Ampujaiset Tukholmassa jatkuvat tulitauon jälkeen

Poliisin eristämä sotatoimialue Beckombergassa.
Muutaman viikon hiljaiselon jälkeen lähtivät ampujaiset taas viime yönä käyntiin Tukholmassa, jossa yksi nuorukainen löydettiin sotatoimien jälkeen pensaikosta pahasti haavoittuneena.

Tulitus Beckombergassa alkoi klo 23.00 jälkeen. Hätäkeskus sai useita soittoja. Kun poliisi oli varmistanut alueen ja pensaikkoja alettiin haravoimaan, niin kauniin ruskan värjäämästä puskasta löydettiin verilehtiä. Ja pensaikon juurelta nuorukainen.

Nuorukainen toimitettiin sairaalaan, jossa tämä saikin lähdön autuaammille sotatoimimaille.

Muuan mies, joka asuu alueella, kertoo Pt-medialle, että lähistöltä kuului laukauksia.

– Ehkä joku 4-5 bang bang bangia. Selviä kuteja. Tästä muutama minuutti, niin paikalle tuli useita poliisiautoja ja tästä pari minuuttia täysi röhinä päällä. Aluetta eristettiin ja helikopteri rullasi taivaalla normaalia rinkiään.

Beckomberga itsessään on hieman parempaa asuinaluetta, mutta toisaalta Vällingby/ Hässelbyn lähiöt sijaitsevat lähistöllä, joten pöhinää riittää. Huhun mukaan ammuttu olisi eräs musta räppijätkä, mutta tätä ei toistaiseksi ole vahvistettu alamaailman tietolähteistä.

Asiasta kertoi myös poliisi.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
3.11.2020 18:28

Nämä puskaan vetäytymiset osuman jälkeen voivat johtua pienestä kaliberista.

As Frank C. Barnes wrote in Cartridges of the World, “Humans shot with the .22 Long Rifle often show little immediate distress, survive without complications for several days, then die suddenly.”
https://ammo.com/rimfire/22-short-ammo#caliber-history

Pigmenttiveijari
Pigmenttiveijari
4.11.2020 09:26
Vastaa...  Admin Pt-media

Tuollaiset suojaanhakeutumistaidot voitaneen arvottaa huippuosaamiseksi.

Punavihreä logiikka
Punavihreä logiikka
3.11.2020 20:14

Muun väriset joutuvat valtaväestöä useammin ammutuiksi.Tämä todistaa kiistatta ampujat paatuneiksi rasisteiksi. Odotan malttamattomana ensimmäistä natsikortin vetäjää…

Suomi Finland
Suomi Finland
4.11.2020 08:58

BLM liike on kumman hiljaa. Se täytyy myöntää.

Noh. Koko liikkeen ideahan on se, että muunrotuiset ampuvat mustia. Jos mustat ampuvat mustia, niin huonosti tuo protestointi siihen puree ainakaan tuolla nimikkeellä.

Aappa
Aappa
4.11.2020 09:33

Jos siellä oikeasti on joku räp-muusikko joutunut väkivallan kohteeksi, niin ehdotan isompaa tukikonserttia asian tiimoilta.

juha II
juha II
4.11.2020 21:06

On se hyvä, että valkoisilta kanta-asukkailta on aseet otettu pois eikä aseenkantolupia näille sosiopaateille anneta!

Kukavaan
Kukavaan
5.11.2020 04:21
Vastaa...  juha II

Sosiopaatit eivät tarvitse lupia. Hankkivat tarvitsemansa muutenkin. Aseiden hankkimisen estäminen kunnollisilta ksnsalaisilta johtaa heidän jäämiseensä roistojen armoille.