Tukholmassa ampujaiset jatkuvat, taas Järvassa gangsta hengiltä

Koirankusettaja löysi aamuvarhaisella kuolleen nuorukaisen Tukholman Spångasta. Poliisin mukaan henkilö oli ammuttu hengiltä yön aikana.

Sivullinen ilmoitti aamutuimaan, että oli löytänyt pensaikosta verisen kuolleen henkilön. Nuorukainen todettiin ambulanssihenkilökunnan toimesta kuolleeksi. Elvytystä ei tässä tilanteessa edes enää yritetty. Kuollut mikä kuollut.

Tapahtuman tiimoilta on aloitettu murhatutkinta, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Pikku-uutinen, vai onko? Voi olla, että ei ole. Paikka, josta henkilö löydettiin on Spångaa, tai tarkasti ottaen Solhemiä. Joka taas itsessään rajautuu Tenstaan ja Rinkebyhyn. Kun poliisi on vielä kertonut, että kuollut henkilö on parikymppinen jorkki, jolla on kovanpuoleista rikostaustaa huumeista hulluna esiintymiseen, niin voidaan tokaista vanha tukholmalainen sananlasku:

”Kaikella, mitä tapahtuu Rinkeby/ Tenstan kupeessa, on tekemistä Rinkeby/ Tenstan kanssa”.

 

Tarkasti ei ole tullut esille kuka henkensä heittänyt jorkki on, mutta lempinimeltään ”Sulle” tai jotain sinnepäin. Tai henkilö siis tiedetään, mutta hieman epäselvää miksi jäbä teilattiin. Joka tapauksessa kuvan mies alla. Siinä joku brosha lähettää broshalle viimeisiä terviisiä heti kunnon rinkebyruotsilla:

”Sulle OG, walla sinä olit liian aito/ terävä ymmärtämään huoranpenikoita. Rauha 100 äijää 1000 äijää. Rakas veljeni lepää rauhassa. Walla ymmärrän nada akhi. Lepää rauhassa veli kaikki mitä saat saat paratiisissa. Rakas veliiiiiii lepää rauhassa jumala on hänen preheensä kanssa.”

 

Rinkebygangstereilla kielioppisäännöt eivät ole niin markan päälle. Mutta mitä sillä on väliä. Koulussa tuskin kannattaa edes opiskella jos haaveena on saada aivot asfalttiin parikymppisenä ja kuolla johonkin koirankusiseen pensaikkoon.

 

Rinkebyn ja ylipäätään Järvan värillisillä gangstereilla on nyt täysi sotatila. Muutama viikko sitten linnasta karanneen broshan kerrotaan olevan kulmilla ja suu janoaa verta. Viime yönä kaksi jorkkia karkasi nuorisohoidosta, jossa olivat sovittamassa muutaman kuukauden nuorisotuomiota MURHISTA. Myös heidän kerrotaan liikkuvan kohti Tukholmaa. Näyttää siis, että kaikki parikymppiset värilliset gangstat hakeutuvat nyt sotatantereelle.

En ole pysynyt perässä murhalaskuissa, mutta oisko niitä nyt muutaman viikon aikana puolenkymmentä ja haavoittuneita saman verran.

Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha II

Pyssyt paukkuvat ja muistosanat seuraavat jäljessä saattoväen kanssa. Nämä pojat eivät mene sorvin ääreen kuten tekevät valkoisen ylivallan edustajat. Sehän on niin tylsää pitkän elämän muodossa. Ja kaikkein pahinta ovat ”kansankodin” verottaja ganstat, jotka jättävät uhrinsa kitumaan, että heille vuoden päästä voidaan tehdä sama uudestaan. Eikä siinä vielä kaikki! Vielä viimeisenä solvauksena tästä hyvästä on haukkuminen ”Rasistiksi”, joka todellisuudessa ei voi mitenkään aueta tavan kansalaiselle varsinkin kun hän on aina pyssyn ”väärällä puolella” ja naisihmiset ”alla”!

Aappa

”Tarkasti ei ole tullut esille kuka henkensä heittänyt jorkki on, mutta lempinimeltään ”Sulle” tai jotain sinnepäin.”

Huoltosuhteen kuormittajat ovat keksineet kivan ”sulle-mulle” rei’itysleikin.

Punavihernatsimafia

Tuota kutsutaan myös nimellä ”avaruusinsinöörien ristinolla”.

SNIPER

Paras ikinä, saatana ja huutonaurut perään.

Suomi Finland

Alkaa kohta näyttää siltä, että on vitsi hakea Ruotsista turvapaikkaa.

TeeJee

Ei todellakaan pysy mukana näissä sotatilanteissa, Flashbackillä aikamoista spekulointia. Tänä iltapäivällä löysivat yhden raadon Bagamossenista ja Rågsvedissä oli vakava puukotus. Syksystä tuleekin tapahtumarikas, ganstoilla on tosi viha päällä!

Sulle, Mulle ja Hälle

Ja Södermalmilla puukotti ”valkoisia naisia vihaava” örkki 60- kymppistä naista. Jne. Tämä on ihan normaalia hitsarin mielestä, tokko korvaansa loksauttaa.

Suomi Finland

Iltasanomista:

”Israelilaisministerit ovat tuominneet teon jyrkästi. Maan pääministeri Benjamin Netanyahu pitää tekoa shokeeraavana.

– Kyseessä ei ole vain rikos tyttöä kohtaan. Tämä on rikos ihmisyyttä vastaan ja täysin tuomittava teko, Netanyahu sanoo Twitterissä BBC:n mukaan.

Israelin puolustusministeri Benny Gantzin mukaan joukkoraiskaukseen osallistuneiden sielu ja moraali on turmeltunut.

– Sydämeni on kanssasi, et ole yksin, Gantz sanoo raiskauksen uhrille.”

Minun käsittääkseni poliitikkojen ja viranomaisten oikeaoppinen tapa kommentoida raiskausrikoksia on se, että todetaan että kyseessä ovat nuoret miehet ja joukossa tyhmyys tiivistyy. Mitä kummaa tuo tuollainen on, että yksittäistapauksen uhriksi joutunutta tyttöä lohduttaa jopa maan puolustusministeri???

Moonman

Kun Israelissa raiskataan, se on maailmanlaajuinen uutinen. Kun eurooppalaisia naisia raiskataan, se ei ole uutinen koska ketään, kaikkein vähiten suomalaisia päättäjiä ei kiinnosta eurooppalaisten kohtalo tai kärsimykset. Kertoo muuten paljon ruotsalaisen laki-ja vankilajärjestelmän pelottavuudesta ja toimivuudesta, että karattuaan nuorukaiset eivät edes yritä pitää matalaa profiilia tai esim. paeta maasta, vaan palaavat rötöstelyhommiin tuosta vaan, kuin lomalta (mitä se periaatteessa olikin)

Moonman

Päinvastoin, näistä pitäisikin kirjoittaa aina, mutta kaksoisstandardi on ilmeinen kun vertaa esim. suomen uutisointiin

Moonman

Uutisoinnin ja tapauksen aiheuttaman haloon mittakaava. Oulun grooming-keissikin olisi mieluiten haluttu vaieta pois jos se ei olisi käynyt mahdottomaksi. Israelissa ei selkästi toimita näin, koska siellä ei ole anti-israelilaista mediaa ja siellä ei harrasteta monikulttuuria.

Patsipate

Paavolle on tuhat kertaa selitetty ’tää asia” mutta samat turhat kysymykset tulevat edelleen.

Ei Halla-ahokaan halua asiaan mitään parannusta, esimerkiksi laittamalla mammut kotiin vaan päinvastoin mamuja tulee Integroida – vaikka esim Helsinki ole millään tavalla enää suomalainen. Halla-ahohan haluaa lisää taakanjako- ja kiintiöpakolaisia.

Puhetta Mestari haluaa kyllä, mamujen rikoksista, mutta ei tekoja.

Landepaukku

Minä asun kyllä niiiiin tylsässä paikassa, metsässä ei löydy muuta kuin mustikkaa ja koiranpaskaa. Ei meillä oo mitään verisiä Walloja Walloja tai puskat täynnä raiskaajamuslimeita, eikä meidän lapsia ammuta päähän nakkikiskajonossa. Vittu on tää niiiiin paska mesta!

PastoriNikulainen

Tuon on täytynyt olla harhaluoti, koska mitä noiden ampumavideoita tuubista aikoinaan nähnyt, niin eiväthän nuo pölvästit osu edes maailman suurimman padon seinämään haulikolla.
Aaamen…

Stefan

Mikseikös PT-media ole enää listattuna tuolla Murkut.org palvelussa? Oli ennen kätevä kun kaikki kansallismieliset julkaisut samassa paikassa.

Admin Pt-media

Se on Murkku-sivuston asia. En tiedä heidän toiminnastaan mitään.

Stefan

No nyt palasi PT-media Murkkuihin kuin taikaiskusta. Vihapuhe FM lähetyspostaus näkyi listattuna.

Joppos123

Nyt mä sen vasta hokasin miksi nämä äpärät tarvitsevat rynkkyjä toistensa teilaamiseen. Tuollaiset narukädet eivät vaan saa toisilleen edes mustelmia aikaiseksi ilman kättäpidenpää.säälittäviä puoliapinoita, walla walla.

Pelle mikä pelle

Näyttääkö tuokin narupelle sormillaan jotain islamilaisen saatanan kannattajamerkkiä? Palvooko nuo todellisuudessa vihtahousua? Onko heidän allahinsa itse tuo itämainen saatana?