Nuorukainen yritettiin teurastaa haulikolla

Boråsissa tehtiin perjantaina päivällä kummallinen väkivallan teko. 16-vuotias poika riisutettiin alasti, jonka jälkeen häntä ammuttiin katkaistulla haulikolla rintaan.

Tapahtumapaikka Frufällan (=Naisansa!) on kaupungin pohjoispuolella sijaitseva järvi- ja ulkoilualue. Poliisi sai hälytyksen puolen päivän tienoilla ampumisesta.

Kun poliisi alkoi haravoida aluetta, niin 16-vuotias nuorukainen löydettiinkin vakavasti haavoittuneena. Henki kuitenkin säilyi.

Asiasta ei tiedetä toistaiseksi oikeastaan muuta kuin mitä yllä on kirjoitettu. Medioiden mukaan tekijät ja uhri käyvät samaa koulua, toisaalta poliisi ei ole tehnyt kiinniottoja.

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
Johan
11.10.2020 00:03

Rankkaa säätöä Frufällanissa.
Kiinnosti tuo Frufällanin nimen historiikki.

Isonjaon aikaan tilan nimi oli Frugården ja siitä tulee Fru. Kaskipellot jaettiin tilan koon mukaan ja kaskettavalla alueella juhannuksen jälkeen kaadettiin puut ja jätettiin kuivumaan odottamaan syyskuun kaskenpolttoa. Frugårdenin tilan kaskeamisaluetta siis puunkaatoaluetta kutsuttiin nimellä Frufällan.
Fällan tarkoittaa kaataa ja hakata puita. Fru on vaimo tai rouva. Frufällan on siis ”Vaimon kaato ja hakkauspaikka”!

http://www.culturum.se/Frufallan/Dokument/0FruNamn.pdf

Huru-ukko
Huru-ukko
11.10.2020 01:25
Vastaa...  Johan

Matuloiset sitten pitää perinnettä yllä, hakkaavat ja kaatavat vaimoja:)

KaikilleAnsioidensaMukaan
KaikilleAnsioidensaMukaan
11.10.2020 10:31
Vastaa...  Johan

Miten tylsää sveduapinoilla olisikaan, jos ei olisi tälläisia rikastuttavia tapahtumia? Suomessa kuristetaan koulukaverit ambulanssikuntoon. Svedut on jo edellä ja siellä koulukaveria ammutaan haulikolla. Erittäin rikasta kulttuuria!

Miten tylsää olikin wanhaan aikaan, kun koulussa annettiin lumipesuja tai heiteltiin toisia lumipalloilla?

Sekoilua Swedestanissa
Sekoilua Swedestanissa
11.10.2020 04:36

Länsmansgårdenissa Göborgissa poksahti ja paikalle ajaneet kaksi poliisiautoa kolaroivat keskenään, neljä poliisia sairaalaan. Olivat vissiin liian innokkaita?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/explosion-och-bomblarm-i-goteborg

Borlängen Tjärna Ängar- nimisessä paikassa asuvat ulkomaalaiset vaihto- oppilaat vaativat turvallisempaa asuinpaikkaa. Eivät uskalla liikkua ulkona koska siellä ammutaan ja käydään käsiksi. Huvittavinta on että oppilaskunnan puheenjohtaja on nimeltään Mufassireen Ahmed mutta hänkin pelekää.

Ei kivaa kun lauma mustia ukkoja murtautuu kotiisi
Ei kivaa kun lauma mustia ukkoja murtautuu kotiisi
11.10.2020 05:13

Danderydin hienostoväkikin sai tuta multikultia kun neksut tulivat tekemään ryöstöä luksusluokan omakotitaloon mitti natta ja puukko vedettiin kurkulle.

Hyvä. Nyt rikis-suvakot alkavat ehkä tajuta missä mennään. Ei niin kivaa enää! Kumbayahalut menivät sen siliän tien vai?

Kukkuu
Kukkuu
11.10.2020 11:26

Samaa odotellaan täällä tapahtuvaksi. Esim kauniaisten kohdalla. Kyllä siinä esim Haataisen silmät aukeaisi, kun joukko mussukoita tulisi kylään. Ämmä kun ylimielisesri muutama vuosi sitten väheksyi paskasakin tuomia ongelmia.

murre riepunen
murre riepunen
11.10.2020 07:37

Meillä meno hurjistuu myös päivä päivältä, koulujärjestelmä jota maailmalla ihailtiin ja mallia käytiin kilvan kyselemässä, nyt koko järjestelmä tuhottu, muutamassa vuodessa, salailuun ja totuuksien peittelyyn viranomaiset rehtoreista lähtien syyllistyvät. Kouluissa aseistetut, poliisit, asmbulanssit vierailevat päivittäin, kas..kas, usein niiden koulujen ongelmat paisuvat joissa ” opiskelee ” maahamme kultakimpaleina haalittuja vieraita.

Tehokas poliisi
Tehokas poliisi
11.10.2020 10:20

Noitahan tapahtuu kun poliisi ei ehdi jokaisen pyllyä pyyhkimään, mutta seuraavalla videolla on poliisille itselle tullut pyyhittävää

https://www.liveleak.com/view?t=kmb1W_1602264103

Poliisillakaan ei aina ole hyvä päivä.

Samppa
Samppa
11.10.2020 11:43

Pelasta Eurooppa!!!! Kannattaa allekirjoitta heti, että menisi päättäjille perille. Ei kiitos enää yhtään lisää.

http://www.saveurope.eu/

juha II
juha II
11.10.2020 15:51

HUH, HUH!!!

mähönen
mähönen
11.10.2020 19:01

Komentokeskus.comille (sijoittajaporvarit) taisi lipsahtaa tieto rahantarpeesta. Jokunen euro saatiin kerättyä, ole hyvä.