Tukholmassa taas uusi ampuminen, yksi hengiltä

Tukholman ampumiset jatkuvat. Torstai saatiin päätökseen yhdellä raadolla Husbyssä.

Tapahtumat alkoivat puoli kuuden aikaan Husbyn mustassa ytimessä Trondheimsgatanilla kun ainakin kaksi henkilöä oli liikkeellä murhat mielessä. Tekotapa aika tavallinen: toinen ajoi mopedia tai moottoripyörää ja toinen istui aseen kanssa kyydillä.

Kun kohde saatiin näkyviin, niin AK47 lauloi lippaallisen haikeaa hoosiannaa ja kohde – tietojen mukaan afrikaano – makaa nyt Karoliinisen sairaalan kylmiössä lappu varpaassa. Koko Husby oli vielä klo 19.00 aikaan poliisin eristämä ja autoja ratsailtiin harvakseltaan.

Itse olin sattumalta tuohon aikaan Sollentunassa ja näin kun helikopteri pörräsi Husby-Kistan yläpuolella. Se teki tavanomaista laajaa ympyrää. Poliisihelikopterin tarkoitus on lähinnä haravoida maastoa mahdollisten palojen takia, sillä lähes aina näissä tapauksissa pakovälineet poltetaan lähistöllä.

Tukholman uusruotsalaisilla gangstereilla on tällä hetkellä siis täysi sota. Ruumiita tulee päivittäin. Kannattaa huomata, että aivan samaan aikaan kun Husbyssä ammuttiin niin Sollentunan Turebergissä oli 20 hengen afrikaanon joukkotappelu.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Renttu
Renttu
27.8.2020 20:07

Karmea paikka asua, ruotsalaisilla on todella tyhmät poliitikot.

juha II
juha II
27.8.2020 20:21

¨Taas vahvistuu käsitys, valkoisilta kunnon kansalaisilta täytyy ottaa luvallisetkin aseet pois! Tämä vähebtää samassa mittasuhteessa valkoista ylivaltaa ja rasistisia aseellisia hyökkäyksiä rauhanomaisia uusruotsalaisisa kohtaan!

virranjakaja
virranjakaja
27.8.2020 20:27

Ruotsi on Arabivaltioiden siirtomaa Pohjois-Euroopassa

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
27.8.2020 21:07

Saas nähdä milloinka sota tosissaan kääntyy ruotsalaisia itseään kohtaan…

Los6666
Los6666
28.8.2020 03:42

no ei nää rikastuttajat tällä vaivaisella parin per päivä tahdilla ihan heti lopu swdustaniasta

👌
👌
28.8.2020 05:02

Taas yksi vähemmän ☺

Suomi Finland
Suomi Finland
28.8.2020 05:36

Nämä ovat kyllä sellaista sakkia, että sivullisilla syytä olla huolissaan ja jatkuvasti varuillaan. Koiraakaan ei kannata mennä ulkoiluttamaan ilman luotiliivejä,

Kossu
Kossu
28.8.2020 06:45

Kun puhutaan että on lottovoitto syntyä suomeen niin kohta voidaan puhua lottovoitosta ruotsissa jos et joudu väkivallan kohteeksi……nimittäin listikööt nämä toisiaan niin paljon kun lippaassa panoksia riittää mutta kun alkaa menemään siihen että voi henki lähteä koirankusetus reissulla tai saada parru perseeseen iltakävelyllä niin alkaa menemään pikkasen yli…..hommahan on kustu ruotsssa jo eikä tilanteelle ole mitään tehtävissä vaikka joku ituhippi mitä lehtien palstoilla huutelisi….armeija kaduille ainut mahdollisuus mutta jokainen ymmärtää että se ei onnistu täällä pohjoisen lintukodossa,ei edes teoreettisesti…..joten näillä mennään vaikka kuin vituttaisi,ainoa toivo tuo noiden omatoiminen luonnollinen poistuminen…..

Anonymous
Anonymous
28.8.2020 07:14

Tyhmät ruotsalaiset valitsevat itse nimenomaan nämä tyhmät poliitikot vuosikymmenestä toiseen.

Kukavaan
Kukavaan
28.8.2020 07:42

Paavolle tiedoksi ellei ole jo huomannut. Viestien vastaa-linkki ei toimi.

Kiitos hyvästä uraauurtavasta journalismista koskien länsinaapurin itse aiheutettua tuhoa. Näitä uutisia tutkijat tulevaisuudessa lukevat ja ihmettelevät valtamedian uutispimentoa ja suoranaisia valheita.

N-liitossa julkaistiin satuja työn sankareista ja tuotantoennätyksistä. Meillä valtamedia julkaisee sankaritarinoita turvisten opillisista saavutuksista.

Jylppy
Jylppy
28.8.2020 08:36

Huutonaurua: ”AK47 lauloi lippaallisen haikeaa hoosiannaa” 🙂

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
28.8.2020 17:19

No jaa, tilalle muuttaa 100 000/vuosi ja sikiämistahtikin on korkeampi kuin kantaruotsalaisilla.