Tukholmassa useita väkivallantekoja muutaman päivän sisällä

Ruotsissa on taas viimeisten päivien ammuttu oikein urakalla. Naapurin Mansikkikaan ei pärjää tässä kisassa. Hoosiannan lisäksi on yritetty puukkomurhia. Johtuuko koronasta, sitä ei voi tietää.

1.9. Aamupäivällä löydettiin Tukholman Östermalmilta hengetön henkilö. Poliisin mukaan olosuhteet viittaavat siihen, että asiaa tutkitaan murhana/ tappona.

31.8. Iltamyöhällä ammuskeltiin Upplands Väsbyssä. Ilmoittajien mukaan juuri ennen puolta yötä kuului alueelta useita laukauksia. Poliisi haravoi aluetta, mutta pensaista ainakaan ei löytynyt haavoittuneita tai raatoja.

31.8. Botkyrkan Albyssä, eli tien toisella puolen, jossa 12-vuotias tyttö tapettiin kuukausi sitten, laitettiin pystyyn klo 22.30 aikaan tulitaistelu. Tarkasti ottaen kohti erään kerrostalon parveketta ammuttiin useita laukauksia. Lasinsiruja ympäriinsä ja muuta vaivaa, mutta Monoselle ei tarvinnut kilauttaa. Yksi loukkaantui lasinsiruista.

30.8. Niin ikään Upplands Väsbyssä joukkoammuntaa. Useita laukauksia. Kun poliisi saapui paikanpäälle, niin tilanne oli ohi Poliisi löysi tunnin päästä ammuskelussa vakavasti haavoittuneen henkilön Sollentunasta pensaikosta muutaman kymmenen kilometrin päästä, jonne oltiin kontattu piiloon.

29.8. Upplands Brossa tapahtui yömyöhään jotain, josta seurasi, että kaksi henkilöä konttasi vakavien puukkohaavojen saatteleman Jakobsbergin sairaalaan paikattavaksi. Mitä tapahtui, sitä ei voi tietää. Asiaa yritetään kuitenkin tutkia murhan/ tapon yrityksenä.

28.8. Solnassa ammuskeltiin. Poliisi löysi alta omenapuun haavoittuneen henkilön, joka toimitettiin sairaalaan.

28.8. Edelleen Solna polttopisteessä. Aiemmin päivällä yritettiin puukkolahdata alaikäinen poika. Muutamaa epäiltyä etsitään.

27.8. Sollentunassa puukkovakavahaavoitettiin henkilöä. Murhanyritystutkimus pystyyn ja yksi kuulusteluun.

Siinäpä sitä alkuun. Nämä ovat siis vain Tukholman alueelta. Ei tällä kertaa jaksa koko Ruotsia. Loppuu muste läppäristä.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
MattiS
MattiS
1.9.2020 16:58

Kylläpä tuo etätöiden mahdottumuus osaakin ahdistaa! Muutenhan erikoisosaajat olisivatkin kiltisti töissä, eikä ruotsalaisen yhteiskunnan kusipäisyyden vuoksi toisiaan ampumassa ja mellakoimassa. Ainakin mikäli valtamediaan ja niiden ”asiantuntijoihin” on uskominen..

juha II
juha II
1.9.2020 17:19

Kaikki tuo kehittynyt tavallaan niin pikku hiljaa, että näihin uutisiin on tottunut – tavallaan. Mutta, jos tuo kaikki vedettäisiin yhtä äkkiä hihasta. Muuttuisi reaktio suorastaan järkyttyneeksi! Voiko Ruotsissa todella olla tuollaista? Maassa, joka on ollut rauhan tyyssijä ja edelläkävijä hyvinvointivaltion luomisessa niin, että se on ollut esimerkkinä koko muulle maailmalle.

Ei. Näiden uutisten täytyy olla jostakin Etelä-Amerikan levottomasta banaanivaltiosta.

Los6666
Los6666
1.9.2020 18:21
Vastaa...  juha II

tottakai se kehittyy pikkuhiljaa, koska valtamedia halailee unelmaansa…. eli ”multikulttuurista” yhteiskuntaa.
se on jännä homma, että ainoa ”kulttuuri” mitä tänne lapataan on lähtösin lähi-idästä.
onko jokin mennyt päin vittua?

Los6666
Los6666
1.9.2020 18:17

no suomen punaviher-valemediahan kertoi juuri, että myös malmön mellakat johtui koronamasennuksesta 🤘
Tottakai nämäkin iloittelut menee samaan piikkiin ❤️
ei mitään tekemistä hallitsemattoman paska (islam) maista maahanmuuton kanssa 👍

Aappa
Aappa
1.9.2020 18:22

”Poliisi löysi alta omenapuun haavoittuneen henkilön”

Omenapuita voisi istuttaa ongelma-alueille enemmänkin – siinä voisi hyvällä säkällä, jos tippuu omena käteen, aloittaa oma-aloitteisen nesteytyksen ennen ambulanssin saapumista.

Monikulttuurisuus My ass
Monikulttuurisuus My ass
1.9.2020 18:59

Mutta kuten olemme käsittäneet ajat sitten, miten meidän mieliä muokataan. En edes viitsi kommentoida. Tai sen verran että, kyllä vituttaa. Omaisten puolesta. Esim Kaivarin tapaus. Kokemusta löytyy vitun mulkut, miten syylliset jää löytymättä. Haistakaa pitkä vitun paska virkavalta. Selvät todisteet ovat. Te priorisoitte tai poliittisesti valikoitte. Se on helvetin selvä.

Artikkeli Ali
Artikkeli Ali
1.9.2020 19:17

Ruotsin meininki on kuin lukisi Baghdad News sanomalehteä (sotatila).