Useita väkivallantekoja viikonloppuna

Ruotsissa on ollut viikonlopun aikana useita murhajaisia ja ampujaisia. Henki on ollut löyhässä kun luotia on lähetetty matkaan vähän siellä sun täällä ja puukkojen terävät terät ovat hakeutuneet ihmisten iholle.

Linköpingissä täräytettiin nuorukaista muutamalla luodilla, vammat vakavia, mutta ei kuolettavia. Tapahtuma-aika oli sunnuntai-iltana klo 21.00 jälkeen.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Poliisi on etsintäkuuluttanut pyörällä liikkeellä olleen henkilön.

Helsingborgissa oltiin liikkeellä puukkojen kanssa. Riita äityi liki hengen lähtöön 2-3 miestä hyökkäsi puukolla parikymppisen nuorukaisen kimppuun. Murhayritystutkimukset pystyyn.

Lauantaina 15. päivä Vaxholmissa henki oli herkässä. Klo 23.00 aikaan alkanut teräaseella huitominen johti siihen, että yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä kahdesta murhan/ tapon yrityksestä.

Tapahtuma on siinä mielessä kummallinen, että teko kohdistui kahteen sivulliseen ihmiseen. Ensimmäinen oli ulkoiluttamassa koiraansa, kun tuntematon mies hyökkäsi teräaseella huitoen kimppuun.

Toinen henkilö tuli avuksi ja hänkin sai viiltopistoja. 25-vuotias jorkki otetettiin kiinni epäiltynä teosta.

Perjantaina Malmössä oli niin ikään puukot esillä. Murhan yrityksestä tutkinta pystyyn kun naista lyötiin puukolla.

Torstaina Norrtäljessä niin ikään puukkomurhausyritys.

Tukholmassa näyttää olevan päällänsä jengisota. Pitkin Järvaa Husbysta Rinkebyhyn on ammuskeltu useaan otteeseen muutaman päivän aikana, että poliisilla ei taida olla toistaiseksi edes lukua ammuskeluista.

Tehdään Järvasta kohtapuoliin tarkempi kooste.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gkeeper29
Gkeeper29
17.8.2020 16:46

Mukavaa pöhinää. Ruotsalaisilla vähän sotakokemusta, joten osumatarkkuus huono.

Turhaantunut
Turhaantunut
17.8.2020 17:17

Veikkaampa että kohta euroopassa ollaan taas siinä pisteessä islamistien osalta kun historiassa kun nuo alkoi tuhoamaan eurooppaa itelleen. Kaikki jotka tuon historian tietää, voi hyvin nähdä kun islamistit alkaa kohta olemaan hätää kärsimässä, ja kaikki on taas niiden omaa syytä ja osoite häipyy taas kauksi euroopasta kun aika koittaa.

Skandinavistan
Skandinavistan
17.8.2020 17:29

Minun saldo erittäin läheisten piiristä tai tuttujen piiristä. Kuolema, pahoinpitely ( nuori hakattiin matujen toimesta ) , surua ja vitutusta. Lähdimme sitten viihteelle pitkästä aikaa. Saatiin mussukoiden kanssa tappelu aikaiseksi. Me emme aloittaneet. Idiootti tuli mussuttamaan hoono soomi jotain paskaa kun oli porukkamme erästä kaunista neitoa ” lähestynyt ” väärin. Jätkä lähti kuin leppäkeihäs. Ulos heitto tuli, mutta joka tapauksessa.

Skandinavistan
Skandinavistan
17.8.2020 17:35
Vastaa...  Skandinavistan

Ja tuohon pahoinpitelyyn liittyen, on olemassa videomateriaalia. Jos saan omaisilta luvan niin….

Skandinavistan
Skandinavistan
17.8.2020 19:01
Vastaa...  Skandinavistan

Ja niin. Kirjoitin harhaanjohtavasti. Eli me emme aiheuttaneet kuolemaa. Vaan tarkoitin, että nuori motoristi kuoli ja se oli kova paikka jälkikasvulle. Juttelin nuorten kanssa, ja he ovat järkyttyneitä. Mutta pointti on tässä, mitä ei kerrota.minulla on erittäin hyvät lähteet. Niin, nettipoliisi. Olisiko aika mennä runkulle. Samoin valtamedia.

Skandinavistan
Skandinavistan
17.8.2020 19:04
Vastaa...  Skandinavistan

Ja ai niin. Onko Kaivarin jutussa jo asetettu erikoistunut tutkintaryhmä. Ai ei vai? No. Haistakaa pitkä paska. Luultavasti omaiset saatu uskomaan, että pojan oma vika.

konstapel Knäböja
konstapel Knäböja
17.8.2020 20:31
Vastaa...  Skandinavistan

Poliisi panttasi kuvia pari viikkoa, joten sillä puolella näyttää olevan selvää haluttomuutta puuttua koko asiaan. On syntymässä turvallisuustyhjiö. Valitettavasti talkootyö olisi ainoa keino tuottaa tekijöille ylipäänsä mitään seuraamuksia.

GLGL
GLGL
17.8.2020 23:39

KRP voisi vaikka soittaa Suomessa kuuluisille somaleille, että nyt nimet kehiin, tai tulee menolippu kouraan. Eipä menisi montaa päivää, kun koko kusipääporukka olisi otettu kiinni. Hämmästyttävää on, että ne, jotka ovat hartaimmin monikulttuurisuuden perään eivät ymmärrä muista kulttuureista edes sen vertaa, että miten niissä hierarkiat toimivat.

konstapel Knäböja
konstapel Knäböja
17.8.2020 17:48

Ruotsalainen kansankoti oli parhaimmillaan eräs historian korkeakulttuureista kuten muinainen Egypti, antiikin Kreikka tai Rooma. Barbaarit on nyttemmin suorastaan kutsuttu paikalle tuhoamaan myös se. Ruotsin demarihallinto pistää historian toistamaan itseään.

Klarsyn
Klarsyn
17.8.2020 19:03

Ruotsin keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lööf kirjoitti twiitin, missä kertoi New York Timesisin Ruotsia käsittelevästä jutusta, mikä kertoo Ruotsin olevan valtavan äärioikeistolaisen disinformaation kohteena. Vaihtoehtomedioita tukee eri kansainvälisistä nettifoorumeilta tuleva apu levittää valheellista negatiivista kuvaa Ruotsista.

Tähän Mel Lilja -nimimerkki vastasi: Nytpä tunnenkin oloni turvallisemmaksi, kun tiedän kaikkien autopalojen, raiskausten, ryöstelyn, hyökkäysten, ampumisten, palomiesten kimpuun käymisten, jengiväkivallan, eläinten kidutusten ja sairaalarynnäkköjen olevan vain valeuutisia. Lähdenpä heti iltakävelylle kotikaupungissani Uppsalassa.

Poliitikot ovat häpeämättömiä, kehtaavat valehdella kansalle päin naamaa. Tämä Lööf lienee niitä kaikkein pahimpia todellisuuden vääristelijöitä.

Skandinavistan
Skandinavistan
17.8.2020 20:26
Vastaa...  Klarsyn

Kuten joku totesi, siinä / tässä pitää olla suuri raha takana. Eli demokratia on pelkkä kulissi. Äänestäminen jne. Kuten eräs Olli Pusa totesi hyvässä blogissaan, tämä on pelkää teatteria joita isommat voimat säätelevät.

Skandinavistan
Skandinavistan
17.8.2020 23:31
Vastaa...  Admin Pt-media

Minä en tuomitse ketään. Mutta omituista menoa. Onko Paavo salaliitossa?

apulaisvaravuorokomissaari
apulaisvaravuorokomissaari
18.8.2020 07:00
Vastaa...  Admin Pt-media

Rahan universaali ylivoima sekä islamistiset ekspansiopyrkimykset riittävät selittämään useimmat huonot nykytrendit ilman mitään salaliittoja.

Salah Liitto
Salah Liitto
18.8.2020 07:59
Vastaa...  Admin Pt-media

Jos yhteiskunnan turvallisuus heikkenee oidenkin erityisten syiden vuoksi, niin monet itsenäiset rikollisjengit kyllä käyttävät tilannetta hyväksi.

Koko maa paskottuu
Koko maa paskottuu
18.8.2020 16:31
Vastaa...  Admin Pt-media

Kun maan taso laskee tarpeeksi tulee maasta paskareikämaa:

Gotlannin laivalinjalla oli useita hyttejä tuhrittu paskalla ja joku oli jopa laittanut mukillisen paskaa ilmanvaihtokanavaan.

Tekijät voivat hyvinkin olla valkonaamoja. Valkonaamojen taso on laskenut, seura tekee kaltaisekseen- siis tämä importeerattu seura.

Deep Deepare State
Deep Deepare State
18.8.2020 16:25
Vastaa...  Admin Pt-media

Deep State on vanha käsite johon tutustuin jo opiskeluaikoinani (valtiotieteitä). Ei Deep State ole mitään huuhaata vaikka Paavo niin luuloo. Globalistit taas ei ole mikään salaliitto vaan ihan avointa toimintaa…

Juha II
Juha II
17.8.2020 19:45

”Ei mitään uutta länsirintamalta!”

Turhaantunut
Turhaantunut
18.8.2020 16:54

Kyllä kalpenee islamistienkin teot romaneille.
Silmiin osui video minkä nuo terroristiromanit oli kuvannut kun paloittelivat yhden romanin elävänä.
Kukaan eikä mikään ei voi olla noin raaka, ei edes mikään eläin.
Helvetti, nylkivät elävältä ja hauskaa oli, linkkiä en laita sillä se on niin raaka että ei olisi pitänyt edes ite sitä katsoa.
Tapaus oli sitten se suomessa tapahtunut.