Onko väestönvaihto vain salaliitto, jos usean kunnan väkimäärästä enemmistö on tulijoita?

Oletetaan, että sellainen äärioikeiston käsite kuin “väestönvaihto” olisi tuulesta temmattua hourupäiden horinaa. Katsellaan sen sijaan vain pelkkiä tilastoja.

Kävi nimittäin sen verran ikävästi, että kun muutin tällä kertaa Ruotsiin niin muutin väliaikaisesti Sigtunan kuntaan (n. 40 km Tukholmasta pohjoiseen). Sigtuna on tuttu kyllä ennestään, mutta en ole aiemmin hoksannut, että Sigtunahan on Ruotsin viidenneksi maahanmuuttajavoittoisin kunta. Tällä hetkellä ulkomaalaisten osuus huitelee jossain 60 prossan pinnassa. Viitaten Affen statistiikkaan.

Päivän tilasto: Yhä useampi ruotsalainen kunta on maahanmuuttajaenemmistöinen

 

Laskentatapoja on erilaisia, Affen statistiikan laskentavavan mukaan luku sisältää ulkomailla syntyneet sekä Ruotsissa syntyneet, joiden molemmat tai toinen vanhempi on syntynyt ulkomailla.

Vuonna 2002 Sigtunan ulkomaalaisten osuus oli “vain” 35,5 %, nyt siis 62 % (väkimäärä yhteensä reilu 44 000 asukasta) ja ennusteen mukaan vuonna 2027 väkimäärästä noin 75 % on ulkomaalaisia.

Muuan vanhempi ruotsalainen kuntapolitiikkassa Sigtunan kunnassa mukana ollut henkilö kertoo, että Sigtunassa tehtiin milleniumin alussa selkeitä päätöksiä, joilla pyrittiin houkuttelemaan kuntaan uusia asukkaita. Koska ruotsalaisia Sigtunaan on todella vaikea houkutella houkuttelemalla, johtuen Tukholman läheisyydestä ja monista muista Tukholman naapurikunnista, jotka ovat kivenheiton päässä kaupungista, niin Sigtunassa päätettiin panostaa kympillä maahantulijoihin.

Mikäpä olisi ihanteellisempaa kuin saada Maahanmuuttovirastolta vastaus, että tulijoita kyllä riittää, kunhan kunnasta vain löytyy asuntoja. Ja niitähän alettiin rakentamaan. Sigtunasta kasvoi parissa kymmenessä vuodessa ruotsalaisesta suurkaupungin läheisyydessä sijaitsevasta maalaiskylästä, siis oikeasti maanviljelyksen Upplandin keskittymästä, vetovoimainen Tukholman ympäryskunta. Vetovoimainen… no kai se on vetovoimaa sekin, että kunnasta yli puolet ihmisistä on maahanmuuttajia ja heistäkin suurin osa tulee kehitysmaista.

Sigtunasta siis rakennettiin tietoisesti jonkinlaista vähän kuin jotain amerikkalaista unelmaa, tai jotain sellaista, jossa kellä tahansa, mistä päin maailmaa tahansa on mahdollisuus toteuttaa “unelmaansa”.

Jos ulkomaalaisten, ja etenkin kehitysmaista tulleiden tulijoiden osuus on lisännyt kunnan väkimäärää parissakymmenessä vuodessa 50 %, ja samassa ajassa ulkomaalaisten osuus on noussut yli 60 prosenttiin, niin on pelkästään oikeistolaista salaliittoa puhua jostain väestönvaihdosta.

 

Miten arki näkyy monikulttuurisessa kaupungissa?

Se näkyy vaikkapa siten, että kun tänään pyöräilin 50 km pyörälenkin ja laskin vastaantulijoita, niin enemmistö ihmisistä oli kehitysmaista tulleita tulijoita. Noin 80 % vastaantulijoista oli arabiaanoja, afrikaanoja ja muita kaukomaiden rotuja. Ruotsalaisista suurin osa oli vanhempaa porukkaa, joitakin yksittäisiä nuoria parikymppisiä ruotsalaisia näin. Mutta ei tullut sellaista elämystä, että ruotsalaisia olisi ollut enemmän kuin tuolijoita.

Kun eksyin Sigtunan taajamassa “paremman väen asuinalueelle” niin ruotsalaisten osuus nousi selvästi. Mutta yleisesti katukuvassa kehitysmaista tulleet ihmiset ovat enemmistö.

Tästä seuraa mm. se, että meteli on kaikkialla infernaalinen. Läpsyttelin Sigtunan pitkän rantakaistaleen, jossa on monta kilometriä viihtyisää puistoa. Valtavia kymmenien ihmisten arabiklaaneja oli valloittanut puistojen parhaat paikat. Nurmikolle oli laitettu mattoja, istuttiin tuoleilla ja grillattiin. Vesipiippuja poltettiin ja tietenkin: joka ainoa klaani huudatti arabijollotusta matkaradioiden kaiuttimista volyymit kaakossa.

Väestönvaihtoa ei siis väitteen mukaan ole olemassa, mutta mikä funktio sitten on sillä, että useassa kunnassa ruotsalaiset joutuvat pikkuhiljaa vähemmistöön?

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
A. Nobel

Tuollainen kulttuurikehitys aiheuttaa väistämättä Ruotsin elinkeinoelämän alkeellistumista.
Omistajat tulevat myymään firmansa vaikkapa aasialaisille, koska oman maan työvoiman osaaminen ja työmoraali heikkenee.

Kukavaan

Ruotsin elinkeinoelämälle tulee vuosikymmenen pari kuluessa vaikeuksia saada oikeita huippuosaajia muuttamaan maahan edes väliaikaiselle komennukselle. Ruotsi asettuu silloin kohteena samaan kastiin kuin Etelä-Afrikka, Zimbabwe ja vaikkapa Beirut.

Fatwantarkistaja

Beirutissa on reiluimmat lataukset, kai se houkuttelee lasifirmoja maahan.

seant
T

Suomessa lisäuhkana on venäläiset. Muutama siellä täällä ei haitanne, mutta on tärkeää että Suomessa ei käy Krimit. Jos jokin raja-alueen paikkakunta muuttuu venäläisenemmistöiseksi, niin Putin päättää että asukkaita pitää “suojella” ja alue liittää siksi Venäjään.

Juuda Mäkelä

Mitusta se on paljon parempi vaihtoehto kuin nykyisten hallitusten Suomen totaalisen tuhoamisen linja. Jonkun pitäisi pelastaa Suomi ja suomalaiset omilta päättäjiltämme. Toivottavasti se joku olemme me itse.

MattiS

Kuinkakohan monta tuhatta äijää aseissa, miksei naistakin, tarvittaisiin vallankumoukseen? Kymmenen tuhatta? Kolmekymmentä tuhatta?

Fatwantarkistaja

Rajavartiosto kantaa aseet niille? Tekisi mieli väittää vastaan, mutta voi ne perkeleet senkin vielä tehdä.

Ilmari

On täyttä huuhaata edes kuvitella että Suomessa mikään paikkakunta on muuttumassa venäläisenemmistöiseksi.

T

En sanonut missä määrin todennäköistä on paikan x muuttuminen venäläisenemmistöiseksi. Mutta, se ei ole mahdotonta. Tämä on uhkakuva mikä kannattaa pitää mielessä, jotta se ei toteudu. Eikö tässä artikkelissa tuoda esille että on täyttä huuhaata edes kuvitella että kantaruotsalaiset muodostuisivat vähemmistöksi? Nyt se sitten on tapahtunut. 1985 kukaan ei uskonut NL:n romahdukseen.

Asioita sekä voi että pitää ajatella mahdollisimman monesta eri näkökulmasta. Eikä niin että jos jonkin asian todennäköisyys ei ole yli 90% on vankeuden uhalla kielletty edes ajattelemasta asiaa.

Aikoinaan oli täyttä huuhaata edes kuvitella että maa kiertäisi aurinkoa eikä toisinpäin.

Moonman

Jos näet helsingissä valkoisen lapsiperheen, niin ovat todennäköisesti venäläisiä.
Eivät he enemmistöä muodosta, mutta pian eivät ainakaan suomalaisetkaan. Vaikea ymmärtää miksi he suomeen haluavat tulla. Kelan takiako? Venäjällä ei kuitenkaan ole rikastajia joka kadunkulmassa notkumassa. Se on jo selvää, ettei päättäjiä kiinnosta suomalaisten joutuminen vähemmistöksi helsingissä tai missään muuallakaan, mutta viher.vas-bolshevikit eivät ajattele silloin venäläisiä vaan muslimeja ja afrikaanoja. Venäläiset voisivat kuitenkin halutessaan hetkessä “nielaista” helsingin. Alle 400 kilometrin päässä pietarissa on enemmän asukkaita kuin koko Suomessa ihmisiä.

kanander

Olipa taas tarina Hesarin sunnuntai-sivulla kuinka Suomessa on sorrettu mustalaisia, saamelaisia ja juutalaisia oikein lainsäädännön avulla. Valkoihoinen suomalaisuus on kuulemma väärin.

Olisipa toimittaja voinut lukea Paten Sigtuna-jutun etukäteen. Eipä voinut aikä se “uskovaiseen” olisi mitään vaikuttanut.

Aappa

En ota kantaa salaliittoon, mutta tuli mieleen suomalainen klassikko ”Kaasua, komisario Palmu!”.

Kukavaan

Onko käynyt mielessä muutto takaisin Viroon?

Tuumailija

Mikä salaliitto se on, jos se tehdään julkisesti ja tiedottaen?
Sehän on selvää vihervasemmiston agendaa, että kaikin keinoin halutaan tehdä pohjoismaista kehitysmaita ja samalla syrjäyttää uniikki geeniperimä tuottamalla erilaisin tekosyin degegeroituneita afrikaanoja ja lähi-itäläisiä “rikastuttamaan” geeniperimää ts. tuhoamaan se, jotta kaikki olisivat samanlaisia sekarotuisia retardeja, Coudenhove- Kalergi suunitelma.
Mielummin katsottaisiin oikeata karttaa jossa osoitetaan kuinka suuri osa on se 10% valkoinen “ylivalta” oikeasti on.
Ei kannata läpsytellä rannalla, sehän voitaisiin katsoa rasistiseksi vihakävelýksi, joka aktivoi traumoja uusruotsalaisilla.

Eikka

Jos läpsyttelit varvassandaaleilla, niin syyllistyit ainakin kulttuurilliseen omimiseen. Sehän on jo sama kuin naamansa olisi tussannut mustaksi. Hjirvittävää rassismia. Jos ihan tarkkoja ollaan niin nuppimäärän suhteellinen laskeminen taitaa olla etnistä profilointia. Humm…

K J

Olet asian ytimessä. Kirjoitin itse tekstin kello 17:26 nyt 10 elokuuta, mutta se odottaa tarkistamista. Kreivi Kalergi sai aikaan tämän kehityksen, mistä jotkut otti kopin ja jatkoi sitä.

Sekasortoa on helpompi hallita. Suomi on jakaantunut kuten on kaikki länsimaat. Mustaihoiset afrikkalaiset ja lähi-itäläiset kamelinpalvojat eivät pärjää älyllisesti valkoisille, mikä on todistettu.

Kranimetria ei ole vakavasti otettava tieteenala – aivan syystäkin, mutta testejä on tehty. Ruotsalaiset suomalaisille ja belgialaiset kuninkaan nimeen kongolaisille. Lista jatkuu. Muinaiset kreikkalaiset ja roomalaisetkin käyttivät kallonmittausta.

Esim. somalialaiset eivät olleet osanneet tehdä kaivoa itselleen, vaikka ohjeet olivat olleet arabiaksi ja somalian jollain heimolla kielellä paperilla ja videoilla.

Kaivon tekemiseen oli tarvittu valkoinen eurooppalainen (englantilainen) ja muistaakseni egyptiläinen (ainakin joku pohjoisafrikkalainen). Kaivoa teki kolme eri ryhmää (klaania) joskus 90-luvulla. Osia rikkoontui ja johtaja oli aina klaanin päällikön valitsema auktoriteetti. Jos joku alempiarvoinen yritti neuvoa oikein, hän sai pataansa ylemmiltään.

Yritin löytää tätä videota hetkisen mutta se on varmasti poistettu ainakin maanpäällisestä Internetistä. Onhan video aika rasistinen ja kuvattu tutkimusmielessä, kuten on kuvattu ihmisapinoita palikkatestissä. Jos olisin suvakki, kutsuisin videota sirkusmaiseksi ja uhriutuisin. Ehkä en saisi happeakaan.

Näitä moniosaajia siis tulee tänne Pohjolaan sikiämään ja levittämään geenejänsä valkoisiin naisiimme. Jätesäkki päällä kulkevat naiset kuulemma sanovat koiriksi vaaleita naisiamme. He eivät alkaisi seukkaamaan kristittyjen, juutalaisten tai ateistien kanssa. Muuten sukulaiset kunniapieksisivät. Englannissa on näitä tapahtunut. Varmasti Ranskassa myös, koska Ranskakin on omistanut siirtomaita paljon vanhoina hyvinä aikoina.

Tiedän, että eurooppalaiset tekivät aluejakoja Afrikkaan viivoitinta käyttäen ja jättivät asian kesken. (Vrt. Kashmirin alue Intian ja Pakistanin pohjoisosassa).

Afrikka ei ole vain saanut asiaan edelleenkään mitään tolkkua ja siksi heille (klaanipäälliköille) annetaan sinisilmäisesti kehitysapua. Suomikin antaa ja se tyttösomali siltä videolta antoi ymmärtää, että myös Suomi olisi ollut kolonialismissa mukana ja heillä olisi oikeus rikkoa kaikki paikat.

Myös Rasmuksessa on joskus (tai piffillä) väitetty Suomella olleen siirtomaavaltoja, mutta jotkut korjasivat aateveljiään ja kertoivat että väite on väärä. Luulivat että ulkopuolinen tarkkailija olisi voinut pitää heitä vähän hölmöinä, mitä eivät kuitenkaan omien sanojensa mukaan ole. He taistelevat oikeutetusti rasisteja (lue:natseja) vastaan ja heidän argumentointikykynsä on rauhallista ja rakentavaa.

Fosterland

Temppu tehdään niin että importtituotteille läiskäistään pikavauhtia kansalaisuus käteen, niin ollaan ns “samaa väestöä” eli ei tapahdu mitään väestönvaihdosta. Tapahtuu ainoastaan väestönlisäystä, karmaisevalla vauhdilla. Kaikki ovat Ruotsalaisia! Se vanha “ruotsalaisuus” blondeja sinisilmäisiä pohjoismaalaisia, sehän oli vaan tylsää paskaa. Nyt on paljon parempi! Sossurahaa ja murhaa kaikille!!!

Kilttimies

Niinpä. Ja huolimatta tulijakultturin suosimasta silpomisperinteestä, taitaa ehdoton valtaosa siunatussa tilassa käyskentelevistä olla uusruottalaisia. Väestö vaihtuu todella nopsaan. Paavokin sitten harmaahapsena sujuvasti vihapuhuu koraanin kotikielellä, väkisinkin se jollotus sen verran tarttuu…

timo

Salaliitto ja salaliittoteoria hieman eri asioita…

Joku

Miten se romahdus ei muka tapahdu jos joka kunnassa on enemmistö osaamattomia?
Joku ne lääkärin ja poliisin hommat on tehtävä.
Kun tulijat hädin tuskin on siivoojia, kuskeja ja pitsojen valmistajia niin aavikoksihan eurooppa muuttuu.

Mörkä Tider

Kohdemaan elinkeinorakenne muuttuu vähitellen lähtömaiden kaltaiseksi. Sitä voi kyllä kutsua hitaaksi romahdukseksi. Adjö teknologiayritykset !!!

K J

Jolloin kohdemaata on helpompi hallita. Niinpä. Ruotsi muuttuu jatkuvasti enemmän Saksan ja Ranskan kaltaisiksi, missä on merkittyjä nogo-alueita. Suomi seuraa Ruotsia silmät kiinni, vaikka Rikospaikka -ohjelmassa ruotsalaiset poliisit kehottivat tekemään toisin kuin heillä on tehty.

Tosin he sanoivat, että älkää antako moniosaajien jengiytyä ja vallata kaupunginosia, koska on vaikea saada näitä nuoria integroitumaan ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Suomen vihervasuriuuskommarit pitävät kenttäpoliisien kokemuksia agitaatioiksi ja uhriutuvat korruptoituneessa valtamediassa.

Tulee mieleeni se Paavon kirjoitus, missä kerrottiin, ettei poliisi siellä ymmärrä näiden nuorten olevan lojaaleja omilleen.

Tre.

Eli pizzeria maaķsi.

tarkkailija

kuinka on käynyt Sigtunan vaaleissa aiemmin– ja tulevissa? ensin vallataan valtuusto ja sitten voidaankin tehdä sopivia päätöksiä ja niissä ei tarvita
ns. paikallisten asioista välitttää– riittää kun valta on omissa käsissä?

Anna-Maria Korhonen

Monen mieli vain toimii niin, että kun jokin asia leimataan salaliitoksi, se ja sen oheisilmiöt ja seuraukset lakkaavat olemasta ongelma. Tätä psykologista ilmiötä käytetään häikäilemättä massojen halllintaan.

Minäkin kuvittelin eilen käyväni tarjoustalossa, jossa 100% asiakkaista oli arabiaanoja, afrikaanoja tai jostain Itä-Euroopan maasta kotoisin olevia. Eniten suomalaisen näköisetkin avattuaan suunsa paljastuivat virolaisiksi. Ainoastaan myyjä oli auomalainen, hänkin kesäsijainen. Kuvittelin jopa, että hijabiin pukeutuneen nuoren äidin pikkupojan infernaalinen kiljunta arabiaksi oli häiritsevää.

Kaikki on hyvin, meillä on rakastava ja huoltapitävä hallitus. Kukaan ei ole liittoutunut meitä vastaan. Kehitys on luonnollista, eikä sille mahda mitään. Kaikki tulijat on vain vastaanotettava, koska meidän on maksettava siirtomaavelkamme.

Toisaalta pidän mahdollisena sitäkin, että kehityksen takana on YK:n, islamin valloitushalun, kehitysmaiden vaurastumisen ja tiedonkulun nopeutumisen summa ja se, että nämä ruokkivat toisiaan. Kun antaa roskasakille älypuhelimen ja rahaa, mitä tapahtuu? Tähän kun lasketaan länsimaisen kulttuurin rapautuminen, pehmeneminen ja arvojen haalistuminen. Vastaavasti meitä noin 1400 vuotta jäljessä olevat kulttuurit eivät ole saavuttaneet samaa kehitysvaihetta ja käyttävät Euroopan alennustilaa häikäilemättä hyväkseen. Eurooppa on kuin orgaaninen elin, joka ei tunnista sitä vastaan hyökkäävää virusta vihollisekseen, koska edellisen kerran kun se hyökkäsi, se heilutteli sapelia. Nyt se tulee aseettomana ja aseistautuu vasta maahan saavuttuaan.

Klarsyn

Juuri näin. Olen törmännyt nykyisin useammin syytökseen salaliittoteoriasta kuin rasismista jos olen ottanut arvostelun kohteeksi minkä tahansa suvaitsevaisten hellimän asian. Kun arvostelin koronan hoitoa, niin koska olin vihervasemmistolaista hallitusta vastaan, niin silloinkin olin kuulemma salaliittoteoreetikko. Kätevä leimakirves, kun sen voi nostaa vaikka demografian tilastoja vastaan; sen voi nostaa islamisaatiota vastaan; sen voi maahanmuuttajien rikollisuutta vastaan… mutta sitä saa itse viljellä tosiasiana silloin kun Trumpin katsotaan vehkeilevän Venäjän kanssa; kysymys on isosta valheesta, ja salaliittoteorioista syyttäminen on yksi osa ideologista peliä.

Kovasti haukuttiin Alex Jonesia kun puhui Jeffrey Epstein -salaliitosta nuorten tyttöjen groomaamiseksi. Kukaan ei kiitä Alexia nyt, kun se on osoittautunut todeksi. Ollaan aika lailla hiljaa, ja toivotaan asian menevän ohi, tai ollaan muka kauhistuneita.

Tre.

Missä kaupungissa.

Anonyymi

Sigtuna on Ruotsin vanhin kaupunki. Onpa tullut vierailtua sen vanhassa, historiallisessa keskustassa. Lienee ajan kysymys, milloin vandaalit keksivät ikivanhat toisissaan kiinni olevat puutalot.

Eräs

Karjalaiset sen jo kertaalleen ovat käyneet tuhoamassa.

Historiallinen kunta tuhoon tuomittu

Kysyppä kunnan ukoilta miten tykkäävät onnistuneensa ja mikä on seuraava tavoite?

Lisätä kehisten määrää? Palkata 1000 avustajaa että saadaan 1 kehis töihin?

Miltä näyttää kunnan budgetti?

Ulos Kehisjakelusta!

Eihän väestönvaihto mikään salaliitto/salaliittoteoria ole vaan ihan korkeimmalta merkeli-lööperitaholta avoimesti siunattu kehitys jonka tarkoituksena on tehdä kaikista maista samanlaista mössöä ulkonäöllisesti ja taloudellisesti.

Nyt Espanja on se EU maa joka ottaa eniten kehiksiä (Saksa kakkosena ja Ranska kolmantena) ja kehiksiä käytetään kiristysvälineenä: jos ette ota niitä ette saa sitä ja sitä EU- avustusta.

Ainoa keino on erota EUsta (kuten AfS haluaa), on turha luulla että ”EUtä voi muuttaa sisältäpäin” (kuten Åkesson kuvittelee).

Särmääjä

Puolaa, Unkaria, Viroa yms. ei paljon kiristykset kiinnosta kun eivät ota mistään hinnasta kun taas Suomi ottaa vapaaehtosesti ja maksaa vielä lisäksi näiden maiden laskut. Täällä poliitikot kilpailee siitä kuka taistelee eniten EU-komission puolesta ja ampuu pahiten itseään jalkaan.

K J

Varmaan siksi, koska ovat joutuneet olemaan Sirpin & Vasaran alla niin kauan, ettei pahainen EU-liittovaltio heidän kantaansa helpolla käännä.

Särmääjä

Kannattaa nauttia taas siitä ihanasta monikultturellista salaliittoteoriasta, jos sitä ehti tulla jo Virossa ikävä.

Suomi Finland

“oikeistolaista salaliittoa puhua jostain väestönvaihdosta.”

Väestönvaihto on terminä niin razzistinen, että sitä ei voi käyttää kuvattaessa utopian syntyvaihetta. On vain monikulttuurisia ihmisiä, jotka asuttavat uusia alueita.

Kysymyksenä heräsi, että kuka maksaa asunnot ja asumisen? Jos asukkaat itse maksavat asunnot/vuokrat, niin asiat eivät ole aivan niin huonosti, että taloudellinen romahdus olisi tulossa. Mutta jos sossu/kunta/valtio elättävät liian suuren osan väestöstä, niin ei kai kunnan talous sellaista kestä millään?

Arabianjollotus radiosta kylläkin yksinäänkin poistattaisi meikäläisen takavasemmalle tai oikeastaan takaäärioikealle.

Juha II

V: Ei ole!!!

Eino Heikkinen

Tuon allahinsa edessä kumarelevan ,pimeydessä elävän muslimiväen lisäksi siellä Lähi -Idässä on kasvava määrä kristittyjä (minun rakkaita sisariani ja veljiäni) ,tosin vainottuna ja myös usein länsimaiden “””kristittyjen kansojen “”” unohtamina. Tämä puoli unohtuu usein, ja yleinen uutistoimitus tämän osalta hyvin olematonta . Siksi muistutan !  Kotsokaa video jossa arabi-kristityt laulavat sydämestään https://www.youtube.com/watch?v=0Aa1tmkTG8k&list=RDo0umeAijJpk&index=6.

Olen jyrkästi eri mieltä joidenkin kommentaattoreiden asiattomasta älykkyysosamäärän arvioinneistakallonmittauksineen yms natsisaksanaikaisiin pseudotietteellisiin ja siksi todettuihin “tutkimustuloksiin” tukeutuen.

Joka ihminen olipa minkävärinen tai näköinen on ihan samaa ihmiskuntaa jolla on yhteiset esivanhemmat. . se on nykyisin jo dna tutkimuksella vahvistettu tosiasia.

Toki eri kansoilla on erilaisia heikkouksia kuin myös vahvuuksia , mutta ne ei sanele meidän ihmisarvoamme joka on kaikilla vakio.
Erilaiset vääristyneet ja hallitsevat uskonnolliset ja kulttuurillisetsäännöt ja määräykset ovat este rationaalseen ongelmien ratkaisuun , ei useinkaan älyllinen lahjakkuus tai lahjattomuus.
Kristinusko on siunaus , se on antanut vapauden ja perusteet tieteen ja teknologian kehittymiselle. Mistään meidän “valkoisten” ylivertasuudesta muihi nähden ole kysymys.
Thän voi vetää todisteeksi itänaapurin “valkoisen väen” 70 vuotisen ateistisen yhteiskuntakokeen , jonka taantumuksesta ja negatiivisista seurauksista kyseinen valtio ja sen satelliitit kärsivät vielä pitkään, vaikka “routa porsaan kotiin ajoikin”. Ja venäläiset ei varmasti ole ihmisenä sen vähä-älyisempiäkään kuin me suomalaisetkaan!

Moni luulee tai haluaa uskoa evoluution olevan todistettu fakta, jota se ei koskaan ole ollut , ja jota nykypäivänä vähemmän kuin koskaan tieteen tutkimustulosten valossa voidaan puolustaa , ja sen perusteena kokee oikeudekseen käyttää “vahvemman oikeutta väkivaltaan!
Se ei ole sen kunnioitettavampi eikä yöskään yhtään sen totuudellisempi syy kuin muslimin käyttäytymiskoodi “vääräuskoisten” sortamiseksi ja tappamiseksi!
Ja evohan on ollut ennenkin valistusajan jälkeen se promoottori jonka varjolla on murhattu järjettömät määrät ihmisiä ja useinmiten täysin ilman syytä.

Ymmärrän todella hyvin nykyisen menon kritiikin. Sille on todella aihetta!
Mutta sitä vastustan jyrkästi , että ihmisarvoa ollaan kyseenalaistamassa syystä tai oisesta joiltakin , siihen kellään ei ole oikeutta eikä varaa!
Lisäksi se on alentumista niiden tasolle , joilla ei ole alkeellisintakaan käsitystä mistään muusta kuin uskonnollisesta ohjeistuksesta “vääräuskoisia “kohtaan!
Nämä ei johda mihinkään muuhun kuin kaaoksen syvenemiseen !

Nämä ajat pahenee nyt tällä tavalla. On hyvä että kritiikkiä ja kaikkia mahdollisia rauhanomaisia keinoja käytetään yhteiskunnan hyväksi uhkia vastaan !
Omankädenoikeuteen yms turvautuminen on kaukana kristinuskosta, olipa se sinulla sitten omakohtaista tai sitten kristillistä kulttuuria jota arvostat enemmän kuin esim Islamilaita vastaavaa.
Valtiolla on yksin väkivaltamonopoli kristityssä maassa. Ja siihen kuuluu poliisi ,oikeuslaitos ja tarvittaessa armeija!

Se että nämä ennen itsesäänselvät asiat on hämärtyneet nykypolitiikan seurauksena voi /tulee johtamaan tilanteeseen , jota ei ratkaista enää imisvoimin ja viisaudella , silloinkaan omankädenoikeus ei kuulu kristilliseen toimintakuvioon!
Jumala on se joka sanoo viimeisen sanan ,

Apinakammoinen

Saat pitää mielipiteesi, olen sitä mieltä jotta teoria jonka mukaan kaikki lähtöisin afrikkalaisesta ihmisapinasta on väärä ja se oltiin jo kumoamassa selkesti ennen to 2W ,uskon jotta “ihmisapinalajeja” on useita ja eurooppalainen on nykyään kehittyneimpiä, Kehitysmaissa on ollut myös vastaavia korkeita kultuureja mutta neon tuhotuneet aina samoista syistä on sekaannuttu alikehittyneisiin ja barbaarisiin lajeihin. En pidä kongolaista Ugandalaista huonompana, mutta näen nyt sentään jo käytöksestä ja ihan siitä kallonmuodosta jotta hän on lähempänä kädellista serkkuaan, sääli käy noita mopin varressa kun voisivat olla puiden varjossa poikasineen ..Samoin arabit laumoissa esm ostarilla käytös on selkeästi samankaltaista kuin hiekkamaiden pienillä apinalajeilla sattumaako ? Mallinus sosiaalisissa tilanteissa kertoo kieltään kehon, ihan sieltä peräpään tarjoamisesta lauman ulkopuolla hätääntymiseen, apinoita ovat mutta laji on eri.

Big l

Sukupuolen vaihdos leikkaus =sukupuolen korjaus. Joten väestön vaihto= väestörakenteen korjaus

Apinakammoinen

Ruotsi on menetetty, siltähän tuo tilastojen valossa näyttää omaehtoinen kansanvaihto joo, paskasta ei saa suklaata vaikka seon saman väristä. Uskoisin jotta ns.pitkässä aikavälissä voittajina selviää maat jotka panee jarruja, euroopan kansanvaihdon suhteen ajoissa baltia, Unkari jne mutta kyllä jotkut jo pahoinkin mtu.tetut maat vielä pelastuu kansan voimalla. Luultavaa jotta tulee väkivaltaisia yhteenottoja islamin ja kehitysmaakultuurin suhteen ennenpitkää joku noille tyypillinen terrori tai muu hillunta ryöstely raiskailu menee ns”liian pitkälle” näitä skenaarioita on ennusteltu tapahtuvaksi keskisessä euroopassa mutta myös Ruotsi on ollut skenarioissa. Tietysti on mahdollista jotta eurooppa tuhoutuu ja muslimit leikkaa meiltä kurkut auki., tulijathan on pääsääntöisesti sotilastaustalla ja käytökseltää valtaosa selvästi valmiita ottamaan vallan, suuniteltiinko kansanvaihto sittenkin lähi-idässä alunperinkin, kyllähän he ovat tienneet maidensa elinkelvottomuuden jo aikaa?