Tukholman alamaailma toimittaa nyt urakalla raatoja

Ampujaiset Tukholmassa jatkuvat. Poliisi sai aamulla useita soittoja ihmisiltä, että Lidingössä istui kuollut mies autossa.

Poliisi tarkisti tilanteen ja henkilön todettiin saaneen ampumavammoja siinä määrin, että henki oli poistunut maallisesta ulottuvuudesta.

Koko Lidingön saarelta tuleva liikenne oli aamulla ainakin hetken aikaa sulki poliisin vaatimuksesta. Sillan yli ei päässyt Tukholman puolelle.

Luultavasti henkilö on ammuttu jossain muualla ja jätetty sitten vain Lidingöön. Poliisin mukaan aamun aikana ei ole tullut ilmoituksia ampumisista Lidingössä, joten se viittaa siihen, että teko on tapahtunut muualla.

Asiaa tutkitaan murhana ja tekijöitä etsitään.

 

Lisäys:

Kuva alla ampumapaikalta. Selvästi näkyy, että useita luoteja mennyt etulasista sisään. Voisi olettaa, että henkilö on sittenkin ammuttu pelipaikalla.

 


Viime päivien ja viikkojen aikana pääkaupunkiseudun alamaailma on ollut erityisen aktiivinen murhahommissa. Monenlaisia puhdistuksia on menossa vähän siellä sun täällä.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Asko Liukkonen

Mitä se on sulta pois? Leikin suvakkia.

Hitsidiotia senkun pahenee

Lidingön hienostoalue on muuttunut kehitysmaalössin temmellyspaikaksi. Lidingössähän se karkunekku ampui 57- vuotiasta yrittäjää ja kun ei saanut hengiltä niin hakkasi rynkyllä päähän kunnes henki lähti. Koko saari oli poliisien saartama.

Seniilihitsari elelee silti aivan muissa maailmoissa yhdessä FHMn dementikkojen kanssa. Hitsuri hymyilee ja myhäilee ja haluaa rakentaa upouuden, paremman Ruotsin mutta miten? Gangstojen avulla?

Big l

Älkää viitsikö sitä seniiliä eunukkia hitsariksi kutsua. Loukkaa koko ammattikuntaa törkeästi. Jos joskus on räkiny pari raudan palaa kiinni toisiinsa niin ei se vielä kenestäkään hitsaria tee. Eikä löfvenin todella vähäisillä älynlahjoilla ole toivoakaan toimia hitsarin ammatissa

Ja helikopteri pörrää ja etsii harvasen päivä

On kamelikuskeja ja kamelikuskeja. Djursholmissa asuu kamelikuskeja jotka ajavat 10 miljoonan kruunun Rollsilla jossa käsinkirjailtu sisäkatto ja Bentleytäkin on useampi (Expressen). Vaikka yksi Bentley ”varastettiin” saatiin valtion antamilla coronatuilla uusi! Nämä ovat niitä luxuskamelikuskeja, kunkun tuttuja.

Sitten on halpiskamelikuskeja, romppuja ja somppuja joista ei koskaan tule mitään vaikka koko maan BKT-BNP satsattaisiin vain ja juuri heihin. Jos eivät muuta keksi niin repivät 90- vuotiailta mummoilta 50- vuotissyntymäpäivälahjaksi saatuja bismarck- kaulaketjuja ampumisten välitauoilla.

Juha II

Ampumarata nimeltä Ruotsi.

kanander

Miksi suvakit eivät nosta mekkalaa aina, kun afro tai ähly tapetaan yöllä. Väärin tapettu? Ampuja tai puukottaja ei ole ruotsalainen eli valkoihoinen. Siksi.

Punavihernatsimafia

Mikä mahtaa olla ruotsin poliisin saldo näiden selvittämisessä? Eli suhde tapausten määrä/ selvitetyt tapaukset?

Sam Colt

Tekijä on hyvin lövenistien tiedossa. Se on kantaruotsalainen Ingen Gripen.

Yuri Komissarov

Ruotsin voisi pelastaa baath-sosialismi missä siviileiksi verhottu juntta siivoaa kadut kun ruotsalaisista ei itse ole siihen. Ainoa rikollisuus jota suvaitaan on rakenteellinen korruptio.