Rinkebyn viime viikkoinen ampujainen tulee poikimaan varmasti taas uusia murhia

Rinkebyn viime torstaisesta gangsterin hengiltäampumisessa on ne samat iänikuiset tavalliset piirteet, tekijät ja taustat kuin kaikissa muissakin Järvan teloituksissa.

Yllä kuvassa kohde on saanut ensihoitoa ja ollaan siirtämässä sairaalaan. Helikopteri on tulossa kohtapuoliin hakemaan.

Kohde oli rinkebyläinen 22-vuotias jorkki Abdisalan Hassan. Somalia ammuttiin kaulaan. Luultavasti tähdättiin päähän, mutta sen verran oli tähtäimessä alaheittoa, että osui kaulaan. Alla Hassan vielä hengissä. Luotiliivit toisessa kuvassa, joten ei varmaan voi odottaa muuta kuin lyhyttä elämää. Kunnon wannabe-gangsteri, joka sai mitä halusi.

 

Ampuminen tapahtui keskellä Rinkebytä puistikossa iltapäivällä, joten liikkeellä on ollut paljon sivullisia. Paikka on siis aivan Rinkebyn torin kupeessa ja siellä on iltaisin paljon notkuntaa.

 

Näistä ampumisista on puhuttu paljon ja monilla on niistä oma teoriansa. Kyse ei ole islamista eikä uskonnosta vaan puhtaasti pikkugangstereista, joilla on villit fantasiat. Jengin tausta alkaa jostain vuodesta 2015 kun tuolloin kesällä puolenkymmentä somalia päätti ryöstää Täbyssä sijaitsevan rahanvaihtokonttorin. Porukkaan kuului enemmänkin värillisiä, mutta itse ryöstön operatiivisen puolen toteutti 4-5 nuorukaista.

Saaliiksi saatiin muutamia kymmeniä tuhansia kruunuja, eli siis ei oikeastaan mitään. Sitten tapahtui jotain, joka jakoi porukan vihapoolehin. Päivä ryöstön jälkeen tapettiin Brommassa huoltoaseman pihalle parikymppinen värillinen jorkki. Seuraavan yön rinkebyläisessä metsässä vielä yksi jorkki. Oli alkanut todellinen puhdistus. Kosto se on joka kannattaa, ja tämän jälkeen porukka on ollut sotajalalla. Välillä ollaan liittouduttu yhden kanssa, välillä toisen.

Porukan vihanpidossa on joitakin mielenkiintoisia sivujuoniakin. Nimittäin päähän aivojen tilalle lyijyä sai muuan suurta huomiota saanut raiskaaja, joka oli mukana 2014 yhdessä Ruotsin pahimmista raiskauksista. Raiskausrikos ei toiminut suojakilpenä ja aivot päätyivät asfalttiin.

Kööpenhaminan tuplamurha kuuluu tämän porukan samaan koston kierteeseen. Muutama mies seurasi muutamaa ja hyvän paikan tullen heidät ammuttiin. Samaan kostokierteeseen kuuluu kuukausi sitten Tenstassa ammuttu värillinen.

Porukka on lahdannut toisiaan siten, että vuodesta 2015 ainakin 12-13 tyyppiä on ammuttu hengiltä ja toinen mokoma on selvinnyt hengissä.

Sitä mukaa kun porukka on liittoutunut milloin kenenkin kanssa niin jengille on keksitty naurettavia nimiä kuten Head Shot Ligan Tensta, Husbys Hyenor, Döds patrullen, Shottaz jne. Joten siellä ei ole mitään kovin valovoimaisia ajattelijoita mukana gangsterileikeissä.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mokuhoax
mokuhoax
18.8.2020 09:22

Suuren kulttuurieron maista tulevat eivät kotoudu kohdemaahan vaan muodostavat oman kulttuurinsa mukaisia ghettoja. Mikäli heidän syntyvyytensä on selvästi suurempaa kuin kantaväestön, niin nuo ghetot kasvavat vähitellen kiinni toisiinsa. Ja kas, kohdemaa on miehitetty halvalla ilman valtioiden välistä sotaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
18.8.2020 09:29

Tämä on epäilemättä uskonnoista erillinen ketjunsa, jotka toki nekin sisältävät omat väkivaltapoolinsa.

Jokseenkin ennalta-arvattavaa kuitenkin kaikin puolin tämä kehitys. Paitsi tietenkin suvakit ovat porukka, joka on joko ollut kykenemätön näkemään maahanmuuton karmeiden haittapuolien esiintulon tai on ollut jopa täysin välinpitämätön, että sellainen kehitys on täysi realiteetti.

Moniarvoinen yhteiskunta. Arvojemme perusta. Mikä vitsi.

Gold Card
Gold Card
18.8.2020 10:58
Vastaa...  Suomi Finland

Oikeasti moniarvoinen yhteiskunta on olemassa vain niin kauan kuin Taikaseinä vastaa maagisiin sormirituaaleihin. Jos alkaa ilmetä vähäistäkään niukkuutta, niin kaikentyyppiset kovat arvot tulevat jyräämään muut arvot.

MattiS
MattiS
18.8.2020 16:07
Vastaa...  Suomi Finland

Ei tosiaan islamia, vaan etnisyyttä ja kulttuuria. Samaa paskaa eri astiassa. Paljonko olisi tälläistä jengipaskaa jos Ruotsi ei olisi täyttänyt maatansa näillä moniosaajilla? Jep, promillen verran nykyisestä, jos sitäkään.

ÄO alle asteikon
ÄO alle asteikon
18.8.2020 10:31

Sossu kohdellu gangstaa hyvin kun on varaa canada goosen untuvaliiveihin.

Juha II
Juha II
18.8.2020 11:54

Näköjään ”musta elämä” Ruotsidssa on hyvin löyhässä. Mutta eipä hätä ole tämän näköinen. Pääministeri Lööperin taistelu ”rasismia” vastaan ei ole vielä päässyt kunniolla alkamaan. Kunhan hitsari laittaa kovat piippuun. Alkaa valkoisia päitä tippumaan! Mikä tietenkin ”tasoittaa” tilannetta niin, että rotujen välinen ”tasa-sarvo” on saavutettu faktuaalisella tasolla eli ”kiikkulauta” on tasapainossa.

Edellinen tietenkin kertoo vakaumuksellisen monikulttuurisuuden ritarin suurista hengen lahjoista ja rivakkuudesta, joka saa ”oranssi” -Trumpin kalpenemaan kauhusta. ”Batman” Lööperillä on tietysti parivaljakkona ”viruslinko” Teknel wonderi-poikana. Teknellib myös tunnetaan peri-ruotsalaisena tasa-arvoisen yhteiskunnan suurena oppi-isänä syystä, että hänen silmäteränsä on se, että aivan jokainen ruotsalainen kualee koronaan eikä yksikään jää kertomaan kuten kautta historian on niin harmillisella tavalla ollut!.

mullah sullah hälläh kelläh
mullah sullah hälläh kelläh
18.8.2020 12:16
Vastaa...  Juha II

Valikoimaton monikulttuurisuus tuhoaa todellisen monikulttuurisuuden ja tasa-arvon, sillä alistuskulttuurien väestö lisääntyy muita nopeammin.

Sam Colt
Sam Colt
18.8.2020 12:24

Idioottimaisia ryhmien nimiä!
Ruotsin akatemia voisi kiiruhtaa avuksi ja laatia listan hyvistä nimistä, jotka antavat respektiä ja saattavat valkonaamat kauhun valtaan.

Daavidin poika
Daavidin poika
18.8.2020 14:49

Onko sinulla Pate tietoa siitä, että mikä näitten jorkkien keski-ikä on noin suunnilleen.? Tuo jorkki kuvassa jolla on nuo pillifarkut päällään vajaa 15v.? Muutenkin kun hartioita katsoo, niin jorkki on kun lasinen olutpullo.

Big l
Big l
19.8.2020 04:44

Jorkit ampuu toisia jorkkeja jonka seurauksena jorkit ampuu taas jorkkeja. Vanhanen vaan nauroi

Keskiviikko
Keskiviikko
19.8.2020 07:09

Expressen maalittaa Sverigedemokraattien edustajaa Haningessa:

https://www.expressen.se/nyheter/namndeman-spred-bild-pa-lofven-som-maltavla/

Joku
Joku
19.8.2020 08:14

Tulee mieleen vaan että miten ne kunnon gangstat jotka tekee hiljaisuudessa kovemman luokan rikoksia ei puutu tälläseen kun tyyliin ruumiita kaduilla ja kokaiinimyyntiä varmaan päiväsaikaankin tee mitenkään vaikeuksia niidenkin toiminnalle.
Luulis näitten wannabegangstarap rikollisten vievän jotenkin osinkojakin ase ja huume kaupoista niiltä vanhan ajan rikollisilta.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
19.8.2020 15:49

Kun on hömelö pää siinä kärsii lopulta koko keho, päästä varpaisiin.
Aaamen…