Viikko alkoi ammuskeluilla ja räjähdyksillä

Ruotsissa viikko aloitettiin hurjanpuoleisesti. Uusruotsalaisten rivit harvenivat vähän samaan tahtiin kuin nimeltämainitsemattoman kansanryhmän rivit Kollaalla joulukuussa 1939.

Tukholman eteläpuolella Huddingessa opetettiin Kalashnikovilla lapsen jokellusta. Se kuulostaa tältä: tä tä tä tä tä tä… Kello oli 22.30 ja seuraavaksi laulettiin haikea hoosianna.

Nimittäin yksi henkilö oli saanut useita osumia ja henkilön maanpäällinen vaellus päättyi puhtaisiin valkeisiin lakanoihin, josta henkilö edelleen siirettiin pakastimeen odottamaan taivaan portteja. Entisestä elämästä paljolti riippuu, että pääseekö lämpimämmälle puolelle lämmittelemään vaiko kuuntelemaan neitsyiden houkuttelevaa luritusta. Asiaa tutkitaan murhana, ei kiinniottoja.

Suurin piirtein samoihin aikoihin toisella puolen kaupunkia Tenstassa viriteltiin kovanpuoleinen pommi kerrostalon edustalle. Kohde oli luultavasti alakerran parvekkeet, sillä ainakin niistä ikkunat kilahtivat pihalle. Asia on kirjattu yleisenä vaaran aiheuttamisena, ei epäiltyjä toistaiseksi.

Tenstan pommin jälkiä.

 

Malmön ongelmaisella alueella Kroksbäckissä harjoitettin niin ikään ammuntaa. Maanantai-iltana klo 21.00 aikaan mopedilla liikkeellä olleet henkilöt avasivat tulen ja yksi henkilö loukkaantui vakavasti. Tällä kertaa henki kuitenkin säilyi. Murhan yrityksestä tutkintaa.

Uppsalassa sama homma. Iltauutisten aikaa laitettiin Gottsundan ongelmalähiössä sotatoimet pystyyn. Poliisi sai useita paniikkisoittoja hurjasta ammuskelusta.

Useita partioita paikalle, mutta mitään sen kummempaa ei selvinnyt. Kukaan ei saanut viimeisten tietojen mukaan osumaa.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
maassa maan tavalla
maassa maan tavalla
15.9.2020 08:42

Olikohan Ruotsi liian kauan sotien ulkopuolella, jolloin psykososiaalisten tosiasioiden ymmärrys hapertui ja ”maailmanparantajat” pääsivät vallankahvaan ?

Suomi Finland
Suomi Finland
15.9.2020 08:42

Standardiuutisia. Gansterit ovat omaksuneet kovat keinot ja he lienevät ihannoineet gansteritoimintaa jo pitkään ennen alalle ryhtymistään. Ja koska valtaosa heistä on nuoria… … niin eipä käy kateeksi niitä normaaleja lapsia, jotka joutuvat jakamaan koulun noiden paskiaisten kanssa. Pelko on perseessä jatkuvasti.

24/7/52/365
24/7/52/365
15.9.2020 08:47

Meno senkun kiihtyy ja Lövenin ja Dambergin on vaikea keksiä uusia näkövinkkeleitä ja sananparsia tautologiaa välttääkseen.

RISE
RISE
15.9.2020 09:10

Näissä uutisissa on montakin yhteistä piirrettä mutta yksi mikä kiinnostaa ylitse muiden on tämä että juuri koskaan ketään ei ole teoista pidätetty oli sitten kyseessä murhat tai pommi-iskut. Onko olemassa tilastoa millä prosentilla jutut selviää?

Suomi Finland
Suomi Finland
15.9.2020 10:19

https://yle.fi/uutiset/3-11544775

”– Tämä uusin tragedia osoittaa jälleen kerran, että tarvitsemme lisää etsintä- ja pelastuskapasiteettia Välimerelle. Sen sijaan vapaaehtoisjärjestöjen toimia rajoitetaan ja viivytetään tarpeettomasti, IOM:n tiedottaja Safa Msehli sanoi.”

Tässä on tulossa taas lisää ja lisää väkeä. Räjäyttely ja ammuskelu ei tietenkään ole kaikkien tulijoiden mielessä, mutta sellaista tänne Pohjolaan on nyt näyttänyt olevan aluillaan vähän liiankin kanssa.

Jospa kansalaisjärjestöt nyt veisivät merestä noukkimansa tyypit takaisin Libyann, niin homma saataisiin vähitellen poikki, tai ainakin ihmissalakuljettajat joutuisivat hankkimaan nopeampaa ja merikepoisempaa kalustoa.

Kansalaisjärjestöjen nykyinen toiminta aiheuttaa näitä jatkuvia hukkumiskuolemia. Jos Eurooppaan pääsemisen mahdollisuudet minimoidaan, niin kyllä se kansainvaellus siitä lakkaa, kun yrittäjät lannistuvat.

Muutenkin on hieman tekopyhää yrittää pitää ihmiset loitolla, mutta jos he pääsevät pujahtamaan rajan yli, niin sitten heistä tulee oikein kunniavieraita. Eli josko nyt pistettäisiin nämä turvapaikkaprosessit jäihin ja autettaisiin ihmisiä ainoastaan heidän kotimaidensa lähistöllä.

Näin ei täällä Euroopassakaan tarvitse ihmisten joutua sellaisten rikollisten uhreiksi, jotka ilman tätä pelleilyä olisivat tuhansien kilometrien päässä.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
15.9.2020 14:08

American Renaissance – How They Kill Each Other in Chicago:

https://www.bitchute.com/video/CimdE0dAnIZf/

Videolla oleva esimerkillinen tilastosivu:

https://heyjackass.com/

Saa levittää, ei mulla muuta.

juha II
juha II
15.9.2020 19:03

Ruotsi on kuin entisaikojen westernit, joita 1970-luvulla tuhkatiheään. Niissä oikeus aina voitti!

Nyt ymmärrettävästi niillä ei ole enää mitään arvoa!

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
15.9.2020 19:34

Huonoja ampujia, sihti hukassa !

Kukavaan
Kukavaan
24.9.2020 04:26

Ehkä käyttävät pienikaliberisiä aseita. Tarvitaan paljon laukauksia kohteen pysäyttämiseksi. Osuma ei välttämättä vie liikuntakykyä. Kuolema seuraa muutaman päivän sisällä.

////
As Frank C. Barnes wrote in Cartridges of the World, “Humans shot with the .22 Long Rifle often show little immediate distress, survive without complications for several days, then die suddenly.”
////
https://ammo.com/rimfire/22-short-ammo#caliber-history

Juha 06
Juha 06
16.9.2020 07:35

Omalla kohdallani kaikki maahanmuuttajiin liittyvät kysymykset ovat toissijaisia verrattuna kahteen asiaan:

  1. en halua näitä jengejä Suomeen riehumaan, ampumaan, pommittamaan, raiskaamaan, tappaamaan – kaikki rikolliset kiinni ja linnatuomion kautta karkoitus!
  2. en halua että Suomeen tulee lisää ja lisää islamilaisia muutenkaan, haluan että Suomi pysyy suomalaisena, suomalaisten turvallisena kotimaana jossa on hyvä elää omana itsenään

Ei minulla ole mitään näitä ihmisiä vastaan. En vihaa heitä enkä syrji heitä. Mutta pysykööt kotimaassaan kuitenkin ongelmineen, riitoineen ja rikoksineen. En halua heitä pilaamaan elämäämme ja lastemme tulevaisuutta omassa kotimaassamme.

Honkler
Honkler
20.9.2020 17:53

Monikulttuuri on rikkaus ei mulla muuta