Ampujaiset jatkuvat Tukholmassa

Tukholmassa harjoitettiin taas viime yönä ammuntaa. Kyseessä eivät olleet pellolta karanneet naapurin lehmät, vaan Vällingbyssä, eli suomeksi Vellikylässä, asuvat kolmansista maista tulleet gangsterinalut, jotka ammuivat AK47:lla.

Sotatoimet alkoivat Vällingbyn keskustassa klo 23.00 aikaan. Tapahtumapaikka oli aivan kylänraitin ostelualueen nurkilla. AK47:lla ammuttiin lippaallinen, mutta liekö tähtäin ollut sen verran vinossa, että Monoselle ei tarvinnut kilauttaa.

Sen sijaan kilautettiin ambulanssihelikopterille, joka haki yhden haavoittuneen Karoliiniseen paikattavaksi.

Poliisi oli tapahtumien kärryillä ja ympäristöstä noukittiin neljä nuorukaista putkaan pamputettavaksi ja kidutettavaksi tunnustusta antamaan. Mielenkiintoinen detaljee kiinniotossa on se, että poliisi jäljesti koirien avulla kaikki kiinniotetut.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.