Tukholmassa taas hyvin hyvin hikinen iltapäivä

Tukholman alueella on vietetty todellakin hikinen iltapäivä, olletikin, että ilma ei välttämättä ole ollut hikinen, kuten vastaavan nimisessä elokuvassa.

Ensimmäinen nujakka alkoi Sigtunan kunnan ongelmallisella alueella Valstassa, jossa uusruotsalaiset laittoivat pystyyn tulilaistelun.

Poliisi hälytettiin apuun hieman ennen ruokatuntia, kun Valstassa kuultiin reippaanpuoleista ammuntaa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut naapurin Mansikki, vaan AK 47 se siellä lauloi haikea kuoleman hoosiannaa. Poliisi löysikin pensaikosta kerrostalon pihamaalta useita osumia saaneen miehen. Alamaailma tietää kertoo miehen etunimeksi Mohamad.

25-vuotias Mohamad sai parin tunnin päästä kyydin paratiisiin. Lähtö tapahtui sairaalan valkoisista lakanoista. Oliko lentävä lähtö, tiedä ei, mutta vihreä leikkauskaapu päällänsä kuitenkin.

Poliisi tutkii asiaa murhana, toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Poliisin mukaan tilanne on sen verran tulenarka, että Märstaan on lisätty partiointia, sillä illan ja yön aikana on mahdollista tapahtua kostotoimenpiteitä. Märstan keskustassa oli noin klo 18.00 aikaan kymmeniä poliisipartioita ja autoilijoita pysäyteltiin satunnaisesti.

Pt-media pyöräilee illan mittaan parin kilometrin päähän Valstaan kyselemään tunnelmia. Kannattaa olla kuulolla.

Kun ruuhka-aika oli kovimmillaan, niin Tukholman kaupungin Kistan kaupunginosassa klo 16.00 aikaan harjoitettiin kovemman puolesta vihapuhetta. Vihapuhe ei ollut tyyliin ”olet ärsyttävä torspo”, eikä vihapuhe ollut sellaista, että se tuli ulos suusta. Se tuli ulos jostain sellaisesta, jota poliisi ei voi vielä kertoa. Se kuitenkin kerrotaan, että vihapuheen voimasta yksi pääsi hengestään.

Kyse oli siis sen verran kovasta vihapuheesta, että asiaa tutkitaan murhana. Murhapaikka on eräänlainen reissumiesten hotelli.

Odotellaan jännityksellä tulevaa iltaa ja yötä.

 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kuin uudesti syntynyt Rähmis. Kiitos tästä.

a a

KIUSAAMISTAhan tuo vaan on! Muistakaa käyttää uussanastoa! Nykyään raaka, henkeen käyvä väkivalta on ”koulukiusaamista”.

Göran Bakbulle af Mellanben

Oj djävla djävla. Jag hoppas att allah låter inn och 72 jungfruar också.

juha II

Onkohan Turun Mohammad?

jag

mitä siellä tapahtuu?? nyt lisätietoa!!

Tehdäänkehitysmaayhdessä
jag

onko allahuakbarin miehet ollut asialla?

p.k.

Haiskahtaa rikollisuudelta

Vesa

Sanan voima on uskomaton. Pyssyn voi jättää kotiin. Ei muuta kuin suu auki ja puhumaan, niin kohta on Monoselle hommia. On vihaista!

Moonman

Oli lentävä lähtö, lentävällä taikamatolla. Itse Muhammed tuli noutamaan mohamadin helvettiin.

Aappa

Melko varmasti voittaa, jos veikkaa osumaa Muhamettiin.

Dickie

Mohammad Mohammad Muhammed jne..ei noilla vittupäillä mitään eroa toisistaan ole..karkotukseen koko kööri

puolueeton

Ruotsin rikollisuus on tullut niin tavalliseksi, etta sen pelottavuutta ja pahuutta voi kuvata humoristisesti sen herättämättä lukijoissa ihmettelyä.

Suomi Finland

Ja kaikki johtuu kantaväestön rasismista, joka tekee maahanmuuttajien elämästä sietämätöntä. Huumekauppa ja jengiytyminen on silloin ainoa vaihtoehto, mihin sorretut maahanmuuttajat voivat ryhtyä.

Mohamad kun kuoli, oli kuin jokainen rasisti itse olisi painanut liipasimesta. Meillä on nyt itsetutkiskelun paikka. Ehkäpä Ohisalon tulisi aloittaa meillä kovat otteet. Aina kun kehitysmaalainen pääsee hengestään heidän keskinäisissä välienselvittelyssä, niin 10 rasistiksi todettua lähtisi kymmeneksi vuodeksi linnaan hyvitykseksi. Onhan toki niin, että vaikka kehitysmaalaiset tekisivät mitä tahansa, ei heidän tekojaan sovi arvostella. Se on aina rasismia.