikollinen on aina vain uhri ja muut syyllisiä.

Poliisi on epäonnistunut tehtävässään

Tuo poliisin selittely on suomeksi sanottuna ”Pelkkää paskaa”!!

Itse ulkomailla asuneena voin todeta että ei minulle tullut mieleen ruveta sielä terrorisoimaan yhteiskuntaa, rystelemään, varastamaa tai raiskailemaan. Minä kävin sielä töissä, maksoin verot ja elin kuten paikallisetkin. Vaikka en saanut kotoa kuin viisi metriä etumatkaa. Eli aika huonoista kantimista lähdettiin.

Ja lyön vetoa että Paavokaan ulkomaalaisena, ei ole tuntenut suurempaa kiimaa ruveta rakentelmaan pommeja tai raiskailemaan kantaväestöä. Eikä varsinkaan lapsia.

Poliisi koittaa sälyttää oman vikansa muiden syyksi. Poliisi on Ruotsissa, niinkuin Suomessakin ja muualla euroopassa, täysin epäonnistunut yhteiskuntarauhan ja järjestyksen pidossa. Terroristit selviävät aina huutamalla ja saavat huomautuksia niistä asisoista joista kantaväestölle langetetaan niin kova rahallinen sakko että se vie talouden kurjuuteen vuodeksi.

Tästä on kyse. Poliisista on tullut puolueiden käsikassara, ei valvova viranomainen eikä varsinkaan yhteiskuntarauhan ylläpitäjä. Näkeehän sen Suomessa ja Ruotsissa, nämä nauravat poliisille päin naamaa !!!

Puolueeton

Suomessa poliisi varmaan toimisi tarpeen mukaisesti, mutta ei voi, potkut tulee kuten jenkeissäkin tuli huumekännissä kitisevän Floydin pidättäjälle. Vai typerys moitii poliisia, kun pitäisi moittia ministeriötä, joka määrää poliisin toiminnasta. Sama koskee opettajia. Potkut tulee, jos haluaa pitää asiallisen kurin rikoksiin taipuvaisille koululaislle. Yhteiskunnan johto on mätä, ei poliisi eikä opettaja.

läsnäololässyttäjä

Se johto taitaa olla paljolti miehitetty ja naisitettu jonkinlaisen väkivaltaisen vallankumouksen tavoittelijoilla..

läsnäololässyttäjä

Poliisi maalaa itseään nurkkaan ja ilmeisesti odottaa että kriisilait tulevat pelastamaan sieltä.

Häh! Mitäh!? Täh?

Eikö viranhaltijoiden mielenterveyttä mitata palkkausvaiheessa?

Onko ruotsissa (ei R) maanlaajuinen tukholmasyndrooma (ei T) käynnissä vai mistä tämä murhaajien uhreiksi ristiminen kertoo?

IsoMyy

Olisiko nyt syytä suomalaistenkin osoittaa solidaarisuutta näille poloisille uhreille Senaatintorilla? On meilläkin tästä vastuu kannettavana, kiitos tervakaupan. BLM.

Aappa

”Poliisi Lazar tykittää: Kuka ottaa näistä syrjääntyneistä orvoista vastuuta?”

Poliisi Lazar voisi vinkunan sijasta näyttää esimerkkiä ja adoptoida pari tuommoista mussukkaa.

hieno homma

Meikäläinen voisi ottaa vastuun noista ”viattomista” murhaajista, en toki vastaisi siitä miten suvakkimaisesti heille kävisi koulutukseni jälkeen….. Täytyy varmaankin pirauttaa tälle poliisi Lasarukselle ja kysyä miten suvakkikäsittely eroaa meikäläisen ajattelutavasta ja vihollisten kohtaamisesta taistelutilanteessa…..

Woah

Nuo nuolijat heräävät todellisuutteen sitten vasta kun ovat polvillaan ja joku islamisti nihraa takaa päätä poikki, jos sittenkään.

Maha54

Bianca kirjoittaa jäätävän hyvin: https://www.facebook.com/search/top/?q=Martin%20Lazar

Maha54

Ja väärä linkki.

Maha54

Hej Martin Lazar!
Jag läste din krönika om mordet på den 12-åriga flickan som media beskriver har skett av ett ”misstag.”
Redan där känner jag djup avsmak och indignation eftersom mediaeliten är ytterst ansvarig för att ha bidragit till den groteska avtrubbningen och den systematiska normaliseringen av det eskalerande våldet i Sverige så vi idag har grova, samvetslösa brottslingar som struntar toltalt om det är dag eller natt, dagis, park eller en skola de befinner sig i närheten av när de avrättar varandra eller om det är en oskyldig passerande vuxen eller ett stackars barn som råkar stå i vägen för deras måltavla, något som de ”modiga” och ”hederliga” journalister har mage att beskriva som ”vara på fel plats och i fel tid.”
Det finns inga misstag! Det finns inget som heter fel plats och fel tid!
Bara oskyldiga som dör, kriminella som härjar fritt och en stat som stillatigande tittar på och låter det ske!
Men det slutar inte där. Den här vidriga människosynen där brottsoffret vanhedras och glöms av samhället har börjat sprida sig vidare till våra myndigheter som deltar i spektaklet och rättar in sig i ledet.
Den successiva nedmonteringen av polisen är ett faktum.
Din syn på de kallblodiga, moralbefriade och empatilösa förövare Martin Lazar kommer som grädde på moset och toppar allt detta eftersom du betraktar dem som offer.
Jag läser och det vrider sig i magen på mig.
Du ser Martin, jag blir rädd. Skräckslagen.
Jag fruktar för mitt liv och andra barns säkerhet när jag hör en polis resonera på det viset och jämställa en brottsoffer med en gärningsman. I detta fallet är alltså mördare som tog flickans liv, ett offer precis som flickan. Eller har jag missförstått?
Snälla låt mig ha missuppfattat det för jag vägrar tro att det är sant.
Jag undrar hur det kunde ha gott så illa i Sverige med den ruttna och förvridna moralen och empatilösheten som håller järngrepp om våra myndigheter och rättsväsendet?
Den nihilistisk-postmodernistiska indoktrina där förövaren romantiseras och utmålas som offer och hens lidande ställs i fokus så om den väger lika om inte mera än brottoffrens och deras anhöriga.
Är det vad du skulle kalla för rättvisa och moral?
Är det vad du skulle säga är rättvist mot den avrättade flickan och hennes anhöriga? Att deras dotters mördare är också ett offer?
Skulle du kunna säga det till brottsoffrets mor utan att sänka blicken och verkligen stå för det?
Jag har inga barn Martin men innan jag skriver brukar jag alltid sätta mig i andras skor, speciellt när barn drabbas. Varje gång ett barn utsätts för våldtäkt, förnedringsrån eller mördas lider jag först och främst med de drabbade och anhöriga.
Det sista jag skulle vilja höra som drabbad eller anhörig och speciellt av en polis som ska skydda mig och min familj är att min förövare är också ett offer.
Om jag var polis och mor till barn som utsattes för brott skulle jag hyckla och ljuga om jag påstod att jag skulle se på min sons eller dötters förövare som offer.
Det för mig är en skamlös förnedringsbrott. Att sparka på de som redan ligger. Att bestraffas i dubbel bemärkelse och svikas av samhället! Att helt tappa förtroende för staten.
Staten har misslyckats att garantera vår säkerhet.
Poliser som ser brottslingar och mördare som offer borde aldrig arbeta som poliser.
Ni ska upprätthålla lagen och skydda oskyldiga samt solidarisera med brottsoffer.
Aldrig någonsin ta mördaren i försvar! Den gången ni har gjort det har ni spottat på varenda barn i Sverige.
Istället publicerar Aftonbladet snyftkrönikor där en polis förmildrar, sympatiserar och relativiserar förövarnas brutalitet och onda brott genom att framställa mördare som lidande.
Vart är vi på väg?

Minä

Tarttee lievennellä tapahtunutta. Kuinkas muuten voisi antaa kaiken tuollaisen jatkua entisellään?

Pirtsakka

Mahtava kirjoitus. Toivottavasti jokainen poliisi ja jokainen virkamies ja jokainen esimiesasemassa oleva lukee tämän. Löfven tosin ei taida ymmärtää, vaikka lukisikin, niin pitkälle hän on antanut asioiden maassa mennä.

Michael Jackson

Kiintiöpoliisilla on painavaa asiaa. =) Täysin puolueeton mies, kaikkien turvana yksipuolisesti! Eikun siis monipuolisesti öööö… Montakohan saman värin omaavaa huumepöllissä ajavaa mopopoikaa tuokin on päästänyt menemään. Uhreja kun ovat.

Sam Colt

Yksi muualta tullut kyläpoliisi voi päästellä suustaan mitä sattuu, mutta ihmettelen valtakunnallista vanhaa sanomalehteä, jossa ei ole älyä jättää sepustus julkaisematta.

Puolustusministerin kusiini?

Netin mukaan kyseinen jeppe on irakiaano:

”26 dec. 2018 · Bild: Hanna Franzén/TT | Martin Lazar, polis i Botkyrka, kom till Sverige från Irak som 15-åring.”

Pirtsakka

Mutta ei silti oikeuta kirjoittamaan tuollaista sanonko mitä…sontaa. Menisi tuokin takaisin sinne, mistä tulikin. Tässä kohta halkeaa raivosta.

Särmääjä

Ketään ei kiinnosta noiden vammasten polpotanttojen sössääminen ja ”murhatutkimukset” vaan niiden pitäis tutkia itseensä tai omaa poliittista johtoansa että miksi he tukevat oman yhteiskuntansa tuhoamista ja kansanmurhaa.

Juha II

Viittaan postaukseeni Paavon tekemään videoon murhatun tytön muistopaikalla. Kusipää ja jälkeen jäänyt Ruotsistanin pääministeri kieltäyi kategorisesti kommentoimasta viattoman elämänsä alussa olevan tytön murhaa.

Samoin toimivat vastaavissa tapaumksissa myös suomalaiset ”vastineet” kuten Kaivohuoneen 19-vuotiaan suomalaisnuoren raa’assa murhassa!

Eli ripulipaska valuu aina alaspäin!!!

Jardekka

Viaton pikkutyttö ammutaan,tämä joku vitun ”poliisi” sanoo,että yhteiskunnan vika ja ihan kaikkien pitää ottaa vastuuta…? Kyllähän se munaton svedujen yhteiskunta onkin syyllinen,mutta minkä takia,,?? Vastuuta voi ottaa tavalliset kansalaiset ajamalla helevettiin nämä musulmaanit.Poliisi ei siihen pysty.)

Kukavaan

Botkyrkan kunnan poliisi Martin Lazar kirjoituksellaan vapauttaa ampujat syyllisyydestä. Hehän ovat vain viattomia uhreja.
Uhripuheista seuraa myös, että joku muu on syyllinen tekoon ja jos nyt jollekin rikastajalle tulee mieleen ampua, pahoinpidellä, raiskata tai ryöstää joku, niin hän voi sen tehdä, koska on uhri eli syytön.

Kilttimies

Lazar kysyy:
– Kuka ottaa heistä vastuuta?

Kilttimies ksyy:
– Eikö kukaan ota heistä nirriä pois?

Ei murhamiehiä pidä paapoa.