Useita väkivallantekoja viikonloppuna

Ruotsissa on ollut viikonlopun aikana useita murhajaisia ja ampujaisia. Henki on ollut löyhässä kun luotia on lähetetty matkaan vähän siellä sun täällä ja puukkojen terävät terät ovat hakeutuneet ihmisten iholle.

Linköpingissä täräytettiin nuorukaista muutamalla luodilla, vammat vakavia, mutta ei kuolettavia. Tapahtuma-aika oli sunnuntai-iltana klo 21.00 jälkeen.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Poliisi on etsintäkuuluttanut pyörällä liikkeellä olleen henkilön.

Helsingborgissa oltiin liikkeellä puukkojen kanssa. Riita äityi liki hengen lähtöön 2-3 miestä hyökkäsi puukolla parikymppisen nuorukaisen kimppuun. Murhayritystutkimukset pystyyn.

Lauantaina 15. päivä Vaxholmissa henki oli herkässä. Klo 23.00 aikaan alkanut teräaseella huitominen johti siihen, että yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä kahdesta murhan/ tapon yrityksestä.

Tapahtuma on siinä mielessä kummallinen, että teko kohdistui kahteen sivulliseen ihmiseen. Ensimmäinen oli ulkoiluttamassa koiraansa, kun tuntematon mies hyökkäsi teräaseella huitoen kimppuun.

Toinen henkilö tuli avuksi ja hänkin sai viiltopistoja. 25-vuotias jorkki otetettiin kiinni epäiltynä teosta.

Perjantaina Malmössä oli niin ikään puukot esillä. Murhan yrityksestä tutkinta pystyyn kun naista lyötiin puukolla.

Torstaina Norrtäljessä niin ikään puukkomurhausyritys.

Tukholmassa näyttää olevan päällänsä jengisota. Pitkin Järvaa Husbysta Rinkebyhyn on ammuskeltu useaan otteeseen muutaman päivän aikana, että poliisilla ei taida olla toistaiseksi edes lukua ammuskeluista.

Tehdään Järvasta kohtapuoliin tarkempi kooste.