Tulitaisteluja ainakin Malmössä ja Västeråsissa, mielenkiintoinen syksy tulossa

Ruotsin alamaailma on taas toiminut. Illan ja yön aikana monenlaista toimintaa ammunnasta älämölöön.
RIP mafiooso.

Västeråsissa paukutettiin puolen yön aikaan 35-vuotias gangsteri hengiltä. Eli hieman vanhempi kuin kesän aikana trendinä ollut teinien keskinäiset teloitukset. Kohde oli kotoisin Turkista ja Turkin kansalainen. Kuuluu jonkinlaiseen kurdimafiaan ja ollut mukana monissa väkivaltarikoksissa.

Niin ikään mies oli Västeråsin käräjillä viime keväänä syytettynä rahanpesusta, huumausainerikoksista, dopingrikoksista, jne jne. Sai pikku kakun, mutta oli odottamassa tuomion täytäntöönpanoa.

Kannattaa huomata, että samoilla käräjillä istui syytettynä 16 muutakin lähi-itäläistä velikultaa, syytekirjelmissä pääpaino rahanpesulla ja huume- sekä dopingrikoksilla. Kyse oli ”suurista kurdimafian käräjistä”, olletikin, että kaikki epäillyt eivät ollut kurdiaanoja vaan myös turkkilaisia, syyrialaisia ja palestiinoja.

Tätä kautta on helppo lähteä etsimään motiivia. Siinä ei paljon ole vaihtoehtoja; vasikointi, oharit tai joku muu kusetusveivaus. Mutta joka tapauksessa luoti tiesi paikkansa.

 

Malmö

Kun taas Malmössä on menossa mielenkiintoinen kuvio. Ensinnäkin illalla klo 19.30 aikaan aloitettiin tulitaistelu Bellevuegårdenissa. Kukaan ei tiettävästi saanut osumaa, mutta kymmeniä laukauksia ammuttiin ja ainakin yhdestä sivullisten autosta löydettiin luodinreikiä.

Alamaailman vinkkimiehen mukaan Malmön eteläosissa on menossa jonkinlainen vallanvaihto, tai ainakin sen yritys. Bellevuegårdenin ympäristössä sijaitsee monenlaista monikulttuurista toimintaa; on moskeijaa, etnistä kauppaa ja ravintoloita, joissa tehdään todella hyvää ruokaa. Tähän ympäristöön sopii myös yksi katugangsteriliiga.

Viime aikoina Bellevuen puistikossa ja torin nurkilla on näkynyt uusia ihmisiä. Heillä on uudet Adidaksen verkkarit ja siihen kuuluvat snickersin kengät. Siis aito katugangsterin univormu.

Porukka ei salaa mitään vaan toimii avoimesti. He myyvät huumeita kuin puhelinmyyjä Hesarin kestotilausta. Suu käy, eikä asiakas lopulta voi kuin tilata. Tuleehan siihen kaupanpäälle vielä taskulamppu. Autot on parkkeerattu maailmanomistajien elkein, eli juuri sillä tavalla, että se herättää huomiota.

Lisäksi porukka on ottanut läheisen kirjaston ja ICA-kaupan eteisen ikään kuin hallintaansa. Jopa aivan tavalliset ihmiset huomaavat mistä on kysymys.

Paikkaa voi tutkia kartalta:

No mistä sitten on kysymys? Malmön poliisi on viime aikoina kaikesta negatiivisesta julkisuudesta huolimatta ollut oikeissa töissä. Kuluvan vuoden aikana kymmeniä katugangstereita on otettu kiinni ja heidät on vangittu. Poliisin yksi taktiikka on ollut ratsata henkilöitä ja lain mukaan ladatun aseen kantamisesta saa pari vuotta kovaa, joten sillä perusteella henkilö voidaan vangita helposti. Kukaan itseään kunnioittava gangsteri kun ei kulje ilman ladattua pistoolia. Olipa uhka todellinen tai kuviteltu. Ja poliisi tietää tämän.

Toisaalta taas gangsterit ovat itse ihan oma-aloitteisesti harventaneet rivejään. Ollaan ammuttu hengiltä tyyppejä vähän sieltä sun täältä. Lisäksi poliisi on vuoden aikana tehnyt isoja huumetakavarikoita, joiden seurauksena kymmeniä gangstereita istuu kiven sisässä. Näin ollen Malmön eteläisen kauhutasapainossa on jonkinlainen tyhjiö, jota nyt aletaan syksyn pimeillä pikku hiljaa uudestaan täyttämään.

Voimme siis odottaa jännittää syksyä Malmön suunnalta.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Syylliset tuomiolle
Syylliset tuomiolle
19.9.2020 10:07

Ruotsi on poliitikkojen luoma, mätänevä roskatunkio.
Se mitä poliitikot ovat tehneet kansalleen on rikos ihmisyyttä vastaan.

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
19.9.2020 11:25

Äänestäjät ne poliitikot itselleen valitsee. Monille ruotsalaisille on jo ajatuksen tasolla kauhistus äänestää ruotsidemokraatteja tai jotain muuta vastaavaa ”rasistipuoluetta.”

Jakaus pöhköön päähän
Jakaus pöhköön päähän
19.9.2020 13:01

Onhan se sitten mukava ottaa harhaluoti ohimoon ja päätyä kirkkomaahan parempanaihmisenä, kun eihän sitä nyt natsi-rasisteja voi äänestää.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.9.2020 15:08

Mieluummin nuorena kirkkomaahan täysverisenä suvakkina kuin pitkä elämä minkään sortin rasistina. Siinä on maansa tappajan mietelause.

Tunteet ennen järkeä
Tunteet ennen järkeä
19.9.2020 21:47

Miksiköhän miehet oli 1800-luvulla sitä vastaan, että naisille annettaisiin äänioikeus?

Liian vähän, liian myöhään
Liian vähän, liian myöhään
20.9.2020 06:39
Vastaa...  Admin Pt-media

Kannattaa katsoa tämä debatti:
järkevimmät ovat Arin Karapet (M) ja bosnialainen ICA- kauppias. Karapet on itse Rinkebyssä kasvanut ja sanoo precis niinkuin asia on:

”Nyt on jo liian myöhäistä, kaikki olisi pitänyt tehdä 30 vuotta sitten!”

https://www.svtplay.se/video/27395577/sverige-mots-direkt/sverige-mots-direkt-sasong-1-17-sep-21-00?info=visa

Ike
Ike
19.9.2020 16:06

Valitettavasti. Kuten historia on osoittanut enemmistö on enimmäkseen väärässä.

Vihreät mädättää moraalin
Vihreät mädättää moraalin
19.9.2020 20:45

Samaa mätäpaskaahan nuo vihervassaritkin Suomeen haluaa.

Heidän kannattajaat ovat järjestelmällisesti avohoitopotilaita tai muuten tunnevammaisia mitä lie tapauksia.

Miksi he muuten tarvitsisivat pöllyä rauhoittaakseen mielensä?

Siksi pössyt haluavat huumeet vapaaksi.

Hukkaan meni
Hukkaan meni
19.9.2020 10:14

Onhan se sääli että kävi näin kun oli ananaksenkin saanut juuri muotoiltua kesäkuntoon ilmaisella parturilla.

kulttuuriabsolutisti
kulttuuriabsolutisti
19.9.2020 10:36

Joissakin kirjoitelmissa on haiskahtanut sellainen looginen tuhnu, jonka mukaan hiekan ja heinän maista kotoisin olevien alistuskulttuurien jugendista ei ole juuri haittaa, sillä ne kovat roistot ovat kuitenkin kotoisin Balkanilta. (eli peräisin Euroopasta)

Señor Peligro
Señor Peligro
19.9.2020 13:25

Kuula meni oikeaan osoitteeseen, mutta ongelma onkin, että paskan tilalle tulee aina toinen paska. Lyijyä pitäisi jaella paljon ahkerammin, jotta huumediilerit alkaisivat miettimään oikeasti elämäänsä. Huumediilereiden pysyvään poistamiseen tarvittaisiin joku valpon tyylinen instanssi, joka hoitelisi mulkerot kaikessa hiljaisuudessa pois päiväjärjestyksestä.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.9.2020 15:20

Kun sivulliset alkavat saada enemmän osumia käy seuraavasti: ensin asia yritetään vaieta kuoliaaksi. Sitten kun paine ottaa kantaa kasvaa liiaksi sanotaan, että joukko kuolleita kantiksia täytyy kestää, jotta voitaisiin auttaa isoa määrää ihmisiä.

Daavidin poika
Daavidin poika
19.9.2020 17:20

Kyllä Ruotsi on ajautunut niin pahaan tilanteeseen, että sinne on pakko saada EU:n puolesta rauhanturvajoukot. Ei hyvältä näytä, eikä kuullosta ei.

Särmääjä
Särmääjä
19.9.2020 19:46
Vastaa...  Daavidin poika

Ainoo mitä joku EU lähettäisi Ruotsiin on mellakkapoliisit hakkaamaan ruotsalaisia tai meidän maksaman tukipaketin maan mafioille. Sitten joku paskantärkee komission virkamies tulisi kättelemään maan hallinnon edustajia ja kävisi pullakahvilla moskeijassa.

juha II
juha II
19.9.2020 19:30

Vain latteuksia tänään kun en muutakaan jaksa: ”Monikulttuurisuus on rikkaus” Ei mulla muuta!!!”

historian roskatynnyri
historian roskatynnyri
19.9.2020 20:15
Vastaa...  juha II

”Monikulttuurisuus on rikkaus” on yhtä kuolematon sanayhdistelmä kuin ”proletariaatin diktatuuri”.

Saattaa olla typoja 😀
Saattaa olla typoja 😀
19.9.2020 22:01

Ei Snickers kenikiä oöe olemassa vaan scehrersin kenkiä.

Korjaus
Korjaus
20.9.2020 06:32

Snickersit (suklaapatukat) syödään, kengät taas ovat Skechers.

Ollipoika
Ollipoika
21.9.2020 14:12

Ruotsalaisten typerys ja herkkäuskoisuus maailman parantajana ei lakkaa hämmästyttämästä.
Maa on ajettu myös täysin puolustuskyvytön maan tilaan.