Viikonlopun saldoa: Tukholmassa ammuntaa, Malmössä pommitusta

Yleisesti ottaen rikosrintamalla on tapahtunut viikonlopun aikana paljon. Niitä perusjuttuja, ampumisia ja räjähdyksiä.

Malmössä viriteltiin perjantai-iltana kunnon jytky parturi-kauneussalongin edustalle kaupungin keskustassa Värnhemin kaupunginosassa. Pommi tuhosi koko parturin julkisivun.

Pommin motiivia voi arvuutella. Uusi omistaja oli alkanut pyörittämään yritystä kuluvan vuoden keväällä, joten montaa kuukautta toiminta ei ehtinyt pyöriä ennen ensimmäistä latinkia. Alla videokuvaa pelipaikalta muutama minuutti räjähdyksen jälkeen ennen kuin pelastuslaitos ja poliisi oli saapunut paikalle.

 

Tukholmassa taas ammuskeltiin ihmisiä viimeisille matkoille. Aiemmin kirjoitimme jo Kistan ja Valstan ampumisista, jossa henkilö kuoletettiin useilla laukauksilla päähän.

Lauantaiaamu aloitettiin Tukholman eteläosissa Rågsvedissä putsaamalla pensaikot raadoista. Poppelin juurelta löydettiinkin yksi nuorukainen, joka oli saanut ns. rintahoitoa. Eli ainakin neljä kutia rintaan. Toistaiseksi ei ole tietoa henkiinjäämisprosenteista.

Suurin piirtein samoihin aikoihin samoilla kulmilla Hägsätrassa täräytettiin niin ikään henkilöä aseella. Tästä tapahtumasta on niukalti tietoa tarjolla. Vain se tiedetään, että osumaa oli tullut ja ihan pelkillä laastareilla ei selvitty.

Niin ikään Tukholman Solbergassa ammuskeltiin lauantai-illalla. Ihmiset soittelivat hälytyskeskukseen, että kuuluu ammuntaa. Poliisi selvitteli asiaa, mutta paikalta ei löytynyt raatoja eikä raadon tilaajia.

Tukholman naapurissa Tyresössä sama homma kuin Solbergassa. Ilmoituksia ampumisesta, mutta poliisi ei löytänyt haavoittuneita eikä oikeastaan mitään muutakaan.

On ollut paljon muitakin juttuja, mutta en nyt tällä kertaa jaksa selvitellä kaikkia maakuntien pikkuriitoja.

 

Tukholmassa on joka tapauksessa kovan puoleinen tahti menollaan, ennätysvuosi tulossa ammuskeluissa ja kuolleissa. SVT:n kartoituksen mukaan kuluvan vuoden aikana Tukholmassa on ammuttu 15 henkilöä hengiltä ja 37:n kerrotaan haavoittuneen. Erilaisia ampumistapauksia on kirjattu rekisteriin 97 kappaletta.

Verrattuna aikaisempien vuosien vastaavaan ajanjaksoon ovat ampumiset lisääntyneet kymmenillä tapauksilla.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi neidot haluaa samaa tännekin

Aika vakiokamaa jo Ruotsissa. Joka viikko sama homma ja toi tulee vaan pahenemaan.

skål från skolan

Matujen määrä on ilmeisesti ylittänyt kriittisen määrään Ruotsissa.
Maan talous on aika vahva, mutta mitenköhän kauan kun työelämään alkaa valmistua yhä veltompia ihmettelijöitä ?

SNIPER

Suosittelen ampuma-ase koulutusta, rupee rosentit parantuu…

Kunhan kysyn

Kun puhutaan aseista, niin mitkä ovat nykyään säännöt,? Voisiko joku valaista asiaa? Esim harrastus ja kantoivat jne. Sekavaa on. Luultavasti tämän kysymyksen takia joudun listalle eli tarkkailtavat. Siitä vain. Rambo on kova. Ja höpö höpö. Onko itsensä puolustaminen tehty miten vaikeaksi? Koska se on edessä.

Kunhan kysyn

Siis kantoluvat jne.

Musta makkara

Jaa. Safkan laitossa on pidetty pikku tauko. Ruotsalaiset nykyiset keski-ikäiset eivät taida millään malttaa odottaa vanhainkotiin pääsemistä. Siellä se tärkein siisti safkaa jo odottaa kuumana ja moniosaajat opiskelevat ruotsalaismallista vanhustenhoitoa.

Aappa

Synkeähköjä hymnejä volloteltu taasen, eikun allahua ja aamenta osallisille.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kunhan ampuvat toisiaan, ei mitään väliä. Aselupia täytyy tiukentaa kantiksilta , ei koske kehareita. Ihanaa kehitysmaa meininkiä.

regis

Ruotsi on shithole country

juha II

Ruotsi on persereikä-valtio. Ovat varmasti sarja-orgasmien vallassa kun ovat saaneet “kansankotinsa” samaan tilaan kuin Libanonin Beirut oli 1970-luvulla. Nyt kaiketi Libanonissa ulkopuolelta suhmuroiduista mellakoista huolimatta on jokseenkin rauhallista tai ainakin oli ennen kuuluisaa “satama pommia”.

Kannattaisi lukea lisätietoa Ylvan mylväisemästä “pakolaisohjelmasta”. Se on perkeleen paha, johon on upotettu liudoittain “sudenkuoppia”, jotka eivät näy tapansa mukaisesti päälle!

Kyseinen pergamentti on yksin vassarien tekemä ja lisää haittamaahanmuuttoa Eurooppaan tähtitieteellisesti! Mukamas “palauttatukset” ja muut “tiukennukset” ovat pelkkää silmänlumetta ja suvakkimaista kommunistista valhetta alusta loppuun!

Ellen nyt ole ajvan aineissa ollut niin jopa Ruotsin miljööpartin naisedustaja hirveksyi Ylvan kokoonkeittämää myrkyllistä lientä!

Ilmankos ämmä oli niin täpinöissään ja kuvitteli olevansa ainakin yhtä tärkeä kuin Yhdysvaltain presidentti J. F. Kennedy (1917-1963) v. 1962 Kuuban ohjuskriisin kuumimpina hetkinä. Presidentti J. F. Kennedyo oli tunnettu hyvänä ja voimakkaana puheidenpitäjänä, jollaista maailma ei ole toistaiseksi vielä nähnyt eikä varsinkaan kuullut.

Joku

Kaatukoon vaikka koko ruotsi kunhan hallitus ei kaadu!

Minä

Veit sanat Löfvenin suusta.

Minä

“en nyt tällä kertaa jaksa selvitellä kaikkia maakuntien pikkuriitoja”

Ehkä piakoinkin pääset sotakirjeenvaihtajaksi juoksentelemaan rintamalinjoilla.

Jones

Muistan kun vanhoissa amerikkalaisissa elokuvissa italialaisten mafia pesi huumerahoja partureissa ja ravintoloissa. Olisikohan sama meininki Suomessa ja Ruotsissa? Tässätapauksessa siis toinen huumemafia räjäytti siis toisen huumemafian rahanpesupaikan.