Tukholmassa ammuskelua vilkkaalla paikallisjuna-asemalla

Tukholmassa käytiin reippaanpuoleinen kaupunkisota hetki sitten. Älvsjön paikallisjuna-asemalla kaksi toisilleen vihamielistä poolia alkoi ammuskelemaan toisiaan.

Noin klo 11.30 aikaan kun paikallisjuna pysähtyi asemalle, niin 3-4 henkilöä kaivoi väkijoukossa pistoolit esille ja aloitettiin tulitaistelu. Yhden henkilön on nähty juoksevan paikalta.

Kun poliisi saapui paikalle niin pensaista ei löydetty haravoinnin jälkeen raatoja eikä rampautuneita. Muutamasta parkkeeratusta autosta sen sijaan löydettiin osumajälkiä

Toistaiseksi ei tiedetä mitä ja miksi jotain tapahtui.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Optimisti: ”Tämäpä jännittävää. Jälleen yksi päivä elämässä ilman ikuista tylsyyttä. Elämähän on kuin suoraan toimintaleffasta. Säästänpä muutaman kympin elokuvalipuissa.”

seuraus: optimisti elää yleensä vanhemmaksi kuin pessimisti. ihanassa jännittävässä yhteikunnassa pessimisti voi kuitenkin olla se, joka elää vanhaksi.

Kukavaan

Jospa ne vievät omat osumaa saaneet pois. Se selittäisi kentän siisteyden.

Aappa

Tukholman paikallisliikenne toivottaa viihtyisää ja turvallista matkaa! 🙂

Pigmenttiosaaja

Hitsarin (anteeksi oikea ammattilaiset) selitys syyksi lienee halvat parturit, rikkaiden huumeidenkäyttö, rakenteellinen rasismi yms.

Vai olisiko kyseessä ollut täysautomaattisten kertalataavien metsästyspistoolien avulla suoritettu rasistinen attentaatti. Taustalla tietenkin rasistiset (en finne igen) pottunokat(?).

Ratkaisu: lisää kehitysmaalaisia maahan. Rasismi loppuu kun maa on kehitysmaa.

Skandinavistan

Kasvomaskien lisäksi suositellaan luotiiviä jne yleisillä matkustaessa sekä yleisillä paikoilla liikuttaessa.

poliisimestari Seppo Sisu

Ruotsin ja Suomen konstaapeleille pitää lisäksi kehittää Michelin-ukon näköinen kiviensuojapuku.

Turhaantunut

Saksalaiset pöllityt luodit testissä.

Skandinavistan

Volvolla on panssaroitu auto xc60 ja xc90. Hinta on suolainen, mutta ehkäpä jonain päivänä lanseeraavat ns halvemman version.

Bang Bang

Suomihan voisi myydä Tukholman paikallisliikenteelle bussien tilalle Sisun miehistön kuljetusvaunut.

Anna-Maria Korhonen

Toteuivatkohan siellä koronan turvavälit. Lämpimien maiden kansalaisilla tahtoo olla erilainen käsitys sosiaalisesta etäisyydestä kuin jäyhemmillä Pohjolan asukeilla. T. nimim. Huolestunut kansalainen

Juha II

Täytyy samoa, että ruotsalaisilla on varmasti kivaa. Kullakin ”säädyllä” omalla tavallaan!

Botkyrka rulaa

Hallundassa ajettiin kultakaupan näyteikkunasta sisään ostoskeskuksessa.

Pate

Kovasti aikaaseen olivat jo työn touhussa.
Yleensä bruukkaavat nukkua vielä tuohon aikaan.

Hevosiakin jo ammutaan

Norrköpingin maturikkaassa ghettokaupungissa Hagebyn alueella joku ampui lasten ratsastuleirin hevosta mahaan ja hevonen sai kärsiä kovissa tuskissa monta tuntia ennenkuin se lopetettiin. Ulkoinen haava oli pieni eikä kukaan osannut odottaa että hevosta tosiaan oli ammuttu.

Lapset ovat chokissa. Hevonen oli kaikkien suosikki. Lähellä ratsastusleiriä sijaisee Hagebyn maahanmuuttajalähiö jatkuvine ampumisineen ja tulipaloineen.

Vuohinomian dosentti

Lapset ovat chokissa.”

Paremminkin: lapset ovat kohta vokissa, jossa muhamettilaiset saavat ”tutustua” heihin. Sitä paitsi hevonen on varmaankin rasistinen sellaisille moniosaajille, jotka ovat tottuneet vain vuohiin…

Juha 06

Ei tämä Ruotsin ongelma johdu liiasta hyväntahtoisuudesta eikä hyväuskoisuudesta enää tässä mittakaavassa. Eikä se johdu uskalluksen puutteesta tai pätemättömyydestä.
Kun vakavat rikokset, kuten raiskaukset, pahoinpitelyt, tuliase- ja pommiväkivalta lisääntyvät eri puolilla maata eikä sille armeijan ja poliisin voimin tehdä mitään vaan annetaan pahentua, on kyse pahuuden voimasta joka vaikuttaa liian monen päättäjän mielessä ja sen vuoksi he eivät tee mitään tälle koko kansakuntaa uhkaavalle ongelmalle.

Paavo

Vaxholmissa puukotettiin 30- vuotiasta miespuolista koirankusettajaa kl. 23 illalla ja häntä auttamaan tullutta 55v. naapurinmiestä. Puukottaja on noin 25- vuotias, onko kemu?