Viimeisen 24 tunnin hurja saldo: 4 murhaa

Viimeisen vuorokauden murhasaldo on kovanpuoleinen. Ainakin neljä varmaa murhaa. Tukholmassa, Sigtunassa, Eskilstunassa ja Nyköpingissä ovat gangsterit pitäneet ruumiinvalvojaisia.

Ensimmäinen tapahtuma oli Eskilstunassa klo 19.50 aikaan, jossa Nyforsin ongelmallisella alueella laitettiin pystyyn tulitaistelu. Kymmeniä laukauksia ammuttiin yleisellä aivan julkisella paikalla.

Kun poliisi saapui paikalle, niin pensaikosta löydettiin haavoittunut nuorukainen, joka menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Alamaailman huhun mukaan tapetusta nuorukaisesta olisi maksettu tapporahaa. Mielenkiintoista on se, että nuorukainen oli alaikäinen, 16-17-vuotias. Hän on etniseltä alkuperältään eritreaano.

Kuvassa nuorukainen, joka pääsi hengestään.

Seuraavaksi rytisi Nyköpingissä. Ennen puolta yötä hälytettiin poliisi ongelmalliselle Brandkärrin asuinalueelle. Alueelta oli kuulunut useita laukauksia ja ihmisillä luonnollisesti paniikinpoikanen.

Poliisi löysi tässäkin tapauksessa pensaikosta haavoittuneen henkilön, joka kuoli kohta puoliin sairaalan lakanoissa. Uhri on uusruotsalainen, 21-vuotias nuorukainen. Nimen perusteella vaikuttaisi olevan kotoisin – mistäpä muualta kuin Afrikan itäosista.

Eskilstuna ja Nyköping kuuluvat Södermanlandin maakuntaan ja poliisi on listannut murhat ns. erityisiksi tapahtumiksi. Tarkoittaa käytännössä jotain sellaista, että tutkintaan panostetaan extrapoliiseja.

Seuraava murhapaikka Sigtunan kunnan Märstassa. Poliisi hälytettiin asuntoon, josta löydettiin kuollut 55-vuotias mies. Olosuhteet olivat poliisin mukaan sellaiset, että tapahtumaa tutkitaan murhana. Tästä jutusta on kaksi henkilöä otettu kiinni kuulusteluihin.

Märstan tapahtuma on luonteeltaan erilainen kuin jutussa mainitut kolme muuta tapahtumaa. Vaikuttaa enemmän juoppoporukan vahinkotapolta kuin gangsterimurhalta

Tukholman Årstasta  löydettiin varhain torstaiaamuna hengetön kolmekymppinen gangsteri. Alamaailman mukaan mies on ollut mukana useissa erilaisissa väkivaltarikoksissa. Ja nyt joutui siis itse sen kohteeksi.

Tarkempia tietoja tapahtumasta ja kulusta ei ole. Miehellä on ruotsalainen sukunimi, mutta etunimet viittaavat Venäjän suuntaan.

Lisäksi Tukholmassa on ollut joitakin pienempiä ampumisia, joista ei ole osumia eikä kiinniottoja. Kuulostavat enempi ilon ja riemun osoituksilta.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Musta makkara

Tahti on kova. Tätä on tilattu ja saatu. Eroon ei pääse ja lisää tulee koko ajan. Kuten mädäntyneet poliitikot sanoivat, Ruotsi oli ennen liian hyvä paikka. Täytyyhän siitä sen vuoksi tehdä paskatunkio?

Mussukat oikein

Ne on ne jakamattomat ihmisoikeudet. Tarkoittaa sitä, että kaikki se paska, mikä on siellä mistä tulevat, tuodaan tänne. Ja kuvitellaan, että kun mussukoita lahjotaan rahalla ja syleillä jne, kaikki on ihanaa. Geenit uudistuvat jne. Ne keittävät hyvää riisiä jne. Ja kokemuksesta suvakit kertovat esim Gambian matkoilta, että ihanaa. Kantikset on niin nähty. Mussukka suklaa mussukka on niin ihqua.

Börje

Ehtiikö noita kukaan enää oikeasti tutkia? Ja kiinnostaako poliiseja enää edes? Eihän sitä tietenkään ääneen voi sanoa, mutta luulisi perus-Reinikaiselle olevan aivan se ja sama kun gangstat tappavat toisiaan.

Voi voi tätä hulluutta

Onhan se niin, mutta aluksi toi väkivalta on noiden rikollisliigojen välistä, mutta niiden lisääntyessä uskon, että se muuttuu summittaiseksi kantiksia vastaan, jolloin kotiryöstöt ja murhat kasvavat korkeiksi samoin kauppakeskus- ja myymäläryöstöt.

Veikkaan, että tämän vuosikymmenen loppupuolella on tilanne jo täysin holtiton.Suomi seuraa perässä.

Sam Colt

On vedettävä se johtopäätös, että osumatarkkuus on parantunut?
Ruotsissa kehittyy maan oma simohäyhä.

Ymmärsinkö svt-n uutisesta oikein, että Ruotsin poliisi rauhoittaa kantaväkeä kertomalla että sivulliset eivät ole vaarassa?

Suomi Finland

”Ymmärsinkö svt-n uutisesta oikein, että Ruotsin poliisi rauhoittaa kantaväkeä kertomalla että sivulliset eivät ole vaarassa?”

Voi herran pieksut. Tähänkö on tultu?

Sherlokki suvakko

Ymmärsit, samaa paskaa kierrätetään suomessakin.

Aappa

Ruotsalaiset uus-simohäyhät pystyvät ampumaan vauhdissa lonkalta.

Musta Mannerheim

No nämä nyt ovat vain sellaisia viikinkien keskisiä kahinoita!

Näin nimittäin eilen SVTn tekstiteeveellä uutisen että uusimpien tutkimusten mukaan kaikki viikingit eivät suinkaan olleet pohjoismaalaisia.

Kukaties Husukin on viikinkiperimää? Ja Musa Rasa?Ja Kitisevä Savunahka?

Pian tulee ns faktaa

Luulen että piakkoin tulee uutisia. Että afrikkalaiset rakensivat koko Skandinavian. Yms paskaa.

Mr.Reese

Afrikaanojen elinaikaodote on Ruotsissa lyhyempi kuin olisi kotimaassaan.

Työkkärikin on jengien/klaanien hallussa

Nyt on viimeinkin julkisesti tunnustettu että rikolliset jengit ja klaanit ovat infiltroineet työkkärinkin. Kaikilla valtion ja kunnan osa-alueilla missä raha tai muu hyöty on kyseessä (sairaskassa, kunnanhallitus, tonttikaupat, rakennusluvat) on kriminellien saastuttama.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/arbetsformedlingen-kriminella-natverk-har-infiltrerat-oss

Ruotsin suurimmat krimnellit klaanit tulevat Libanonista, Turkista, Syyriasta ja Palestiinasta:

https://www.svtplay.se/video/27395577/sverige-mots-direkt/sverige-mots-direkt-sasong-1-17-sep-21-00?info=visa

juha II

Klaanit ja jengit ”parantavat kuin sika juoksuaan”!

Tuskin maltan odottaa, että tämä kaikki sama on täällä!

Ts. ”syrjäytymisestä”, ”korona-väsymyksestä” ja ”rakenteellista rasisismista”, jota oli jo ennen ”Kuin Herran Henki liikkui pimeyden päällä”!

Iso Kirja sanoo, ettei sitä ennen ei ollut mitään???

Mutta olipsas, LÄL-LÄL-LÄ-LÄÄÄ! Rakenteellinen rasismi!

Ja sen voi nähdä myös tähystystä suorittava lääkäri ”sihdatessan” oikein pitkälle niin että kurkunpäästä näkyy valoa. Siellä se rakenteellinen rasismi on!

Ali Kessu

Suomessa on Taponen, joka osaa selittää kaikki parhain päin, vaikka tosiasiat kertovat muuta.
Eli näillä mennään meillä.

Ollipoika

Sitä saavat ruotsalaiset mitä ovat tilanneet.